Hoteller i Bratislava

Find de bedste tilbud på 594 hoteller i Bratislava, Slovakiet

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Bratislava

Der er mange skønne hoteller i Bratislava. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Bratislava

Bratislavský hrad
Museum of Jewish Culture
Slavín War Memorial

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Bratislavský hrad?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af Bratislavský hrad ligger på 449 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 12 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da Bratislavský hrad er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af Bratislavský hrad er normalt 2% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Bratislava, som ligger på 462 kr..

Hoteller i nærheden af Bratislavský hrad

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Museum of Jewish Culture?

momondo-brugere har anbefalet 12 hoteller til brugere, som gerne vil bo i nærheden af Museum of Jewish Culture. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 449 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Museum of Jewish Culture er normalt 2% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Bratislava, som ligger på 462 kr..

Hoteller i nærheden af Museum of Jewish Culture

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Slavín War Memorial?

Hoteller i nærheden af Slavín War Memorial er normalt 2% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Bratislava, som ligger på 462 kr..

Hoteller i nærheden af Slavín War Memorial

Find billig overnatning i Bratislavas populære bydele

Søg efter hoteller i bydele i Bratislava

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Bratislava

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Bratislava
Lavsæson
juni
Højsæson
maj

Det billigste tidspunkt

17%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

15%

forventet prisstigning

Pris
403 kr. - 570 kr.
Dyreste dag på ugen
onsdag
Billigeste dag på ugen
tirsdag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

496 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

503 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at booke
Det billigste tidspunkt at booke hoteller i Bratislava er: 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 4-5 stjerne, 29 dage før.
1-2 stjerne
262 kr. - 353 kr.
3 stjerne
431 kr. - 490 kr.
4-5 stjerne
634 kr. - 699 kr.

Rejsetips til Bratislava

Vores bedste tips til Bratislava

Hvordan finder man et billigt hotel i Bratislava?

På trods af at Bratislava er en populær turistby, så er priserne stadig fordelagtige, set med danske øjne. Dermed er der muligheder for at bo billigt på hotel i Bratislava, hvor tommelfingerreglen er at rykke ud af den gamle bydel og væk fra Donau. Det får nemlig prisen til at falde. Men fortvivl ikke; der kører masser af offentlig transport, så du lynhurtig kan være tæt på de centrale attraktioner.

Byens hostels samt Bed & Breakfast er de billige steder at overnatte med priser til omkring 16 EUR (ca. 120 DKK). Det er også fordelagtigt at rykke over på den sydlige side af Donau ved Petržalka, hvor der ikke er så mange seværdigheder, hvilket igen får priserne til at falde. Til gengæld kan du se over på den gamle bydel og slottet.

Kan man rejse på budget?

Da priserne i Bratislava i forvejen er okay billige, så er der rig mulighed for at rejse på budget. Af kulturelle oplevelser bør du udnytte den gratis entré, som nogle af museerne byder på den første søndag i måneden. Rejser du om sommeren, så er der mulighed for at hygge med de lokale til en gratis film i det fri ved søen Kuchajda.

En gratis guidet gåtur må du heller ikke glippe, men husk alligevel at have lidt drikkepenge klar til guiden. Mødested er ved den store statue på pladsen Hviezdoslavovo Námestie. Hvis du vil spare penge på mad, så besøg markedet omkring gaden Miletičova ulica, der byder på lokale produkter samt souvenirs. Hyggeture langs Donau er også obligatorisk, når du holder ferie i Bratislava, hvor floden netop er byens nerve.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Den gamle bydel i Bratislava er lille, hvilket gør den optimal til gåture rundt mellem seværdighederne. Du skal også prøve byens sporvogne og busser på de lidt længere distancer. Her er det mest gunstigt at investere i et Bratislava CARD til en pris på ca. 19 EUR (141 DKK) for et 3-dages kort med fri transport og museumsrabatter.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Bratislava?

Vær klar med foto-ID, når du ankommer til det bookede hotel i Bratislava, for minimumsalderen er 18 år ved indtjekning.

Skal man lægge depositum?

Der vil blive opkrævet et depositum ved ankomst, og garantien kan langt de fleste steder stilles med kontanter eller via kreditkort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

I Slovakiet er der generelt ikke tilføjet ekstra skatter på regningen, og derfor er det kutyme at give drikkepenge. Ca. 10 % af regningens pris er et godt udgangspunkt.

Hvor sikkert er der i Bratislava?

Bratislava er generelt kendt for at være en sikker by at færdes i. Der er også en del politi præventivt tilstede i byen, hvilket skaber tryghed, men ellers skal du tage de gængse forholdsregler som i enhver anden ferieby.

Skal man medbringe adapter?

I Slovakiet anvender man stiktyperne C og E, som er kompatible med danske opladere, og dermed er det ikke nødvendigt at medbringe en adapter.


