Find billige flybilletter til Paris

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Paris. De nuværende restriktioner til Paris er baseret på Frankrig rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Frankrig

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Paris

Find de billigste fly til disse Paris-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Paris Charles De Gaulle

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Paris

København (CPH) til Paris (PAR)

Fly til Paris ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Paris, hvor den gennemsnitlige pris er 1.019 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PARIS FRA KØBENHAVNmarts23% billigereAt flyve fra København til Paris ​​koster i gennemsnit blot 780 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PARIS FRA KØBENHAVNjuli39% dyrereDet koster cirka 1.416 kr. at flyve til Paris ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PARIS FRA KØBENHAVNoktober302% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Paris fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Paris?

Paris er en af de mest besøgte byer i verden med must-see-seværdigheder på hvert gadehjørne, storslået arkitektur og shopping i verdensklasse. Selvom denne fantastiske by er smuk i enhver sæson, så er det alligevel sommermånederne der lokker flest hertil – det er derfor også her, det er dyrest at rejse til byen.

Verdenskendte vartegn, romantiske kulisser, kulinariske oplevelser samt en autentisk stemning – Paris er byernes by og lysets by.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Paris?

  Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Paris fra Barcelona for 263 kr.. Det er 84% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Paris. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Paris fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Paris?

  Den billigste måned at flyve til Paris fra Danmark er i marts. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 780 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Paris i marts, så er det også billigt at flyve i februar. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 919 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Paris?

  Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Paris 60 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Paris for 1.019 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Paris udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Paris for 378 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Paris på?

  Den billigste afrejsedag for dit fly til Paris er på en mandag hvor priserne kan findes helt ned til 951 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Fly fra Danmark til Paris på en søndag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 1.122 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Paris?

  Det billigste tidspunkt at flyve til Paris på er om formiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 877 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Paris på, er derimod om eftermiddagen, hvor priserne ligger på omkring 1.134 kr..

 • Findes der et godt sted at vandre i nærheden af Paris?

  Hvis du godt kan lide at vandre, og du er på udkig efter en mere familievenlig dag i det fri, kan du passende planlægge en rejse til Paris i april, maj og juni, hvor I kan besøge Champ de Mars og nyde godt af alt det, som parken har at byde på.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Paris?

  Rejsende, som flyver til Paris, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Paris-Orly (15 km fra Paris centrum), Lufthavn: Paris Charles De Gaulle (23 km fra Paris centrum), Lufthavn: Paris Beauvais Tille (68 km fra Paris centrum) eller Lufthavn: Châlons-en-Champagne Chalons-Vatry (135 km fra fra Paris centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Paris på?

  Lufthavn: Paris Beauvais Tille har en gennemsnitspris på 802 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Paris. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Paris?

På nuværende tidspunkt inkluderer Frankrig rejserestriktioner rejser til Paris. Indrejserestriktioner

Frankrig har begrænset alle internationale rejser fra lande uden for EU, Andorra, Vatikanstaten, Island, Liechtenstein, Monaco, Norge, San Marino og Schweiz. Rejsende fra Storbritannien/ikke-EU- og EØS-statsborgere, der er bosiddende i Storbritannien, får ikke adgang til Frankrig til ikke-væsentlige formål. Væsentlige rejser er stadig tilladt. Disse begrænsninger gælder ikke for britiske statsborgere, der har lovligt ophold i Frankrig. De får lov til at komme ind i landet igen, men det kan være nødvendigt at vise bevis for opholdstilladelse. Der er undtagelser for ægtefæller og børn til franske statsborgere, fastboende udlændinge med fransk opholdstilladelse og deres ægtefæller og børn, fastboende udlændinge i EU, Andorra, Monaco, San Marino, Schweiz, Norge, Lichtenstein, Island eller Vatikanstaten og deres ægtefæller og børn på vej hjem samt sundhedspersonale. Flybesætninger, personale fra diplomatiske og konsulære missioner og internationale organisationer med kontorer i Frankrig samt deres ægtefæller og børn samt handelssøfolk kan også stadig komme ind. Masker er obligatorisk for alle rejsende over 11 år.

