Fly Europa Spanien Palma de Mallorca

Find billige flybilletter til Palma de Mallorca

lør.. 15.12.
lør.. 22.12.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Palma de Mallorca?

+270%
+180%
+90%
Grundpris
Pris
683 - 2.362 DKK
Temperatur
14 - 31 °C
Nedbør
1 - 7 mm

Flytilbud til Palma de Mallorca fundet på momondo

Se nogle af de bedste priser til Palma de Mallorca fundet af brugere på momondo
Flere flyselskaber
Flere flyselskaber
CPH
18 jan.
Lufthavn: København Kastrup
11t 50m
1 stop
PMI
Lufthavn: Palma de Mallorca
Flere flyselskaber
PMI
21 jan.
Lufthavn: Palma de Mallorca
16t 05m
1 stop
CPH
Lufthavn: København Kastrup
414 DKK
Ryanair
Ryanair
BLL
03 jun.
Lufthavn: Billund
3t 00m
PMI
Lufthavn: Palma de Mallorca
Ryanair
PMI
07 jun.
Lufthavn: Palma de Mallorca
3t 05m
BLL
Lufthavn: Billund
525 DKK
easyJet
easyJet
CPH
05 jan.
Lufthavn: København Kastrup
10t 00m
1 stop
PMI
Lufthavn: Palma de Mallorca
easyJet
PMI
22 feb.
Lufthavn: Palma de Mallorca
12t 55m
1 stop
CPH
Lufthavn: København Kastrup
565 DKK

Hvilke flyselskaber flyver til Palma de Mallorca?

Når rejsen går til Palma de Mallorca står valget mellem flyselskaber som SAS, Lufthansa, Norwegian og easyJet. Selvom lavprisflyselskaber er de billigste skal du ikke glemme, at priserne ofte ikke inkluderer indchecket baggage samt mad og drikke. Du kan se hvor meget vi estimerer du kan ende med at skulle betale i ekstra udgifter, i søgeresultaterne. Flyver du direkte til Palma ligger rejsetiden på ca. 3 timer.


Lufthavne tæt på Palma de Mallorca

Herunder finder du alle lufthavne i Palma de Mallorca samt afstand til centrum
Palma de Mallorca
6 km fra centrum

Palma de Mallorca er en ø på blot 208 km², og derfor er det ikke overraskende, at der blot er én lufthavn på øen. Palma de Mallorca Lufthavn er en international lufthavn, som ligger 7 km øst for øens største by, Palma. Der er flere busser der kører ruten til og fra lufthavnen. Linje 1 og 21 bringer turister ind til Palma de Mallorca, mens der også er mulighed for at komme fra Palma de Mallorca Airport til f.eks. Magaluf og Alcúdia.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Palma?

Som turist er det nemt at komme rundt i Palma de Mallorca til fods. Trænger fødderne til en pause eller skal du ud på længere strækninger er der naturligvis ofte offentlig transport i byen. Der er to metrolinjer, som dækker 16 kilometer fordelt på to linjer med i alt 15 stationer. Du kan med tog komme til blandt andet Sineu, Petra og Sa Pobla. Derudover er det en hyggelig oplevelse at tage det gammeldags tog med passagervogne i træ fra Palma til Sóller, hvor man kører langs lunde med appelsintræer.

Det er også nemt at komme rundt i Palma de Mallorca med bus. En bustur koster mellem 8-15 kr., afhængigt af hvor langt du skal. Du kan også købe et 10-turskort til 75 kr. i kiosker og på EMT’s (busselskabet) kontoret. Det er også nyttigt at vide, at buschaufførerne ofte kun accepterer sedler på 10 eller 20 EUR, medmindre den samlede pris er over 20 EUR. City Sightseeing har også turistbusser på en rute med 18 stop, der varer omkring 80 minutter. 24 timers billetter koster ca. 160 kr. for voksne og ca. 75 kr. for børn og pensionister.


