Hoteller i Skagen, Danmark

Find tilbud på 25 hoteller i Skagen, Danmark

Skagen, Danmark
2. dec. — 3. dec.2
søn. 3.12
tor. 7.12

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Skagen

Find det perfekte hotel til dit ophold i Skagen
Pris
kr.484
kr.2344
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hvornår skal man booke et hotel i Skagen?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Skagen
Billigeste dag på ugenmandager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentorsdager den dyreste ugedag at booke på
826 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
2.549 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Skagen er: 1-2 stjerne, 58 dage før. 3 stjerne, 90 dage før.

1-2 stjerne

536 kr. - 1.228 kr.

3 stjerne

590 kr. - 1.452 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Skagen

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Skagen

Laveste hotelpris

380 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Three-Bedroom Holiday Home in Skagen

Hoteller i nærheden af lufthavnen

854

Gennemsnitslængde på ophold

2 dage
Den billigste pris for et værelse i Skagen, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 380 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos 4 person holiday home in Skagen.
Få en komfortabel rejse med en booking på Three-Bedroom Holiday Home in Skagen, det mest populære 5-stjernede hotel i Skagen.
Der er 854 hoteller i Skagen tæt på Aalborg. Aalborg Airport Hotel er det nærmeste og ligger 2,0 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 2 dage, når de overnatter på hoteller i Skagen. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 2 dage i Skagen lå i sidste uge på 1.917 kr..

Rejsetips til Skagen

Hvad koster et hotel i Skagen?

Skagen er et af danskernes mest afholdte feriedestinationer inden for landets grænser, og af den årsag kan det være svært at finde et billigt hotel i de perioder hvor du helst vil på ferie. Til gengæld favner byen bredt når der kommer til indkvartering, og du kan derfor finde alt fra de romantiske til luksuriøse, historiske og familievenlige hoteller. Du kan finde overnatning i Skagen til priser der rangerer fra ca. 400-1500 DKK – afhængig af antal personer, beliggenhed og faciliteter. Hjorths Badehotel byder eksempelvis på autentiske rammer i en velholdt bygning fra 1890 med udsigt til hav og klitter, hvilket danner basis for et romantisk weekendophold. Skal hele familien med til Skagen, så prøv Skagen Strand Hotel og Feriecenter, der både byder på pool, tennisbaner, legerum og meget andet for alle aldre.

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på hotelophold i Skagen?

Perioden fra juni til august er højsæson i Skagen. Det betyder nemlig strandture til Vesterhavet og Kattegat, Skagen Festival, stjerneskud og is ved havnen samt solnedgangsture i klitterne eller ved Grenen. Et øget pres på hotellerne i denne periode får priserne til stige. Uge 29, der ligger i juli måned, er Skagens travleste når det kommer til turisme. I denne uge forventer man et rykind på omkring 50.000 gæster, til en uge med god mad, masser af fest og sommer i byens underskønne omgivelser. At finde et ledigt hotel i denne uge kan derfor være både svært og dyrt.

Kan man rejse til Skagen på budget?

Det er sjældent billigere at rejse indenlands end udenlands, og det kan være svært at finde billige hoteller i nærheden af Skagen og centrum. Danmarks nordligste by er en turistby med masser af leben om sommeren, så vil du hertil på budget skal du overveje at rejse uden for sommersæsonen. Du kan eksempelvis være heldig at finde et godt tilbud på et hotel med spa, hvor du kan nyde de kolde dage indendørs med velvære samt besøge steder som Skagen Fyr, Grenen Kunstmuseum eller Skagens Museum med værker af Ancher, Krøyer og andre malere. Det er også oplagt at nyde byens restauranter kombineret med et ophold på eksempelvis vandrehjem med en billig overnatning.


Hvad koster et hotel i Skagen pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Skagen

1-stjernede hoteller

Billigst 480 kr.

Gennemsnitlig 623 kr.

Dyrest 1.044 kr.