Indrejsekrav

Rejsende skal udfylde en erklæring (déclaration sur lhonneur) i form af selvcertificering, at de ikke lider af symptomer forbundet med COVID-19 og ikke har været i kontakt med bekræftede tilfælde i de foregående fjorten dage. Rejsende skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Børn under 11 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ankommer uden for de ovennævnte lande, skal have en International Rejsecertifikat til indrejse og transit Frankrig, der viser, at deres rejse er af "væsentlig" karakter.

Karantænekrav

Rejsende uden negativt testresultat, der ankommer fra kategori 2-lande og fra lande der ikke er nævnt ovenfor, er underlagt karantæne hvis de nægter at tage en test ved ankomsten.

Transitregler

Der er særlige regler for rejsende, der rejser gennem Frankrig for at vende tilbage til deres bopælsland. Kun direkte transit til Deres bopælsland er tilladt. Rejsende må ikke forlade den internationale zone og har ikke adgang til Frankrig. Bagagen skal tjekkes helt frem til det endelige rejsemål, og rejsende vil ikke kunne forlade den internationale zone for at hente og tjekke bagage igen. Transitperioden skal være under 24 timer.

Alle andre oplysninger

Hvis du ønsker at rejse til de oversøiske franske territorier, bedes du tjekke de specifikke restriktioner for det område du er interesseret i at besøge.

Hvis du planlægger rejser til Paris nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Paris

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Paris fundet af momondos brugere for nylig
Vueling
1. okt.
CPH12:45København Kastrup
2t. 00min.
CDG14:45Paris Charles De Gaulle
10. okt.
CDG10:10Paris Charles De Gaulle
1t. 55min.
CPH12:05København Kastrup
Vueling
7. okt.
CPH16:55København Kastrup
2t. 00min.
CDG18:55Paris Charles De Gaulle
14. okt.
CDG14:20Paris Charles De Gaulle
1t. 55min.
CPH16:15København Kastrup
Vueling
7. okt.
CPH16:55København Kastrup
2t. 00min.
CDG18:55Paris Charles De Gaulle
10. okt.
CDG10:10Paris Charles De Gaulle
1t. 55min.
CPH12:05København Kastrup
Flere flyselskaber
6. sep.
CPH15:05København Kastrup
2t. 00min.
CDG17:05Paris Charles De Gaulle
4. okt.
CDG10:10Paris Charles De Gaulle
1t. 55min.
CPH12:05København Kastrup
easyJet
3. okt.
CPH17:00København Kastrup
2t. 00min.
CDG19:00Paris Charles De Gaulle
11. okt.
CDG03:00Paris Charles De Gaulle
1t. 55min.
CPH04:55København Kastrup
easyJet
1. dec.
CPH15:35København Kastrup
2t. 00min.
CDG17:35Paris Charles De Gaulle
4. dec.
CDG02:00Paris Charles De Gaulle
2t. 00min.
CPH04:00København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Paris

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Paris, så se nogle af vores tilbud herunder fra Vueling og easyJet
Vueling
7. okt.
CPH16:55København Kastrup
2t. 00min.
CDG18:55Paris Charles De Gaulle
Vueling
22. okt.
CPH12:45København Kastrup
2t. 00min.
CDG14:45Paris Charles De Gaulle
Flere flyselskaber
5. aug.
BLL11:45Billund
22t. 50min.
1 stop
BVA10:35Paris Beauvais Tille

Hvilke flyselskaber flyver til Paris?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Paris

Valgmuligheder er der nok af, når rejsen går mod Paris. Vælg mellem flyselskaber som Norwegian, easyJet, SWISS, KLM og Brussels Airlines m.fl.. Med direkte fly tager turen fra København til Paris ca. halvanden time.


Lufthavne i nærheden af Paris

Neden for finder du alle lufthavne i Paris samt deres afstand til centrum

Når du flyver til Paris vil du typisk lande i en af byens tre største lufthavne: Charles de Gaulle der er den største, ældste og mest kendte af de tre, mens Orly ligger tættest på centrum og især bruges af lavprisselskaberne, og sidst Beauvais-Tillé der er populær blandt lavprisselskaberne.

