Hoteller i Antibes

Find de bedste tilbud på 2.237 hoteller i Antibes, Frankrig

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Antibes

Der er mange skønne hoteller i Antibes. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Antibes

Marineland Antibes
Place de Gaulle
Juan-les-Pins Beach

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Marineland Antibes?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af Marineland Antibes ligger på 577 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 12 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da Marineland Antibes er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af Marineland Antibes er normalt 4% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Antibes, som ligger på 601 kr..

Hoteller i nærheden af Marineland Antibes

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Place de Gaulle?

Hoteller i nærheden af Place de Gaulle er normalt 9% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Antibes, som ligger på 601 kr..

Hoteller i nærheden af Place de Gaulle

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Juan-les-Pins Beach?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af Juan-les-Pins Beach ligger på 861 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 12 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da Juan-les-Pins Beach er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af Juan-les-Pins Beach er normalt 30% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Antibes, som ligger på 601 kr..

Hoteller i nærheden af Juan-les-Pins Beach

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Antibes

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Antibes
Lavsæson
marts
Højsæson
juni

Det billigste tidspunkt

58%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

38%

forventet prisstigning

Pris
382 kr. - 1.444 kr.
Dyreste dag på ugen
fredag
Billigeste dag på ugen
søndag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

1.051 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

881 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Antibes er: 1-2 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 4-5 stjerne, samme dag som dit ophold begynder.
1-2 stjerne
447 kr. - 561 kr.
3 stjerne
686 kr. - 781 kr.
4-5 stjerne
1.234 kr. - 1.479 kr.

Godt at vide

Vores bedste tips til Antibes

Hvordan finder man et billigt hotel i Antibes?

Der ligger over 400 hoteller i Antibes, og mens det er muligt at finde billige hoteller centralt i byen, så ligger mange af hotellerne omkring Juan Les Pins. I dette område er det muligt at booke et hotel til en pris på ca. 67 EUR (omkring 500 DKK) per nat for et dobbeltværelse. Du kan også give lidt ekstra og bo for ca. 81 til 94 EUR (omkring 600 til 700 DKK) på et centralt Antibes-hotel tæt på fx Musée Picasso.

Størstedelen af overnatningsstederne i centrum er dog ferieboliger, som kan bookes til en pris på mellem ca. 94 og 121 EUR (ca. 700 og 900 DKK) per nat. Der ligger også et enkelt, centralt vandrerhjem i byen. Her kan du slippe afsted med en pris på ca. 30 EUR (omkring 225 DKK) per nat for en køjeseng på en sovesal.

Kan man rejse på budget?

Der er mange gratis glæder i Antibes, hvor du f.eks. kan gå en tur langs Port Vauban Marina og se på superyachts eller slappe af på stranden. Det er også billigt at besøge de største attraktioner i Antibes.

Den spanske maler Pablo Picasso boede i Antibes i et halvt år i 1946, og Chateau Grimaldi var hans atelier i den periode. I dag huser bygningen fra det 14. århundrede det lokale Picassomuseum (Musée Picasso), hvor du selvfølgelig kan komme ind og se hans kunstværker for blot omkring 6 EUR (ca. 45 DKK).

Du kan også besøge det imponerende Fort Carré, som blev opført tilbage i 1550. Det er gratis for børn under 18 år, og det koster ca. 3 EUR (ca. 23 DKK) for voksne.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Det er nemmest at gå rundt i den gamle bydel i Antibes. Der er også busser i byen, som ikke plejer at koste mere end ca. 1 EUR (ca. 7,5 DKK).

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Antibes?

Du skal normalt være mindst 18 år gammel for at kunne tjekke ind alene på et hotel i Antibes.

Skal man lægge depositum?

Det er almindeligt at lægge et depositum på et hotel i Antibes, som betales med et betalingskort, når man tjekker ind på hotellet.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Det er meget sandsynligt, at der allerede er inkluderet en form for servicegebyr på regningen på dit restaurantbesøg, men derfor er der stadigvæk tradition for at give omkring 10 % til tjenerne. Derudover er der også kutyme for at give lidt ekstra til stuepiger og piccoloer på ens hotel i Antibes.

Hvor sikkert er der i Antibes?

Antibes er en stille og rolig by, og derfor kan du forvente en sikker ferie.

Skal man medbringe adapter?

Der er nogle stik i Antibes, som ikke har jordforbindelse, og derfor kan du have brug for en adapter, hvis du f.eks. har en oplader med jordstik.


Hvad koster et hotel i Antibes pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Antibes
3 stjerner
Nemea Appart'hotel Sophia Antipolis
#1 Mest populær

Nemea Appart'hotel Sophia Antipolis

7,5

384 kr.

Se hoteltilbud
Appart'hôtel Odalys Olympe
Mest for pengene

Appart'hôtel Odalys Olympe

7,4

327 kr.

Se hoteltilbud
4 stjerner og op efter
Hôtel Martinez Cannes
#1 Mest populær

Hôtel Martinez Cannes

9,0

1.850 kr.

