Hoteller i Danmark

Find tilbud på 22.402 hoteller i Danmark

Danmark
12. aug. — 13. aug.2
lør. 13.8
ons. 17.8

Populære hoteller til en overnatning i Danmark

Find det perfekte hotel til dit ophold i Danmark
Pris
kr.181
kr.2370
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Danmarks bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Danmark

Pris

758 kr. – 1.163 kr.

BILLIGSTE BY I DANMARKRibe19% billigereHoteller i Ribe er de billigste i Danmark med kun 758 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I DANMARKSkagen19% dyrereSkagen har de højeste hotelpriser i Danmark med værelser til 1.163 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I DANMARKKøbenhavn88% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i København end i andre byer i Danmark

Oplevelser i Danmark


Hoteller i populære byer i Danmark

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Danmark og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Danmark?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Danmark
LavsæsonseptemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonmartsdet dyreste tidspunkt
24%forventet prisfald
33%forventet prisstigning

Rejsepriser

778 kr. - 1.522 kr.

Dyreste dag på ugentirsdagis the most expensive day of the week to book
Billigeste dag på ugensøndagis the cheapest day of the week to book
7.072 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
6.516 kr.is the average per night cost for a hotel on this day

Nyttig indsigt i hoteller i Danmark

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Danmark

Laveste hotelpris

174 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

The Socialist, a Tribute Portfolio Hotel

Hoteller i nærheden af lufthavnen

91

Gennemsnitslængde på ophold

9 dage
Den billigste pris for et værelse i Danmark, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 174 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Rent a Room Copenhagen, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på The Socialist, a Tribute Portfolio Hotel, det mest populære 5-stjernede hotel i Danmark.
Der er 91 hoteller i Danmark tæt på København Kastrup. Clarion Hotel Copenhagen Airport er det nærmeste og ligger 1,4 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 9 dage, når de overnatter på hoteller i Danmark. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 9 dage i Danmark lå i sidste uge på 8.676 kr..

Information about staying in Danmark

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Danmark

Danmark er et lille land, der trods dets størrelse byder på mange alsidige og spændende oplevelser. Hvis du ønsker en ægte storbyferie, bør du besøge hovedstaden, København. Byen byder på mange forskelligartede kvarterer som Vesterbro og Nørrebro samt mulighed for sol og et dyp i vandet langs kanalerne ved Islands Brygge. Du kan bo med udsigt til vandet på Copenhagen Strand Hotel i hjertet af København. Hvis du leder efter en by med både shopping og historisk charme, er Aarhus det perfekte match. Det er nemt at komme rundt til de mange attraktioner som AroS-museet og Den Gamle By. Du kommer til og fra med letbanen eller de mange offentlige busser, og du kan købe turistbilletter, der gælder i alt fra en til tre dage. Det er også muligt at købe et Aarhus Card, der giver dig adgang til transport, samtlige musser og flere attraktioner rundt om i byen.

Danmarks hovedstad, København, huser nogle af landets mest populære attraktioner. Her kan du på en enkelt gåtur langs Langelinje besøge Den Lille Havfrue og Operaen samt passere Amaliensborg på vejen, og det er gratis at besøge alle tre attraktioner. Du finder mange muligheder for overnatining i Danmark. Hoteller i hjertet af byer som København og Aarhus er generelt lidt dyrere end dem lidt uden for byen, men det er dog stadig muligt at finde billige hoteller i Danmark, selvom de ligger centralt, blandt andet hos Wake Up Copenhagen og Danhostel Aarhus City. Fra sidstnævne hotel er du kun et stenkast fra de populære havneområder i Aarhus.

