Hoteller i Magaluf, Spanien

Find tilbud på 20 hoteller i Magaluf, Spanien

Magaluf, Mallorca, Spanien
22. sep. — 23. sep.2
lør. 23.9
ons. 27.9

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.

Spar penge, når du booker hotel med momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.


Populære hoteller til en overnatning i Magaluf

Find det perfekte hotel til dit ophold i Magaluf
Pris
kr.257
kr.858
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Magaluf


Hvornår skal man booke et hotel i Magaluf?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Magaluf
Billigeste dag på ugenmandager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentorsdager den dyreste ugedag at booke på
1.129 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.590 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Magaluf

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Magaluf

Laveste hotelpris

258 kr.

Hoteller i nærheden af lufthavnen

5174
Den billigste pris for et værelse i Magaluf, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 258 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Hostel Floridita Adults Only, et 2-stjernet hotel.
Der er 5.174 hoteller i Magaluf tæt på Palma de Mallorca. Caravana de lujo er det nærmeste og ligger 0,9 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Magaluf

Hvordan finder man et billigt hotel i Magaluf?

Der ligger ca. 100 hoteller i Magaluf, og priserne påvirkes af høj- og lavsæson. De lokale spaniere rejser især i august, ligesom højsæsonen for turister også er i sommermånederne. Skal der spares penge kan du derfor først og fremmest overveje, om det kan betale sig at rejse uden for disse måneder. Generelt kan du forvente en pris på et dobbeltværelse på et hotel i Magaluf eller Torrenova til at ligge på omkring 40 til 67 EUR ( 300-500 DKK) per nat. Du kan spare penge ved at booke en køjeseng på et af byens vandrerhjem til en pris på omkring 20 EUR (ca. 150 DKK) per nat.

Kan man rejse på budget?

Ja sagtens. Du kan nyde livet på stranden i Magaluf uden at spendere en eneste krone. Magaluf er byen med det verdenskendte piratshow, som har åbnet dørene op for publikum fra hele verden de seneste 30 år. Hvis du rejser uden for højsæson, kan du få en billigere billet til showet.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Med et kort over Magaluf i hånden er det nemt at gå rundt i byen. De fleste tager med offentlig transport, når de skal på længere ture ud af byen. Du kan for eksempel tage med busrute 106 til Palma, som er den største by på Mallorca.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Magaluf?

Den spanske lovgivning dikterer, at du skal være minimum 18 år for at checke ind på et hotel i Magaluf. Hvis du ikke er over 18 år, kan du checke ind alene, hvis du medbringer en skriftlig tilladelse fra en forælder eller en værge.

Skal man lægge depositum?

Som regel skal du i forbindelse med check-in bruge et gyldigt betalingskort. Dette betalingskort vil blive brugt i tilfælde af, at der opstår skader på hotellet i forbindelse med dit ophold. Beløbet kan blive reserveret på din konto, men det bliver ikke trukket, medmindre det bliver nødvendigt.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Du vil læse mange steder, at det er normalt at lægge omkring 10 % i drikkepenge på restauranter i Spanien, men det kan være nemmere at følge den lokale regel om at lægge ca. 1-2 EUR per næse.

Hvor sikkert er der i Magaluf?

Du kan roligt tage på ferie i Magaluf, så længe du passer på dine personlige værdier som alle andre turistede steder.

Skal man medbringe adapter?

Nej, det er ikke nødvendigt, da hotellerne har C- og F-stik med 230 volt i den spanske by Magaluf. Det er den samme form for stik som i Danmark.


Hvad koster et hotel i Magaluf pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Magaluf

2-stjernede hoteller

Billigst 280 kr.

Gennemsnitlig 511 kr.

Dyrest 768 kr.

