Hoteller i Palma de Mallorca, Spanien

Find tilbud på 287 hoteller i Palma de Mallorca, Spanien

Palma de Mallorca, Mallorca, Spanien
29. sep. — 30. sep.2
lør. 30.9
ons. 4.10

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.

Spar penge, når du booker hotel med momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.


Populære hoteller til en overnatning i Palma de Mallorca

Find det perfekte hotel til dit ophold i Palma de Mallorca
Pris
kr.212
kr.1699
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Palma de Mallorca


Hoteller i populære bydele i Palma de Mallorca

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Palma de Mallorca og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Palma de Mallorca?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Palma de Mallorca
LavsæsonjanuarDet billigste tidspunkt
Højsæsonjunidet dyreste tidspunkt
70%forventet prisfald
49%forventet prisstigning

Rejsepriser

400 kr. - 2.611 kr.

Billigeste dag på ugensøndager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentorsdager den dyreste ugedag at booke på
1.358 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
2.506 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Palma de Mallorca

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Palma de Mallorca

Laveste hotelpris

333 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Iberostar Selection Llaut Palma- Adults Only

Hoteller i nærheden af lufthavnen

5174
Den billigste pris for et værelse i Palma de Mallorca, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 333 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Hotel Cassandra, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Iberostar Selection Llaut Palma- Adults Only, det mest populære 5-stjernede hotel i Palma de Mallorca(bedømmelse på 8,9/10 ud fra 804 anmeldelser).
Der er 5.174 hoteller i Palma de Mallorca tæt på Palma de Mallorca. Caravana de lujo er det nærmeste og ligger 0,9 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Palma de Mallorca

Hvordan finder man et billigt hotel i Palma de Mallorca?

Da Palma de Mallorca er en udpræget turistby, samtidig med at der bor over 400.000 indbyggere i byen, så er hotelpriserne ikke altid helt billige. Det kan dog lade sig gøre at bo til fordelagtige priser, hvis man overnatter på et hostel i byen, hvor man har en seng at sove i samt de fornødne faciliteter. En overnatning i august koster fra omkring 450 DKK og opefter, men det kan klares billigere, hvis man rejser uden for højsæsonen.

Kan man rejse til Palma de Mallorca på budget?

Når man først har booket et billigt hotel i Palma de Mallorca, så skal man kigge efter nogle af byens gratis glæder, hvis man vil rejse på budget. Det er eksempelvis muligt at benytte sig af nogle af de gratis museer, der giver et godt indblik i byens fortid og nutid. Museu Fundacion Juan March er en samling af privat kunst fra en af øens rigeste personligheder, og det er gratis at gå på opdagelse i værker fra blandt andet Picasso og Dali. Et andet spændende museum er Casal Sollerir, der byder på flotte værker i spændende, arkitektoniske rammer. Når man har suget nok kulturelt til sig, så er det oplagt at nyde nogle af byens mange strande, hvor man kan leje en solseng for et par euro.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Palma de Mallorca?

På de kortere strækninger i midtbyen og langs promenaden er det nemmest at gå rundt, men hvis varmen bliver for meget, så kører der både busser og tog i byen, så man kan nyde at blive transporteret i vogne med aircondition. Det er også nemt at hoppe på byens særlige sightseeing-busser, der kører forbi alle hovedattraktionerne til en pris på ca. 110 DKK, hvorefter man kan hoppe af og på, alt det man vil inden for 24 timer. Du kan også benytte dig af leje af bil Palma de Mallorca, så du nemt kan komme rundt på øen og opleve de mange seværdigheder.

Kan man booke hotel i Palma de Mallorca uden kreditkort?

Man kan godt booke et hotel i Palma de Mallorca uden brug af kreditkort. Det er dog ikke en mulighed på alle hoteller.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Palma de Mallorca?

Man skal være minimum 18 år, når man tjekker ind på et hotel i Palma de Mallorca.

Skal man lægge depositum på hoteller i Palma de Mallorca?

Man skal lægge et depositum ved ankomst, og de fleste steder kan det ske enten med kreditkort eller kontanter.

Hvor meget skal man give i drikkepenge i Palma de Mallorca?

Som tommelfingerregel kan man regne med omkring 10 % i drikkepenge, men man kan naturligvis give mere eller mindre afhængigt af betjeningen.

Hvor sikkert er der i Palma de Mallorca?

Det er ret sikkert at holde ferie i Palma de Mallorca, men da det er en storby, skal man være opmærksom på lommetyve.

Skal man medbringe adapter til Palma de Mallorca?

Man behøver ikke at medbringe en adapter til Palma de Mallorca.


Hvad koster et hotel i Palma de Mallorca pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Palma de Mallorca

4-stjernede hoteller

Billigst 476 kr.

Gennemsnitlig 1.198 kr.

Dyrest 2.323 kr.

Søg efter 4-stjernede hoteller

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Palma de Mallorca

Disse billige hoteller og vandrehjem i Palma de Mallorca har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Palma de Mallorca

Hoteller med mest værdi for pengene i Palma de Mallorca

Disse Palma de Mallorca hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Palma de Mallorca

De Baleariske Øer er et yndet rejsemål for danske turister, og det har de været i mange år. Der er hele seks øer at vælge imellem, hvor Mallorca er den største og mest besøgte. Danske charterturister begyndte allerede i 50’erne at rejse til øen, og op gennem årene blev der holdt utallige grisefester rundt omkring på hotellerne. Hvis man ønsker at bo i øens største by, så skal man booke et hotel i Palma de Mallorca, der ligger på øens sydkyst, indrammet i en smuk bugt med masser af strande til begge sider. Hvis man ønsker at bo helt centralt, så er det oplagt at booke et hotel i området omkring hovedgaden La Rambla samt det store torv Placa Major, hvor man har butikker og spisesteder hele vejen rundt.

