Hoteller i Lillehammer, Norge

Find tilbud på 12 hoteller i Lillehammer, Norge

Lillehammer, Norge
22. sep. — 23. sep.2
lør. 23.9
ons. 27.9

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.

Spar penge, når du booker hotel med momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.


Populære hoteller til en overnatning i Lillehammer

Find det perfekte hotel til dit ophold i Lillehammer
Pris
kr.276
kr.1744
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hvornår skal man booke et hotel i Lillehammer?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Lillehammer
Billigeste dag på ugentorsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenfredager den dyreste ugedag at booke på
839 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.043 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Lillehammer er: 4-5 stjerne, 65 dage før.

3 stjerne

864 kr. - 1.025 kr.

4-5 stjerne

934 kr. - 1.164 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Lillehammer

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Lillehammer

Laveste hotelpris

293 kr.

Hoteller i nærheden af lufthavnen

67
Den billigste pris for et værelse i Lillehammer, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 293 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Lillehammer Vandrerhjem Hostel.
Der er 67 hoteller i Lillehammer tæt på Oslo Gardermoen. Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen er det nærmeste og ligger 0,3 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Lillehammer

Hvordan finder man et billigt hotel i Lillehammer?

Norge er ikke kendt for at være et billigt land at rejse i, med priser der generelt er højere end i Danmark. Men alligevel er det populært at rejse nordpå, da landet har så meget at byde på. Der er ikke en overflod af hoteller i Lillehammer, og derfor ligger priserne ret højt. Du kan dog godt finder hoteller der tager ca. 750 NOK (ca. 580 DKK) for en overnatning, hvilket er i den pæne ende prismæssigt ifht. norske standarder. Derudiver kan der være lidt ekstra at spare ved at undgå vintermånederne, for selvom der er nok at opleve om sommeren, så kommer mange nordmænd og andre turister til området for at stå på ski.

Kan man rejse på budget?

Dit formål med ferien i Lillehammer er afgørende for budgettets størrelse. Ikke alt i Norge koster en formue. En aktiv by- og naturferie om sommeren kan holdes på et lavt budget, når hoteludgifterne er betalt. Både cykelture, vandreture og fisketure er oplagte ting at foretage sig, da Mjøsa ligger helt ind til byen. Der kan også bruges timer på at slentre rundt langs Storgata og tage billeder af de fine træhuse, som indrammer hovedstrøget. Husk også at smage på nogle af regionens specialiteter, hvad enten det er kål (suppe med bacon og perlebyg) eller rømmegrøt (grød med fløde). Det er værd at betale entré på Lillehammer Kunstmuseum, der blandt andet byder på værker af Edvard Munch.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Lillehammer er en forholdsvis lille by, hvor du nemt kommer rundt til fods. Der kører busser rundt i byen og yderområderne til en pris på ca. 96 NOK (ca. 74 DKK) for en 24-timers billet.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Lillehammer?

Du skal være fyldt 18 år, før du kan checke selvstændigt ind på et hotel i Lillehammer. Derfor er det vigtigt at medbringe et gyldigt ID med foto.

Skal man lægge depositum?

En garantistillelse i form af et depositum vil blive opkrævet, når du ankommer til hotellet. De fleste steder kan du selv vælge, om beløbet skal stilles kontant eller via kreditkort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

I Norge giver man generelt ikke drikkepenge, da skatter og tillæg er inkluderet på regningen.

Hvor sikkert er der i Lillehammer?

Lillehammer går for at være en sikker by, hvor du trygt og sikkert kan færdes. Byen svarer til en mellemstor, dansk provinsby, så det skader ikke at tage de gængse forbehold.

Skal man medbringe adapter?

Lad blot adapteren blive hjemme, for i Norge anvender man lignende stiktyper som i Danmark (C og F).


Hvad koster et hotel i Lillehammer pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Lillehammer

2-stjernede hoteller

Billigst 709 kr.

Gennemsnitlig 839 kr.

Dyrest 998 kr.

Søg efter 2-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Lillehammer

Disse billige hoteller og vandrehjem i Lillehammer har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Lillehammer

Disse Lillehammer hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Lillehammer

En kombination af skiferie og byferie, hvordan lyder det? Godt for alle de turister, som vil have det sjovt på løjperne og samtidig nyde kulturelle oplevelser. Et ophold på hotel i Lillehammer giver mulighed for at opleve den sydøstlige del af Norge, som der alt afhængigt af årstiden er dækket af smuk hvid sne, eller klædt i forårets grønne farver.