Kan man rejse til Palma uden pas eller visum?

Du behøver ikke visum, når du opholder dig i Spanien i mindre end 90 dage. Dit pas skal dog være gyldigt under hele opholdet, og du kan også godt rejse med forlænget dansk pas, dansk provisorisk pas samt EU-nød pas til Palma de Mallorca. Du bør tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside for den seneste information vedrørende pas og visum til indrejse til Palma de Mallorca.


Hurtige facts om Palma de Mallorca

Tid, valuta og det basale — se den lokale tid, og få en idé om, hvor mange penge du kommer til at bruge på de mest nødvendige ting i Palma de Mallorca
Lokal tid
Valuta
Euro
Øl
Lokal øl (0,5 liter)
4,49 DKK
Mad
Billig restaurant
82 DKK
Offentlig transport
Enkeltbillet
11 DKK

Kom i gang med at planlægge din rejse til Palma de Mallorca


Tips og gode råd til Palma de Mallorca

Hvordan får man den billigste flybillet til Palma de Mallorca?

Når du skal finde den billigste flybillet til Palma, er det uden for højsæsonen du skal kigge. April måned er årets billigste, og her kan du nyde godt af det milde forårsvejr på Mallorca. Du kan med fordel prøve at booke din flybillet ca. 60 dage før, hvor prisen skulle være på sit bedste (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Palma de Mallorca, marts 2018).

Hvad skal man se i Palma de Mallorca?

Den største seværdighed på Mallorca er katedralen La Seu, der blev åbnet i 1601. Derudover er den baleariske ø kendt for sine hvide perler, og derfor er der mange der vælger at besøge Mallorca Perlemuseum i centrum af Palma de Mallorca. Få flere anbefalinger til hvad du skal opleve på Mallorca.

Aktiviteter for børn

En af sjoveste seværdigheder for både børn og voksne er Bellver Slot, som blev opført i 1300-tallet. Fra slottet får du en fantastisk udsigt udover byen, og der er et historiemuseum hvor I kan lære mere om Mallorcas historie. I kan også tage til forlystelsesparken Marineland Mallorca, som ligger ca. 10 km fra centrum – med bus 104 tager det kun ca. 30 minutter.

Skal man købe rejseforsikring?

Som europæisk statsborger er du dækket ind med det blå sygesikringskort i tilfælde af akut sygdom. Det anbefales dog altid at tegne en rejseforsikring, særligt hvis du ønsker at være dækket i tilfælde af forsinket bagage, tyveri, retshjælp og mere.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan godt bruge vand fra vandhanen i Palma de Mallorca til at børste tænder, men du bør købe vand i supermarkedet til at drikke.

Giver man drikkepenge i Palma de Mallorca?

De lokale plejer at lægge et par ekstra euro (8-15 kr.), hvis de har modtaget en ekstra god service, og du kan lægge et symbolsk beløb for at vise taknemmelighed for en god betjening på f.eks. restauranter.

Hvor er der gode shoppingområder?

Du har mulighed for at shoppe alle ugens dage i Palma de Mallorca, hvor butikkerne har åbent mandag til søndag fra april til oktober. Det mest eksklusive område er ved Paseo del Borne, hvor der ligger designerbrands såsom Hugo Boss og Louis Vuitton.

Du kan også besøge shoppingcentret Porto Pi, der byder på over 140 butikker såsom Cortefiel og Zara. Derudover kan det også være en god oplevelse at besøge Mallorca Fashion Outlet, som ligger ca. 10 minutters kørsel fra Palma, og hvor det er muligt at finde gode tilbud på tøj og tilbehør fra mere end 60 forskellige brands.

*Flypriser til Palma de Mallorca er baseret på prisen for en billet på economy class fundet af momondos brugere inden for de seneste 72 timer. Disse priser er ikke nødvendigvis tilgængelige længere.
Fly Europa Spanien Palma de Mallorca