Hoteller i Antibes, Frankrig

Find tilbud på 154 hoteller i Antibes, Frankrig

Antibes, Alpes-Maritimes, Frankrig
2. dec. — 3. dec.2
søn. 3.12
tor. 7.12

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Antibes

Find det perfekte hotel til dit ophold i Antibes
Pris
kr.190
kr.2025
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Antibes


Hvornår skal man booke et hotel i Antibes?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Antibes
LavsæsonoktoberDet billigste tidspunkt
Højsæsonjulidet dyreste tidspunkt
62%forventet prisfald
61%forventet prisstigning

Rejsepriser

360 kr. - 2.406 kr.

Billigeste dag på ugenlørdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenfredager den dyreste ugedag at booke på
812 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
3.440 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Antibes er: 1-2 stjerne, 63 dage før. 3 stjerne, 42 dage før. 4-5 stjerne, 19 dage før.

1-2 stjerne

375 kr. - 1.753 kr.

3 stjerne

246 kr. - 1.521 kr.

4-5 stjerne

505 kr. - 2.837 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Antibes

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Antibes

Laveste hotelpris

286 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Hotel Juana

Hoteller i nærheden af lufthavnen

6673
Den billigste pris for et værelse i Antibes, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 286 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Bohobos Hostel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Hotel Juana, det mest populære 5-stjernede hotel i Antibes(bedømmelse på 8/10 ud fra 315 anmeldelser).
Der er 6.673 hoteller i Antibes tæt på Marseille. Chambre d'hôtes Escale Villa er det nærmeste og ligger 1,4 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Antibes

Hvordan finder man et billigt hotel i Antibes?

Der ligger over 400 hoteller i Antibes, og mens det er muligt at finde billige hoteller centralt i byen, så ligger mange af hotellerne omkring Juan Les Pins. I dette område er det muligt at booke et hotel til en pris på ca. 67 EUR (omkring 500 DKK) per nat for et dobbeltværelse. Du kan også give lidt ekstra og bo for ca. 81 til 94 EUR (omkring 600 til 700 DKK) på et centralt Antibes-hotel tæt på fx Musée Picasso. Størstedelen af overnatningsstederne i centrum er dog ferieboliger, som kan bookes til en pris på mellem ca. 94 og 121 EUR (ca. 700 og 900 DKK) per nat. Der ligger også et enkelt, centralt vandrerhjem i byen. Her kan du slippe afsted med en pris på ca. 30 EUR (omkring 225 DKK) per nat for en køjeseng på en sovesal.

Kan man rejse på budget?

Der er mange gratis glæder i Antibes, hvor du f.eks. kan gå en tur langs Port Vauban Marina og se på superyachts eller slappe af på stranden. Det er også billigt at besøge de største attraktioner i Antibes. Den spanske maler Pablo Picasso boede i Antibes i et halvt år i 1946, og Chateau Grimaldi var hans atelier i den periode. I dag huser bygningen fra det 14. århundrede det lokale Picassomuseum (Musée Picasso), hvor du selvfølgelig kan komme ind og se hans kunstværker for blot omkring 6 EUR (ca. 45 DKK). Du kan også besøge det imponerende Fort Carré, som blev opført tilbage i 1550. Det er gratis for børn under 18 år, og det koster ca. 3 EUR (ca. 23 DKK) for voksne.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Det er nemmest at gå rundt i den gamle bydel i Antibes. Der er også busser i byen, som ikke plejer at koste mere end ca. 1 EUR (ca. 7,5 DKK).

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Antibes?

Du skal normalt være mindst 18 år gammel for at kunne tjekke ind alene på et hotel i Antibes.

Skal man lægge depositum?

Det er almindeligt at lægge et depositum på et hotel i Antibes, som betales med et betalingskort, når man tjekker ind på hotellet.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Det er meget sandsynligt, at der allerede er inkluderet en form for servicegebyr på regningen på dit restaurantbesøg, men derfor er der stadigvæk tradition for at give omkring 10 % til tjenerne. Derudover er der også kutyme for at give lidt ekstra til stuepiger og piccoloer på ens hotel i Antibes.

Hvor sikkert er der i Antibes?

Antibes er en stille og rolig by, og derfor kan du forvente en sikker ferie.

Skal man medbringe adapter?

Der er nogle stik i Antibes, som ikke har jordforbindelse, og derfor kan du have brug for en adapter, hvis du f.eks. har en oplader med jordstik.


