Find billige fly til Paris

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Paris

Få indsigter om din flyrejse til Paris, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Paris?

Den billigste måned at flyve til Paris fra Danmark er i februar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 890 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Paris i februar, så er det også billigt at flyve i januar. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 911 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Paris?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Paris fra Sfax for 119 kr.. Det er 96% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Paris. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Paris fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Paris på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Paris er på en mandag hvor priserne kan findes helt ned til 1.297 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Fly fra Danmark til Paris på en søndag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 1.547 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Paris?

Det billigste tidspunkt at flyve til Paris på er om formiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 1.205 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Paris på, er derimod om morgenen, hvor priserne ligger på omkring 1.464 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Paris?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Paris du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 1t. 55min. at flyve fra København Kastrup til Paris Charles De Gaulle. På den anden side tager det i gennemsnit 1t. 50min. at flyve fra Billund til Paris Charles De Gaulle. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Paris?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Paris 60 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Paris for 1.446 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Paris

Find de billigste fly til disse Paris-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Paris Charles De Gaulle

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Paris

København (CPH) til Lufthavn: Paris Beauvais Tille (BVA)

Fly til Paris ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Paris Beauvais Tille, hvor den gennemsnitlige pris er 1.049 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PARIS FRA KØBENHAVNfebruar38% billigereAt flyve fra København til Paris ​​koster i gennemsnit blot 890 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PARIS FRA KØBENHAVNjuli68% dyrereDet koster cirka 2.426 kr. at flyve til Paris ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PARIS FRA KØBENHAVNapril425% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Paris fra København i april end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Paris

Paris er en af de mest besøgte byer i verden med must-see-seværdigheder på hvert gadehjørne, storslået arkitektur og shopping i verdensklasse. Selvom denne fantastiske by er smuk i enhver sæson, så er det alligevel sommermånederne der lokker flest hertil – det er derfor også her, det er dyrest at rejse til byen.

Verdenskendte vartegn, romantiske kulisser, kulinariske oplevelser samt en autentisk stemning – Paris er byernes by og lysets by.

Både indbyggere og turister i Paris er enige om, at Montmartre er fantastisk til vandreture og til at nyde områdets smukke natur. Det bedste tidspunkt at vandre i området på er oftest, når vejret begynder at blive varmere, og sandsynligheden for regn er lav. Vi anbefaler derfor at flyve til Paris i april, maj og juni for at udnytte det varmere vejr til en vandretur. Hvis du godt kan lide at vandre, og du er på udkig efter en mere familievenlig dag i det fri, kan du passende planlægge en rejse til Paris i april, maj og juni, hvor I kan besøge Champ de Mars og nyde godt af alt det, som parken har at byde på.

Rejsende, som flyver til Paris, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Paris-Orly (15 km fra Paris centrum), Lufthavn: Paris Charles De Gaulle (23 km fra Paris centrum), Lufthavn: Paris Beauvais Tille (68 km fra Paris centrum) eller Lufthavn: Châlons-en-Champagne Chalons-Vatry (135 km fra fra Paris centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Lufthavn: Paris Beauvais Tille har en gennemsnitspris på 733 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Paris. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.

Ja, du kan flyve til Paris-Le Bourget Lufthavn i Paris (13,6 km fra Le Marais).

Den lufthavn, der er tættest på Paris City Centre, er Paris-Le Bourget. Den er 14,2 km væk og ligger i Paris.


Gode tilbud på fly til Paris

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Paris fundet af momondos brugere for nylig
easyJet
7. feb.
CPH15:35København Kastrup
2t. 00min.
CDG17:35Paris Charles De Gaulle
9. feb.
CDG02:00Paris Charles De Gaulle
2t. 00min.
CPH04:00København Kastrup
Vueling
5. jan.
BLL15:05Billund
1t. 50min.
ORY16:55Paris-Orly
8. jan.
ORY01:45Paris-Orly
1t. 50min.
BLL03:35Billund
easyJet
20. mar.
CPH11:00København Kastrup
2t. 05min.
CDG13:05Paris Charles De Gaulle
22. mar.
CDG03:00Paris Charles De Gaulle
2t. 00min.
CPH05:00København Kastrup
Vueling
25. dec.
BLL04:20Billund
1t. 50min.
ORY06:10Paris-Orly
1. jan.
ORY01:45Paris-Orly
1t. 50min.
BLL03:35Billund
Ryanair
21. jan.
CPH03:20København Kastrup
9t. 30min.
1 stop
BVA12:50Paris Beauvais Tille
28. jan.
BVA11:40Paris Beauvais Tille
5t. 25min.
1 stop
CPH17:05København Kastrup
easyJet
20. mar.
CPH16:35København Kastrup
2t. 00min.
CDG18:35Paris Charles De Gaulle
23. mar.
CDG14:05Paris Charles De Gaulle
2t. 00min.
CPH16:05København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Paris

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Paris, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair, Scandinavian Airlines og Vueling
Scandinavian Airlines
17. jan.
CPH03:30København Kastrup
1t. 55min.
CDG05:25Paris Charles De Gaulle
easyJet
9. feb.
CPH15:35København Kastrup
2t. 00min.
CDG17:35Paris Charles De Gaulle
Ryanair
21. jan.
CPH03:20København Kastrup
9t. 30min.
1 stop
BVA12:50Paris Beauvais Tille

Andre kabineklasser på fly til Paris

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Paris

Hvilke flyselskaber flyver til Paris?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Paris

Hvilke flyselskaber flyver til Paris?

