Find billige flybilletter til Paris

Returrejse
Economy
Raleigh (RDU)
Paris (PAR)
tor.. 3.12.
tor.. 10.12.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

De billigste fly til lufthavne i Paris

Find de billigste fly til disse Paris-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Der er i øjeblikket ingen data for den valgte rute. Vælg venligst en ny afrejselufthavn

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Paris?

Paris er en af de mest besøgte byer i verden med must-see-seværdigheder på hvert gadehjørne, storslået arkitektur og shopping i verdensklasse. Selvom denne fantastiske by er smuk i enhver sæson, så er det alligevel sommermånederne der lokker flest hertil – det er derfor også her, det er dyrest at rejse til byen.

Verdenskendte vartegn, romantiske kulisser, kulinariske oplevelser samt en autentisk stemning – Paris er byernes by og lysets by.

Hvilket er det absolut billigste fly til Paris?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Paris fra Monastir for 269 kr.. Det er 85% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Paris. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Paris fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Paris?

marts måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Paris fra Danmark, med flest priser fundet omkring 769 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Paris i marts, så er det også billigt at flyve i februar. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 906 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Paris?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Paris fra Danmark, når du bestiller 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Paris for omkring 1.004 kr., når du søger 60 dage forud. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Paris på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 453 kr. de sidste 72 timer.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Paris på?

Ifølge vores data er mandag den billigste dag at flyve til Paris fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en mandag var 937 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en søndag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 1.106 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Paris.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Paris?

Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Paris på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Paris om formiddagen helt ned til 888 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Om morgenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Paris, så priserne er ofte dyrere på omkring 1.069 kr. pr. billet.

Findes der et godt sted at vandre i nærheden af Paris?

I de varmere måneder synes folk omkring Paris, at parker som Champ de Mars er de bedste steder at gå lange ture med familie og/eller hunde. Dem, som gerne vil have denne oplevelse, kan passende flyve til Paris i april, maj eller juni.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Paris?

Rejsende, som flyver til Paris, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Paris Charles De Gaulle (23 km fra Paris centrum), Lufthavn: Paris Beauvais Tille (68 km fra Paris centrum) eller Lufthavn: Châlons-en-Champagne Chalons-Vatry (135 km fra Paris centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Paris på?

Lufthavn: Paris Beauvais Tille har en gennemsnitspris på 1.027 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Paris. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Gode tilbud på fly til Paris

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Paris fundet af momondos brugere for nylig
Billigst
Bedst
Hurtigst
easyJet
28. maj
CPH
København Kastrup
2t. 05min.
CDG
Paris Charles De Gaulle
31. maj
CDG
Paris Charles De Gaulle
1t. 55min.
CPH
København Kastrup
Ryanair
22. jan.
CPH
København Kastrup
10t. 45min.
1 stop
BVA
Paris Beauvais Tille
24. jan.
BVA
Paris Beauvais Tille
7t. 30min.
1 stop
CPH
København Kastrup
Flere flyselskaber
7. apr.
CPH
København Kastrup
2t. 00min.
CDG
Paris Charles De Gaulle
10. apr.
CDG
Paris Charles De Gaulle
6t. 55min.
1 stop
CPH
København Kastrup
Lufthansa
31. mar.
CPH
København Kastrup
4t. 25min.
1 stop
CDG
Paris Charles De Gaulle
3. apr.
CDG
Paris Charles De Gaulle
5t. 20min.
1 stop
CPH
København Kastrup
easyJet
7. apr.
CPH
København Kastrup
2t. 00min.
CDG
Paris Charles De Gaulle
10. apr.
CDG
Paris Charles De Gaulle
1t. 55min.
CPH
København Kastrup
easyJet
12. feb.
CPH
København Kastrup
2t. 00min.
CDG
Paris Charles De Gaulle
15. feb.
CDG
Paris Charles De Gaulle
2t. 00min.
CPH
København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Paris

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Paris, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Billigst
Bedst
Hurtigst
Ryanair
3. jan.
CPH
København Kastrup
16t. 25min.
2 stop
BVA
Paris Beauvais Tille
Air Serbia
28. dec.
CPH
København Kastrup
23t. 45min.
1 stop
CDG
Paris Charles De Gaulle
Flere flyselskaber
3. jan.
CPH
København Kastrup
25t. 00min.
2 stop
ORY
Paris-Orly

Hvilke flyselskaber flyver til Paris?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Paris

Valgmuligheder er der nok af, når rejsen går mod Paris. Vælg mellem flyselskaber som Norwegian, easyJet, SWISS, KLM og Brussels Airlines m.fl.. Med direkte fly tager turen fra København til Paris ca. halvanden time.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Paris samt afstand til centrum

Når du flyver til Paris vil du typisk lande i en af byens tre største lufthavne: Charles de Gaulle der er den største, ældste og mest kendte af de tre, mens Orly ligger tættest på centrum og især bruges af lavprisselskaberne, og sidst Beauvais-Tillé der er populær blandt lavprisselskaberne.

