Hoteller i Lyon

Find de bedste tilbud på 1.526 hoteller i Lyon, Frankrig

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Lyon

Der er mange skønne hoteller i Lyon. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Lyon

Place Bellecour
Opéra National de Lyon
Tour Part-Dieu

Er der ledige hoteller i nærheden af Place Bellecour?

Nedenfor ses de 12 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Lyon, der er tættest på Place Bellecour. Gennemsnitsprisen i nærheden af Place Bellecour ligger på 693 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Place Bellecour er normalt 16% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Lyon, som ligger på 580 kr..

Hoteller i nærheden af Place Bellecour

Er der ledige hoteller i nærheden af Opéra National de Lyon?

Nedenfor ses de 12 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Lyon, der er tættest på Opéra National de Lyon. Gennemsnitsprisen i nærheden af Opéra National de Lyon ligger på 775 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Opéra National de Lyon er normalt 25% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Lyon, som ligger på 580 kr..

Hoteller i nærheden af Opéra National de Lyon

Er der ledige hoteller i nærheden af Tour Part-Dieu?

Nedenfor ses de 12 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Lyon, der er tættest på Tour Part-Dieu. Gennemsnitsprisen i nærheden af Tour Part-Dieu ligger på 462 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Tour Part-Dieu er normalt 20% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Lyon, som ligger på 580 kr..

Hoteller i nærheden af Tour Part-Dieu

Find billig overnatning i Lyons populære bydele

Søg hoteller i Lyons nabolag, og find det område der passer dig bedst

Hoteller i Lyons 3. distrikt
Søg efter hoteller i Lyons 3. distrikt
Hoteller i Lyons 9. distrikt
Søg efter hoteller i Lyons 9. distrikt
Hoteller i Lyons 2. distrikt
Søg efter hoteller i Lyons 2. distrikt

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Lyon

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Lyon
Lavsæson
august
Højsæson
december

Det billigste tidspunkt

28%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

28%

forventet prisstigning

Pris
541 kr. - 1.037 kr.
Dyreste dag på ugen
onsdag
Billigeste dag på ugen
søndag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

619 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

562 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Lyon er: 1-2 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 4-5 stjerne, 13 dage før.
1-2 stjerne
354 kr. - 411 kr.
3 stjerne
550 kr. - 676 kr.
4-5 stjerne
840 kr. - 1.030 kr.

Godt at vide

Vores bedste tips til Lyon

Hvordan finder man et billigt hotel i Lyon?

Hvis du gerne vil spare på din indkvartering i Lyon, så kan det være en idé at overveje et af byens vandrehjem. De fleste vandrerhjem i byen ligger udenfor centrum. Der er blandt andet vandrehjem tæt på Saxe – Gambetta Metroen samt Lyon Rådhuset. Backpackere kan bo billigt ved at booke en køjeseng for omkring 30 EUR (225 DKK) per nat, hvilket er en del mindre end de 500–600 DKK, som det koster i gennemsnittet at overnatte på et hotel i Lyon.

Kan man rejse på budget?

Du kan sagtens rejse på budget, da de fleste seværdigheder er gratis i Lyon. Tete d’Or Park er det største grønne område i Lyon (faktisk er det den største urbane park i Frankrig), og der er gratis aktiviteter for folk af alle aldre. Du kan holde en picnic, gå en tur i parken eller i Den Zoologiske Have, som er gratis at besøge. Der ligger også en botanisk have i Tete d’Or, hvor der er gratis guidede ture i hverdagene. Det er også gratis at besøge Norte Dame de Fourviere Basilikaen. Du kan også lære om byens historie, ved at besøge det Romerske Teater og dets museum, som er gratis at besøge hver torsdag.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Lyon er ikke så stor, og derfor kan du gå rundt mellem de fleste ting. Det tager for eksempel omkring tyve minutter at gå fra Place des Terreaux til Place Bellecour.

Der er fire metrolinjer i undergrundsbanen, som er henholdsvise rød, blå, gul og grøn. Den grønne linje er primært i Presqu’ile området. Du kan tage med den grønne linje til Tete d’Or parken, mens du skal hoppe på den blå linje, hvis du skal til rugbykamp, koncert eller en anden begivenhed på Gerland Stadionet. Derudover er der også to svævebaner, fem sporvognslinjer og mere end 100 buslinjer, som gør det nemt at komme rundt i byen. En billet til offentlig transport, som gælder i en time, koster ca. 1,80 EUR (14 DKK), mens det koster ca. 5,50 EUR (45 DKK) for en dagsbillet.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Lyon?

Du skal være minimum 18 år gammel for at checke ind på vandrerhjem eller hotel i Lyon.

Skal man lægge depositum?

Ja, man skal lægge et depositum enten kontant eller ved at oplyse om betalingskortoplysninger, når man checker ind på hotellet.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Drikkepengene er ofte inkluderet i regningen i form af et servicegebyr, men derfor er det stadigvæk normalt at lægge omkring 10 % oveni regningen på restauranter, samt at give en ekstra skilling til stuepiger, piccoloer og personalet på cafeerne.

