Hoteller i Åbenrå

Find de bedste tilbud på 131 hoteller i Åbenrå, Danmark

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Åbenrå

Der er mange skønne hoteller i Åbenrå. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Åbenrå

Brundlund Slot
Aabenraa Museum
Froslev Internment Camp

Er der ledige hoteller i nærheden af Brundlund Slot?

Nedenfor ses de 9 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Åbenrå, der er tættest på Brundlund Slot. Gennemsnitsprisen i nærheden af Brundlund Slot ligger på 529 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Brundlund Slot er normalt 33% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Åbenrå, som ligger på 795 kr..

Hoteller i nærheden af Brundlund Slot

Er der ledige hoteller i nærheden af Aabenraa Museum?

Hoteller i nærheden af Aabenraa Museum er normalt 23% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Åbenrå, som ligger på 795 kr..

Hoteller i nærheden af Aabenraa Museum

Er der ledige hoteller i nærheden af Froslev Internment Camp?

Hvis du er på udkig efter et hotel i Åbenrå i nærheden af Froslev Internment Camp, så har du heldet med dig. momondo anbefaler 1 hotel i nærheden af Froslev Internment Camp og i gennemsnit koster hoteller i området 0 kr./nat. Prisen kan variere afhængigt af årstiden. Hoteller i nærheden af Froslev Internment Camp minder meget om gennemsnitsprisen for hoteller i Åbenrå, som ligger på 795 kr..

Hoteller i nærheden af Froslev Internment Camp

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Åbenrå

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Åbenrå
Lavsæson
august
Højsæson
september

Det billigste tidspunkt

30%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

33%

forventet prisstigning

Pris
490 kr. - 1.032 kr.
Dyreste dag på ugen
søndag
Billigeste dag på ugen
lørdag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

613 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

802 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger


Rejsetips til Åbenrå

Vores bedste tips til Åbenrå

Hvad koster et hotel i Aabenraa?

Du kan vælge vidt og bredt, når du søger efter et hotel i Aabenraa. Prisen for en overnatning starter fra ca. 450 DKK og går op til ca. 1500 DKK. I det prisleje kan du vælge mellem alt fra billige bed & breakfast til centrale hoteller med faciliteter som hotelrestaurant, roomservice, bar og lignende goder.

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på hotelophold i Aabenraa?

Aabenraa er en stor provinsby, som er rejsevenlig hele året rundt. Den bedste sæson er sommeren, hvor beliggenheden ud til vandet giver optimale betingelser for strandture, sejlture og vandsportsaktiviteter. Når du bor på hotel i Aabenraa om sommeren, vil du opleve mange aktiviteter i byen. Dannebrog 800 står for forskellige events i byen, og du kan se frem til Open by Night, bjergmaraton, Aabenraa Dyrskue og mange andre underholdende aktiviteter.

Kan man rejse til Aabenraa på budget?

Du kan starte med at finde et billigt hotel i Aabenraa, hvad enten det er i lavsæsonen eller på andre tidspunkter, da mange af hotellerne løbende har gode tilbud. Rejser du med børn, så planlæg billige, sjove aktiviteter som eksempelvis en tur i svømmehallen og Highpark Sønderjylland eller de sikre hits som minigolf og bowling.

De bedste transportmidler i Aabenraa

Det er nemmest at komme rundt til fods i Aabenraa centrum, hvor du kan spadsere mellem gågaderne og butikkerne. En anden oplagt mulighed er at benytte byens gratis bycykler, som du blandt andet finder på udvalgte stationer. Eksempelvis på Kystvejen er det muligt at finde bycykler. Du skal blot bruge en 20’er, en token eller to Euro, som du får tilbage, når du afleverer cyklen.

Parkering i Aabenraa

Det er intet problem at ankomme i bil, når du skal bo på hotel i Aabenraa. Reberbanen, Klinkbjerg og Rådhusgade er blot nogle af de steder, du kan holde i ubegrænset tid. Der findes også p-pladser med to- eller firetimers begrænsning, så hold øje med skiltningen og husk p-skiven.


Hvad koster et hotel i Åbenrå pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Åbenrå

Hostels og billige hoteller i Åbenrå

Disse billige hoteller og vandrehjem i Åbenrå har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Åbenrå

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Hvor skal man overnatte i Åbenrå?

I Sønderjylland vil du opleve en helt særlig stemning. Byen ligger ikke langt fra grænsen, dialekten er unik og de lokale er gæstfri og jordnære. Du kan bo på hotel i Aabenraa og opleve en by med masser af oplevelser. Ikke mindst inden for handel er man fremme i skoene, og du kan nyde en overnatning i Aabenraa tæt på de mange forskelligartede butikker. Storegade er byens hovedgade, hvor de fleste butikker ligger, og lidt derfra ligger Storetorv med mange caféer og spisesteder. Denne sønderjyske by ligger smukt ud til Aabenraa Fjord, og det giver dig mulighed for at søge på hoteller i Aabenraa med udsigt. Det er blot at åbne døren og nyde livet på vandet, hvor OL-vinderen Jesper Bank blandt andet har slået sine folder. Ønsker du at bo i mere romantiske omgivelser, så se nærmere på mulighederne omkring det smukke Brundlund Slot, der i dag er indrettet som kunstmuseum.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Åbenrå

Aabenraa har det hele, for at du og familien kan få en skøn ferie i byen. Et aktivt butiksliv, beliggenhed ved fjorden samt forskellige kulturelle tilbud finder du alt sammen i denne sønderjyske by. Om sommeren er der guidede ture med byens vægtere, og den helt store begivenhed finder steder i juni og juli. Ringridning i Aabenraa varer nemlig hele fire dage, og det er ikke kun festpladsen, men hele byen, der er på den anden ende. Når vejret er godt, står den på strandferie, hvor Sønderstrand er en af de mest populære med børnevenlige områder. Der er også rig mulighed for at vandre og cykle i byens natur eller nyde en fisketur ved Mjøls. Når du bor på hotel i Aabenraa, skal du naturligvis også smage på sønderjysk kaffebord med et væld af kager med et lokalt tvist.


Rejseinformation: Åbenrå

Hvor længe bor vores brugere i Åbenrå?

1 nat er det gennemsnitlige ophold for personer, der besøger Åbenrå.

Hvad koster et hotel i Åbenrå?

Den gennemsnitlige pris for et værelse, når du booker et hotel i Åbenrå, er 681 kr.. Prisen afhænger af faktorer såsom antal stjerner, sæsonen og placeringen.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Åbenrå?

august er den billigste måned at booke et hotel i Åbenrå. Priserne kan være 30% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Åbenrå?

Hotelværelser i Åbenrå er billigst fredag og dyrest lørdag.

Hvad koster et hotel i Åbenrå?

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Åbenrå er i gennemsnit 562 kr. pr. nat. Du kan spare 120 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Åbenrå.