Hoteller i Bratislava, Slovakiet

Find tilbud på 169 hoteller i Bratislava, Slovakiet

Bratislava, Slovakiet
8. juni — 9. juni2
fre. 9.6
tir. 13.6

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Bratislava

Find det perfekte hotel til dit ophold i Bratislava
Pris
kr.146
kr.1045
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Bratislavas bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Bratislava

Pris

488 kr. – 621 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I BRATISLAVANové Mesto11% billigereHoteller i Nové Mesto er de billigste i Bratislava med kun 488 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I BRATISLAVAStaré Mesto12% dyrereStaré Mesto har de højeste hotelpriser i Bratislava med værelser til 621 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I BRATISLAVAStaré Mesto67% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Staré Mesto end i andre områder i Bratislava

Oplevelser i Bratislava


Hoteller i populære bydele i Bratislava

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Bratislava og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Bratislava?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Bratislava
LavsæsonoktoberDet billigste tidspunkt
Højsæsonseptemberdet dyreste tidspunkt
33%forventet prisfald
30%forventet prisstigning

Rejsepriser

395 kr. - 848 kr.

Billigeste dag på ugensøndagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugentirsdagis the most expensive day of the week to book
708 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
503 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Bratislava er: 1-2 stjerne, 89 dage før.

1-2 stjerne

285 kr. - 348 kr.

3 stjerne

404 kr. - 459 kr.

4-5 stjerne

654 kr. - 703 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Bratislava

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Bratislava

Laveste hotelpris

104 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Chors Like A Hotel - 1st World Nft Block & Art Capsule Hostel Metachors

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1068

Gennemsnitslængde på ophold

1 dag
Den billigste pris for et værelse i Bratislava, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 104 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Urban Elephants Hostel, et 4-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Chors Like A Hotel - 1st World Nft Block & Art Capsule Hostel Metachors, det mest populære 5-stjernede hotel i Bratislava(bedømmelse på 8,6/10 ud fra 3.765 anmeldelser).
Der er 1.068 hoteller i Bratislava tæt på Bratislava - M. R. Štefánik. Aviator Garni Hotel Bratislava er det nærmeste og ligger 1,3 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 1 dag, når de overnatter på hoteller i Bratislava. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 1 dag i Bratislava lå i sidste uge på 606 kr..

Rejsetips til Bratislava

På trods af at Bratislava er en populær turistby, så er priserne stadig fordelagtige, set med danske øjne. Dermed er der muligheder for at bo billigt på hotel i Bratislava, hvor tommelfingerreglen er at rykke ud af den gamle bydel og væk fra Donau. Det får nemlig prisen til at falde. Men fortvivl ikke; der kører masser af offentlig transport, så du lynhurtig kan være tæt på de centrale attraktioner. Byens hostels samt Bed & Breakfast er de billige steder at overnatte med priser til omkring 16 EUR (ca. 120 DKK). Det er også fordelagtigt at rykke over på den sydlige side af Donau ved Petržalka, hvor der ikke er så mange seværdigheder, hvilket igen får priserne til at falde. Til gengæld kan du se over på den gamle bydel og slottet.

Da priserne i Bratislava i forvejen er okay billige, så er der rig mulighed for at rejse på budget. Af kulturelle oplevelser bør du udnytte den gratis entré, som nogle af museerne byder på den første søndag i måneden. Rejser du om sommeren, så er der mulighed for at hygge med de lokale til en gratis film i det fri ved søen Kuchajda. En gratis guidet gåtur må du heller ikke glippe, men husk alligevel at have lidt drikkepenge klar til guiden. Mødested er ved den store statue på pladsen Hviezdoslavovo Námestie. Hvis du vil spare penge på mad, så besøg markedet omkring gaden Miletičova ulica, der byder på lokale produkter samt souvenirs. Hyggeture langs Donau er også obligatorisk, når du holder ferie i Bratislava, hvor floden netop er byens nerve.


