Hoteller i Lillehammer

Find de bedste tilbud på 35 hoteller i Lillehammer, Norge

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller i Lillehammer

Find et billigt hotel i Lillehammer, der opfylder dine rejsebehov.


Oplevelser i Lillehammer

Lysgardsbakken Stadion
Maihaugen Museum
Lillehammer Kunstmuseum

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Lysgardsbakken Stadion?

Hvis du har planer om at bo på nogen af de hoteller, som anbefales af momondo i området omkring Lillehammer tæt på Lysgardsbakken Stadion, bør du forvente at skulle betale omkring 1.632 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 1.632 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af Lysgardsbakken Stadion. Hoteller i nærheden af Lysgardsbakken Stadion er normalt 48% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Lillehammer, som ligger på 849 kr..

Hoteller i nærheden af Lysgardsbakken Stadion

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Maihaugen Museum?

Hvis du er på udkig efter et hotel i Lillehammer i nærheden af Maihaugen Museum, så har du heldet med dig. momondo anbefaler 11 hoteller i nærheden af Maihaugen Museum og i gennemsnit koster hoteller i området 639 kr./nat. Prisen kan variere afhængigt af årstiden. Hoteller i nærheden af Maihaugen Museum er normalt 24% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Lillehammer, som ligger på 849 kr..

Hoteller i nærheden af Maihaugen Museum

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Lillehammer Kunstmuseum?

momondo-brugere har anbefalet 11 hoteller til brugere, som gerne vil bo i nærheden af Lillehammer Kunstmuseum. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 639 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Lillehammer Kunstmuseum er normalt 24% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Lillehammer, som ligger på 849 kr..

Hoteller i nærheden af Lillehammer Kunstmuseum

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Lillehammer

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Lillehammer
Lavsæson
december
Højsæson
februar

Det billigste tidspunkt

11%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

14%

forventet prisstigning

Pris
685 kr. - 882 kr.
Dyreste dag på ugen
tirsdag
Billigeste dag på ugen
torsdag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

757 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

819 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Lillehammer er:
3 stjerne
826 kr. - 998 kr.
4-5 stjerne
789 kr. - 924 kr.

Godt at vide

Vores bedste tips til Lillehammer

Hvordan finder man et billigt hotel i Lillehammer?

Norge er ikke kendt for at være et billigt land at rejse i, med priser der generelt er højere end i Danmark. Men alligevel er det populært at rejse nordpå, da landet har så meget at byde på. Der er ikke en overflod af hoteller i Lillehammer, og derfor ligger priserne ret højt. Du kan dog godt finder hoteller der tager ca. 750 NOK (ca. 580 DKK) for en overnatning, hvilket er i den pæne ende prismæssigt ifht. norske standarder.

Derudiver kan der være lidt ekstra at spare ved at undgå vintermånederne, for selvom der er nok at opleve om sommeren, så kommer mange nordmænd og andre turister til området for at stå på ski.

Kan man rejse på budget?

Dit formål med ferien i Lillehammer er afgørende for budgettets størrelse. Ikke alt i Norge koster en formue. En aktiv by- og naturferie om sommeren kan holdes på et lavt budget, når hoteludgifterne er betalt. Både cykelture, vandreture og fisketure er oplagte ting at foretage sig, da Mjøsa ligger helt ind til byen.

Der kan også bruges timer på at slentre rundt langs Storgata og tage billeder af de fine træhuse, som indrammer hovedstrøget. Husk også at smage på nogle af regionens specialiteter, hvad enten det er kål (suppe med bacon og perlebyg) eller rømmegrøt (grød med fløde). Det er værd at betale entré på Lillehammer Kunstmuseum, der blandt andet byder på værker af Edvard Munch.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Lillehammer er en forholdsvis lille by, hvor du nemt kommer rundt til fods. Der kører busser rundt i byen og yderområderne til en pris på ca. 96 NOK (ca. 74 DKK) for en 24-timers billet.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Lillehammer?

Du skal være fyldt 18 år, før du kan checke selvstændigt ind på et hotel i Lillehammer. Derfor er det vigtigt at medbringe et gyldigt ID med foto.

Skal man lægge depositum?

En garantistillelse i form af et depositum vil blive opkrævet, når du ankommer til hotellet. De fleste steder kan du selv vælge, om beløbet skal stilles kontant eller via kreditkort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

I Norge giver man generelt ikke drikkepenge, da skatter og tillæg er inkluderet på regningen.

Hvor sikkert er der i Lillehammer?

Lillehammer går for at være en sikker by, hvor du trygt og sikkert kan færdes. Byen svarer til en mellemstor, dansk provinsby, så det skader ikke at tage de gængse forbehold.

Skal man medbringe adapter?

Lad blot adapteren blive hjemme, for i Norge anvender man lignende stiktyper som i Danmark (C og F).