Hvad koster et hotel i Bratislava pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Bratislava
3 stjerner
Ibis Bratislava Centrum
Mest for pengene

Ibis Bratislava Centrum

8,0

320 kr.

Se hoteltilbud
4 stjerner og op efter
Radisson Blu Carlton Hotel Bratislava
#1 Mest populær

Radisson Blu Carlton Hotel Bratislava

9,0

607 kr.

Se hoteltilbud
Mercure Bratislava Centrum Hotel
Mest for pengene

Mercure Bratislava Centrum Hotel

8,8

353 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Bratislava

Disse billige hoteller og vandrehjem i Bratislava har gode priser til det lille rejsebudget
Find populære hostels i Bratislava

Hoteller med mest værdi for pengene i Bratislava

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Hvor skal man overnatte i Bratislava?

Slovakiets største by, Bratislava, er den eneste hovedstad i verden, der grænser op til to lande. Både Østrig og Ungarn ligger nemlig lige op af byen, og dermed er det muligt at besøge hele tre lande næsten på samme tid. Nu og her kan du dog fokusere på at finde et hotel i Bratislava, som passer til dine behov, hvad angår budget og beliggenhed.

Byen er delt i to af Donaufloden, hvor de fleste turister vælger at bo i den nordlige del. Der finder du nemlig distriktet Staré Město, der også er lig med den gamle bydel. Det er her, hvor du kan bo tæt på præsidenten ved Prezidentský palác i den nordlige ende af byen eller mod vest ved siden af byens stolthed og pragtbygningen, Bratislavský hrad, der er et slot med mange århundreder på bagen.

Ankommer du til den slovakiske hovedstad som forretningsrejsende, så er området omkring Mlynské Nivy det rette sted at bo på hotel i Bratislava. Der finder du nemlig alle de verdenskendte virksomheder samt hoteller med de nødvendige faciliteter. Bratislava byder desuden på noget for unge rejsende i kraft af byens aktive natteliv. Det er mest koncentreret omkring den gamle bydel og hotellerne nær Ventúrska og Michalská, hvor du kan danse hele natten og nyde billige drinks eller en af Slovakiets specialiteter – øl i form af Zlatý Bažant, Šariš eller Topvar.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Bratislava

Bratislava er en ægte kulturby med masser af historiske bygninger og museer, der giver viden om fortidens liv og byggestil. Den centrale del i Staré Město udgør den gamle kerne og ånden i byen, men der findes også nyere byggeri, som eksempelvis forretningsområdet Mlynské Nivy og de nyere indkøbscentre Eurovea og Avion Shopping Park.

Af historiske bygninger må du ikke gå glip af slotsruinen hrad Devín, katedralen Dóm sv. Martina og slottet Bratislava Slot (Bratislavský hrad). Både fra slottet samt fra katedralens tårn får du den bedste udsigt over Donau.

Du kan ikke forestille dig en smukkere kulisse. Bratislavas gamle middelalderby omgivet af slotte, operahus, katedral og naturligvis Donau er et magisk sceneri, som er perfekt til et romantisk weekendophold. Byens søer og parker samt strandene ved Donau indbyder også til en hyggelig familieferie med stranden Magio Pláž som et af omdrejningspunkterne.

En bådtur på Donau er også et sikkert hit, eller hvad med en tur på cykel, der kan lejes til en pris på ca. 15 EUR (112 DKK) pr. dag. Når du har fået nok frisk luft, så begiv dig ind i Stará Tržnica, der er et indendørs marked, hvor du kan nyde et måltid bryndzové halušky – Slovakiets nationalret!


Rejseinformation: Bratislava

Hvor længe bor vores brugere i Bratislava?

Det gennemsnitlige ophold i Bratislava varer 3 nights.

Hvad koster et hotel i Bratislava?

I gennemsnit koster værelser omkring 451 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Bratislava; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Bratislava?

I juni er priserne på et hotelværelse billigst i Bratislava. Prisen på dit værelse kan være op til 17% billigere.

Hvilken dag er den billigste at bo i Bratislava?

Prisen på et hotelværelse i Bratislava varierer fra dag til dag, men generelt er mandag billigst, og tirsdag er dyrest.

Hvad koster et hotel i Bratislava?

Hostels og hoteller op til 2 stjerner i Bratislava koster ca. 240 kr. for en seng pr. person. Du kan spare 211 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Bratislava.

Hvis vi tager højde for vejret i Bratislava, hvilke seværdigheder er så populære i januar?

Hvis du gerne vil bo på hotel i Bratislava i januar, er det vigtigt at vide, at gennemsnitstemperaturen er på 0 °C, og chancen for sne er lav med kun 30 mm forventet nedbør.


Andre populære byer som Bratislava

Disse populære byer udforskes ofte af momondos brugere