Den centrale del af Lillehammer er et populært sted at bo, da hotellerne ligger tæt på byens kunstmuseum samt lige ved banegården. Distriktet omkring Storgata er attraktivt, da du der finder hovedgaden med alle butikkerne, hvad enten det er mærkevarer eller souvenirs. Du finder masser af natur omkring Lillehammer. Der er rig mulighed for at overnatte tæt på rekreative områder, som eksempelvis Søndre Park, hvor også den smukke Lillehammer kirke ligger.

Et andet oplagt kvarter er området vest for centrum ud til søen Mjøsa, hvorfra du både kan bade og fiske, når vejret tillader det. Nordsiden af byen op langs sø-kanten er også værd at overveje, da området på disse kanter er mere roligt og tilbagetrukket fra byens travle områder. Uanset hvad du vælger, så er centrum og vandet altid tæt på hotellet grundet byens overskuelige størrelse og beliggenhed.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Lillehammer

Mange turister forbinder stadig Lillehammer med Vinter-OL i 1994. Her var byen nemlig vært, og netop vintersæsonen er en del af byens signatur. Mange turister vælger dog selve byens centrum som udgangspunkt for en ferie, for der er nok at opleve.

Storgata og kunstmuseet er to af de oplagte kendetegn for bylivet, men også Maihaugen er et yndet turiststed. Det er et friluftmuseum i form af en gammel by, hvor den smukke Garmo kirke fra år 1200 ligger. Lysgårdsbakkene er også en del af et besøg i Lillehammer, for denne 138 meter høje skirampe er lig med et af byens bedste udsigtspunkter.

Når du har oplevet Lillehammer by, er det i yderområderne, at resten af aktiviteterne foregår. Om sommeren står den på rideture, cykelture, fisketure, kanoture og vandreture.

Bakkerne ved Hafjell Bike Park samt vandring op til Flokofallet er to af mulighederne i sommersæsonen. Når vinteren banker på, så starter skisæsonen, hvor områderne Sjusøen og Nordseter bør indtages, for dér ligger nogle af Norges bedste langrendsbaner. Uanset sæson og vejr er der grobund for en aktiv ferie i Lillehammer takket være de fantastiske landskaber.


Information om overnatning i Lillehammer

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Lillehammer

Hvad koster et hotel i Lillehammer?

Den gennemsnitlige pris for et værelse, når du booker et hotel i Lillehammer, er 995 kr.. Prisen afhænger af faktorer såsom antal stjerner, sæsonen og placeringen.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Lillehammer?

Værelsespriser for hoteller i Lillehammer kan være helt op til 41% lavere i april, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.

Hvilken dag er den billigste at bo i Lillehammer?

onsdag er typisk den billigste dag for hotelværelser i Lillehammer. Den dyreste er typisk torsdag.

Har Lillehammer ferieboliger?

Ja, Lillehammer har 40 ledige ferieboliger. Hvis du er interesseret i en feriebolig i Lillehammer, er Leilighet 5 min til sentrum, 3min til Håkonshallen den mest populære i byen. Sammenlign tilbud på ferieboliger i Lillehammer.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Lillehammer?

Fra september 2023 er der 67 udbydere at vælge mellem for hoteller i Lillehammer.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Lillehammer?

Priser for hoteller i Lillehammer opdateres dagligt.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Lillehammer gennem momondo?

momondo søger på hundredvis af rejsesites, så du kan sammenligne priser på hoteller og andre overnatningsmuligheder i Lillehammer. momondo samler alle dine muligheder på ét sted og er helt gratis at bruge – ingen skjulte gebyrer eller omkostninger.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Lillehammer?

Du kan finde et godt sted at overnatte i Lillehammer ved hjælp af vores filtre, når du har brugt søgeformularen ovenfor. De filtre, som momondo tilbyder, indeholder enkle filtre som f.eks. stjernebedømmelse, placering og pris, men der findes også mere avancerede filtre, hvor du kan vælge overnatning ud fra stilart, faciliteter som f.eks. gratis morgenmad og internet, samt forbedrede sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Lillehammer på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.