Hvor sikkert er der i Lyon?

Lyon er en sikker by, men det er vigtigst at være opmærksom på eventuelle lommetyve, på samme vis som i andre turistbyer.

Skal man medbringe adapter?

Du har muligvis behov for en adapter, da de franske stik er af typen pindjord, hvor jordbenet stikker ud af stikkontakten, der er formet som en rund prop. Derfor kan det være en god ide at tage en hybridadapter med på ferie i Lyon, da denne form for adapter som regel kan bruges i de fleste europæiske lande.


Hvad koster et hotel i Lyon pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Lyon
4 stjerner og op efter
Cour Des Loges
Mest for pengene

Cour Des Loges

8,9

1.831 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Lyon

Disse billige hoteller og vandrehjem i Lyon har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Lyon

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Cour Des Loges

Cour Des Loges

8,9

1.831 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo på hotel i Lyon

Hvis du gerne vil bo på et centralt hotel i Lyon, så skal du vælge at bo i La Presqu’ile, som ligger mellem byens to floder, Saône og Rhône. Bydelen byder på det største udvalg af hoteller, barer og restauranter. Her kan du bo tæt på San Nizier Kirken, Celestine Teateret og Rådhuset Hotel de Ville.

Den gamle del af byen, Vieux Lyon, huser nogle af de ældste bygninger i Frankrig, og derfor føles det, som at komme tilbage til renæssancetiden. Det historiske område er kendt for hyggelige butikker og historiske monumenter som Saint-Jean-Baptiste Katedralen og byens største seværdighed Basilkaen Notre-Dame de Fourviere.

La Croix Rousse er kendt for sine silkefabrikker fra det 19. århundrede. I dag er det en bohemeagtig bydel med alternative butikker, gadekunst, cafeer og restauranter. Mange af hotellerne i La Croix Rousse byder på en fantastisk udsigt ud over Lyon.

Gerland ligger ved siden af arbejderhavnen, hvor floden Saône går i et med floden Rhône. Området er en fin fusion af fritid og industri, og det er her Gerland Stadionet ligger. Det er hjemmebane for rugbyklubben Lyon OU mens Ligue 1 fodboldklubben Olympique Lyon spiller sine kampe på Groupama Stadionet, som ligger ca. 12 km udenfor centrum i Décines-Charpieu, hvor mange fodboldfans vælger at booke et Lyon-hotel tæt på stadionet.


Om Lyon

Den næststørste franske metropol har den samme charme som den franske hovedstad. Her er der opera, butikker, bådture og museer i verdensklasse. Byen er endnu ældre end Paris, og derfor kan du finde Romerske ruiner.

I Lyon er det den hvide Basilika Norte Dame de Fourviére, som dominerer byens skyline. Det er et godt udgangspunkt, som gør det tæt på umuligt at fare vild i byen. De aktive sjæle tager de mange trappetrin op til den flotte bygning med udsmykket interiør bag dørene, mens andre vælger at tage turen med kabelbanen i stedet.

Den gamle bydel er en del af UNESCO verdensarvslisten med seværdigheder på hvert gadehjørne. Her handler det om at finde de skjulte smalle stier, som de lokale kalder for Traboules, hvor eventyret gemmer sig bag de skrøbelige døre. Traboules er små passager, som oprindeligt blev brugt i byens silkeindustri. Senere blev de brugt under 2. Verdenskrig af modstandskæmperne.

Lyon er fødestedet for fransk nouvelle cuisine madlavning. Det er byen, hvor du kan nyde et godt måltid hos den berømte bouchon. Derudover var byen den første europæiske by, som tilbød cykeludlejning. Derfor er der rig mulighed for at cykle rundt på de brede cykelstier på kryds og tværs af byen.

Priser er tjekket den 10-02-2018.


Rejseinformation: Lyon

Hvor længe bor vores brugere i Lyon?

Det gennemsnitlige ophold i Lyon varer 2 nights.

Hvad koster et hotel i Lyon?

Hoteller i Lyon tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 551 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Lyon?

Værelsespriser for hoteller i Lyon kan være helt op til 28% lavere i august, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.

Hvilken dag er den billigste at bo i Lyon?

lørdag er den billigste dag at bo på hotel i Lyon, og tirsdag er den dyreste.

Hvad koster et hotel i Lyon?

Hostels i Lyon koster typisk omkring 404 kr. pr. nat pr. person. Prisen er baseret på hostels og hoteller med 2 stjerner eller færre. Hostels er i gennemsnit 147 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på et hotel i Lyon.

Hvis vi tager højde for vejret i Lyon, hvilke seværdigheder er så populære i juli?

Temperaturerne i Lyon er normalt på omkring 21 °C i juli og chancen for regn er lav, så juli er det perfekte tidspunkt at bruge noget tid udenfor ved populære seværdigheder i området.


momondos favorithoteller

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Lyon