Indsigter
FAQ
De seneste tilbud
Flights to Paris

Billige fly til Paris fra 459 kr.

Dette er den billigste pris for en returrejse med fly, fundet af en momondo-bruger inden for de seneste 72 timer, når der blev søgt efter fly til Paris med afgang den 4.5.. Priserne kan ændre sig og er muligvis ikke tilgængelige for alle flyrejser eller rejsedatoer. Klik på prisen for at opdatere søgningen efter dette tilbud.
1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 16.4
tir. 23.4

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Tips og billige tilbud på flybilletter til Paris

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Paris

Bedste pris på enkeltbillet

195 kr.

Bedste pris på returbillet

459 kr.

Hurtigste flyvetid

1t. 55min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Paris fra Danmark i de seneste 72 timer er 195 kr. (København Kastrup til Paris Beauvais Tille).
Den bedste pris på en returbillet til Paris fra Danmark i de seneste 72 timer er 459 kr. (København Kastrup til Paris Beauvais Tille).
Det hurtigste fly til Paris fra Danmark tager 1t. 55min. (København Kastrup til Paris Beauvais Tille).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Paris, herunder Norwegian, Transavia France og Ryanair.

Indsigter og trends for flyrejser til Paris

Få indsigter om din flyrejse til Paris, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Paris?

Den billigste måned at flyve til Paris fra Danmark er i september. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 938 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Paris i september, så er det også billigt at flyve i februar. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 945 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Paris?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Paris fra Lourdes for 408 kr.. Det er 60% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Paris. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Paris fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Paris på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Paris er på en mandag hvor priserne kan findes helt ned til 1.077 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Fly fra Danmark til Paris på en onsdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 1.339 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Paris?

Det billigste tidspunkt at flyve til Paris på er om formiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 844 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Paris på, er derimod om morgenen, hvor priserne ligger på omkring 1.292 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Paris?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Paris du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 2t at flyve fra København Kastrup til Paris Charles De Gaulle. På den anden side tager det i gennemsnit 1t. 50min. at flyve fra Billund til Paris Charles De Gaulle. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Paris?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Paris 57 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Paris for 1.214 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Paris

Find de billigste fly til disse Paris-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Paris Charles De Gaulle Lufthavn

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Paris

København (CPH) til Paris-Orly Lufthavn (ORY)

Fly til Paris ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Paris-Orly, hvor den gennemsnitlige pris er 1.078 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PARIS FRA KØBENHAVNseptember23% billigereAt flyve fra København til Paris ​​koster i gennemsnit blot 938 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PARIS FRA KØBENHAVNjuli42% dyrereDet koster cirka 1.737 kr. at flyve til Paris ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PARIS FRA KØBENHAVNapril357% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Paris fra København i april end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Paris

Paris er en af de mest besøgte byer i verden med must-see-seværdigheder på hvert gadehjørne, storslået arkitektur og shopping i verdensklasse. Selvom denne fantastiske by er smuk i enhver sæson, så er det alligevel sommermånederne der lokker flest hertil – det er derfor også her, det er dyrest at rejse til byen.

Verdenskendte vartegn, romantiske kulisser, kulinariske oplevelser samt en autentisk stemning – Paris er byernes by og lysets by.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Paris?

Rejsende, som flyver til Paris, kan måske finde bedre priser til Paris-Orly Lufthavn (15 km fra Paris centrum) eller Paris Beauvais Tille Lufthavn (68 km fra Paris centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Paris på?

Paris Beauvais Tille Lufthavn har en gennemsnitspris på 757 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Paris. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.

Er der fly til Le Marais?

Ja, du kan flyve til Paris Charles De Gaulle Lufthavn i Paris (22,0 km fra Le Marais).

Hvilken lufthavn er tættest på Paris City Centre?

Den lufthavn, der er tættest på Paris City Centre, er Paris Charles De Gaulle. Den er 22,6 km væk og ligger i Paris.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Paris?

Priser for fly til Paris blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Paris?