Når man holder ferie på en ø som Mallorca med vand hele vejen rundt, så er der masser af muligheder for at bo med havudsigt. Det gælder naturligvis også for øens hovedby, og derfor kan man også booke et hotel i Palma de Mallorca helt nede ved kysten, hvor man kan høre bølgerne bruse samt nyde livets gang på havet. Det er også muligt at kombinere hav, grønne omgivelser og byliv med hinanden, hvis man rykker lidt syd for byen og tæt på byens katedral i området omkring Parc de la Mar. Har man behov for at være tæt på lufthavnen, så skal man booke et hotel, der ligger sydøst for centrum, og er man til fest og farver, så det oplagt at bo i distriktet kaldet Santa Catalina.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Palma de Mallorca

Danske turister har et helt særligt forhold til Mallorca, da det er en ferieø, som giver minder om den første charterferie. I dag er øen stadig populær, og hovedindkomsten kommer da også via turisme. Der er mange forskellige byer at vælge imellem på øen, og vælger man Palma de Mallorca, så er man sikret en destination med masser af attraktioner samt kilometerlange sandstrande. Byen har været igennem mange forskellige perioder, siden den blev grundlagt af romerne for så siden at blive inddraget i det byzantinske rige, inden byen kom under islamisk kontrol. Mange andre perioder og dermed også arkitektoniske stilarter har efterfølgende præget byen, hvilket også ses på de nuværende bygninger. Det menes også, at øen har været beboet helt op til 4000 år før Kristi fødsel. I dag er der fredeligt i byen, så turister fra hele verden kan nyde en badeferie kombineret med shopping og spændende sightseeing-ture.

Der skal naturligvis bades og snorkles, når man holder ferie i Palma de Mallorca, og der er mange strande at vælge imellem. Man kan eksempelvis prøve stranden Ciudad Jardín med de hvide sandstrande, eller Cala Major med det krystalklare vand samt de mange restauranter og barer omkring. Det er også muligt blot at gå ned til stranden bag Parc de la Mar, hvis man vil være helt tæt på byen. Når man skal opleve forskellige hovedattraktioner, så er byens katedral det helt store vartegn – også kendt under navnet La Seu. Den troner smukt tæt på havet med sine enorme tårne i gotisk stil, og man kan også besøge det tilknyttede museum i samme ombæring. En anden fascinerende bygning er Castell de Bellver, der et slot bygget på ruiner fra det 14. århundrede, hvorfra man har den smukkeste udsigt over havnen.


Information om overnatning i Palma de Mallorca

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Palma de Mallorca

Hvad koster et hotel i Palma de Mallorca?

Prisen for et hotel i Palma de Mallorca afhænger af en række faktorer såsom antal stjerner, placering og efterspørgsel. Generelt er den gennemsnitlige pris for et hotel omkring 1.972 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Palma de Mallorca?

Den billigste måned at booke et hotel i Palma de Mallorca er januar. Prisen på dit værelse kan være helt op til 70% billigere end i de dyreste måneder.

Hvilken dag er den billigste at bo i Palma de Mallorca?

lørdag er typisk den billigste dag for hotelværelser i Palma de Mallorca. Den dyreste er typisk onsdag.

Hvad koster et luksushotel i Palma de Mallorca?

Et luksushotel i Palma de Mallorca koster 2.248 kr. pr. person pr. nat. Til sammenligning hoster et hotel i Palma de Mallorca i gennemsnit 1.972 kr. pr. person, pr. nat og repræsenterer en prisforskel på 41%% for et luksushotel.

Hvad koster et hotel i Palma de Mallorca?

Hostels og hoteller op til 2 stjerner i Palma de Mallorca koster ca. 509 kr. for en seng pr. person. Du kan spare 823 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Palma de Mallorca.

Hvor skal man bo i Palma de Mallorca?

De fleste brugere bor i Centrum, Ponent, Nord og Llevant i Palma de Mallorca.

Hvis vi tager højde for vejret i Palma de Mallorca, hvilke seværdigheder er så populære i oktober?

Der forventes generelt kun lidt regn (70 mm) og en gennemsnitstemperatur på 20 °C, så rejsende, der bor på et hotel i Palma de Mallorca kan overveje at bruge noget tid under deres besøg på at tage til populære seværdigheder i området.

Har Palma de Mallorca ferieboliger?

Ja, Palma de Mallorca har 2.413 ledige ferieboliger. Hvis du er interesseret i en feriebolig i Palma de Mallorca, er Holiday apartment Mallorca, pets are allowed den mest populære i byen. Sammenlign tilbud på ferieboliger i Palma de Mallorca.

Har Palma de Mallorca hostels?

Ja, du kan booke et hostel i Palma de Mallorca. Der er i øjeblikket 21 hostels i området og Hostal Port Corona er det mest populære blandt momondos brugere. Sammenlign tilbud på hostels i Palma de Mallorca.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Palma de Mallorca?

Der er 1.038 udbydere for hoteller i Palma de Mallorca fra september 2023.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Palma de Mallorca?

Priser for hoteller i Palma de Mallorca blev sidst opdateret i dag.