Transport fra Charles de Gaulle til centrum:
Den billigste og hurtigste transport får du med toget RER B til en pris på ca. 75 DKK og en rejsetid på ca. 35 minutter.

Transport fra Orly til centrum:
Tag toget Tram 7 til Villejuif-Louis Aragon og videre derfra med metrolinje M7. Turen tager ca. 1 time til en pris på omkring 30 DKK.

Transport fra Beauvais-Tillé til centrum:
Paris Beauvais Airport Shuttle er billigst med en pris på ca. 125 DKK, da lufthavnen ligger langt fra centrum. Turen tager omkring 1 time og et kvarter (Information tjekket 05/06/2017).


Populære fly til Paris

Find dine flybilletter til Paris blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Paris
Hurtigste flyvetid1t. 55min.
Laveste pris390 kr.
Fly fra Billund til Paris
Hurtigste flyvetid5t. 15min.
Laveste pris591 kr.
Fly fra Aalborg til Paris
Hurtigste flyvetid3t. 25min.
Laveste pris1.158 kr.
Fly fra Aarhus til Paris
Hurtigste flyvetid3t. 35min.
Laveste pris1.378 kr.
Fly fra Sønderborg til Paris
Hurtigste flyvetid44t. 35min.
Laveste pris4.493 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Paris?

Paris har et meget veludbygget og effektivt netværk af offentlig transport, som turister flittigt bruger når fødderne er blevet trætte af at gå. En metro- og busbillet koster ca. 14 DKK med en gyldighed på halvanden time. Du kan også købe mange forskellige typer af dagskort, hvor ubegrænset kørsel på en 2-dages billet koster ca. 160 DKK. Et andet alternativt er, at leje en af de populære Vélib’ bycykler.


Kan man rejse til Paris uden pas eller visum?

Som dansk statsborger behøver du ikke søge visum når du rejser til Paris, da Frankrig er medlem af Schengen. Husk dog at medbringe gyldigt pas.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Paris


Tips og gode råd til Paris

Hvordan får man den billigste flybillet til Paris?

Det billigste tidspunkt at rejse til Paris på, er i vintermåneder som november, og det tidlige forår som marts (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Paris, februar 2018). Nok kan det være en kold fornøjelse, men du kan samtidig nyde godt af færre turister, og en smuk vinterklædt storby.

Hvad skal man se i Paris?

Paris er spækket med attraktioner og oplevelser for hele familien. Eiffeltårnet står som det helt store vartegn for byen, og turister valfarter hertil dagen lang. Skal du op i tårnet kan det være en god idé at booke billetter online hjemmefra. Den pompøse kirke Sacré-Cœur med udsigt over byen kommer du heller ikke udenom. Louvre-museet er et tredje ikonisk vartegn med de flotte glaspartier, der både ser godt ud om dagen og aftenen. Hop også på en bådtur på Seinen og stå f.eks. af ved Notre-Dame.

Aktiviteter for børn

Disneyland Paris er som drømmeland for alle børn i et tegnefilmsunivers af dimensioner. Parc Zoologique de Paris er også fantastisk med alverdens dyrearter. Vil I opleve noget indendørs, og se hvad der sker under vandet, så er SEA LIFE Aquarium en rigtig tidsrøver.

Skal man købe rejseforsikring?

Det tilrådes altid at investere i en rejseforsikring, så du er dækket, hvis uheldet er ude.

Kan man drikke vand fra hanen?

Man kan godt drikke vand fra hanen i Paris.

Giver man drikkepenge i Paris?

Der er allerede en ekstra skat inklusive på regningen, men er du tilfreds med betjeningen er det normalt at give 5-10% af den samlede pris.

Hvor er der god shopping?

Området kendt som Golden Triangle omkring Champs-Élysées er optimalt for shopping. Der er også gode shoppingmuligheder ved Saint-Germain-des-Prés, Montmartre og Rue de Passy.