Hoteller i Sæby

Find de bedste tilbud på 138 hoteller i Sæby, Danmark

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Sæby

Der er mange skønne hoteller i Sæby. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Rejsetips til Sæby

Vores bedste tips til Sæby

Hvad koster et hotel i Sæby?

Der er noget at komme efter for enhver type rejsende, der overvejer at bo på hotel i Sæby. Prismæssigt koster en overnatning fra ca. 350 DKK til ca. 2000 DKK, så vælg mellem enkle værelser til billige priser eller luksus med udsigt, spa, fitnessrum og lignende faciliteter, der trækker prisen op. Der er plads til alt fra rygsækrejsende og børnefamilier til forretningsrejsende og romantiske par, så vælg blandt en lang række hoteller i Sæby, der matcher til dine forventninger samt til dit budget.

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på hotelophold i Sæby?

Der sker mest i Sæby om sommeren, der også er den mest turistede sæson. Det betyder, at du kan nyde mange events i forbindelse med en overnatning i Sæby. Sæby Jazz Festival, Open By Night, havnefest og mange andre arrangementer finder primært sted om sommeren, der også indbyder til strandture og slentren i det hyggelige gågademiljø. Byens museer og butikker byder til gengæld på indendørsoplevelser i de andre sæsoner, som også er oplagte at besøge byen i.

Kan man rejse til Sæby på budget?

Sæby er en budgetvenlig by, når blot du planlægger efter det. Byens strande og cykelruter er garanti for mange timers hygge og gratis underholdning. Fodboldgolf og byens svømmebad er også billige aktiviteter – især hvis du rejser med børn. Det er også oplagt at kigge efter byens vandrehjem og Bed & Breakfast, når du søger en billig overnatning i Sæby.

De bedste transportmidler i Sæby

Når du bor på hotel i Sæby, kommer du nemmest rundt til fods i centrum. Mange turister vælger at leje en cykel, som giver mulighed for at komme lidt ud af byen. Det koster ca. 90 DKK pr. døgn hos eksempelvis Cykelgården Sæby.

Parkering i Sæby

Der er begrænsede parkeringsmuligheder i Sæby centrum. Vil du have bilen med, så findes der betalingsparkering ved havnen til ca. 10 DKK i timen. Havn og midtby er forbundet, så det tager ikke mange minutter at gå fra parkeringsområdet til butikkerne.


Hvad koster et hotel i Sæby pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Sæby
3 stjerner
Sæby Spektrum & Hostel
Mest for pengene

Sæby Spektrum & Hostel

8,2

270 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Sæby

Disse billige hoteller og vandrehjem i Sæby har gode priser til det lille rejsebudget
Sæby City Anneks

Sæby City Anneks

6,8

718 kr.

Se hoteltilbud

Hoteller med mest værdi for pengene i Sæby

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Sæby City Anneks

Sæby City Anneks

6,8

718 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man overnatte i Sæby?

Nord for Limfjorden i Vendsyssel findes der mange populære turistbyer, og Sæby er en af dem. Byen har noget at byde på for alle, da der både er et varieret handelsliv samt et hyggeligt havneområde. Hvis du vil være lige der, hvor det hele foregår, så skal du bo på hotel i Sæby centrum. Især området omkring Grønnegade bugner med specialbutikker samt kendte mærkevarer inden for både modetøj, boligtilbehør og mange andre ting. Byens beliggenhed ved Kattegat betyder hoteller i Sæby med udsigt. Det er især den nordlige del af byen, der byder på overnatninger næsten nede i vandkanten, og det er ligeledes der, hvor Sæby Nordstrand ligger. Det er byens mest populære strand, der strækker sig ca. to km fra havnen i centrum til op nordpå. Du kan også booke en overnatning i Sæby tæt på en anden slags vand – nemlig Sæby Å der snor sig gennem byen.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Sæby

Som både købstad og havneby byder Sæby på et aktivt handelsliv samt en hyggelig maritim atmosfære. Mange turister benytter lystbådehavnen om sommeren, og du kan gå direkte fra de brostensbelagte gader i bymidten og hele vejen ned til vandet. Ved havnen kan du hilse på byens vartegn i form af den over seks meter høje skulptur Fruen fra Havet. Der findes ofte rav ved kysten ud for Sæby langs Kattegat. Derfor har byen intet mindre end sin egen ravsliber, der er et besøg værd, når der skal handles souvenirs. Der findes også en glaspuster i byen, så du har mulighed for at handle lokalt kunsthåndværk. Sæby har sin egen herregård i form af Sæbygaard fra middelalderen, som i dag er omdannet til museum. Sæby Kystmuseum samt Minibyen Sæby er ligeledes to familievenlige attraktioner, så der er god grund til at booke hotel i Sæby og opleve byen på egen hånd.


Rejseinformation: Sæby

Hvor længe bor vores brugere i Sæby?

Det gennemsnitlige ophold i Sæby varer 1 night.

Hvad koster et hotel i Sæby?

I gennemsnit koster værelser omkring 592 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Sæby; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.


momondos favorithoteller

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Sæby