Find billige flybilletter til Paris

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Paris (PAR)
fre.. 26.2.
fre.. 5.3.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Paris. De nuværende restriktioner til Paris er baseret på Frankrig rejserestriktioner.

Se nuværende Frankrig rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i Paris

Find de billigste fly til disse Paris-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Paris Charles De Gaulle

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Paris

København (CPH) til Paris (PAR)

Fly til Paris ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Paris, hvor den gennemsnitlige pris er 991 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PARIS FRA KØBENHAVNmarts23% billigereAt flyve fra København til Paris ​​koster i gennemsnit blot 759 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PARIS FRA KØBENHAVNjuli39% dyrereDet koster cirka 1.377 kr. at flyve til Paris ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PARIS FRA KØBENHAVNoktober302% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Paris fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Paris?

Paris er en af de mest besøgte byer i verden med must-see-seværdigheder på hvert gadehjørne, storslået arkitektur og shopping i verdensklasse. Selvom denne fantastiske by er smuk i enhver sæson, så er det alligevel sommermånederne der lokker flest hertil – det er derfor også her, det er dyrest at rejse til byen.

Verdenskendte vartegn, romantiske kulisser, kulinariske oplevelser samt en autentisk stemning – Paris er byernes by og lysets by.

Hvilket er det absolut billigste fly til Paris?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Paris fra Barcelona for 255 kr.. Det er 85% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Paris. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Paris fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Paris?

marts måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Paris fra Danmark, med flest priser fundet omkring 759 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Paris i marts, så er det også billigt at flyve i februar. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 893 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Paris?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Paris fra Danmark, når du bestiller 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Paris for omkring 991 kr., når du søger 60 dage forud. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Paris på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 477 kr. de sidste 72 timer.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Paris på?

Ifølge vores data er mandag den billigste dag at flyve til Paris fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en mandag var 924 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en søndag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 1.090 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Paris.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Paris?

Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Paris på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Paris om formiddagen helt ned til 876 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Om morgenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Paris, så priserne er ofte dyrere på omkring 1.054 kr. pr. billet.

Findes der et godt sted at vandre i nærheden af Paris?

I de varmere måneder synes folk omkring Paris, at parker som Champ de Mars er de bedste steder at gå lange ture med familie og/eller hunde. Dem, som gerne vil have denne oplevelse, kan passende flyve til Paris i april, maj eller juni.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Paris?

Rejsende, som flyver til Paris, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Paris Charles De Gaulle (23 km fra Paris centrum), Lufthavn: Paris Beauvais Tille (68 km fra Paris centrum) eller Lufthavn: Châlons-en-Champagne Chalons-Vatry (135 km fra Paris centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Paris på?

Lufthavn: Paris Beauvais Tille har en gennemsnitspris på 960 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Paris. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Paris?

På nuværende tidspunkt inkluderer Frankrig rejserestriktioner rejser til Paris. Indrejserestriktioner

Frankrig har begrænset alle internationale rejser fra lande uden for EU, Andorra, Vatikanstaten, Island, Liechtenstein, Monaco, Norge, San Marino og Schweiz. Rejsende fra Storbritannien/ikke-EU- og EØS-statsborgere, der er bosiddende i Storbritannien, får ikke adgang til Frankrig til ikke-væsentlige formål. Væsentlige rejser er stadig tilladt. Disse begrænsninger gælder ikke for britiske statsborgere, der har lovligt ophold i Frankrig. De får lov til at komme ind i landet igen, men det kan være nødvendigt at vise bevis for opholdstilladelse. Der er undtagelser for ægtefæller og børn til franske statsborgere, fastboende udlændinge med fransk opholdstilladelse og deres ægtefæller og børn, fastboende udlændinge i EU, Andorra, Monaco, San Marino, Schweiz, Norge, Lichtenstein, Island eller Vatikanstaten og deres ægtefæller og børn på vej hjem samt sundhedspersonale. Flybesætninger, personale fra diplomatiske og konsulære missioner og internationale organisationer med kontorer i Frankrig samt deres ægtefæller og børn samt handelssøfolk kan også stadig komme ind. Masker er obligatorisk for alle rejsende over 11 år.

