Hoteller i Fuengirola, Spanien

Find tilbud på 116 hoteller i Fuengirola, Spanien

Fuengirola, Andalusien, Spanien
29. sep. — 30. sep.2
lør. 30.9
ons. 4.10

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Fuengirola

Find det perfekte hotel til dit ophold i Fuengirola
Pris
kr.346
kr.885
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Fuengirola


Hvornår skal man booke et hotel i Fuengirola?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Fuengirola
LavsæsonfebruarDet billigste tidspunkt
Højsæsonjulidet dyreste tidspunkt
56%forventet prisfald
42%forventet prisstigning

Rejsepriser

370 kr. - 1.447 kr.

Billigeste dag på ugenlørdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentorsdager den dyreste ugedag at booke på
771 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.247 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Fuengirola er: 3 stjerne, 52 dage før. 4-5 stjerne, 25 dage før.

1-2 stjerne

474 kr. - 509 kr.

3 stjerne

509 kr. - 594 kr.

4-5 stjerne

587 kr. - 807 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Fuengirola

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Fuengirola

Laveste hotelpris

241 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Higueron Hotel Malaga, Curio Collection by Hilton

Hoteller i nærheden af lufthavnen

20359

Gennemsnitslængde på ophold

4 dage
Den billigste pris for et værelse i Fuengirola, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 241 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Hotel Marbella, et 1-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Higueron Hotel Malaga, Curio Collection by Hilton, det mest populære 5-stjernede hotel i Fuengirola(bedømmelse på 8,4/10 ud fra 1.317 anmeldelser).
Der er 20.359 hoteller i Fuengirola tæt på Malaga. Penthouse Near Malaga Town Also Long Term And Available Car er det nærmeste og ligger 1,0 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 4 dage, når de overnatter på hoteller i Fuengirola. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 4 dage i Fuengirola lå i sidste uge på 3.390 kr..

Rejsetips til Fuengirola

Hvordan finder man et billigt hotel i Fuengirola?

Da langt de fleste hoteller i Fuengirola er centreret omkring den lange kyst, hvor du også kan finde mere prisvenlige overnatningssteder. Kig efter byens hostels, pensionater og ferielejligheder hvor du kan forvente at betale omkring 350 DKK for en overnatning i august måned. Når der skal spares penge er det også smartest at undgå højsæsonen (sommermånederne), hvor priserne når deres højeste. Forår og efterår er begge to skønne perioder at rejse hertil, og her kan der være gode penge at spare.

Kan man rejse til Fuengirola på budget?

Når først hotellet er i hus, så behøver du ikke bruge en formue for at holde ferie i Fuengirola. Da det er en udpræget badeby er der i første omgang lave udgifter forbundet med leje af strandudstyr. Du kan hurtigt få brugt en uge, hvis du vil spendere tiden på flere af strandene på den lange strækning, og ellers byder promenaden Paseo Maritimo Rey de España på den anden side af havet på utallige spisesteder og barer, hvor du kan nyde ferielivet fra første parket. Det er også en sjov oplevelse at hoppe på byens orange turisttog, der er en hyggelig måde at opleve en sightseeing på.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Fuengirola?

Bymidten i Fuengirola er til at overskue, og derfor kommer du nemt rundt til fods. Mange turister vælger at leje en bil, når flere af byerne langs kysten skal opleves, men ellers kører der også tog og bus til både øst og vest. Toglinje C-1 er især en populær rute, da den kører forbi Malaga lufthavn.

Kan man booke hotel i Fuengirola uden kreditkort?

Det er muligt at booke et hotel i Fuengirola uden kreditkort på udvalgte hoteller.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Fuengirola?

Du skal være fyldt 18 år for at tjekke ind på et hotel i Fuengirola.

Skal man lægge depositum på hoteller i Fuengirola?

Der skal lægges et depositum ved ankomst, og de fleste hoteller accepterer både kontanter og kreditkort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge i Fuengirola?

Du kan give 5-10% i drikkepenge eller vælge at lægge et par euro, afhængigt af betjeningens kvalitet.

Hvor sikkert er der i Fuengirola?

Fuengirola er en ret sikker by, men der kan være lommetyve på spil – især om sommeren.

Skal man medbringe adapter til Fuengirola?

Du behøver ikke at medbringe en adapter, når ferien skal holdes i Spanien.


Hvad koster et hotel i Fuengirola pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Fuengirola

4-stjernede hoteller

Billigst 470 kr.

Gennemsnitlig 883 kr.

Dyrest 1.391 kr.

Søg efter 4-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Fuengirola

Disse billige hoteller og vandrehjem i Fuengirola har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Fuengirola

Disse Fuengirola hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Fuengirola

Midt imellem Malaga og Marbella på den spanske sydkyst finder du Fuengirola, som også er en del af det populære område Costa del Sol. Dette kystområde er yderst velkendt blandt skandinaviske turister, og med god grund. I Fuengirola har du mulighed for at bo helt ud til vandet, hvor du kan nyde det azurblå hav samt gå de få meter ned til stranden, når der skal bades. Når du leder efter et hotel i Fuengirola er det oplagt at overveje et af dem med havudsigt, nu hvor byen ligger lige ud til kysten. Kysten strækker sig både mod øst og vest fra bymidten, og dermed er der 7 km badestrand at vælge imellem, hvor hotellerne ligger på række i flere niveauer.

