Find billige flybilletter til Palma de Mallorca

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Palma de Mallorca. De nuværende restriktioner til Palma de Mallorca er baseret på Spanien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Spanien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Palma de Mallorca

Find de billigste fly til disse Palma de Mallorca-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Palma de Mallorca

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Palma de Mallorca

København (CPH) til Palma de Mallorca (PMI)

Fly til Palma de Mallorca ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Palma de Mallorca, hvor den gennemsnitlige pris er 1.417 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PALMA DE MALLORCA FRA KØBENHAVNnovember36% billigereAt flyve fra København til Palma de Mallorca ​​koster i gennemsnit blot 906 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PALMA DE MALLORCA FRA KØBENHAVNjuli53% dyrereDet koster cirka 2.171 kr. at flyve til Palma de Mallorca ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PALMA DE MALLORCA FRA KØBENHAVNjuli550% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Palma de Mallorca fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Palma de Mallorca?

Mallorca har længe været danskernes foretrukne feriemål, takket være de mange smukke strande og det altid milde vejr. Spanien har et af de mest sociale folkefærd i Europa, og derfor er der næsten altid liv i gaden. Du kan faktisk forvente at finde mange folk i gaden på Mallorca allerede i januar måned, hvor de lokale fra den 12. til den 20. januar fejrer skytsenglen Sankt Sebastian.

Højsæsonen for Palma de Mallorca, og Mallorca i det hele taget, er i sommermånederne mellem juni og september. Her vælger turisterne at spendere deres sommerferie, og det er derfor også den periode hvor priserne oftest er højest.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Palma de Mallorca?

  november måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Palma de Mallorca fra Danmark, med flest priser fundet omkring 906 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Palma de Mallorca i november, så rejs fra Danmark i januar, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 963 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Palma de Mallorca?

  Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Palma de Mallorca 53 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Palma de Mallorca for 1.417 kr.. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Palma de Mallorca fra Danmark helt ned til 132 kr. på momondo.

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Palma de Mallorca på?

  I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Palma de Mallorca fra Danmark på en tirsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en tirsdag helt ned til 1.303 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. På den anden side er lørdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 1.699 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Palma de Mallorca?

  Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Palma de Mallorca på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Palma de Mallorca om aftenen helt ned til 1.392 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Den dyreste tid på dagen at rejse til Palma de Mallorca på, er derimod om eftermiddagen, hvor priserne ligger på omkring 1.577 kr..

 • Hvornår er det bedst at tage på strandferie til Palma de Mallorca?

  Strande som f.eks. Playa de Palma er mest besøgt i juni, juli eller august, da vejret normalt er over 21 °C, og sandsynligheden for regn er lav. Du kan også overveje at besøge Cala Major Beach under dit ophold i Palma de Mallorca.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Palma de Mallorca?

På nuværende tidspunkt inkluderer Spanien rejserestriktioner rejser til Palma de Mallorca. Indrejserestriktioner

Spanien har genåbnet sine grænser for rejsende fra de fleste EU- og Schengenområder, men indrejsen er fortsat begrænset for rejsende, der ankommer fra andre områder, undtagen spanske statsborgere og indbyggere, ledsagere og deres nærmeste familiemedlemmer. Spanien tillader ikke indrejse for rejsende, der har været i Storbritannien, Brasilien og Sydafrika indtil tidligst den 16. marts, med undtagelse af spanske statsborgere og personer, der lovligt opholder sig i Spanien. Fra den 22. juli har rejsende fra Serbien ikke længere adgang til Spanien. Rejsende, der ankommer uden for EU, kan kun få adgang til følgende kategorier af rejsende: •Personer med bopæl i EU, Schengen-associerede stater, Andorra, Monaco, Vatikanet eller San Marino. •Indehavere af et visum til længerevarende ophold udstedt af et Schengen-medlem af en associeret stat, som rejser til dette land. •Sundhedspersonale, der kommer til Spanien for at arbejde. •Varer og transportpersonale i udøvelsen af deres hverv. •Diplomater, konsulater, internationale tjenestemænd, militært personel, civilbeskyttelse og medlemmer af humanitære organisationer i udøvelsen af deres hverv. •Studerende, der studerer i et af EU/Schengen-medlemsstaterne og har et passende visum eller en tilsvarende tilladelse og sygeforsikring. De kan rejse ind i landet 15 dage før deres studier påbegyndes. •Højt kvalificerede arbejdstagere, herunder deltagere i sportsbegivenheder på højt niveau, der finder sted i Spanien. •Rejser med familie af behørigt godkendte årsager. •Personer, der rejser af behørigt godkendte humanitære årsager og af alvorlige årsager. •Indbyggere i Australien, Canada, Georgien, Japan, New Zealand, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunesien eller Uruguay, forudsat at de kommer direkte fra disse lande eller kun foretager internationale transit i lufthavne uden for disse lande.

