Hoteller i Ubud

Find de bedste tilbud på 3.501 hoteller i Ubud, Indonesien

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Ubud

Der er mange skønne hoteller i Ubud. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Ubud

Ubud Monkey Forest
Ubud Traditional Art Market
Pura Dalem Agung Padangtegal

Er der ledige hoteller i nærheden af Ubud Monkey Forest?

Hvis du er på udkig efter et hotel i Ubud i nærheden af Ubud Monkey Forest, så har du heldet med dig. momondo anbefaler 11 hoteller i nærheden af Ubud Monkey Forest og i gennemsnit koster hoteller i området 411 kr./nat. Prisen kan variere afhængigt af årstiden. Hoteller i nærheden af Ubud Monkey Forest er normalt 31% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Ubud, som ligger på 283 kr..

Hoteller i nærheden af Ubud Monkey Forest

Er der ledige hoteller i nærheden af Ubud Traditional Art Market?

Hvis du har planer om at bo på nogen af de hoteller, som anbefales af momondo i området omkring Ubud tæt på Ubud Traditional Art Market, bør du forvente at skulle betale omkring 411 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 411 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af Ubud Traditional Art Market. Hoteller i nærheden af Ubud Traditional Art Market er normalt 31% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Ubud, som ligger på 283 kr..

Hoteller i nærheden af Ubud Traditional Art Market

Er der ledige hoteller i nærheden af Pura Dalem Agung Padangtegal?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af Pura Dalem Agung Padangtegal ligger på 411 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 11 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da Pura Dalem Agung Padangtegal er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af Pura Dalem Agung Padangtegal er normalt 31% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Ubud, som ligger på 283 kr..

Hoteller i nærheden af Pura Dalem Agung Padangtegal

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Ubud

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Ubud
Lavsæson
marts
Højsæson
juni

Det billigste tidspunkt

30%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

21%

forventet prisstigning

Pris
1.065 kr. - 1.885 kr.
Dyreste dag på ugen
onsdag
Billigeste dag på ugen
mandag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

1.640 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

1.620 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at booke
Det billigste tidspunkt at booke hoteller i Ubud er: 1-2 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 4-5 stjerne, 18 dage før.
1-2 stjerne
79 kr. - 145 kr.
3 stjerne
237 kr. - 315 kr.
4-5 stjerne
932 kr. - 1.168 kr.

Rejsetips til Ubud

Vores bedste tips til Ubud

Hvordan finder man et billigt hotel i Ubud?

Indonesien er mangfoldig, og lokker turister til fra nær og fjern. Du finder luksusresorts for de velhavende, men også budgethoteller og vandrehjem til dem der vil spare på indkvarteringen. Det er ikke altid du vil finde de store besparelser på hoteller og vandrehjem ifht. hoteller, i hvert fald ikke set med danske øjne, da hotelpriserne generelt er lavere på Bali. Men skal der spares hvor der spares kan, så kan du kigge efter hostels og guesthouses. På hostels kan en overnatning koster helt ned til ca. 79645 IDR (ca. 35 DKK), og her kan du møde masser af ligesindede rejsende. Hvis du flotter dig med en pris på ca. 341335 IDR (ca. 150 DKK), får du et flot værelse på et af budgethotellerne eller bed & breakfast, hvor der ofte er swimmingpool til fri afbenyttelse.

Kan man rejse på budget?

Det er som udgangspunkt billigt at rejse i Indonesien, og i Ubud er der masser af give sig til som ikke koster dig dyrt. Et godt sted at starte er på Ubuds fødested. Det finder du ved Gunung Lembah Temple, hvor du kan sætte dig på en af bænkene og nyde synet fra broen ud over floden og templet, der troner op. Ubud er lig med templer, og Saraswati kommer du heller ikke udenom. Det er omgivet af en sø med lotusblomster, hvor lokale dansere opfører et show hver aften. Undervejs bør du tage et stop ved en af de såkaldte warungs og købe en friskpresset juice og få et vitaminboost fra lokale råvarer som avocado, kokosnød, melon og andre delikatesser.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

I selve Ubud centrum kommer du lettest rundt til fods, men det er også nemt at leje en scooter, der koster ca. 40000 IDR (ca. 18 DKK) pr. dag. Det er ligeledes kutyme at hyre en chauffør med bil, til at blive transporteret rundt på Bali. Mange tilbyder arrangerede ture, og det koster typisk ikke mere end få hundrede kroner at leje chauffør med god bil samt benzin for en hel dag.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Ubud?

Hotellerne i Ubud opererer med en minimumalder på 18 år, når det gælder check-in. Derfor skal du huske at medbringe et gyldigt ID med foto.

Skal man lægge depositum?

Et depositum skal betales ved ankomst på et hotelophold i Ubud. Langt de fleste steder kan du betale enten med kontanter eller kreditkort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Selvom mange restauranter har tilføjet skat på regningen, er det stadig udbredt at give omkring 10 % i drikkepenge.

Hvor sikkert er der i Ubud?

Det er trygt og sikkert at holde ferie i Ubud. Men derfor skal du altid tage de gængse forbehold alligevel – som på enhver anden rejse.

Skal man medbringe adapter?

Langt de fleste hoteller i Ubud anvender stiktype C og F ligesom i Danmark. Det er dog en god idé at tjekke med hotellet inden afrejse.


