Find billige flybilletter til Paris

fre.. 19.10.
fre.. 26.10.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Paris?

+150%
+100%
+50%
Grundpris
Pris
774 - 1.694 DKK
Temperatur
6 - 25 °C
Nedbør
54 - 97 mm

Paris er en af de mest besøgte byer i verden med must-see-seværdigheder på hvert gadehjørne, storslået arkitektur og shopping i verdensklasse. Selvom denne fantastiske by er smuk i enhver sæson, så er det alligevel sommermånederne der lokker flest hertil – det er derfor også her, det er dyrest at rejse til byen.

Verdenskendte vartegn, romantiske kulisser, kulinariske oplevelser samt en autentisk stemning – Paris er byernes by og lysets by.


Flytilbud til Paris fundet på momondo

Se nogle af de bedste ruter til Paris fundet af brugere på momondo
easyJet
easyJet
CPH
06 mar.
Lufthavn: København Kastrup
2t 05m
CDG
Lufthavn: Paris Charles De Gaulle
easyJet
CDG
09 mar.
Lufthavn: Paris Charles De Gaulle
1t 55m
CPH
Lufthavn: København Kastrup
446 kr
Ryanair
Ryanair
CPH
01 feb.
Lufthavn: København Kastrup
30t 30m
2 stop
BVA
Lufthavn: Paris Beauvais Tille
Ryanair
BVA
04 feb.
Lufthavn: Paris Beauvais Tille
11t 40m
1 stop
CPH
Lufthavn: København Kastrup
504 kr
Vueling
Vueling
CPH
01 feb.
Lufthavn: København Kastrup
2t 00m
ORY
Lufthavn: Paris-Orly Lufthavn
Vueling
ORY
03 feb.
Lufthavn: Paris-Orly Lufthavn
2t 00m
CPH
Lufthavn: København Kastrup
511 kr

Hvilke flyselskaber flyver til Paris?

Valgmuligheder er der nok af, når rejsen går mod Paris. Vælg mellem flyselskaber som Norwegian, easyJet, SWISS, KLM og Brussels Airlines m.fl.. Med direkte fly tager turen fra København til Paris ca. halvanden time.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Paris samt afstand til centrum
Paris Beauvais Tille
68 km fra centrum
Paris Charles De Gaulle
21 km fra centrum
Paris-Orly Lufthavn
13 km fra centrum
Paris Chalons-Vatry
135 km fra centrum

Når du flyver til Paris vil du typisk lande i en af byens tre største lufthavne: Charles de Gaulle der er den største, ældste og mest kendte af de tre, mens Orly ligger tættest på centrum og især bruges af lavprisselskaberne, og sidst Beauvais-Tillé der er populær blandt lavprisselskaberne.

Transport fra Charles de Gaulle til centrum:
Den billigste og hurtigste transport får du med toget RER B til en pris på ca. 75 DKK og en rejsetid på ca. 35 minutter.

Transport fra Orly til centrum:
Tag toget Tram 7 til Villejuif-Louis Aragon og videre derfra med metrolinje M7. Turen tager ca. 1 time til en pris på omkring 30 DKK.

Transport fra Beauvais-Tillé til centrum:
Paris Beauvais Airport Shuttle er billigst med en pris på ca. 125 DKK, da lufthavnen ligger langt fra centrum. Turen tager omkring 1 time og et kvarter (Information tjekket 05/06/2017).


Hvordan kommer man nemmest rundt i Paris?

Paris har et meget veludbygget og effektivt netværk af offentlig transport, som turister flittigt bruger når fødderne er blevet trætte af at gå. En metro- og busbillet koster ca. 14 DKK med en gyldighed på halvanden time. Du kan også købe mange forskellige typer af dagskort, hvor ubegrænset kørsel på en 2-dages billet koster ca. 160 DKK. Et andet alternativt er, at leje en af de populære Vélib’ bycykler.


Kan man rejse til Paris uden pas eller visum?

Som dansk statsborger behøver du ikke søge visum når du rejser til Paris, da Frankrig er medlem af Schengen. Husk dog at medbringe gyldigt pas.


Hurtige facts om Paris

Tid, valuta og det basale — se den lokale tid, og få en idé om, hvor mange penge du kommer til at bruge på de mest nødvendige ting i Paris
Lokal tid
Valuta
Euro
Øl
Lokal øl (0,5 liter)
15 DKK
Mad
Billig restaurant
111 DKK
Offentlig transport
Enkeltbillet
15 DKK

Kom i gang med at planlægge din rejse til Paris


Tips og gode råd til Paris

Hvordan får man den billigste flybillet til Paris?

Det billigste tidspunkt at rejse til Paris på, er i vintermåneder som november, og det tidlige forår som marts (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Paris, februar 2018). Nok kan det være en kold fornøjelse, men du kan samtidig nyde godt af færre turister, og en smuk vinterklædt storby.

Hvad skal man se i Paris?

Paris er spækket med attraktioner og oplevelser for hele familien. Eiffeltårnet står som det helt store vartegn for byen, og turister valfarter hertil dagen lang. Skal du op i tårnet kan det være en god idé at booke billetter online hjemmefra. Den pompøse kirke Sacré-Cœur med udsigt over byen kommer du heller ikke udenom. Louvre-museet er et tredje ikonisk vartegn med de flotte glaspartier, der både ser godt ud om dagen og aftenen. Hop også på en bådtur på Seinen og stå f.eks. af ved Notre-Dame.

Aktiviteter for børn

Disneyland Paris er som drømmeland for alle børn i et tegnefilmsunivers af dimensioner. Parc Zoologique de Paris er også fantastisk med alverdens dyrearter. Vil I opleve noget indendørs, og se hvad der sker under vandet, så er SEA LIFE Aquarium en rigtig tidsrøver.

Skal man købe rejseforsikring?

Det tilrådes altid at investere i en rejseforsikring, så du er dækket, hvis uheldet er ude.

Kan man drikke vand fra hanen?

Man kan godt drikke vand fra hanen i Paris.

Giver man drikkepenge i Paris?

Der er allerede en ekstra skat inklusive på regningen, men er du tilfreds med betjeningen er det normalt at give 5-10% af den samlede pris.

Hvor er der god shopping?

Området kendt som Golden Triangle omkring Champs-Élysées er optimalt for shopping. Der er også gode shoppingmuligheder ved Saint-Germain-des-Prés, Montmartre og Rue de Passy.

*Flypriser til Paris er baseret på prisen for en billet på economy class fundet af momondos brugere inden for de seneste 72 timer. Disse priser er ikke nødvendigvis tilgængelige længere.