Indrejsekrav

Fra den 23. november har alle rejsende (herunder børn) fra Albanien, Andorra, Argentina, Armenien, Aruba, Østrig, Bahrain, Belgien, Belize, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Kap Verde, Colombia, Costa Rica, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Frankrig, Fransk Polynesien, Georgien, Tyskland, Gibraltar, Grækenland, Guam, Ungarn, Island, Irland, Italien, Jordan, Kuwait, Letland, Libanon, Libyen, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Moldova , Monaco, Marokko, Holland, Nordmakedonien, Norges, palæstinensisk territorium, Panama, Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumænien, Rusland, San Marino, Serbien, Slovakiet, Slovenien, St.Martin, Sverige, Schweiz, Tunesien, UAE, Storbritannien, Ukraine og USA pligt til at fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19 TMA, LAMP eller PCR testresultat udstedt inden for 72 timer før ankomst, med undtagelse af rejsende, der ankommer fra Azorerne i Portugal Rogaland, More og Romsdal, Nordland, Viken, Innlandet, Vestfold og Telemark, Agder, Vestland, Trondelag eller Troms og Finnmarkin i Norge; Kitri, Ionia Nisia, Dytiki Ellada eller Sterea Ellada i Grækenland; Færøerne eller Grønland. Ved ankomsten kan der foretages stikprøvekontrol for at bekræfte, at rejsende har gennemgået en COVID-19 PCR-, TMA- eller LAMP-test og har reageret negativt. Der kan udstedes en minimumsbøde på 3.000 EUR til enhver, der ikke overholder reglerne. Rejsende skal også gennemgå en temperaturkontrol og en visuel helbredsundersøgelse. Fra den 14. november skal rejsende, der besøger De Kanariske Øer og er booket på et reguleret overnatningssted, fremvise en negativ COVID-19-test, som er taget senest 72 timer tidligere, når de tjekker ind på deres overnatningssted, downloade og aktivere Radar COVID-anmeldelses appen for ophold på alle dage på øerne. Børn under 7 år er fritaget for disse krav. De regionale myndigheder på Balearerne (Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera) har indført tre kontrolfaser for indenlandske ankommende til øerne med skib eller fly ud over dem, der gælder for internationale ankommende til Spanien. Alle turister, der ankommer fra eller via regioner i Spanien med en kumulativ forekomst af virusset på 150 tilfælde pr. 100.000 indbyggere eller derover, skal fremvise en negativ PCR eller TMA udført inden for 72 timer før ankomst. Der opkræves en bøde på op til 3.000 EUR for alle, der ankommer uden en gyldig test. Personer med begrundet rejseårsag skal udfylde en erklæring og foretage en antigentest ved ankomsten til lufthavnen eller havnen eller skal underkastes en 10-dages karantæne. Personer, der bor på Balearerne, skal have en PCR inden for 72 timer før deres ankomst, eller blive testet ved ankomsten eller gennemgå en 10-dages karantæne.

Karantænekrav

Rejsende er i øjeblikket ikke underlagt karantænekrav, medmindre de spanske myndigheder instruerer dem ved ankomsten til Spanien på grund af særlige omstændigheder.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Spanien via en spansk lufthavn på vej til deres endelige bestemmelsessted, gælder ikke ovennævnte krav til PCR, TMA eller LAMP-test og sundhedskontrolformular for at komme ind i landet. De bør dog være rede til at dokumentere deres videre rejse, f.eks. flybilletter til deres endelige bestemmelsessted. De restriktioner, som Spanien har indført for passagerrejser fra Storbritannien fra den 22. december til 19. januar, kan også gælde for dem der rejser gennem Spanien til andre internationale rejsemål.