Hvad koster et hotel i Bratislava pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Bratislava

3-stjernede hoteller

Billigst 508 kr.

Gennemsnitlig 523 kr.

Dyrest 539 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Bratislava

Disse billige hoteller og vandrehjem i Bratislava har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Bratislava

Hoteller med mest værdi for pengene i Bratislava

Disse Bratislava hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Bratislava

Slovakiets største by, Bratislava, er den eneste hovedstad i verden, der grænser op til to lande. Både Østrig og Ungarn ligger nemlig lige op af byen, og dermed er det muligt at besøge hele tre lande næsten på samme tid. Nu og her kan du dog fokusere på at finde et hotel i Bratislava, som passer til dine behov, hvad angår budget og beliggenhed.

Byen er delt i to af Donaufloden, hvor de fleste turister vælger at bo i den nordlige del. Der finder du nemlig distriktet Staré Město, der også er lig med den gamle bydel. Det er her, hvor du kan bo tæt på præsidenten ved Prezidentský palác i den nordlige ende af byen eller mod vest ved siden af byens stolthed og pragtbygningen, Bratislavský hrad, der er et slot med mange århundreder på bagen.

Ankommer du til den slovakiske hovedstad som forretningsrejsende, så er området omkring Mlynské Nivy det rette sted at bo på hotel i Bratislava. Der finder du nemlig alle de verdenskendte virksomheder samt hoteller med de nødvendige faciliteter. Bratislava byder desuden på noget for unge rejsende i kraft af byens aktive natteliv. Det er mest koncentreret omkring den gamle bydel og hotellerne nær Ventúrska og Michalská, hvor du kan danse hele natten og nyde billige drinks eller en af Slovakiets specialiteter – øl i form af Zlatý Bažant, Šariš eller Topvar.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Bratislava

Bratislava er en ægte kulturby med masser af historiske bygninger og museer, der giver viden om fortidens liv og byggestil. Den centrale del i Staré Město udgør den gamle kerne og ånden i byen, men der findes også nyere byggeri, som eksempelvis forretningsområdet Mlynské Nivy og de nyere indkøbscentre Eurovea og Avion Shopping Park.

Af historiske bygninger må du ikke gå glip af slotsruinen hrad Devín, katedralen Dóm sv. Martina og slottet Bratislava Slot (Bratislavský hrad). Både fra slottet samt fra katedralens tårn får du den bedste udsigt over Donau.

Du kan ikke forestille dig en smukkere kulisse. Bratislavas gamle middelalderby omgivet af slotte, operahus, katedral og naturligvis Donau er et magisk sceneri, som er perfekt til et romantisk weekendophold. Byens søer og parker samt strandene ved Donau indbyder også til en hyggelig familieferie med stranden Magio Pláž som et af omdrejningspunkterne.

En bådtur på Donau er også et sikkert hit, eller hvad med en tur på cykel, der kan lejes til en pris på ca. 15 EUR (112 DKK) pr. dag. Når du har fået nok frisk luft, så begiv dig ind i Stará Tržnica, der er et indendørs marked, hvor du kan nyde et måltid bryndzové halušky – Slovakiets nationalret!


Information about staying in Bratislava

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Bratislava

Det gennemsnitlige ophold i Bratislava varer 1 night.

I gennemsnit koster værelser omkring 755 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Bratislava; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.


Hvorfor vælge momondo?

momondo søger på hundredvis af rejsesites, så du kan sammenligne priser på hoteller og andre overnatningsmuligheder i Bratislava. momondo samler alle dine muligheder på ét sted og er helt gratis at bruge – ingen skjulte gebyrer eller omkostninger.

momondo indeholder adskillige filtre, der kan hjælpe dig med at finde et god sted at overnatte i Bratislava. Du kan filtrere efter stjernebedømmelse, gratis ting som f.eks. morgenmad eller internet, eller du kan se på gæstevurderinger, placering og pris.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Bratislava