Hvad koster et hotel i Ubud pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Ubud

Hostels og billige hoteller i Ubud

Disse billige hoteller og vandrehjem i Ubud har gode priser til det lille rejsebudget
Ojeks Homestay

Ojeks Homestay

7,9

40 kr.

Se hoteltilbud
Ayu Homestay

Ayu Homestay

9,0

46 kr.

Se hoteltilbud
Teba House

Teba House

8,5

40 kr.

Se hoteltilbud
Wijaya Guest House Ubud

Wijaya Guest House Ubud

9,0

46 kr.

Se hoteltilbud
The Happy Mango Tree

The Happy Mango Tree

40 kr.

Se hoteltilbud
Sila Urip Guest House

Sila Urip Guest House

8,7

46 kr.

Se hoteltilbud

Hoteller med mest værdi for pengene i Ubud

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Puri Garden Hotel and Hostel

Puri Garden Hotel and Hostel

9,3

92 kr.

Se hoteltilbud
Pering Bungalow

Pering Bungalow

7,6

53 kr.

Se hoteltilbud
Tegal Sari Accommodation

Tegal Sari Accommodation

9,4

125 kr.

Se hoteltilbud
Ojeks Homestay

Ojeks Homestay

7,9

40 kr.

Se hoteltilbud
Padma Ubud Retreat

Padma Ubud Retreat

8,8

145 kr.

Se hoteltilbud
Teba House

Teba House

8,5

40 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man overnatte i Ubud?

Den indonesiske ø Bali er en af de nyere favoritdestinationer blandt danskerne. Ofte er det strandene og nattelivet, som unge backpackere går efter, men der er mere at komme efter. Byen Ubud er et perfekt alternativ til dig, der ønsker at bo i et smukt landskab med ro om natten og plads til personlig forkælelse og fordybelse. Ubud ligger næsten centralt på øen, med hovedgaden Jl. Raya Ubud som pejlemærke for hotelområderne. Området er oplagt at bo i, for der har du byens kendte tempel Ubud Temple samt markedet Pasar Ubud tæt på hotellerne.

Et andet oplagt sted at bo på hotel i Ubud er i mere grønne omgivelser omkring Jl. Monkey Forest, der fører ned til den kendte abepark af samme navn. Ubud er garant for flotteste udsigter, da byen ligger i bakket terræn med vandfald og regnskov. Ved at tage ud af byen og mod nordøst kan du bo ved Tagallalang risterasserne, der også er en af hovedattraktionerne. Derfra kan du vågne op med morgenkaffen og en udsigt til de forskudte lag med risplanter, der er så frodige og grønne, at det ligner et paradis.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Ubud

Hvis du søger et feriemål med mulighed for spa og selvforkælelse i smukke omgivelser, så book et hotel i Ubud. Det er stedet, der bugner med grønne risterasser, økologiske spisesteder, yogaskoler, meditation samt frisk luft.

Ingredienser som ingefær, avocado, citrus, mynte og andre lækkerier er en del af byens forfriskninger, der bruges i salater, juice, desserter og meget andet. Du kommer naturligvis heller ikke udenom babi guling – øens stegte gris, der er en specialitet på linje med stegt flæsk i Danmark. Husk at se efter steder, der anvender ordet warung, da det er lig med billig, men smagfuld mad. Når der skal handles, så besøg Pasar Ubud hvor du kan købe økologisk hudpleje, smykker, fletkurve, saronger og mange andre håndlavede souvenirs fra de lokale.

Når du trænger til optimal afslapning i Ubud, så besøg en af byens mange spa-saloner, hvor du kan få ordnet negle samt nyde massage til ca. 113778 IDR (ca. 50 DKK). De to store attraktioner i Ubud er risterasserne i Tagallalang samt Monkey Forest, men byen og området er mere end det. Goa Gajah (elefanthulen) er et arkitektonisk vidunder, men også det royale palads Puri Saren Agung er obligatorisk at se.

Når der skal fest og farver over ferien, så bestil billet til et af de berømte Tek-Tok shows, der er en traditionel, balinesisk dans. Ubud er stedet, hvor du får fornyet energi med sunde råvarer, D-vitaminer, økologiske produkter – og det hele er pakket ind i frodig vegetation.


Rejseinformation: Ubud

Hvor længe bor vores brugere i Ubud?

Voes brugere er typisk i Ubud i 5 nætter.

Hvad koster et hotel i Ubud?

Hoteller i Ubud tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 466 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Ubud?

Hoteller i Ubud er typisk billigst i marts. Du kan forvente et prisfald på ca. 197 kr.% i denne periode.

Hvilken dag er den billigste at bo i Ubud?

søndag er den billigste dag at bo på hotel i Ubud, og tirsdag er den dyreste.

Hvad koster et hotel i Ubud?

Hoteller i Ubud (inklusiv hoteller med to stjerner og ned) koster i gennemsnit 134 kr. pr. person pr. nat. Det er 332 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Ubud pr. nat.

Hvis vi tager højde for vejret i Ubud, hvilke seværdigheder er så populære i december?

Selvom temperaturerne normalt er meget høje i Ubud i december, er der større chance for regn, da månedsgennemsnittet er på omkring 290 mm. Hvis vi tager højde for større mulighed for regn i december, bør rejsende, der bor på et hotel i Ubud planlægge at besøge populære seværdigheder indendørs.