Hoteller i Puerto de Mogan, Spanien

Find tilbud på 5 hoteller i Puerto de Mogan, Spanien

Puerto de Mogan, Gran Canaria, Spanien
21. sep. — 22. sep.2
fre. 22.9
tir. 26.9

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Puerto de Mogan

Find det perfekte hotel til dit ophold i Puerto de Mogan
Pris
kr.195
kr.2609
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hvornår skal man booke et hotel i Puerto de Mogan?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Puerto de Mogan
LavsæsonnovemberDet billigste tidspunkt
Højsæsondecemberdet dyreste tidspunkt
63%forventet prisfald
29%forventet prisstigning

Rejsepriser

454 kr. - 1.712 kr.

Billigeste dag på ugenonsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentorsdager den dyreste ugedag at booke på
858 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.320 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Puerto de Mogan er: 3 stjerne, 80 dage før.

1-2 stjerne

356 kr. - 432 kr.

3 stjerne

593 kr. - 732 kr.

4-5 stjerne

1.011 kr. - 1.569 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Puerto de Mogan

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Puerto de Mogan

Laveste hotelpris

195 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria, Mogan

Hoteller i nærheden af lufthavnen

4711

Gennemsnitslængde på ophold

4 dage
Den billigste pris for et værelse i Puerto de Mogan, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 195 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Pensión Eva, et 1-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria, Mogan, det mest populære 5-stjernede hotel i Puerto de Mogan(bedømmelse på 8,9/10 ud fra 3.545 anmeldelser).
Der er 4.711 hoteller i Puerto de Mogan tæt på Las Palmas de Gran Canaria. Camper Inik er det nærmeste og ligger 0,7 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 4 dage, når de overnatter på hoteller i Puerto de Mogan. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 4 dage i Puerto de Mogan lå i sidste uge på 4.519 kr..

Rejsetips til Puerto de Mogan

Hvordan finder man et billigt hotel i Puerto de Mogan?

I Puerto de Mogan kan du finde ferieboliger hvor du har mulighed for at spare lidt penge. En feriebolig vil koste omkring 400 til 700 DKK per nat, mens hotellerne ligger omkring 1500 DKK per nat for et dobbeltværelse. Derudover kan du bo billigt på byens vandrehjem, hvor en køjeseng koster ca. 15 til 16 EUR i lavsæsonen, mens den koster ca. 18-20 EUR i højsæsonen (oktober til april). Et dobbeltværelse på vandrehjemmet ligger på omkring 36 EUR i lavsæsonen og ca. 45 EUR i højsæsonen.

Kan man rejse på budget?

Ja, du kan blandt andet spare ved at købe ind til madlavningen selv. Der er marked i byen hver fredag morgen med frugt og grønt samt tøj, og det er muligt at gøre et godt fund ved at prutte lidt om prisen. Derudover ligger der to supermarkeder i byen, SPAR og SuperDino Mogan. Sidstnævnte er især en god valgmulighed, hvis du gerne vil spare penge og lave maden selv.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Det er som sagt nemt at komme rundt i byen hurtigt på gåben. Derfor tager de fleste kun bussen, når de skal ud af byen. Du kan blandt andet tage busrute 1 til Las Palmas, busrute 32 eller 33 til Playa del Ingles og busrute 86 til Playa de Tasarte. Derudover kan du benytte transport på havet. En tur-retur bådtur med Blue Bird som sejler på ruten til Arguineguin, som også stopper ved Puerto Rico og Anfi på vejen, koster omkring 20 EUR. Du kan også vælge at tage med det samme selskab til Puerto Rico for ca. 11 EUR. Puerto Rico har en flot gylden strand med sand, som er blevet hentet i Saharaørkenen.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Puerto de Mogan?

Du skal være mindst 18 år gammel for at tjekke ind på et hotel i Puerto de Mogan.

Skal man lægge depositum?

Ja, du skal normalt lægge et depositum enten kontant eller ved at give kortoplysninger.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Mange rejsebureauer råder til at give omkring 10 % i drikkepenge på for eksempel restauranten. Men hvis du spørger de lokale danskere, som bor i Spanien, så vil de fortælle, at det er fint, hvis du lægger et symbolsk beløb som tak for en fin service. Derfor er det mere kutyme at ligge 1 EUR per næse.

Hvor sikkert er der i Puerto de Mogan?

Der er meget sikkert i Puerto de Mogan og generelt i Spanien, som ligger på andenpladsen over de sikreste lande i Europa.

Skal man medbringe adapter?

Nej, selvom Gran Canaria ligger helt nede ved Vestafrika, så er det stadigvæk en del af Spanien, som ligger i Europa. Derfor benytter de lokale 220 volt, 50 Hz og samme type stik, som vi gør i Danmark.


Hvad koster et hotel i Puerto de Mogan pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Puerto de Mogan

3-stjernede hoteller

Billigst 554 kr.