Se hoteltilbud
Radisson Blu Hotel, Nice
Mest for pengene

Radisson Blu Hotel, Nice

7,8

1.221 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Antibes

Disse billige hoteller og vandrehjem i Antibes har gode priser til det lille rejsebudget
Appart'hôtel Odalys Olympe

Appart'hôtel Odalys Olympe

7,4

328 kr.

Se hoteltilbud
Hôtel Martinez Cannes

Hôtel Martinez Cannes

9,0

1.850 kr.

Se hoteltilbud
Nemea Appart'hotel Sophia Antipolis

Nemea Appart'hotel Sophia Antipolis

7,5

384 kr.

Se hoteltilbud
Radisson Blu Hotel, Nice

Radisson Blu Hotel, Nice

7,8

1.221 kr.

Se hoteltilbud

Hoteller med mest værdi for pengene i Antibes

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Appart'hôtel Odalys Olympe

Appart'hôtel Odalys Olympe

7,4

328 kr.

Se hoteltilbud
Radisson Blu Hotel, Nice

Radisson Blu Hotel, Nice

7,8

1.221 kr.

Se hoteltilbud
Nemea Appart'hotel Sophia Antipolis

Nemea Appart'hotel Sophia Antipolis

7,5

384 kr.

Se hoteltilbud
Hôtel Martinez Cannes

Hôtel Martinez Cannes

9,0

1.850 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo på hotel i Antibes?

Antibes er opdelt i to hovedområder: den gamle bydel og Juan Les Pins. I den gamle bydel bor du centralt, og i smukke omgivelser med de brostensbelagte gader samt mange af byens store seværdigheder i gåafstand. Det er også i centrum at du kan bo tæt på det berømte marked Marché Provencal, hvor du kan smage på frisk frugt og lækre oliven blandt mange andre ting, som sælges fra boderne.

I Juan Les Pins, som er et turistområde, finder du mange strandhoteller i et elegant art deco-design. Her på kysten kan du finde nogle af byens mest hippe butikker om dagen og feste på de populære strandklubber til solen står op.

Hvis du gerne vil lidt uden for byen, så kan du kigge mod syd for den gamle bydel, hvor du kan bo tæt på de fine strande Plage du Ponteil og Plage de la Salis, som ligger tæt på Cap d’Antibes-området. Cap d’Antibes er et luksuriøst område med gode hoteller og restauranter med udsigt til Middelhavet.

Hvis du derimod bevæger dig nord for Antibes, så kan du booke et hotel i den smukke by Biot, som er kendt for sin glaspusterindustri. Byen ligger oppe på en bakke, hvilket gør, at du ikke blot kan nyde en stille og rolig ferie i Antibes, men også at du har mulighed for at få en god udsigt ud over havet.


Om Antibes

Hvis du gerne vil på ferie et sted, hvor solen som regel skinner, hvor det er dejlig varmt og hvor det oser lidt af luksus og rigdom, så skal du tage på ferie til Antibes. Byen ligger mellen Nice og Cannes i Frankrig – nærmere betegnet ved den Franske Riviera, også kaldet Côte d’Azur. Her finder du store luksusvillaer med en fantastisk udsigt ud over havet og lystbådehavne, hvor mange bliver helte mundlamme over de store yachts som ligger til kajs.

Byen i sig selv byder også på en masse spændende oplevelser. Kendte kunstnere som Picasso og Renoir har museer med billeder, og der er endda et museum for en lokal tegneserie-tegner.

For børnefamilier er der også mange muligheder for sjove aktiviteter i byens marineland med en vandpark, byens kæmpestore vandland samt forlystelsesparken Antibes Land. Og hvis vejret tillader vejret det, er det bare om at komme ned til vandet. Her er en masse dejlige strande som f.eks. Salis Stranden, Plage du Ponteil og endelig den berømte strand med det kridhvide sand, La Garoupe. Der ligger også mange lækre spisesteder i byen. Uanset om du har lyst frisk fisk fra havet, kød eller bare franske oste og vin, så er der masser at vælge imellem. En af dem har endda en Michelinstjerne, nemlig Restaurant de Bacon.

Priser er tjekket den 27-02-2018.


Rejseinformation: Antibes

Hvor længe bor vores brugere i Antibes?

7 nætter er det gennemsnitlige ophold for personer, der besøger Antibes.

Hvad koster et hotel i Antibes?

Den gennemsnitlige pris for et værelse, når du booker et hotel i Antibes, er 746 kr.. Prisen afhænger af faktorer såsom antal stjerner, sæsonen og placeringen.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Antibes?

marts er den billigste måned at booke et hotel i Antibes. Priserne kan være 365 kr.% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Antibes?

Prisen på et hotelværelse i Antibes varierer fra dag til dag, men generelt er lørdag billigst, og torsdag er dyrest.

Hvad koster et hotel i Antibes?

Et hostel i Antibes koster i gennemsnit ca. 419 kr. pr. person pr. nat for et hostel eller hotel med 2 stjerner eller mindre. Det er 327 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Antibes pr. nat.