Hoteller i Danmark

Find tilbud på 1.215 hoteller i Danmark

Danmark
23. nov. — 24. nov.2
fre. 24.11
tir. 28.11

Populære hoteller til en overnatning i Danmark

Find det perfekte hotel til dit ophold i Danmark
Pris
kr.143
kr.1322
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Danmarks bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Danmark

Pris

550 kr. – 1.122 kr.

BILLIGSTE BY I DANMARKRibe26% billigereHoteller i Ribe er de billigste i Danmark med kun 550 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I DANMARKOdense34% dyrereOdense har de højeste hotelpriser i Danmark med værelser til 1.122 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I DANMARKKøbenhavn83% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i København end i andre byer i Danmark

Oplevelser i Danmark


Hoteller i populære byer i Danmark

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Danmark og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Danmark?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Danmark
LavsæsonnovemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonaugustdet dyreste tidspunkt
8%forventet prisfald
8%forventet prisstigning

Rejsepriser

907 kr. - 1.072 kr.

Billigeste dag på ugensøndager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentirsdager den dyreste ugedag at booke på
883 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.022 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Danmark

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Danmark

Laveste hotelpris

123 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Villa Copenhagen

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1850

Gennemsnitslængde på ophold

11 dage
Den billigste pris for et værelse i Danmark, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 123 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos a&o Copenhagen Norrebro, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Villa Copenhagen, det mest populære 5-stjernede hotel i Danmark(bedømmelse på 8,5/10 ud fra 1.277 anmeldelser).
Der er 1.850 hoteller i Danmark tæt på København Kastrup. Clarion Hotel Copenhagen Airport er det nærmeste og ligger 1,4 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 11 dage, når de overnatter på hoteller i Danmark. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 11 dage i Danmark lå i sidste uge på 10.981 kr..

Information om overnatning i Danmark

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Danmark

Hvilke byer i Danmark bør du besøge?

Danmark er et lille land, der trods dets størrelse byder på mange alsidige og spændende oplevelser. Hvis du ønsker en ægte storbyferie, bør du besøge hovedstaden, København. Byen byder på mange forskelligartede kvarterer som Vesterbro og Nørrebro samt mulighed for sol og et dyp i vandet langs kanalerne ved Islands Brygge. Du kan bo med udsigt til vandet på Copenhagen Strand Hotel i hjertet af København. Hvis du leder efter en by med både shopping og historisk charme, er Aarhus det perfekte match. Det er nemt at komme rundt til de mange attraktioner som AroS-museet og Den Gamle By. Du kommer til og fra med letbanen eller de mange offentlige busser, og du kan købe turistbilletter, der gælder i alt fra en til tre dage. Det er også muligt at købe et Aarhus Card, der giver dig adgang til transport, samtlige musser og flere attraktioner rundt om i byen.

Hvilke attraktioner er de mest populære i Danmark?

Danmarks hovedstad, København, huser nogle af landets mest populære attraktioner. Her kan du på en enkelt gåtur langs Langelinje besøge Den Lille Havfrue og Operaen samt passere Amaliensborg på vejen, og det er gratis at besøge alle tre attraktioner. Du finder mange muligheder for overnatining i Danmark. Hoteller i hjertet af byer som København og Aarhus er generelt lidt dyrere end dem lidt uden for byen, men det er dog stadig muligt at finde billige hoteller i Danmark, selvom de ligger centralt, blandt andet hos Wake Up Copenhagen og Danhostel Aarhus City. Fra sidstnævne hotel er du kun et stenkast fra de populære havneområder i Aarhus.

Hvor finder du det bedste natteliv i Danmark?

Det bedste natteliv i Danmark finder du omkring Aarhus, Aalborg og København. Disse tre byer er kendt i hele landet for deres mange barer, natklubber og fantastiske gastronomi. Når du booker et hotel i Danmark, specielt i en af disse tre byer, er du tæt på nogle af Danmarks mest kendte spisesteder. I København finder du mange caféer og restauranter, der serverer klassisk dansk mad, men med et morderne spin. I Aarhus finder du mange morgenmadssteder, der serverer klassisk brunch i smukke omgivelser. Så hvis du booker et hotel i Danmark omkring Aarhus, skal et af dine tidlige måltider helt sikkert nydes tæt ved restauranter omkring Aarhus havn. Blandt andet Cabinn Aarhus og Hotel Guldsmeden Aarhus, ligger i gåafstand til de mange spisesteder.

Hvor finder du kunst og historie i Danmark?

Hvis du er interesseret i kunst og historie, byder mange af Danmarks mindre byer som Ribe, Roskilde og Rønne på gåture og museer midt i den levende historie. Tag gerne forbi Ribe eller Roskilde Domkirke, der begge er velrenoverede og åbne for offentligheden. Du kommer til at bo nærmest op ad Roskilde Domkirke, hvis du vælger hoteller i Danmark som Zleep Hotel Prindsen Roskilde. For en perfekt blanding at natur og kultur skal du besøge Hammershus på Bornholm. I Danmarks tre største byer, Aarhus, Aalborg og København finder du et væld af museer som Statens Museum for Kunst, Kvindemuseet og Aalborg Historiske Museum. Flere af dem har gratis indgang om tirsdagen eller for dig under 25 år.

Hvornår er det billigst at overnatte i Danmark?

Overnatning på et hotel i Danmark er billigst i januar måned. I januar koster det nemlig kun omkring 879 kr. pr. nat. Omvendt er juni måned den dyreste måned at besøge Danmark i.

Hvor i Danmark vælger de fleste at overnatte?

Selvom landet tilbyder mange attraktive steder, man som rejsende kan besøge, er København den mest populære by at rejse til i Danmark.

Hvilken by i Danmark har de dyreste hotelværelser?

Overnatning i København vil koste dig mere end i andre byer i Danmark. Forvent at skulle betale i gennemsnit 1.137 kr. pr. nat, hvilket er 39% højere end landets gennemsnit for hotelovernatninger.

Hvilken by i Danmark har de billigste hotelværelser?

Vores brugere oplever oftest, at Lemvig har landets laveste rater til bare 393 kr.. Lemvig tilbyder hotelværelser til en gennemsnitlig rate der er 38% lavere end den gennemsnitlige by i Danmark.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Danmark?

Antallet af udbydere for hoteller i Danmark er 39.201 fra november 2023.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Danmark?

Priser for hoteller i Danmark opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Danmark

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Danmark

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Danmark gennem momondo?

momondo er gratis at bruge, og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. momondo søger på adskillige rejsesites for at vise dig hoteller og give dig overnatningsmuligheder i Danmark, som du derefter nemt og hurtigt kan filtrere.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Danmark?

Du kan finde et godt sted at overnatte i Danmark ved hjælp af vores filtre, når du har brugt søgeformularen ovenfor. De filtre, som momondo tilbyder, indeholder enkle filtre som f.eks. stjernebedømmelse, placering og pris, men der findes også mere avancerede filtre, hvor du kan vælge overnatning ud fra stilart, faciliteter som f.eks. gratis morgenmad og internet, samt forbedrede sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Danmark på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.