Ferieboliger i Paris, Frankrig

Find tilbud på 14.169 ferieboliger i Paris, Frankrig

Paris, Frankrig
28. sep. — 29. sep.2
fre. 29.9
tir. 3.10

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Top udlejning i Paris

Find den perfekte feriebolig til dit ophold i Paris
Pris
kr.373
kr.3587
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+

Pariss bedste områder at booke feriebolig i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for ferieboliger i de mest populære områder i Paris

Pris

671 kr. – 1.886 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I PARIS18. arrondissement i Paris47% billigereFerieboliger i 18. arrondissement i Paris er de billigste i Paris med kun 671 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I PARISSaint-Germain-des-Prés33% dyrereSaint-Germain-des-Prés har de højeste ferieboligpriser i Paris med priser på 1.886 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I PARIS15. arrondissement i Paris59% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter ferieboliger i 15. arrondissement i Paris end i andre områder i Paris

Ferieboliger i populære bydele i Paris

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Paris og nogle af de bedste ferieboliger i hvert område

Hvornår skal man booke feriebolig i Paris?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på en feriebolig i Paris
LavsæsonjanuarDet billigste tidspunkt
Højsæsonjunidet dyreste tidspunkt
84%forventet prisfald
88%forventet prisstigning

Rejsepriser

396 kr. - 20.888 kr.

Billigeste dag på ugentirsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentorsdager den dyreste ugedag at booke på
709 kr.
81.358 kr.

Hostels og billige hoteller i Paris

Disse billige hoteller og vandrehjem i Paris har gode priser til det lille rejsebudget

Ferieboliger med mest værdi for pengene i Paris

Disse ferieboliger i Paris har de bedste priser i forhold til deres vurderinger

Nyttig indsigt i ferieboliger i Paris

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Paris

Laveste ferieboligpris

155 kr.
Den billigste pris for et værelse i Paris, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 155 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Appartement Vito.

Information om overnatning i Paris

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker feriebolig i Paris

Hvor er de bedste ferieboliger i Paris til fester?

Paris er verdenskendt for sit natteliv. Måske mest kendt er kabareten Moulin Rouge i Pigalle-distriktet i Paris’ 18. arrondissement. Men her er det vigtigt at booke i god tid. Så får man også en oplevelse og fest for livet. Hvert område i Paris har sine tilbud på ferieboliger, men særligt Buttes-Montmatre, hvor også Moulin Rouge ligger, er en særlig oplevelse med et sprudlende natteliv. Le Boucan er en juvel, og er du til det mere cool (bogstaveligt talt), så er Ice Kube Bar stedet, du lige må omkring på din tur rundt i nattelivet. Det er i hvert fald et godt sted at starte aftenen. Vil du have deciderede natklubber og diskoteker, så er Bastille-Oberkampf i det 11. arrondissement stedet. Her kan du prøve Le Balajo eller Supersonic og nyde Paris’ særlige kosmopolitiske atmosfære. Booker du en parisisk feriebolig i et af disse to distrikter, så er det også lettere at komme hjem igen. Husk Paris er byen, der aldrig sover!

Hvor er de bedste ferieboliger i Paris for familier?

Disneyland Paris er blevet en utrolig populær destination for børnefamilier og det er naturligvis ikke uden grund. Det er en magisk oplevelse. Men i stedet for at bo i selve forlystelsesparken, kan man kombinere oplevelserne og vælge at bo i en feriebolig i Paris med en mere central placering. Det er nemlig meget enkelt at komme til Disneyland. Snup Metroen, og tag så et tog, hvis navn starter med Q, på RER-linje A, så kommer du nemlig til den rigtige station: Marne-la-Vallée–Chessy, som ligger få minutters gang fra parken. Inde i Paris kunne 7. arrondissement være en oplagt mulighed. Her er du nær Eiffeltårnet og Seinen, der er oplagt til en rundsejlads, og Kunstmuseet d’Orsay med særlige aktiviteter til børn og i rimelig afstand til andre berømte attraktioner i centrum. 19. arrondissement er en anden mulighed. Her er du tæt på Teknik- og Industrimuseerne, men du er til gengæld lidt længere fra Paris centrum. Du har dog stadig adgang til Metroen, så det er nemt og hurtigt komme derind fra din feriebolig i Paris.

Hvad er fordelene ved ferieboliger i Paris sammenlignet med hoteller?

Først og fremmest har Paris et usædvanligt stort udvalg af ferieboliger fordelt over hele byen. Så her er bestemt ikke noget med, at man må nøjes. Ferieboliger kan også være en økonomisk attraktiv mulighed i Paris, hvor man har mulighed for selv at lave mad og måske madpakker – om ikke andet så bare til nogle af dagene. Er man en familie eller gruppe, kan det også hurtigt blive en bedre og hyggeligere måde at indkvartere sig på. Flere steder er der også adgang til forskellige faciliteter, som man ellers kender fra hoteller. Ellers kan man skabe sit eget helle i Paris, hvad enten det er for et kort eller langt besøg. Der er også noget særligt ved at gå ud og handle ind til maden som de lokale. Man kommer anderledes tættere på folket, byen og landet på denne måde, og man kan jo sagtens stadig forsøge sig med at frembringe nogle af det franske køkkens klassikere. Om ikke andet så er en croqueat-monsieur, som er den originale parisertoast, faktisk nem at lave og et lækkert måltid i sig selv.

Hvor lang tid booker folk normalt ferielejligheder til i Paris?

Booking af et ophold på omkring 10 nætter i en ferielejlighed er det mest populære for dem, der besøger Paris.

Hvad koster en ferielejlighed i Paris?

En ferielejlighed i Paris koster normalt omkring 2.366 kr. pr. nat. Dette tal er fundet ud fra gennemsnittet af søgninger efter ferielejligheder i Paris, og priserne vil variere afhængigt af boligens størrelse, faciliteter og beliggenhed.

Hvornår er det bedst at booke feriebolig i Paris?

Hvis dine rejsedatoer er fleksible, kan du udnytte, at ferielejligheder og -boliger i Paris kan være helt op til 85% billigere i januar.

I hvilket område i Paris er det bedst at booke feriebolig?

Le Marais er det mest populære område i Paris at booke ferielejlighed i. 13. arrondissement i Paris og 5. arrondissement i Paris er også efterspurgte steder.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Paris?

Der er 17.331 udbydere for hoteller i Paris fra september 2023.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Paris?

Priser for hoteller i Paris blev sidst opdateret i dag.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Paris på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.