Indrejsekrav

Rejsende skal udfylde en erklæring (déclaration sur lhonneur) i form af selvcertificering, at de ikke lider af symptomer forbundet med COVID-19 og ikke har været i kontakt med bekræftede tilfælde i de foregående fjorten dage. Rejsende skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Børn under 11 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ankommer uden for de ovennævnte lande, skal have en International Rejsecertifikat til indrejse og transit Frankrig, der viser, at deres rejse er af "væsentlig" karakter.

Karantænekrav

Rejsende uden negativt testresultat, der ankommer fra kategori 2-lande og fra lande der ikke er nævnt ovenfor, er underlagt karantæne hvis de nægter at tage en test ved ankomsten.

Transitregler

Der er særlige regler for rejsende, der rejser gennem Frankrig for at vende tilbage til deres bopælsland. Kun direkte transit til Deres bopælsland er tilladt. Rejsende må ikke forlade den internationale zone og har ikke adgang til Frankrig. Bagagen skal tjekkes helt frem til det endelige rejsemål, og rejsende vil ikke kunne forlade den internationale zone for at hente og tjekke bagage igen. Transitperioden skal være under 24 timer.

Alle andre oplysninger

Hvis du ønsker at rejse til de oversøiske franske territorier, bedes du tjekke de specifikke restriktioner for det område du er interesseret i at besøge.

Hvis du planlægger rejser til Paris nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Paris

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Paris fundet af momondos brugere for nylig
Vueling
19. maj
17:05
København Kastrup
2t. 00min.
19:05
Paris Charles De Gaulle
23. maj
10:10
Paris Charles De Gaulle
1t. 55min.
12:05
København Kastrup
Vueling
19. maj
17:05
København Kastrup
2t. 00min.
19:05
Paris Charles De Gaulle
23. maj
10:10
Paris Charles De Gaulle
1t. 55min.
12:05
København Kastrup
easyJet
13. maj
16:35
København Kastrup
2t. 00min.
18:35
Paris Charles De Gaulle
20. maj
07:00
Paris Charles De Gaulle
1t. 55min.
08:55
København Kastrup
Flere flyselskaber
19. maj
16:35
København Kastrup
2t. 00min.
18:35
Paris Charles De Gaulle
23. maj
10:10
Paris Charles De Gaulle
1t. 55min.
12:05
København Kastrup
Vueling
19. maj
17:05
København Kastrup
2t. 00min.
19:05
Paris Charles De Gaulle
23. maj
10:10
Paris Charles De Gaulle
1t. 55min.
12:05
København Kastrup
Flere flyselskaber
19. maj
16:35
København Kastrup
2t. 00min.
18:35
Paris Charles De Gaulle
23. maj
10:10
Paris Charles De Gaulle
1t. 55min.
12:05
København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Paris

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Paris, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair, easyJet og Norwegian
Norwegian
18. jul.
15:05
København Kastrup
2t. 00min.
17:05
Paris Charles De Gaulle
Norwegian
4. jul.
15:05
København Kastrup
2t. 00min.
17:05
Paris Charles De Gaulle
Vueling
16. jul.
12:45
København Kastrup
2t. 00min.
14:45
Paris Charles De Gaulle

Hvilke flyselskaber flyver til Paris?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Paris

Valgmuligheder er der nok af, når rejsen går mod Paris. Vælg mellem flyselskaber som Norwegian, easyJet, SWISS, KLM og Brussels Airlines m.fl.. Med direkte fly tager turen fra København til Paris ca. halvanden time.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Paris samt afstand til centrum

Når du flyver til Paris vil du typisk lande i en af byens tre største lufthavne: Charles de Gaulle der er den største, ældste og mest kendte af de tre, mens Orly ligger tættest på centrum og især bruges af lavprisselskaberne, og sidst Beauvais-Tillé der er populær blandt lavprisselskaberne.

