Hoteller i Spanien

Find tilbud på 34.415 hoteller i Spanien

Spanien
28. sep. — 29. sep.2
fre. 29.9
tir. 3.10

Populære hoteller til en overnatning i Spanien

Find det perfekte hotel til dit ophold i Spanien
Pris
kr.133
kr.2072
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Spaniens bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Spanien

Pris

649 kr. – 1.229 kr.

BILLIGSTE BY I SPANIENValencia22% billigereHoteller i Valencia er de billigste i Spanien med kun 649 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I SPANIENIbiza32% dyrereIbiza har de højeste hotelpriser i Spanien med værelser til 1.229 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I SPANIENBarcelona77% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Barcelona end i andre byer i Spanien

Oplevelser i Spanien


Hoteller i populære byer i Spanien

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Spanien og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Spanien?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Spanien
LavsæsondecemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonjanuardet dyreste tidspunkt
38%forventet prisfald
69%forventet prisstigning

Rejsepriser

953 kr. - 4.945 kr.

Billigeste dag på ugensøndager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenfredager den dyreste ugedag at booke på
1.125 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.506 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Spanien

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Spanien

Laveste hotelpris

268 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Atzavara Hotel & Spa

Hoteller i nærheden af lufthavnen

10465
Den billigste pris for et værelse i Spanien, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 268 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Mll Palma Bay Club Resort, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Atzavara Hotel & Spa, det mest populære 5-stjernede hotel i Spanien(bedømmelse på 8,9/10 ud fra 1.050 anmeldelser).
Der er 10.465 hoteller i Spanien tæt på Madrid-Barajas. Hostelfly Madrid Airport er det nærmeste og ligger 1,1 km fra denne lufthavn.

Information om overnatning i Spanien

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Spanien

Hvilke byer i Spanien skal man overnatte i?

Spanien har utroligt mange spændende byer og masser at opleve. Men et helt fantastisk sted, hvor du også finder typiske spanske hoteller, er Granada. Byen er verdensberømt for Alhambra, som også er at finde på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Dette palads blev oprindeligt opført af Maurere i 800-tallet og senere restaureret, så det er et helt enestående eksempel på mødet mellem mange forskellige byggestile og kunst. En fuldstændigt unik oplevelse. Bestil billetter online i god tid i forvejen, da antallet besøgende per dag er begrænset. Granada har også andet at byde på og er i sig selv en spændende og hyggelig by. Dit hotel i byen kunne for eksempel være Hotel Andalucia Center lige syd for centrum. Her mødes det moderne og klassiske spanske og danner en behagelig og afslappet atmosfære. Byen har busser og Metro og ellers er taxaerne overraskende billige. At færdes til fods eller på cykel er andre populære måder at opleve byen på.

Hvad er nogle populære attraktioner i Spanien?

Billige hoteller i Spanien finder du også i hovedstaden Madrid. Afhængigt af smag, behag, komfort og ens opfattelse af billigt så kunne gæstehuset A&Z Sierra de Meira, der som mange andre indkvarteringssteder i området kun er for voksne, være en fin mulighed. Her er få minutters gang til nærmeste metro og dermed adgang til hurtigt og effektivt at komme rundt i byen. Madrid har også busser og pendeltog, som kan transportere dig rundt til byens forskellige dele. Pradomuseet hører til en af byens største attraktioner. Ja, faktisk regnes det som et af de mest betydelige kunstmuseer i verden. Noget at skrive på sin bucket-liste. Palacio Real, der er kongefamiliens officielle residens, må også bare opleves, når man er i byen. Byens gamle hovedtorv, Plaza Mayor, er et andet sted, som bare må opleves, og hvor man skal give sig god tid.

Hvilke byer i Spanien har det bedste natteliv?

Natteliv? Spanien? Mon ikke et bestemt sted er det første, du tænker på? Ibiza? Den mindre naboø til Mallorca og en af flere øer, der tilsammen udgør de Baleariske øer i Middelhavet, er kendt for sit vovede og vilde natteliv samt badestrande til mellem festerne. Et af de hotteste, men også dyreste steder, du kan feste igennem på, er Amnesia, nær San Rafael. Kubben har eksisteret siden 1976 og er flere gange tildelt prisen som bedste globale klub. The Rock Ibiza kunne være et lidt billigere alternativ. Men ellers vrimler det med barer, diskoteker og klubber på øen, så du nærmest falder over dem. Brug momondo til at finde billige hoteller i Spanien og ikke mindst på Ibiza, som Hostal Alicante.

I hvilke spanske byer finder man mest historie og kunst?

Vi har allerede været gennem Madrid, så nu kunne Barcelona være et oplagt bud. Udover fodbold er byen ikke mindst kendt for Gaudi, La Sagrada Familia og et udsøgt Miro-museum. Samtidig byder Ramblaen på fantastisk shopping, som du kan opleve i dele af den gamle by, og ikke mindst Columbussøjlen for enden. Han kigger i øvrigt ikke mod Amerika. Men oplev endelig Gaudis forunderlige verden, når du er i byen. De bedste steder er Park Güell med Gaudi-museet, La Sagrada Familia samt husene Casa Batlló og Casa Milà, der begge er beliggende på vejen Passeig de Gràcia. En helt anderledes og ret fantastisk byggestil. Miro-museet er bestemt også et besøg værd. Bymuseet Museo de Historia de Barcelona – eller MUHBA – bør også huskes. Byen har en lang historie. Hotel Royal Passeig de Gracia kunne være et perfekt udgangspunkt for et ophold i byen kun få minutters gang fra to af Gaudis berømte bygninger.

Hvornår er det billigst at overnatte i Spanien?

Når du vil til Spanien, er det bedst at rejse omkring januar måned, da priserne er markant lavere end i juni - og du kan således rejse for kun 398 kr. i gennemsnit pr. nat.

Hvor i Spanien vælger de fleste at overnatte?

Vores brugere har en tendens til at besøge Palma de Mallorca oftere end nogen anden by, når de rejser til Spanien.

Hvor meget koster det at overnatte på et luksushotel i Spanien?

Med en pris på 2.797 kr. pr. nat, koster et gennemsnitligt luksushotelværelse i Spanien 248% mere end et normalt hotelværelse i Spanien, som ligger til 805 kr..

Hvilken by i Spanien har de dyreste hotelværelser?

Med en gennemsnitspris på 710 kr. pr. nat er Barcelona den dyreste by at bestille et hotel i, i Spanien. Gennemsnitsprisen på 710 kr. er ca. 23% højere pr. nat end gennemsnitsprisen i resten af landet.

Hvilken by i Spanien har de billigste hotelværelser?

Hvis du rejser til Spanien på budget, så overvej at overnatte i Madrid, som i gennemsnit har landets billigste hotelværelser. Hotelpriserne i Madrid ligger ca. 87% under landets gennemsnitspriser, og koster typisk ca. 98 kr. pr. nat.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Spanien?

Fra september 2023 er der 374.201 udbydere at vælge mellem for hoteller i Spanien.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Spanien?

Priser for hoteller i Spanien opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Spanien

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Spanien