Det bedste natteliv i Danmark finder du omkring Aarhus, Aalborg og København. Disse tre byer er kendt i hele landet for deres mange barer, natklubber og fantastiske gastronomi. Når du booker et hotel i Danmark, specielt i en af disse tre byer, er du tæt på nogle af Danmarks mest kendte spisesteder. I København finder du mange caféer og restauranter, der serverer klassisk dansk mad, men med et morderne spin. I Aarhus finder du mange morgenmadssteder, der serverer klassisk brunch i smukke omgivelser. Så hvis du booker et hotel i Danmark omkring Aarhus, skal et af dine tidlige måltider helt sikkert nydes tæt ved restauranter omkring Aarhus havn. Blandt andet Cabinn Aarhus og Hotel Guldsmeden Aarhus, ligger i gåafstand til de mange spisesteder.

Hvis du er interesseret i kunst og historie, byder mange af Danmarks mindre byer som Ribe, Roskilde og Rønne på gåture og museer midt i den levende historie. Tag gerne forbi Ribe eller Roskilde Domkirke, der begge er velrenoverede og åbne for offentligheden. Du kommer til at bo nærmest op ad Roskilde Domkirke, hvis du vælger hoteller i Danmark som Zleep Hotel Prindsen Roskilde. For en perfekt blanding at natur og kultur skal du besøge Hammershus på Bornholm. I Danmarks tre største byer, Aarhus, Aalborg og København finder du et væld af museer som Statens Museum for Kunst, Kvindemuseet og Aalborg Historiske Museum. Flere af dem har gratis indgang om tirsdagen eller for dig under 25 år.

Overnatning på et hotel i Danmark er billigst i juni måned. I juni koster det nemlig kun omkring 222 kr. pr. nat. Omvendt er april måned den dyreste måned at besøge Danmark i.

Selvom landet tilbyder mange attraktive steder, man som rejsende kan besøge, er København den mest populære by at rejse til i Danmark.

Overnatning i Sønderborg vil koste dig mere end i andre byer i Danmark. Forvent at skulle betale i gennemsnit 1.137 kr. pr. nat, hvilket er 32% højere end landets gennemsnit for hotelovernatninger.

Vores brugere oplever oftest, at Roslev har landets laveste rater til bare 375 kr.. Roslev tilbyder hotelværelser til en gennemsnitlig rate der er 40% lavere end den gennemsnitlige by i Danmark.


momondos yndlingshoteller i Danmark

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Danmark
Urban Camper Hostel

Urban Camper Hostel

2C Lygten, Copenhagen, Capital Region, Denmark

8,3
174 kr.
Hotel Copenhagen

Hotel Copenhagen

Egilsgade 33, Copenhagen, Capital Region, Denmark

6,2
631 kr.
Living Suites

Living Suites

København, Hovedstaden, Danmark

8,6
862 kr.
Cph Studio Hotel

Cph Studio Hotel

Krimsvej 29, Copenhagen, Capital Region, Denmark

7,9
747 kr.
Scandic Falkoner

Scandic Falkoner

Falkoner Alle 9, Copenhagen, Capital Region, Denmark

8,3
1.015 kr.
Quality Hotel Hoje Taastrup

Quality Hotel Hoje Taastrup

Carl Gustavs Gade 1, Hoje Taastrup, Capital Region, Denmark

7,6
515 kr.
Zleep Hotel Copenhagen Arena

Zleep Hotel Copenhagen Arena

124 Ørestads Boulevard, Copenhagen, Capital Region, Denmark

7,9
725 kr.
Zleep Hotel Ballerup

Zleep Hotel Ballerup

Marbaekvej 6, Ballerup, Capital Region, Denmark

7,6
660 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Danmark


Hvorfor vælge momondo?

momondo er gratis at bruge, og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. momondo søger på adskillige rejsesites for at vise dig hoteller og give dig overnatningsmuligheder i Danmark, som du derefter nemt og hurtigt kan filtrere.

Du kan finde et godt sted at overnatte i Danmark ved hjælp af vores filtre, når du har brugt søgeformularen ovenfor. De filtre, som momondo tilbyder, indeholder enkle filtre som f.eks. stjernebedømmelse, placering og pris, men der findes også mere avancerede filtre, hvor du kan vælge overnatning ud fra stilart, faciliteter som f.eks. gratis morgenmad og internet, samt forbedrede sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.