Transport fra Charles de Gaulle til centrum:
Den billigste og hurtigste transport får du med toget RER B til en pris på ca. 75 DKK og en rejsetid på ca. 35 minutter.

Transport fra Orly til centrum:
Tag toget Tram 7 til Villejuif-Louis Aragon og videre derfra med metrolinje M7. Turen tager ca. 1 time til en pris på omkring 30 DKK.

Transport fra Beauvais-Tillé til centrum:
Paris Beauvais Airport Shuttle er billigst med en pris på ca. 125 DKK, da lufthavnen ligger langt fra centrum. Turen tager omkring 1 time og et kvarter (Information tjekket 05/06/2017).


Populære fly til Paris

Find dine flybilletter til Paris blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Paris
Korteste rejsetid
1t. 55min.
Laveste pris
478 kr.
Fly fra Billund til Paris
Korteste rejsetid
3t. 30min.
Laveste pris
808 kr.
Fly fra Aarhus til Paris
Korteste rejsetid
6t. 50min.
Laveste pris
1.604 kr.
Fly fra Aalborg til Paris
Korteste rejsetid
3t. 40min.
Laveste pris
1.652 kr.
Fly fra Sønderborg til Paris
Korteste rejsetid
11t. 40min.
Laveste pris
3.647 kr.
Vis flere

Hvordan kommer man nemmest rundt i Paris?

Paris har et meget veludbygget og effektivt netværk af offentlig transport, som turister flittigt bruger når fødderne er blevet trætte af at gå. En metro- og busbillet koster ca. 14 DKK med en gyldighed på halvanden time. Du kan også købe mange forskellige typer af dagskort, hvor ubegrænset kørsel på en 2-dages billet koster ca. 160 DKK. Et andet alternativt er, at leje en af de populære Vélib’ bycykler.


Kan man rejse til Paris uden pas eller visum?

Som dansk statsborger behøver du ikke søge visum når du rejser til Paris, da Frankrig er medlem af Schengen. Husk dog at medbringe gyldigt pas.


Tips og gode råd til Paris

Hvordan får man den billigste flybillet til Paris?

Det billigste tidspunkt at rejse til Paris på, er i vintermåneder som november, og det tidlige forår som marts (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Paris, februar 2018). Nok kan det være en kold fornøjelse, men du kan samtidig nyde godt af færre turister, og en smuk vinterklædt storby.

Hvad skal man se i Paris?

Paris er spækket med attraktioner og oplevelser for hele familien. Eiffeltårnet står som det helt store vartegn for byen, og turister valfarter hertil dagen lang. Skal du op i tårnet kan det være en god idé at booke billetter online hjemmefra. Den pompøse kirke Sacré-Cœur med udsigt over byen kommer du heller ikke udenom. Louvre-museet er et tredje ikonisk vartegn med de flotte glaspartier, der både ser godt ud om dagen og aftenen. Hop også på en bådtur på Seinen og stå f.eks. af ved Notre-Dame.

Aktiviteter for børn

Disneyland Paris er som drømmeland for alle børn i et tegnefilmsunivers af dimensioner. Parc Zoologique de Paris er også fantastisk med alverdens dyrearter. Vil I opleve noget indendørs, og se hvad der sker under vandet, så er SEA LIFE Aquarium en rigtig tidsrøver.

Skal man købe rejseforsikring?

Det tilrådes altid at investere i en rejseforsikring, så du er dækket, hvis uheldet er ude.

Kan man drikke vand fra hanen?

Man kan godt drikke vand fra hanen i Paris.

Giver man drikkepenge i Paris?

Der er allerede en ekstra skat inklusive på regningen, men er du tilfreds med betjeningen er det normalt at give 5-10% af den samlede pris.

Hvor er der god shopping?

Området kendt som Golden Triangle omkring Champs-Élysées er optimalt for shopping. Der er også gode shoppingmuligheder ved Saint-Germain-des-Prés, Montmartre og Rue de Passy.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class