Hvad koster et hotel i Antibes pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Antibes
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Antibes

Disse billige hoteller og vandrehjem i Antibes har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Antibes

Disse Antibes hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Antibes

Antibes er opdelt i to hovedområder: den gamle bydel og Juan Les Pins. I den gamle bydel bor du centralt, og i smukke omgivelser med de brostensbelagte gader samt mange af byens store seværdigheder i gåafstand. Det er også i centrum at du kan bo tæt på det berømte marked Marché Provencal, hvor du kan smage på frisk frugt og lækre oliven blandt mange andre ting, som sælges fra boderne.

I Juan Les Pins, som er et turistområde, finder du mange strandhoteller i et elegant art deco-design. Her på kysten kan du finde nogle af byens mest hippe butikker om dagen og feste på de populære strandklubber til solen står op.

Hvis du gerne vil lidt uden for byen, så kan du kigge mod syd for den gamle bydel, hvor du kan bo tæt på de fine strande Plage du Ponteil og Plage de la Salis, som ligger tæt på Cap d’Antibes-området. Cap d’Antibes er et luksuriøst område med gode hoteller og restauranter med udsigt til Middelhavet.

Hvis du derimod bevæger dig nord for Antibes, så kan du booke et hotel i den smukke by Biot, som er kendt for sin glaspusterindustri. Byen ligger oppe på en bakke, hvilket gør, at du ikke blot kan nyde en stille og rolig ferie i Antibes, men også at du har mulighed for at få en god udsigt ud over havet.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Antibes

Hvis du gerne vil på ferie et sted, hvor solen som regel skinner, hvor det er dejlig varmt og hvor det oser lidt af luksus og rigdom, så skal du tage på ferie til Antibes. Byen ligger mellen Nice og Cannes i Frankrig – nærmere betegnet ved den Franske Riviera, også kaldet Côte d’Azur. Her finder du store luksusvillaer med en fantastisk udsigt ud over havet og lystbådehavne, hvor mange bliver helte mundlamme over de store yachts som ligger til kajs.

Byen i sig selv byder også på en masse spændende oplevelser. Kendte kunstnere som Picasso og Renoir har museer med billeder, og der er endda et museum for en lokal tegneserie-tegner.

For børnefamilier er der også mange muligheder for sjove aktiviteter i byens marineland med en vandpark, byens kæmpestore vandland samt forlystelsesparken Antibes Land. Og hvis vejret tillader vejret det, er det bare om at komme ned til vandet. Her er en masse dejlige strande som f.eks. Salis Stranden, Plage du Ponteil og endelig den berømte strand med det kridhvide sand, La Garoupe. Der ligger også mange lækre spisesteder i byen. Uanset om du har lyst frisk fisk fra havet, kød eller bare franske oste og vin, så er der masser at vælge imellem. En af dem har endda en Michelinstjerne, nemlig Restaurant de Bacon.


Information om overnatning i Antibes

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Antibes

Hvad koster et hotel i Antibes?

Den gennemsnitlige pris for et værelse, når du booker et hotel i Antibes, er 1.994 kr.. Prisen afhænger af faktorer såsom antal stjerner, sæsonen og placeringen.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Antibes?

oktober er den billigste måned at booke et hotel i Antibes. Priserne kan være 62% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Antibes?

Prisen på et hotelværelse i Antibes varierer fra dag til dag, men generelt er fredag billigst, og torsdag er dyrest.

Hvad koster et luksushotel i Antibes?

Luksushoteller i Antibes koster ca. 3.693 kr. pr. nat pr. person. Et luksushotel koster 72%% mere end et gennemsnitligt hotel i Antibes, der koster ca. 1.994 kr. pr. nat pr. person.

Har Antibes ferieboliger?

Der er 2.484 ferieboliger i Antibes, og Apartment In Old Antibes 100m From The Sea er den mest populære blandt momondos brugere. Find tilbud på ferieboliger i Antibes.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Antibes?

Fra december 2023 er der 2.837 udbydere at vælge mellem for hoteller i Antibes.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Antibes?

Priser for hoteller i Antibes opdateres hver dag.


momondos yndlingshoteller i Antibes

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Antibes

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Antibes gennem momondo?

momondo er gratis at bruge, og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. momondo søger på adskillige rejsesites for at vise dig hoteller og give dig overnatningsmuligheder i Antibes, som du derefter nemt og hurtigt kan filtrere.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Antibes?

Når alle dine muligheder for overnatning i Antibes er fundet, hjælper momondo dig med at finde et godt sted at overnatte ved at lade dig filtrere resultaterne. Hvis du er på udkig efter steder, der tilbyder gratis morgenmad, har vi et filter til det. Har du brug for gratis internet eller gratis afbestilling? Du kan filtrere efter alt dette og meget mere på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Antibes på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.