På rejser til Paris fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Air France, easyJet, Scandinavian Airlines eller Norwegian. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

Transavia France-fly til Paris

15 Transavia France-fly flyver til Paris i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Marrakech Menara til Paris, der er den mest populære rute, som Transavia France har til Paris. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Transavia France-fly til Paris, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 381 kr. og afgik fra København Kastrup. Transavia France er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 8,6/10 af 47 af vores brugere.

SWISS-fly til Paris

SWISS (8,4/10, 142 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Paris med tilbud fra helt ned til 650 kr. retur fra København Kastrup. Med 28 SWISS-fly til Paris om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Lufthavne i nærheden af Paris

Neden for finder du alle lufthavne i Paris samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer jeg til centrum af Paris fra lufthavnen

Når du flyver til Paris vil du typisk lande i en af byens tre største lufthavne: Charles de Gaulle der er den største, ældste og mest kendte af de tre, mens Orly ligger tættest på centrum og især bruges af lavprisselskaberne, og sidst Beauvais-Tillé der er populær blandt lavprisselskaberne.

Transport fra Charles de Gaulle til centrum:
Den billigste og hurtigste transport får du med toget RER B til en pris på ca. 75 DKK og en rejsetid på ca. 35 minutter.

Transport fra Orly til centrum:
Tag toget Tram 7 til Villejuif-Louis Aragon og videre derfra med metrolinje M7. Turen tager ca. 1 time til en pris på omkring 30 DKK.

Transport fra Beauvais-Tillé til centrum:
Paris Beauvais Airport Shuttle er billigst med en pris på ca. 125 DKK, da lufthavnen ligger langt fra centrum. Turen tager omkring 1 time og et kvarter.


Populære fly til Paris

Find dine flybilletter til Paris blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Paris
Hurtigste flyvetid1t. 55min.
Laveste pris294 kr.
Fly fra Billund til Paris
Hurtigste flyvetid1t. 50min.
Laveste pris409 kr.
Fly fra Aarhus til Paris
Hurtigste flyvetid5t. 45min.
Laveste pris998 kr.
Fly fra Aalborg til Paris
Hurtigste flyvetid3t. 40min.
Laveste pris976 kr.
Fly fra Sønderborg til Paris
Hurtigste flyvetid12t. 10min.
Laveste pris3.050 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Paris

Paris har et meget veludbygget og effektivt netværk af offentlig transport, som turister flittigt bruger når fødderne er blevet trætte af at gå. En metro- og busbillet koster ca. 14 DKK med en gyldighed på halvanden time. Du kan også købe mange forskellige typer af dagskort, hvor ubegrænset kørsel på en 2-dages billet koster ca. 160 DKK. Et andet alternativt er, at leje en af de populære Vélib’ bycykler.


Visumkrav for Paris

Som dansk statsborger behøver du ikke søge visum når du rejser til Paris, da Frankrig er medlem af Schengen. Husk dog at medbringe gyldigt pas.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Paris


De bedste oplevelser og seværdigheder i Paris

Det billigste tidspunkt at rejse til Paris på, er i vintermåneder som november, og det tidlige forår som marts (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Paris, februar 2018). Nok kan det være en kold fornøjelse, men du kan samtidig nyde godt af færre turister, og en smuk vinterklædt storby.

Paris er spækket med attraktioner og oplevelser for hele familien. Eiffeltårnet står som det helt store vartegn for byen, og turister valfarter hertil dagen lang. Skal du op i tårnet kan det være en god idé at booke billetter online hjemmefra. Den pompøse kirke Sacré-Cœur med udsigt over byen kommer du heller ikke udenom. Louvre-museet er et tredje ikonisk vartegn med de flotte glaspartier, der både ser godt ud om dagen og aftenen. Hop også på en bådtur på Seinen og stå f.eks. af ved Notre-Dame.

Det tilrådes altid at investere i en rejseforsikring, så du er dækket, hvis uheldet er ude.

Man kan godt drikke vand fra hanen i Paris.

Der er allerede en ekstra skat inklusive på regningen, men er du tilfreds med betjeningen er det normalt at give 5-10% af den samlede pris.

Området kendt som Golden Triangle omkring Champs-Élysées er optimalt for shopping. Der er også gode shoppingmuligheder ved Saint-Germain-des-Prés, Montmartre og Rue de Passy.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Paris. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Paris, som overholder denne regel.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Paris ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Paris og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.