Hvad koster et hotel i Lillehammer pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Lillehammer

Hostels og billige hoteller i Lillehammer

Disse hoteller og hostels er de billigste ledige overnatningsmuligheder i Lillehammer

Lillehammer Turistsenter Budget Hotel

7,8

364 kr.

Se hoteltilbud

Hornsjø Høyfjellshotell

6,5

542 kr.

Se hoteltilbud

Lillehammer Station Hotel & Hostel

8,2

469 kr.

Se hoteltilbud

Lillehammer Turistsenter Camping

8,1

586 kr.

Se hoteltilbud

Top Molla Hotel

8,3

536 kr.

Se hoteltilbud

First Hotel Breiseth

7,9

592 kr.

Se hoteltilbud

Hoteller med mest værdi for pengene i Lillehammer

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Lillehammer Turistsenter Budget Hotel

7,8

364 kr.

Se hoteltilbud

Lillehammer Station Hotel & Hostel

8,2

469 kr.

Se hoteltilbud

Top Molla Hotel

8,3

536 kr.

Se hoteltilbud

Birkebeineren Hotel & Apartments

8,1

703 kr.

Se hoteltilbud

First Hotel Breiseth

7,9

592 kr.

Se hoteltilbud

Clarion Collection Hotel Hammer

8,4

844 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo på hotel i Lillehammer?

En kombination af skiferie og byferie, hvordan lyder det? Godt for alle de turister, som vil have det sjovt på løjperne og samtidig nyde kulturelle oplevelser. Et ophold på hotel i Lillehammer giver mulighed for at opleve den sydøstlige del af Norge, som der alt afhængigt af årstiden er dækket af smuk hvid sne, eller klædt i forårets grønne farver.

Den centrale del af Lillehammer er et populært sted at bo, da hotellerne ligger tæt på byens kunstmuseum samt lige ved banegården. Distriktet omkring Storgata er attraktivt, da du der finder hovedgaden med alle butikkerne, hvad enten det er mærkevarer eller souvenirs. Du finder masser af natur omkring Lillehammer. Der er rig mulighed for at overnatte tæt på rekreative områder, som eksempelvis Søndre Park, hvor også den smukke Lillehammer kirke ligger.

Et andet oplagt kvarter er området vest for centrum ud til søen Mjøsa, hvorfra du både kan bade og fiske, når vejret tillader det. Nordsiden af byen op langs sø-kanten er også værd at overveje, da området på disse kanter er mere roligt og tilbagetrukket fra byens travle områder. Uanset hvad du vælger, så er centrum og vandet altid tæt på hotellet grundet byens overskuelige størrelse og beliggenhed.


Om Lillehammer

Mange turister forbinder stadig Lillehammer med Vinter-OL i 1994. Her var byen nemlig vært, og netop vintersæsonen er en del af byens signatur. Mange turister vælger dog selve byens centrum som udgangspunkt for en ferie, for der er nok at opleve.

Storgata og kunstmuseet er to af de oplagte kendetegn for bylivet, men også Maihaugen er et yndet turiststed. Det er et friluftmuseum i form af en gammel by, hvor den smukke Garmo kirke fra år 1200 ligger. Lysgårdsbakkene er også en del af et besøg i Lillehammer, for denne 138 meter høje skirampe er lig med et af byens bedste udsigtspunkter.

Når du har oplevet Lillehammer by, er det i yderområderne, at resten af aktiviteterne foregår. Om sommeren står den på rideture, cykelture, fisketure, kanoture og vandreture.

Bakkerne ved Hafjell Bike Park samt vandring op til Flokofallet er to af mulighederne i sommersæsonen. Når vinteren banker på, så starter skisæsonen, hvor områderne Sjusøen og Nordseter bør indtages, for dér ligger nogle af Norges bedste langrendsbaner. Uanset sæson og vejr er der grobund for en aktiv ferie i Lillehammer takket være de fantastiske landskaber.

Priser er tjekket 02-03-2018.


Rejseinformation: Lillehammer

Hvor længe bor vores brugere i Lillehammer?

Det gennemsnitlige ophold i Lillehammer varer 2 nights.

Hvad koster et hotel i Lillehammer?

Den gennemsnitlige pris for et værelse, når du booker et hotel i Lillehammer, er 684 kr.. Prisen afhænger af faktorer såsom antal stjerner, sæsonen og placeringen.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Lillehammer?

Værelsespriser for hoteller i Lillehammer kan være helt op til 11% lavere i december, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.

Hvilken dag er den billigste at bo i Lillehammer?

onsdag er typisk den billigste dag for hotelværelser i Lillehammer. Den dyreste er typisk mandag.

Hvad koster et hotel i Lillehammer?

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Lillehammer er i gennemsnit 542 kr. pr. nat. Du kan spare 142 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Lillehammer.