Find billige fly til Palma de Mallorca

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 16.8
tir. 23.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Palma de Mallorca

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Palma de Mallorca

Bedste pris på enkeltbillet

174 kr.

Bedste pris på returbillet

261 kr.

Hurtigste flyvetid

2t. 55min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Palma de Mallorca fra Danmark i de seneste 72 timer er 174 kr. (København Kastrup til Palma de Mallorca).
Den bedste pris på en returbillet til Palma de Mallorca fra Danmark i de seneste 72 timer er 261 kr. (Billund til Palma de Mallorca).
Det hurtigste fly til Palma de Mallorca fra Danmark tager 2t. 55min. (Billund til Palma de Mallorca).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Palma de Mallorca, herunder Vueling, Norwegian og Air Serbia.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Palma de Mallorca

Find de billigste fly til disse Palma de Mallorca-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Palma de Mallorca

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Palma de Mallorca

København (CPH) til Palma de Mallorca (PMI)

Fly til Palma de Mallorca ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Palma de Mallorca, hvor den gennemsnitlige pris er 1.549 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PALMA DE MALLORCA FRA KØBENHAVNaugust35% billigereAt flyve fra København til Palma de Mallorca ​​koster i gennemsnit blot 1.007 kr. i august
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PALMA DE MALLORCA FRA KØBENHAVNjuli68% dyrereDet koster cirka 2.602 kr. at flyve til Palma de Mallorca ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PALMA DE MALLORCA FRA KØBENHAVNjuli407% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Palma de Mallorca fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Palma de Mallorca?

Mallorca har længe været danskernes foretrukne feriemål, takket være de mange smukke strande og det altid milde vejr. Spanien har et af de mest sociale folkefærd i Europa, og derfor er der næsten altid liv i gaden. Du kan faktisk forvente at finde mange folk i gaden på Mallorca allerede i januar måned, hvor de lokale fra den 12. til den 20. januar fejrer skytsenglen Sankt Sebastian.

Højsæsonen for Palma de Mallorca, og Mallorca i det hele taget, er i sommermånederne mellem juni og september. Her vælger turisterne at spendere deres sommerferie, og det er derfor også den periode hvor priserne oftest er højest.

august måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Palma de Mallorca fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.007 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Palma de Mallorca i august, så rejs fra Danmark i marts, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.080 kr..

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Palma de Mallorca 30 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Palma de Mallorca for 1.549 kr.. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Palma de Mallorca fra Danmark helt ned til 261 kr. på momondo.

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Palma de Mallorca fra Danmark på en fredag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en fredag helt ned til 1.415 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. På den anden side er lørdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 1.911 kr..

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Palma de Mallorca på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Palma de Mallorca om aftenen helt ned til 1.168 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Den dyreste tid på dagen at rejse til Palma de Mallorca på, er derimod om formiddagen, hvor priserne ligger på omkring 1.949 kr..

Strande som f.eks. Cala Major Beach er mest besøgt i juni, juli eller august, da vejret normalt er over 21 °C, og sandsynligheden for regn er lav. Du kan også overveje at besøge Playa de Palma under dit ophold i Palma de Mallorca.Gode tilbud på fly til Palma de Mallorca

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Palma de Mallorca fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
24. aug.
BLL09:15Billund
2t. 55min.
PMI12:10Palma de Mallorca
31. aug.
PMI06:55Palma de Mallorca
3t. 00min.
BLL09:55Billund
Ryanair
28. aug.
BLL14:15Billund
2t. 55min.
PMI17:10Palma de Mallorca
2. sep.
PMI02:55Palma de Mallorca
3t. 00min.
BLL05:55Billund
Ryanair
26. aug.
BLL06:20Billund
2t. 55min.
PMI09:15Palma de Mallorca
31. aug.
PMI05:45Palma de Mallorca
3t. 00min.
BLL08:45Billund
Ryanair
26. aug.
BLL06:20Billund
2t. 55min.
PMI09:15Palma de Mallorca
31. aug.
PMI05:45Palma de Mallorca
3t. 00min.
BLL08:45Billund
Flere flyselskaber
24. aug.
BLL10:45Billund
2t. 55min.
PMI13:40Palma de Mallorca
1. sep.
PMI08:25Palma de Mallorca
3t. 00min.
BLL11:25Billund
Flere flyselskaber
26. aug.
BLL06:20Billund
2t. 55min.
PMI09:15Palma de Mallorca
31. aug.
PMI06:55Palma de Mallorca
3t. 00min.
BLL09:55Billund

Find de billigste enkeltbilletter til Palma de Mallorca

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Palma de Mallorca, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair, Vueling og easyJet
Ryanair
28. okt.
CPH17:05København Kastrup
3t. 00min.
PMI20:05Palma de Mallorca
Vueling
20. aug.
BLL09:45Billund
2t. 55min.
PMI12:40Palma de Mallorca
Ryanair
25. aug.
BLL04:55Billund
2t. 55min.
PMI07:50Palma de Mallorca

Hvilke flyselskaber flyver til Palma de Mallorca?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Palma de Mallorca

Hvilke flyselskaber flyver til Palma de Mallorca?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Palma de Mallorca fra Danmark, Ryanair, Norwegian Air International, Norwegian og Scandinavian Airlines. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.

SWISS-fly til Palma de Mallorca

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Palma de Mallorca på momondo er SWISS, som flyver 31 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Zürich, hvor det bedste tilbud på SWISS-fly til Palma de Mallorca kostede 746 kr. (returrejse fra Billund til Palma de Mallorca fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 138 anmeldelser af SWISS giver momondo-brugere bedømmelsen 8,4.