Alle andre oplysninger

Opholdstilladelser og D-visa der udløb mellem d. 14. december 2019 og 21. juni 2020, accepteres som indrejse.

Hvis du planlægger rejser til Palma de Mallorca nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Palma de Mallorca

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Palma de Mallorca fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
12. aug.
BLL08:20Billund
2t. 55min.
PMI11:15Palma de Mallorca
19. aug.
PMI04:55Palma de Mallorca
2t. 55min.
BLL07:50Billund
Ryanair
27. aug.
CPH17:05København Kastrup
3t. 00min.
PMI20:05Palma de Mallorca
30. aug.
PMI03:35Palma de Mallorca
3t. 00min.
CPH06:35København Kastrup
Ryanair
17. sep.
CPH17:05København Kastrup
3t. 00min.
PMI20:05Palma de Mallorca
24. sep.
PMI13:40Palma de Mallorca
3t. 00min.
CPH16:40København Kastrup
Ryanair
13. sep.
CPH07:00København Kastrup
3t. 00min.
PMI10:00Palma de Mallorca
20. sep.
PMI03:35Palma de Mallorca
3t. 00min.
CPH06:35København Kastrup
Ryanair
17. sep.
CPH17:05København Kastrup
3t. 00min.
PMI20:05Palma de Mallorca
24. sep.
PMI13:40Palma de Mallorca
3t. 00min.
CPH16:40København Kastrup
Ryanair
17. sep.
CPH17:05København Kastrup
3t. 00min.
PMI20:05Palma de Mallorca
24. sep.
PMI13:40Palma de Mallorca
3t. 00min.
CPH16:40København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Palma de Mallorca

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Palma de Mallorca, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair og Vueling
Ryanair
18. aug.
BLL15:55Billund
2t. 55min.
PMI18:50Palma de Mallorca
Ryanair
6. aug.
BLL06:05Billund
2t. 55min.
PMI09:00Palma de Mallorca
Vueling
14. aug.
BLL14:05Billund
2t. 55min.
PMI17:00Palma de Mallorca

Hvilke flyselskaber flyver til Palma de Mallorca?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Palma de Mallorca

Når rejsen går til Palma de Mallorca står valget mellem flyselskaber som SAS, Lufthansa, Norwegian og easyJet. Selvom lavprisflyselskaber er de billigste skal du ikke glemme, at priserne ofte ikke inkluderer indchecket baggage samt mad og drikke. Du kan se hvor meget vi estimerer du kan ende med at skulle betale i ekstra udgifter, i søgeresultaterne. Flyver du direkte til Palma ligger rejsetiden på ca. 3 timer.


Lufthavne i nærheden af Palma de Mallorca

Neden for finder du alle lufthavne i Palma de Mallorca samt deres afstand til centrum

Palma de Mallorca er en ø på blot 208 km², og derfor er det ikke overraskende, at der blot er én lufthavn på øen. Palma de Mallorca Lufthavn er en international lufthavn, som ligger 7 km øst for øens største by, Palma. Der er flere busser der kører ruten til og fra lufthavnen. Linje 1 og 21 bringer turister ind til Palma de Mallorca, mens der også er mulighed for at komme fra Palma de Mallorca Airport til f.eks. Magaluf og Alcúdia. Se også mulighederne for billeje i Mallorca lufthavn.


Populære fly til Palma de Mallorca

Find dine flybilletter til Palma de Mallorca blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Palma de Mallorca
Hurtigste flyvetid3t. 00min.
Laveste pris132 kr.
Fly fra Billund til Palma de Mallorca
Hurtigste flyvetid2t. 55min.
Laveste pris283 kr.
Fly fra Aalborg til Palma de Mallorca
Hurtigste flyvetid3t. 05min.
Laveste pris547 kr.
Fly fra Aarhus til Palma de Mallorca
Hurtigste flyvetid14t. 05min.
Laveste pris812 kr.
Fly fra Sønderborg til Palma de Mallorca
Hurtigste flyvetid25t. 20min.
Laveste pris1.403 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Palma?