Gennemsnitlig 899 kr.

Dyrest 1.097 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Puerto de Mogan

Disse billige hoteller og vandrehjem i Puerto de Mogan har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Puerto de Mogan

Disse Puerto de Mogan hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Puerto de Mogan

På Gran Canarias sydlige kyst finder du den smukke havneby Puerto de Mogan – en populær ferieby med masser af hoteller, ferieboliger og et enkelt vandrehjem. Du vil stortset bo centralt uanset hvor du bosætter dig i Puerto de Mogan, og særligt i området nede ved havnen kan du være heldig at finde overnatning i et af de klassisk hvidkalkede middelhavshuse, hvor der hænger fuchsia-blomster fra de fine balkoner.

Puerto de Mogan er den sidste by på kysten, og det bedste sted at nyde en romantisk solnedgang. Nogle gange kan du endda være heldig og se hele vejen til Tenerife. For dem der gerne vil have en ekstra god havudsigt ud over Atlanterhavet, kan det være en god ide at booke et hotel i Puerto de Mogan, som ligger lidt op ad bakken mod motorvejen.

Der er flere Mogan-hoteller i den nærliggende strandby ved Taurito Stranden. Det er ikke så nemt at gå fra den ene by til den næste, men du kan komme frem i løbet af kort tid med busrute 1 eller en taxa.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Puerto de Mogan

Fiskerbyen Puerto de Mogan er kendt som Gran Canarias svar på Venedig. Det er ikke kun på grund af de fine kanaler i byen, men også fordi det er en italiensk arkitekt, som står bag byplanlægningen. Der bor knap 20.000 personer i Puerto de Mogan, og der kommer mange turister til byen hvert år. Årets højdepunkt i byen er karnevalet “El Carnaval de Mogán” i slutningen af februar hvert år, som fordobler byens befolkning for en stund.

I Puerto de Mogan kan du tage på en afslappende ferie i bilfri omgivelser og glemme alt om storby-stress, da de højeste bygninger i byen er på tre etager. En af byens seværdigheder er Den Brændte Mølle, som er den ældste vindmølle i området, og det er også den største på hele øen. Den originale mølle er brændt ned, hvilket er årsagen til navnet. Siden da er møllen blevet restaureret, og den fungerer som et informationspunkt samt turistattraktion.

Du kan også tage ud på havet med en båd for at se delfiner for mellem ca. 25 og 35 EUR. Nogle turer varer op til tre timer, hvor der blandt andet er mulighed for at komme i vandet. Du kan også komme under vandet i en gul ubåd, som tager turisterne 20 meter under havoverfladen for omkring 30-35 EUR. Det kan også anbefales at besøge strandene Frailes, Tiritaña, Puerto Rico, Tauro og Amadores Strandene.


Information om overnatning i Puerto de Mogan

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Puerto de Mogan

Hvor længe bor vores brugere i Puerto de Mogan?

Et ophold på 4 nætter er mest populært for personer, der besøger Puerto de Mogan.

Hvad koster et hotel i Puerto de Mogan?

I gennemsnit koster værelser omkring 1.190 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Puerto de Mogan; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Puerto de Mogan?

november er den billigste måned at booke et hotel i Puerto de Mogan. Priserne kan være 63% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Puerto de Mogan?

Hotelværelser i Puerto de Mogan er generelt billigst tirsdag og dyrest onsdag.

Hvad koster et luksushotel i Puerto de Mogan?

Et luksushotel i Puerto de Mogan koster 1.438 kr. pr. person pr. nat. Til sammenligning hoster et hotel i Puerto de Mogan i gennemsnit 1.190 kr. pr. person, pr. nat og repræsenterer en prisforskel på 16%% for et luksushotel.

Har Puerto de Mogan ferieboliger?

Ja, der er 300 ferieboliger i Puerto de Mogan. I øjeblikket er Casita den mest populære feriebolig i Puerto de Mogan, baseret på vores brugerdata. Søg efter ferieboliger i Puerto de Mogan.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Puerto de Mogan?

Antallet af udbydere for hoteller i Puerto de Mogan er 214 fra september 2023.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Puerto de Mogan?

Priser for hoteller i Puerto de Mogan blev sidst opdateret i dag.


momondos yndlingshoteller i Puerto de Mogan

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Puerto de Mogan

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Puerto de Mogan gennem momondo?

momondo er gratis at bruge, og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. momondo søger på adskillige rejsesites for at vise dig hoteller og give dig overnatningsmuligheder i Puerto de Mogan, som du derefter nemt og hurtigt kan filtrere.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Puerto de Mogan?

momondo indeholder adskillige filtre, der kan hjælpe dig med at finde et god sted at overnatte i Puerto de Mogan. Du kan filtrere efter stjernebedømmelse, gratis ting som f.eks. morgenmad eller internet, eller du kan se på gæstevurderinger, placering og pris.


Spar penge, når du booker hotel med momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Puerto de Mogan