Hotellerne nedenfor bymidten, omkring rådhuset og lystbådehavnen er de mest turistede, så ønsker du lidt mere ro er det en god idé at rykke lidt mod øst, hvor Torreblanca eksempelvis er et smukt område. Vil du opleve den lokale kultur helt tæt på, så er det værd at overveje området omkring El Boquetillo, som ligger nord for centrum. Imellem El Boquetillo og bykernen finder du et andet distrikt kaldet Pueblo Lopez, der nærmest ligner et postkort med sine brostensbelagte gader, hvide huse og idylliske atmosfære. Vil du bo lige i midten af byen, så skal man booke et hotel i El Centro omkring hovedpladsen Plaza de la Constitución, hvor det hele sker.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Fuengirola

Denne sydspanske by har været igennem mange kampe op gennem århundrederne, da den via sin attraktive handelshavn var et oplagt plyndringspunkt for pirater og andre med interesse i byens værdier. Nærheden til den nordafrikanske kyst og Marokko har også betydet en muslimsk invasion, der for over 1000 år siden mundede ud i grundlæggelsen af fortet Castillo de Sohail – bedre kendt som Sohail-slottet, der i dag er byens helt store vartegn. Det har ligget i ruiner i mange årtier, og over 1000 år efter opførelsen blev det renoveret i år 2000, så det i dag kan huse byens events, koncerter og andre ting i de mest fantastiske kulisser.

I løbet af de seneste knap 1.500 år har Fuengirola været kendt som en fiskerby, hvor især saltede fisk blev byens særlige kendetegn. I løbet af 1960’erne begyndte byen at udvikle sig til en turistby med de første overnatningsmuligheder, og i dag kan man nyde den lange kyststrækning på alle typer af hoteller. Man skal naturligvis opleve det arabisk-byggede Sohail Slot og hele området ved marinaen. Det er også oplagt at tage i Bioparc Fuengirola, der er en zoo med oplevelser for hele familien. Byens beliggenhed ved havet skal naturligvis også udnyttes, hvad enten det er i form af parasailing, en tur i båd med glasbund og delfinsafari, surfing eller alt mulig andet. Det er også muligt at spille golf eller at ride på hesteryg. Nærheden til Malaga gør det også oplagt at tage en dagstur op til denne spanske storby.


Information om overnatning i Fuengirola

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Fuengirola

Hvor længe bor vores brugere i Fuengirola?

Det gennemsnitlige ophold i Fuengirola varer 4 nights.

Hvad koster et hotel i Fuengirola?

I gennemsnit koster værelser omkring 1.067 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Fuengirola; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Fuengirola?

Den billigste måned at booke et hotel i Fuengirola er februar. Prisen på dit værelse kan være helt op til 56% billigere end i de dyreste måneder.

Hvilken dag er den billigste at bo i Fuengirola?

fredag er typisk den billigste dag for hotelværelser i Fuengirola. Den dyreste er typisk onsdag.

Hvad koster et luksushotel i Fuengirola?

Et luksushotel i Fuengirola koster i gennemsnit 998 kr. pr. person pr. nat. Det er en prisforskel på 16%% sammenlignet med den gennemsnitlige pris for et hotel i Fuengirola (1.067 kr. pr. person pr. nat).

Hvis vi tager højde for vejret i Fuengirola, hvilke seværdigheder er så populære i oktober?

Der forventes generelt kun lidt regn (55 mm) og en gennemsnitstemperatur på 18 °C, så rejsende, der bor på et hotel i Fuengirola kan overveje at bruge noget tid under deres besøg på at tage til populære seværdigheder i området. Hvis vi tager vejret i oktober i betragtning, er det værd at se Catedral de Cádiz og Plaza de la Merced i nærheden af Fuengirola.

Har Fuengirola ferieboliger?

Ja, der er 3.871 ferieboliger i Fuengirola. I øjeblikket er Fun-sun den mest populære feriebolig i Fuengirola, baseret på vores brugerdata. Søg efter ferieboliger i Fuengirola.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Fuengirola?

Fra september 2023 er der 2.791 udbydere at vælge mellem for hoteller i Fuengirola.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Fuengirola?

Priser for hoteller i Fuengirola blev sidst opdateret i dag.


momondos yndlingshoteller i Fuengirola

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Fuengirola

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Fuengirola gennem momondo?

momondo er gratis! Vi udfører en omfattende søgning på hundredvis af websites, så du ser hoteller og andre overnatningsmuligheder i Fuengirola fra alt fra velkendte hoteller-grupper til små uafhængige virksomheder. momondo gør det derefter nemt at filtrere alle disse muligheder, så du kan finde det perfekte sted at overnatte.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Fuengirola?

Du kan finde et godt sted at overnatte i Fuengirola ved hjælp af vores filtre, når du har brugt søgeformularen ovenfor. De filtre, som momondo tilbyder, indeholder enkle filtre som f.eks. stjernebedømmelse, placering og pris, men der findes også mere avancerede filtre, hvor du kan vælge overnatning ud fra stilart, faciliteter som f.eks. gratis morgenmad og internet, samt forbedrede sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Fuengirola på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.