Hoteller i Lyon, Frankrig

Find tilbud på 303 hoteller i Lyon, Frankrig

Lyon, Lyon Metropolis, Frankrig
26. maj — 27. maj2
lør. 27.5
ons. 31.5

Populære hoteller til en overnatning i Lyon

Find det perfekte hotel til dit ophold i Lyon
Pris
kr.214
kr.1315
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Lyons bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Lyon

Pris

512 kr. – 1.243 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I LYONLyons 7. distrikt36% billigereHoteller i Lyons 7. distrikt er de billigste i Lyon med kun 512 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I LYONLyons 5. distrikt36% dyrereLyons 5. distrikt har de højeste hotelpriser i Lyon med værelser til 1.243 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I LYONLyons 2. distrikt67% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Lyons 2. distrikt end i andre områder i Lyon

Oplevelser i Lyon


Hoteller i populære bydele i Lyon

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Lyon og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Lyon?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Lyon
LavsæsonseptemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonjunidet dyreste tidspunkt
38%forventet prisfald
24%forventet prisstigning

Rejsepriser

450 kr. - 958 kr.

Billigeste dag på ugensøndagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugentirsdagis the most expensive day of the week to book
1.203 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
586 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Lyon er: 4-5 stjerne, 89 dage før.

1-2 stjerne

401 kr. - 443 kr.

3 stjerne

581 kr. - 629 kr.

4-5 stjerne

892 kr. - 989 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Lyon

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Lyon

Laveste hotelpris

214 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Cour Des Loges

Hoteller i nærheden af lufthavnen

2953

Gennemsnitslængde på ophold

1 dag
Den billigste pris for et værelse i Lyon, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 214 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Ho36 hostels, et 1-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Cour Des Loges, det mest populære 5-stjernede hotel i Lyon(bedømmelse på 8,8/10 ud fra 1.099 anmeldelser).
Der er 2.953 hoteller i Lyon tæt på Lyon Saint Exupery. Moxy Lyon Airport er det nærmeste og ligger 0,9 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 1 dag, når de overnatter på hoteller i Lyon. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 1 dag i Lyon lå i sidste uge på 790 kr..

Rejsetips til Lyon

Hvis du gerne vil spare på din indkvartering i Lyon, så kan det være en idé at overveje et af byens vandrehjem. De fleste vandrerhjem i byen ligger udenfor centrum. Der er blandt andet vandrehjem tæt på Saxe – Gambetta Metroen samt Lyon Rådhuset. Backpackere kan bo billigt ved at booke en køjeseng for omkring 30 EUR (225 DKK) per nat, hvilket er en del mindre end de 500–600 DKK, som det koster i gennemsnittet at overnatte på et hotel i Lyon.

Du kan sagtens rejse på budget, da de fleste seværdigheder er gratis i Lyon. Tete d’Or Park er det største grønne område i Lyon (faktisk er det den største urbane park i Frankrig), og der er gratis aktiviteter for folk af alle aldre. Du kan holde en picnic, gå en tur i parken eller i Den Zoologiske Have, som er gratis at besøge. Der ligger også en botanisk have i Tete d’Or, hvor der er gratis guidede ture i hverdagene. Det er også gratis at besøge Norte Dame de Fourviere Basilikaen. Du kan også lære om byens historie, ved at besøge det Romerske Teater og dets museum, som er gratis at besøge hver torsdag.


Hvad koster et hotel i Lyon pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Lyon

3-stjernede hoteller

Billigst 957 kr.

Gennemsnitlig 958 kr.

Dyrest 959 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Lyon

Disse billige hoteller og vandrehjem i Lyon har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Lyon

Hoteller med mest værdi for pengene i Lyon

Disse Lyon hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Lyon

Hvis du gerne vil bo på et centralt hotel i Lyon, så skal du vælge at bo i La Presqu’ile, som ligger mellem byens to floder, Saône og Rhône. Bydelen byder på det største udvalg af hoteller, barer og restauranter. Her kan du bo tæt på San Nizier Kirken, Celestine Teateret og Rådhuset Hotel de Ville.

Den gamle del af byen, Vieux Lyon, huser nogle af de ældste bygninger i Frankrig, og derfor føles det, som at komme tilbage til renæssancetiden. Det historiske område er kendt for hyggelige butikker og historiske monumenter som Saint-Jean-Baptiste Katedralen og byens største seværdighed Basilkaen Notre-Dame de Fourviere.

La Croix Rousse er kendt for sine silkefabrikker fra det 19. århundrede. I dag er det en bohemeagtig bydel med alternative butikker, gadekunst, cafeer og restauranter. Mange af hotellerne i La Croix Rousse byder på en fantastisk udsigt ud over Lyon.

Gerland ligger ved siden af arbejderhavnen, hvor floden Saône går i et med floden Rhône. Området er en fin fusion af fritid og industri, og det er her Gerland Stadionet ligger. Det er hjemmebane for rugbyklubben Lyon OU mens Ligue 1 fodboldklubben Olympique Lyon spiller sine kampe på Groupama Stadionet, som ligger ca. 12 km udenfor centrum i Décines-Charpieu, hvor mange fodboldfans vælger at booke et Lyon-hotel tæt på stadionet.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Lyon

Den næststørste franske metropol har den samme charme som den franske hovedstad. Her er der opera, butikker, bådture og museer i verdensklasse. Byen er endnu ældre end Paris, og derfor kan du finde Romerske ruiner.

I Lyon er det den hvide Basilika Norte Dame de Fourviére, som dominerer byens skyline. Det er et godt udgangspunkt, som gør det tæt på umuligt at fare vild i byen. De aktive sjæle tager de mange trappetrin op til den flotte bygning med udsmykket interiør bag dørene, mens andre vælger at tage turen med kabelbanen i stedet.

Den gamle bydel er en del af UNESCO verdensarvslisten med seværdigheder på hvert gadehjørne. Her handler det om at finde de skjulte smalle stier, som de lokale kalder for Traboules, hvor eventyret gemmer sig bag de skrøbelige døre. Traboules er små passager, som oprindeligt blev brugt i byens silkeindustri. Senere blev de brugt under 2. Verdenskrig af modstandskæmperne.

Lyon er fødestedet for fransk nouvelle cuisine madlavning. Det er byen, hvor du kan nyde et godt måltid hos den berømte bouchon. Derudover var byen den første europæiske by, som tilbød cykeludlejning. Derfor er der rig mulighed for at cykle rundt på de brede cykelstier på kryds og tværs af byen.


Information about staying in Lyon

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Lyon

Det gennemsnitlige ophold i Lyon varer 1 night.

Hoteller i Lyon tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 788 kr. pr. nat.


momondos yndlingshoteller i Lyon

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Lyon