Som turist er det nemt at komme rundt i Palma de Mallorca til fods. Trænger fødderne til en pause eller skal du ud på længere strækninger er der naturligvis ofte offentlig transport i byen. Der er to metrolinjer, som dækker 16 kilometer fordelt på to linjer med i alt 15 stationer. Du kan med tog komme til blandt andet Sineu, Petra og Sa Pobla. Derudover er det en hyggelig oplevelse at tage det gammeldags tog med passagervogne i træ fra Palma til Sóller, hvor man kører langs lunde med appelsintræer.

Det er også nemt at komme rundt i Palma de Mallorca med bus. En bustur koster mellem 8-15 kr., afhængigt af hvor langt du skal. Du kan også købe et 10-turskort til 75 kr. i kiosker og på EMT’s (busselskabet) kontoret. Det er også nyttigt at vide, at buschaufførerne ofte kun accepterer sedler på 10 eller 20 EUR, medmindre den samlede pris er over 20 EUR. City Sightseeing har også turistbusser på en rute med 18 stop, der varer omkring 80 minutter. 24 timers billetter koster ca. 160 kr. for voksne og ca. 75 kr. for børn og pensionister.


Kan man rejse til Palma uden pas eller visum?

Du behøver ikke visum, når du opholder dig i Spanien i mindre end 90 dage. Dit pas skal dog være gyldigt under hele opholdet, og du kan også godt rejse med forlænget dansk pas, dansk provisorisk pas samt EU-nød pas til Palma de Mallorca. Du bør tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside for den seneste information vedrørende pas og visum til indrejse til Palma de Mallorca.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Palma de Mallorca


Tips og gode råd til Palma de Mallorca

Hvordan får man den billigste flybillet til Palma de Mallorca?

Når du skal finde den billigste flybillet til Palma, er det uden for højsæsonen du skal kigge. April måned er årets billigste, og her kan du nyde godt af det milde forårsvejr på Mallorca. Du kan med fordel prøve at booke din flybillet ca. 60 dage før, hvor prisen skulle være på sit bedste (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Palma de Mallorca, marts 2018).

Hvad skal man se i Palma de Mallorca?

Den største seværdighed på Mallorca er katedralen La Seu, der blev åbnet i 1601. Derudover er den baleariske ø kendt for sine hvide perler, og derfor er der mange der vælger at besøge Mallorca Perlemuseum i centrum af Palma de Mallorca. Få flere anbefalinger til hvad du skal opleve på Mallorca.

Aktiviteter for børn

En af sjoveste seværdigheder for både børn og voksne er Bellver Slot, som blev opført i 1300-tallet. Fra slottet får du en fantastisk udsigt udover byen, og der er et historiemuseum hvor I kan lære mere om Mallorcas historie. I kan også tage til forlystelsesparken Marineland Mallorca, som ligger ca. 10 km fra centrum – med bus 104 tager det kun ca. 30 minutter.

Skal man købe rejseforsikring?

Som europæisk statsborger er du dækket ind med det blå sygesikringskort i tilfælde af akut sygdom. Det anbefales dog altid at tegne en rejseforsikring, særligt hvis du ønsker at være dækket i tilfælde af forsinket bagage, tyveri, retshjælp og mere.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan godt bruge vand fra vandhanen i Palma de Mallorca til at børste tænder, men du bør købe vand i supermarkedet til at drikke.

Giver man drikkepenge i Palma de Mallorca?

De lokale plejer at lægge et par ekstra euro (8-15 kr.), hvis de har modtaget en ekstra god service, og du kan lægge et symbolsk beløb for at vise taknemmelighed for en god betjening på f.eks. restauranter.

Hvor er der gode shoppingområder?

Du har mulighed for at shoppe alle ugens dage i Palma de Mallorca, hvor butikkerne har åbent mandag til søndag fra april til oktober. Det mest eksklusive område er ved Paseo del Borne, hvor der ligger designerbrands såsom Hugo Boss og Louis Vuitton.

Du kan også besøge shoppingcentret Porto Pi, der byder på over 140 butikker såsom Cortefiel og Zara. Derudover kan det også være en god oplevelse at besøge Mallorca Fashion Outlet, som ligger ca. 10 minutters kørsel fra Palma, og hvor det er muligt at finde gode tilbud på tøj og tilbehør fra mere end 60 forskellige brands.