Fra april 2024 er der 19 udbydere at vælge mellem for fly til Paris.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Paris?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Paris hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Paris?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Paris kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Paris. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Gode tilbud på fly til Paris

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Paris fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
4. maj
CPH12:55København Kastrup
1t. 55min.
BVA14:50Paris Beauvais Tille
7. maj
BVA19:40Paris Beauvais Tille
1t. 55min.
CPH21:35København Kastrup
Ryanair
24. apr.
CPH08:25København Kastrup
1t. 55min.
BVA10:20Paris Beauvais Tille
26. apr.
BVA19:40Paris Beauvais Tille
1t. 55min.
CPH21:35København Kastrup
Ryanair
31. maj
CPH16:40København Kastrup
1t. 55min.
BVA18:35Paris Beauvais Tille
3. jun.
BVA15:25Paris Beauvais Tille
1t. 55min.
CPH17:20København Kastrup
Ryanair
24. maj
CPH13:35København Kastrup
1t. 55min.
BVA15:30Paris Beauvais Tille
27. maj
BVA15:25Paris Beauvais Tille
1t. 55min.
CPH17:20København Kastrup
easyJet
10. jun.
CPH20:40København Kastrup
2t. 05min.
CDG22:45Paris Charles De Gaulle
17. jun.
CDG06:10Paris Charles De Gaulle
1t. 55min.
CPH08:05København Kastrup
Ryanair
24. maj
CPH13:35København Kastrup
1t. 55min.
BVA15:30Paris Beauvais Tille
27. maj
BVA15:25Paris Beauvais Tille
1t. 55min.
CPH17:20København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Paris

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Paris, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair og Transavia France
Ryanair
16. apr.
CPH16:20København Kastrup
1t. 55min.
BVA18:15Paris Beauvais Tille
Ryanair
30. apr.
CPH16:20København Kastrup
1t. 55min.
BVA18:15Paris Beauvais Tille
Ryanair
15. maj
CPH08:25København Kastrup
1t. 55min.
BVA10:20Paris Beauvais Tille

Hvordan rejser jeg rundt i Paris

Paris har et meget veludbygget og effektivt netværk af offentlig transport, som turister flittigt bruger når fødderne er blevet trætte af at gå. En metro- og busbillet koster ca. 14 DKK med en gyldighed på halvanden time. Du kan også købe mange forskellige typer af dagskort, hvor ubegrænset kørsel på en 2-dages billet koster ca. 160 DKK. Et andet alternativt er, at leje en af de populære Vélib’ bycykler.


Visumkrav for Paris

Som dansk statsborger behøver du ikke søge visum når du rejser til Paris, da Frankrig er medlem af Schengen. Husk dog at medbringe gyldigt pas.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Paris

Hvordan får man den billigste flybillet til Paris?

Det billigste tidspunkt at rejse til Paris på, er i vintermåneder som november, og det tidlige forår som marts (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Paris, februar 2018). Nok kan det være en kold fornøjelse, men du kan samtidig nyde godt af færre turister, og en smuk vinterklædt storby.

Hvad skal man se i Paris?

Paris er spækket med attraktioner og oplevelser for hele familien. Eiffeltårnet står som det helt store vartegn for byen, og turister valfarter hertil dagen lang. Skal du op i tårnet kan det være en god idé at booke billetter online hjemmefra. Den pompøse kirke Sacré-Cœur med udsigt over byen kommer du heller ikke udenom. Louvre-museet er et tredje ikonisk vartegn med de flotte glaspartier, der både ser godt ud om dagen og aftenen. Hop også på en bådtur på Seinen og stå f.eks. af ved Notre-Dame.

Skal man købe rejseforsikring?

Det tilrådes altid at investere i en rejseforsikring, så du er dækket, hvis uheldet er ude.

Kan man drikke vand fra hanen?

Man kan godt drikke vand fra hanen i Paris.

Giver man drikkepenge i Paris?

Der er allerede en ekstra skat inklusive på regningen, men er du tilfreds med betjeningen er det normalt at give 5-10% af den samlede pris.

Hvor er der god shopping?

Området kendt som Golden Triangle omkring Champs-Élysées er optimalt for shopping. Der er også gode shoppingmuligheder ved Saint-Germain-des-Prés, Montmartre og Rue de Passy.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Paris?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Paris. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til Paris med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Paris, som overholder denne regel.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Paris?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Paris ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Paris lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til Paris og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Paris på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater for din overnatning i Paris

Populære flyrejser til Paris
Populære ruter ifølge antal søgninger inden for det sidste døgn på momondo


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
1 voksen
Fra?
Til?
tir. 16.4
tir. 23.4
Send mig favorittilbud fra momondo