Hoteller i Skagen

Find de bedste tilbud på 301 hoteller i Skagen, Danmark

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Skagen

Der er mange skønne hoteller i Skagen. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Skagen

Skagens Museum
Vippefyret
Skagen Town and Regional Museum

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Skagens Museum?

Nedenfor ses de 12 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Skagen, der er tættest på Skagens Museum. Gennemsnitsprisen i nærheden af Skagens Museum ligger på 822 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Skagens Museum er normalt 4% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Skagen, som ligger på 859 kr..

Hoteller i nærheden af Skagens Museum

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Vippefyret?

Hoteller i nærheden af Vippefyret er normalt 4% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Skagen, som ligger på 859 kr..

Hoteller i nærheden af Vippefyret

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Skagen Town and Regional Museum?

Hoteller i nærheden af Skagen Town and Regional Museum er normalt 1% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Skagen, som ligger på 859 kr..

Hoteller i nærheden af Skagen Town and Regional Museum

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Skagen

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Skagen
Lavsæson
juni
Højsæson
januar

Det billigste tidspunkt

50%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

41%

forventet prisstigning

Pris
394 kr. - 1.300 kr.
Dyreste dag på ugen
fredag
Billigeste dag på ugen
mandag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

956 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

912 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Skagen er: 3 stjerne, 63 dage før.
1-2 stjerne
800 kr. - 875 kr.
3 stjerne
995 kr. - 1.177 kr.
4-5 stjerne
1.379 kr. - 1.592 kr.

Godt at vide om hotelophold i Skagen

Vores bedste tips til Skagen

Hvad koster et hotel i Skagen?

Skagen er et af danskernes mest afholdte feriedestinationer inden for landets grænser, og af den årsag kan det være svært at finde et billigt hotel i de perioder hvor du helst vil på ferie. Til gengæld favner byen bredt når der kommer til indkvartering, og du kan derfor finde alt fra de romantiske til luksuriøse, historiske og familievenlige hoteller. Du kan finde overnatning i Skagen til priser der rangerer fra ca. 400-1500 DKK – afhængig af antal personer, beliggenhed og faciliteter.

Hjorths Badehotel byder eksempelvis på autentiske rammer i en velholdt bygning fra 1890 med udsigt til hav og klitter, hvilket danner basis for et romantisk weekendophold. Skal hele familien med til Skagen, så prøv Skagen Strand Hotel og Feriecenter, der både byder på pool, tennisbaner, legerum og meget andet for alle aldre.

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på hotelophold i Skagen?

Perioden fra juni til august er højsæson i Skagen. Det betyder nemlig strandture til Vesterhavet og Kattegat, Skagen Festival, stjerneskud og is ved havnen samt solnedgangsture i klitterne eller ved Grenen. Et øget pres på hotellerne i denne periode får priserne til stige. Uge 29, der ligger i juli måned, er Skagens travleste når det kommer til turisme. I denne uge forventer man et rykind på omkring 50.000 gæster, til en uge med god mad, masser af fest og sommer i byens underskønne omgivelser. At finde et ledigt hotel i denne uge kan derfor være både svært og dyrt.

Kan man rejse til Skagen på budget?

Det er sjældent billigere at rejse indenlands end udenlands, og det kan være svært at finde billige hoteller i nærheden af Skagen og centrum. Danmarks nordligste by er en turistby med masser af leben om sommeren, så vil du hertil på budget skal du overveje at rejse uden for sommersæsonen. Du kan eksempelvis være heldig at finde et godt tilbud på et hotel med spa, hvor du kan nyde de kolde dage indendørs med velvære samt besøge steder som Skagen Fyr, Grenen Kunstmuseum eller Skagens Museum med værker af Ancher, Krøyer og andre malere. Det er også oplagt at nyde byens restauranter kombineret med et ophold på eksempelvis vandrehjem med en billig overnatning.

De bedste transportmidler i Skagen

I selve Skagen by kommer du nemmest rundt til fods eller ved at leje en cykel. Når du skal ud af byen, er det lettest at tage bybus nummer S1, som kører fra Skagen Station i centrum til Gl. Skagen, Grenen og den tilsandede kirke. Det er værd at overveje den såkaldte Skagen-billetten, der er en dagsbillet til ca. 50 DKK.

Parkering i Skagen

Der findes mange parkeringspladser i centrum, så du kan roligt tage bilen med til det bookede hotel i Skagen. Der opkræves kun afgift i månederne juni, juli og august, så hvis du besøger byen uden for højsæsonen, slipper du for at skulle betale ca. 11 DKK i timen.