Vueling-fly til Palma de Mallorca

Et andet populært valg for fly til Palma de Mallorca er Vueling (8,0/10, 125 anmeldelser). De fleste Vueling-fly, der lander i Palma de Mallorca, kommer fra Barcelona, men der er 83 Vueling-fly til Palma de Mallorca fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med Vueling, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 374 kr. (Aalborg til Palma de Mallorca, returrejse).


Lufthavne i nærheden af Palma de Mallorca

Neden for finder du alle lufthavne i Palma de Mallorca samt deres afstand til centrum

Palma de Mallorca er en ø på blot 208 km², og derfor er det ikke overraskende, at der blot er én lufthavn på øen. Palma de Mallorca Lufthavn er en international lufthavn, som ligger 7 km øst for øens største by, Palma. Der er flere busser der kører ruten til og fra lufthavnen. Linje 1 og 21 bringer turister ind til Palma de Mallorca, mens der også er mulighed for at komme fra Palma de Mallorca Airport til f.eks. Magaluf og Alcúdia. Se også mulighederne for billeje i Mallorca lufthavn.


Populære fly til Palma de Mallorca

Find dine flybilletter til Palma de Mallorca blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Palma de Mallorca
Hurtigste flyvetid3t. 00min.
Laveste pris493 kr.
Fly fra Billund til Palma de Mallorca
Hurtigste flyvetid2t. 55min.
Laveste pris333 kr.
Fly fra Aalborg til Palma de Mallorca
Hurtigste flyvetid3t. 05min.
Laveste pris587 kr.
Fly fra Aarhus til Palma de Mallorca
Hurtigste flyvetid7t. 20min.
Laveste pris1.377 kr.
Fly fra Sønderborg til Palma de Mallorca
Hurtigste flyvetid30t. 00min.
Laveste pris3.863 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Palma de Mallorca

Som turist er det nemt at komme rundt i Palma de Mallorca til fods. Trænger fødderne til en pause eller skal du ud på længere strækninger er der naturligvis ofte offentlig transport i byen. Der er to metrolinjer, som dækker 16 kilometer fordelt på to linjer med i alt 15 stationer. Du kan med tog komme til blandt andet Sineu, Petra og Sa Pobla. Derudover er det en hyggelig oplevelse at tage det gammeldags tog med passagervogne i træ fra Palma til Sóller, hvor man kører langs lunde med appelsintræer.

Det er også nemt at komme rundt i Palma de Mallorca med bus. En bustur koster mellem 8-15 kr., afhængigt af hvor langt du skal. Du kan også købe et 10-turskort til 75 kr. i kiosker og på EMT’s (busselskabet) kontoret. Det er også nyttigt at vide, at buschaufførerne ofte kun accepterer sedler på 10 eller 20 EUR, medmindre den samlede pris er over 20 EUR. City Sightseeing har også turistbusser på en rute med 18 stop, der varer omkring 80 minutter. 24 timers billetter koster ca. 160 kr. for voksne og ca. 75 kr. for børn og pensionister.


Visumkrav for Palma de Mallorca

Du behøver ikke visum, når du opholder dig i Spanien i mindre end 90 dage. Dit pas skal dog være gyldigt under hele opholdet, og du kan også godt rejse med forlænget dansk pas, dansk provisorisk pas samt EU-nød pas til Palma de Mallorca. Du bør tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside for den seneste information vedrørende pas og visum til indrejse til Palma de Mallorca.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Palma de Mallorca


De bedste oplevelser og seværdigheder i Palma de Mallorca

Når du skal finde den billigste flybillet til Palma, er det uden for højsæsonen du skal kigge. April måned er årets billigste, og her kan du nyde godt af det milde forårsvejr på Mallorca. Du kan med fordel prøve at booke din flybillet ca. 60 dage før, hvor prisen skulle være på sit bedste (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Palma de Mallorca, marts 2018).

Den største seværdighed på Mallorca er katedralen La Seu, der blev åbnet i 1601. Derudover er den baleariske ø kendt for sine hvide perler, og derfor er der mange der vælger at besøge Mallorca Perlemuseum i centrum af Palma de Mallorca. Få flere anbefalinger til hvad du skal opleve på Mallorca.

Som europæisk statsborger er du dækket ind med det blå sygesikringskort i tilfælde af akut sygdom. Det anbefales dog altid at tegne en rejseforsikring, særligt hvis du ønsker at være dækket i tilfælde af forsinket bagage, tyveri, retshjælp og mere.

Du kan godt bruge vand fra vandhanen i Palma de Mallorca til at børste tænder, men du bør købe vand i supermarkedet til at drikke.

De lokale plejer at lægge et par ekstra euro (8-15 kr.), hvis de har modtaget en ekstra god service, og du kan lægge et symbolsk beløb for at vise taknemmelighed for en god betjening på f.eks. restauranter.

Du har mulighed for at shoppe alle ugens dage i Palma de Mallorca, hvor butikkerne har åbent mandag til søndag fra april til oktober. Det mest eksklusive område er ved Paseo del Borne, hvor der ligger designerbrands såsom Hugo Boss og Louis Vuitton.Du kan også besøge shoppingcentret Porto Pi, der byder på over 140 butikker såsom Cortefiel og Zara. Derudover kan det også være en god oplevelse at besøge Mallorca Fashion Outlet, som ligger ca. 10 minutters kørsel fra Palma, og hvor det er muligt at finde gode tilbud på tøj og tilbehør fra mere end 60 forskellige brands.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Palma de Mallorca. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Palma de Mallorca, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Palma de Mallorca. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Palma de Mallorca lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Palma de Mallorca og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.