Søg efter 2-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Magaluf

Disse billige hoteller og vandrehjem i Magaluf har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Magaluf

Disse Magaluf hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Magaluf

Den spanske by Magaluf ligger på den sydøstlige del af Mallorca. Byen er kendt for lækre strande og evigt aktivt natteliv. Hvis du er til fest og farver, kan du booke et hotel tæt på BCM-diskoteket, som tidligere er blevet valgt som det 5. bedste diskotek i verden. Diskoteket ligger på Avinguda de l’Olivera, som sammen med Av. Magaluf er blandt de gader, der ligger mest centralt i byen.

Hvis du gerne vil nyde en god udsigt ud over havet i stille og rolige omgivelser, så bør du booke et hotel i Magaluf, der ligger i området Torrenova ved Cala en Balda bugten. Torrenova ligger ca. 1,5 km fra centrum af Magaluf, så det bør ikke tage dig mere end 20 minutter at komme ind til restauranter og butikker med souvenirs, badedyr og meget mere.

Hvis du gerne vil lidt længere ud af byen, kan du vælge at bo i Son Matias, hvor du kan bo tæt på den populære strand Palmanova. Der er ca. 1,5 km mellem Son Matias og Magaluf, og midt i mellem de to steder ligger Katmandu Park, som er en lille forlystelsespark med minigolf, 4D-biograf og vandforlystelser.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Magaluf

Magaluf er en lille by ved havet med omkring 4000 indbyggere, og byen ligger ca. 17 km fra Palma de Mallorca. En af de største attraktioner og seværdigheder i Magaluf, og generelt på Mallorca, er strandene. Stranden i Magaluf er utroligt lang og det hvide sand er dejligt blødt. Havet er som regel krystalklart og roligt. Netop derfor er der mange børnefamilier, som foretrækker at solbade og at bygge sandslotte på stranden under ferien.

Mens havet er stille og roligt, så er nattelivet festligt og sjovt. Magaluf er et af de områder på Mallorca med flest barer, pubs og diskoteker. På en ferie i Magaluf er du sikret fest og farver hele døgnet rundt, hvis det er det, at du er til.

Du kan vandre, cykle og ride på hest i området omkring Magaluf, som er fyldt med palmetræer og udsigt ud over Middelhavet. Du kan også iagttage vandet under jorden i en af øens mange drypstenshuler. Du kan blandt andet besøge Cuevas de Génova, som er en drypstenshule ca. 35 meter under jorden. Her kan du se på kalkholdige søjler og figurer, som også er kendt som stalagmitter og stalaktitter.


Information om overnatning i Magaluf

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Magaluf

Hvad koster et hotel i Magaluf?

Hoteller i Magaluf tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 1.240 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Magaluf?

november er den billigste måned at booke et hotel i Magaluf. Priserne kan være 58% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Magaluf?

Hotelværelser i Magaluf er billigst søndag og dyrest onsdag.

Har Magaluf ferieboliger?

Byen Magaluf har både ledige ferieboliger og hoteller, hvis du leder efter forskellige opholdsmuligheder. I øjeblikket er der 68 ferieboliger i byen. Vi anbefaler at booke Magaluf 2A til dit ophold, som er den mest populære feriebolig i Magaluf. Søg efter tilbud på ferieboliger i Magaluf.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Magaluf?

Antallet af udbydere for hoteller i Magaluf er 68 fra september 2023.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Magaluf?

Priser for hoteller i Magaluf blev sidst opdateret i dag.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Magaluf gennem momondo?

momondo søger på hundredvis af rejsesites, så du kan sammenligne priser på hoteller og andre overnatningsmuligheder i Magaluf. momondo samler alle dine muligheder på ét sted og er helt gratis at bruge – ingen skjulte gebyrer eller omkostninger.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Magaluf?

Når alle dine muligheder for overnatning i Magaluf er fundet, hjælper momondo dig med at finde et godt sted at overnatte ved at lade dig filtrere resultaterne. Hvis du er på udkig efter steder, der tilbyder gratis morgenmad, har vi et filter til det. Har du brug for gratis internet eller gratis afbestilling? Du kan filtrere efter alt dette og meget mere på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Magaluf på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.