Spahoteller i Skagen

En ferie i Skagen byder på masser af sand, vand og vind, og en fantastisk måde at bruge sin ferie på, er ved at indlogere sig på et spahotel eller badehotel. Nogle af de populære wellness-hoteller er f.eks. Ruths Hotel og Color Hotel Skagen. Så drømmer du om en ferie på et godt hotel med swimmingpool, er det en god idé at kigge nærmere på spa- og badehotellerne i Skagen.

Hoteller der tillader hunde

Skal familiens firbenede ven med på ferie, så er der hyggelige hoteller i Skagen og omegn som tillader at man medbringer kæledyr. Det drejer sig f.eks. om Hotel Inger, Color Hotel Skagen, Hjorts Badehotel og Ruths Hotel.

Skagen hoteller med morgenmad

Det er ikke svært at finde overnatning i Skagen med morgenmad inklusiv, for mange af Skagens hoteller har det som en del af deres tilbud. Det gælder blandt andet Foldens Hotel, Hotel Petit og Brøndums Hotel.

 

 


Hvad koster et hotel i Skagen pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Skagen

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Skagen

Disse billige hoteller og vandrehjem i Skagen har gode priser til det lille rejsebudget
Hotel Strandvejen Apartment 2

Hotel Strandvejen Apartment 2

8,5

598 kr.

Se hoteltilbud
Brøndums Hotel

Brøndums Hotel

7,9

693 kr.

Se hoteltilbud
Skagen Harbour Hotel

Skagen Harbour Hotel

8,8

988 kr.

Se hoteltilbud

Hoteller med mest værdi for pengene i Skagen

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Brøndums Hotel

Brøndums Hotel

7,9

693 kr.

Se hoteltilbud
Skagen Harbour Hotel

Skagen Harbour Hotel

8,8

988 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Strandvejen Apartment 2

Hotel Strandvejen Apartment 2

8,5

598 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo i Skagen?

Danmarks nordligste by byder på hotelmuligheder for alle. Er du typen, der elsker at opholde dig i centrum, så vælg et hotelophold i Skagen mellem lystbådehavnen og banegården. Byen har nemlig sin helt egen Strandvej og omkringliggende gader, hvor du både er tæt på byliv samt hav og strand på den side af byen, der vender ud mod Kattegat. Skagen adskiller sig ved at have kyst til begge sider. For en luksuriøs indkvartering kan du booke en overnatning i Skagen på den side, der vender ud mod Vesterhavet. Det er en mere eksklusiv del ved Højen – også kendt som Gammel Skagen. Der finder du badehoteller og naturoplevelser i særklasse, som eksempelvis Råbjerg Mile og den tilsandede kirke. Er du mere til et råt miljø med sandbanker og udsigt, er det oplagt at søge på nogle af hotellerne tæt på Grenen.


Om Skagen

Du kan godt glæde dig til at tjekke ind på hotel i Skagen, da denne nordligste by har ca. 8000 gæstfri indbyggere samt natur og kulturelle institutioner lige uden for hoteldøren. Med både Skagerrak og Kattegat i baghaven er der garanti for mange spisesteder, der serverer fisk og skaldyr. Er du til natteliv, så besøg byens centrum i højsæsonen, hvor mange af caféerne forvandles til natklubber sidst på aftenen. Skagen har noget for alle.

Byen besøges af børnefamilier, der bader og spiser is, og som benytter nogle af de mange familievenlige hoteller med mange soverum og Wi-Fi. Den besøges også af unge forelskede par, som indlogerer sig på et af byens romantiske hoteller med spa og massage. Backpackere på gennemvandring og med et billigt vandrehjem for øje samt seniorer, der nyder fiskerestauranter og museer, er også at finde i byen, for Skagen kan det hele! Så oplev de skagengule huse og det karakteristiske miljø i denne hyggelige ferieby!

(Priser tjekket: 26/02/2019).


Rejseinformation: Skagen

Hvor længe bor vores brugere i Skagen?

Et ophold på 2 nætter er mest populært for personer, der besøger Skagen.

Hvad koster et hotel i Skagen?

I gennemsnit koster værelser omkring 897 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Skagen; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Skagen?

I juni er priserne på et hotelværelse billigst i Skagen. Prisen på dit værelse kan være op til 315 kr.% billigere.

Hvilken dag er den billigste at bo i Skagen?

søndag er den billigste dag at bo på hotel i Skagen, og torsdag er den dyreste.

Hvad koster et hotel i Skagen?

Hostels i Skagen koster typisk omkring 735 kr. pr. nat pr. person. Prisen er baseret på hostels og hoteller med 2 stjerner eller færre. Hostels er i gennemsnit 162 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på et hotel i Skagen.