Transport fra Charles de Gaulle til centrum:
Den billigste og hurtigste transport får du med toget RER B til en pris på ca. 75 DKK og en rejsetid på ca. 35 minutter.

Transport fra Orly til centrum:
Tag toget Tram 7 til Villejuif-Louis Aragon og videre derfra med metrolinje M7. Turen tager ca. 1 time til en pris på omkring 30 DKK.

Transport fra Beauvais-Tillé til centrum:
Paris Beauvais Airport Shuttle er billigst med en pris på ca. 125 DKK, da lufthavnen ligger langt fra centrum. Turen tager omkring 1 time og et kvarter (Information tjekket 05/06/2017).


Populære fly til Paris

Find dine flybilletter til Paris blandt disse populære flyafgange
Fly fra Copenhagen til Paris
Korteste rejsetid
1t. 55min.
Laveste pris
453 kr.
Fly fra Billund til Paris
Korteste rejsetid
3t. 55min.
Laveste pris
881 kr.
Fly fra Aalborg til Paris
Korteste rejsetid
4t. 55min.
Laveste pris
1.601 kr.
Fly fra Aarhus til Paris
Korteste rejsetid
9t. 55min.
Laveste pris
2.594 kr.
Fly fra Sønderborg til Paris
Korteste rejsetid
40t. 45min.
Laveste pris
4.505 kr.
Vis flere

Hvordan kommer man nemmest rundt i Paris?

Paris har et meget veludbygget og effektivt netværk af offentlig transport, som turister flittigt bruger når fødderne er blevet trætte af at gå. En metro- og busbillet koster ca. 14 DKK med en gyldighed på halvanden time. Du kan også købe mange forskellige typer af dagskort, hvor ubegrænset kørsel på en 2-dages billet koster ca. 160 DKK. Et andet alternativt er, at leje en af de populære Vélib’ bycykler.


Kan man rejse til Paris uden pas eller visum?

Som dansk statsborger behøver du ikke søge visum når du rejser til Paris, da Frankrig er medlem af Schengen. Husk dog at medbringe gyldigt pas.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Paris


Tips og gode råd til Paris

Hvordan får man den billigste flybillet til Paris?

Det billigste tidspunkt at rejse til Paris på, er i vintermåneder som november, og det tidlige forår som marts (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Paris, februar 2018). Nok kan det være en kold fornøjelse, men du kan samtidig nyde godt af færre turister, og en smuk vinterklædt storby.

Hvad skal man se i Paris?

Paris er spækket med attraktioner og oplevelser for hele familien. Eiffeltårnet står som det helt store vartegn for byen, og turister valfarter hertil dagen lang. Skal du op i tårnet kan det være en god idé at booke billetter online hjemmefra. Den pompøse kirke Sacré-Cœur med udsigt over byen kommer du heller ikke udenom. Louvre-museet er et tredje ikonisk vartegn med de flotte glaspartier, der både ser godt ud om dagen og aftenen. Hop også på en bådtur på Seinen og stå f.eks. af ved Notre-Dame.

Aktiviteter for børn

Disneyland Paris er som drømmeland for alle børn i et tegnefilmsunivers af dimensioner. Parc Zoologique de Paris er også fantastisk med alverdens dyrearter. Vil I opleve noget indendørs, og se hvad der sker under vandet, så er SEA LIFE Aquarium en rigtig tidsrøver.

Skal man købe rejseforsikring?

Det tilrådes altid at investere i en rejseforsikring, så du er dækket, hvis uheldet er ude.

Kan man drikke vand fra hanen?

Man kan godt drikke vand fra hanen i Paris.

Giver man drikkepenge i Paris?

Der er allerede en ekstra skat inklusive på regningen, men er du tilfreds med betjeningen er det normalt at give 5-10% af den samlede pris.

Hvor er der god shopping?

Området kendt som Golden Triangle omkring Champs-Élysées er optimalt for shopping. Der er også gode shoppingmuligheder ved Saint-Germain-des-Prés, Montmartre og Rue de Passy.

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class