Søg efter 1-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Skagen

Disse billige hoteller og vandrehjem i Skagen har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Skagen

Disse Skagen hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Skagen

Danmarks nordligste by byder på hotelmuligheder for alle. Er du typen, der elsker at opholde dig i centrum, så vælg et hotelophold i Skagen mellem lystbådehavnen og banegården. Byen har nemlig sin helt egen Strandvej og omkringliggende gader, hvor du både er tæt på byliv samt hav og strand på den side af byen, der vender ud mod Kattegat. Skagen adskiller sig ved at have kyst til begge sider. For en luksuriøs indkvartering kan du booke en overnatning i Skagen på den side, der vender ud mod Vesterhavet. Det er en mere eksklusiv del ved Højen – også kendt som Gammel Skagen. Der finder du badehoteller og naturoplevelser i særklasse, som eksempelvis Råbjerg Mile og den tilsandede kirke. Er du mere til et råt miljø med sandbanker og udsigt, er det oplagt at søge på nogle af hotellerne tæt på Grenen.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Skagen

Du kan godt glæde dig til at tjekke ind på hotel i Skagen, da denne nordligste by har ca. 8000 gæstfri indbyggere samt natur og kulturelle institutioner lige uden for hoteldøren. Med både Skagerrak og Kattegat i baghaven er der garanti for mange spisesteder, der serverer fisk og skaldyr. Er du til natteliv, så besøg byens centrum i højsæsonen, hvor mange af caféerne forvandles til natklubber sidst på aftenen. Skagen har noget for alle.

Byen besøges af børnefamilier, der bader og spiser is, og som benytter nogle af de mange familievenlige hoteller med mange soverum og Wi-Fi. Den besøges også af unge forelskede par, som indlogerer sig på et af byens romantiske hoteller med spa og massage. Backpackere på gennemvandring og med et billigt vandrehjem for øje samt seniorer, der nyder fiskerestauranter og museer, er også at finde i byen, for Skagen kan det hele! Så oplev de skagengule huse og det karakteristiske miljø i denne hyggelige ferieby!


Information om overnatning i Skagen

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Skagen

Hvor længe bor vores brugere i Skagen?

Et ophold på 2 nætter er mest populært for personer, der besøger Skagen.

Hvad koster et hotel i Skagen?

I gennemsnit koster værelser omkring 2.597 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Skagen; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Skagen?

I februar er priserne på et hotelværelse billigst i Skagen. Prisen på dit værelse kan være op til 31% billigere.

Hvilken dag er den billigste at bo i Skagen?

søndag er den billigste dag at bo på hotel i Skagen, og onsdag er den dyreste.

Hvad koster et luksushotel i Skagen?

Et luksushotel i 1.789 kr. koster ca. Skagen. Det er i gennemsnit 44%% dyrere end prisen for et gennemsnitligt hotel i Skagen, der koster ca. 2.597 kr. pr. nat.

Har Skagen ferieboliger?

Yes, Skagen does have vacation rentals. Of the 955 vacation rentals in Skagen, 10 person holiday home in lb k is the most popular among our users. Find vacation rentals in Skagen.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Skagen?

Der er 435 udbydere for hoteller i Skagen fra november 2023.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Skagen?

Priser for hoteller i Skagen opdateres hver dag.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Skagen gennem momondo?

momondo er gratis! Vi udfører en omfattende søgning på hundredvis af websites, så du ser hoteller og andre overnatningsmuligheder i Skagen fra alt fra velkendte hoteller-grupper til små uafhængige virksomheder. momondo gør det derefter nemt at filtrere alle disse muligheder, så du kan finde det perfekte sted at overnatte.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Skagen?

Når alle dine muligheder for overnatning i Skagen er fundet, hjælper momondo dig med at finde et godt sted at overnatte ved at lade dig filtrere resultaterne. Hvis du er på udkig efter steder, der tilbyder gratis morgenmad, har vi et filter til det. Har du brug for gratis internet eller gratis afbestilling? Du kan filtrere efter alt dette og meget mere på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Skagen på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.