Hoteller i Ubud, Indonesien

Find tilbud på 707 hoteller i Ubud, Indonesien

Ubud, Bali, Indonesien
2. dec. — 3. dec.2
lør. 3.12
ons. 7.12

Populære hoteller til en overnatning i Ubud

Find det perfekte hotel til dit ophold i Ubud
Pris
kr.409
kr.7119
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Ubud


Hvornår skal man booke et hotel i Ubud?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Ubud
LavsæsondecemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonfebruardet dyreste tidspunkt
92%forventet prisfald
54%forventet prisstigning

Rejsepriser

39 kr. - 1.106 kr.

Billigeste dag på ugentorsdagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugenfredagis the most expensive day of the week to book
1.783 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
128 kr.is the average per night cost for a hotel on this day

Nyttig indsigt i hoteller i Ubud

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Ubud

Laveste hotelpris

50 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Visesa Ubud Resort

Hoteller i nærheden af lufthavnen

18838
Den billigste pris for et værelse i Ubud, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 50 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Teba House Bisma Ubud, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Visesa Ubud Resort, det mest populære 5-stjernede hotel i Ubud(bedømmelse på 8,5/10 ud fra 128 anmeldelser).
Der er 18.838 hoteller i Ubud tæt på Denpasar Ngurah Rai. Passgo Digital Airport Hotel Bali er det nærmeste og ligger 0,4 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Ubud

Indonesien er mangfoldig, og lokker turister til fra nær og fjern. Du finder luksusresorts for de velhavende, men også budgethoteller og vandrehjem til dem der vil spare på indkvarteringen. Det er ikke altid du vil finde de store besparelser på hoteller og vandrehjem ifht. hoteller, i hvert fald ikke set med danske øjne, da hotelpriserne generelt er lavere på Bali. Men skal der spares hvor der spares kan, så kan du kigge efter hostels og guesthouses. På hostels kan en overnatning koster helt ned til ca. 79645 IDR (ca. 35 DKK), og her kan du møde masser af ligesindede rejsende. Hvis du flotter dig med en pris på ca. 341335 IDR (ca. 150 DKK), får du et flot værelse på et af budgethotellerne eller bed & breakfast, hvor der ofte er swimmingpool til fri afbenyttelse.

Det er som udgangspunkt billigt at rejse i Indonesien, og i Ubud er der masser af give sig til som ikke koster dig dyrt. Et godt sted at starte er på Ubuds fødested. Det finder du ved Gunung Lembah Temple, hvor du kan sætte dig på en af bænkene og nyde synet fra broen ud over floden og templet, der troner op. Ubud er lig med templer, og Saraswati kommer du heller ikke udenom. Det er omgivet af en sø med lotusblomster, hvor lokale dansere opfører et show hver aften. Undervejs bør du tage et stop ved en af de såkaldte warungs og købe en friskpresset juice og få et vitaminboost fra lokale råvarer som avocado, kokosnød, melon og andre delikatesser.

I selve Ubud centrum kommer du lettest rundt til fods, men det er også nemt at leje en scooter, der koster ca. 40000 IDR (ca. 18 DKK) pr. dag. Det er ligeledes kutyme at hyre en chauffør med bil, til at blive transporteret rundt på Bali. Mange tilbyder arrangerede ture, og det koster typisk ikke mere end få hundrede kroner at leje chauffør med god bil samt benzin for en hel dag.

Hotellerne i Ubud opererer med en minimumalder på 18 år, når det gælder check-in. Derfor skal du huske at medbringe et gyldigt ID med foto.

Et depositum skal betales ved ankomst på et hotelophold i Ubud. Langt de fleste steder kan du betale enten med kontanter eller kreditkort.

Selvom mange restauranter har tilføjet skat på regningen, er det stadig udbredt at give omkring 10 % i drikkepenge.

Det er trygt og sikkert at holde ferie i Ubud. Men derfor skal du altid tage de gængse forbehold alligevel – som på enhver anden rejse.

Langt de fleste hoteller i Ubud anvender stiktype C og F ligesom i Danmark. Det er dog en god idé at tjekke med hotellet inden afrejse.


Hvad koster et hotel i Ubud pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Ubud

4-stjernede hoteller

Billigst 448 kr.

Gennemsnitlig 711 kr.

Dyrest 1.084 kr.

Søg efter 4-stjernede hoteller

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Ubud

Disse billige hoteller og vandrehjem i Ubud har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Ubud

Disse Ubud hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Ubud

Den indonesiske ø Bali er en af de nyere favoritdestinationer blandt danskerne. Ofte er det strandene og nattelivet, som unge backpackere går efter, men der er mere at komme efter. Byen Ubud er et perfekt alternativ til dig, der ønsker at bo i et smukt landskab med ro om natten og plads til personlig forkælelse og fordybelse. Ubud ligger næsten centralt på øen, med hovedgaden Jl. Raya Ubud som pejlemærke for hotelområderne. Området er oplagt at bo i, for der har du byens kendte tempel Ubud Temple samt markedet Pasar Ubud tæt på hotellerne.

Et andet oplagt sted at bo på hotel i Ubud er i mere grønne omgivelser omkring Jl. Monkey Forest, der fører ned til den kendte abepark af samme navn. Ubud er garant for flotteste udsigter, da byen ligger i bakket terræn med vandfald og regnskov. Ved at tage ud af byen og mod nordøst kan du bo ved Tagallalang risterasserne, der også er en af hovedattraktionerne. Derfra kan du vågne op med morgenkaffen og en udsigt til de forskudte lag med risplanter, der er så frodige og grønne, at det ligner et paradis.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Ubud

Hvis du søger et feriemål med mulighed for spa og selvforkælelse i smukke omgivelser, så book et hotel i Ubud. Det er stedet, der bugner med grønne risterasser, økologiske spisesteder, yogaskoler, meditation samt frisk luft.

Ingredienser som ingefær, avocado, citrus, mynte og andre lækkerier er en del af byens forfriskninger, der bruges i salater, juice, desserter og meget andet. Du kommer naturligvis heller ikke udenom babi guling – øens stegte gris, der er en specialitet på linje med stegt flæsk i Danmark. Husk at se efter steder, der anvender ordet warung, da det er lig med billig, men smagfuld mad. Når der skal handles, så besøg Pasar Ubud hvor du kan købe økologisk hudpleje, smykker, fletkurve, saronger og mange andre håndlavede souvenirs fra de lokale.

Når du trænger til optimal afslapning i Ubud, så besøg en af byens mange spa-saloner, hvor du kan få ordnet negle samt nyde massage til ca. 113778 IDR (ca. 50 DKK). De to store attraktioner i Ubud er risterasserne i Tagallalang samt Monkey Forest, men byen og området er mere end det. Goa Gajah (elefanthulen) er et arkitektonisk vidunder, men også det royale palads Puri Saren Agung er obligatorisk at se.

Når der skal fest og farver over ferien, så bestil billet til et af de berømte Tek-Tok shows, der er en traditionel, balinesisk dans. Ubud er stedet, hvor du får fornyet energi med sunde råvarer, D-vitaminer, økologiske produkter – og det hele er pakket ind i frodig vegetation.


Information about staying in Ubud

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Ubud

Hoteller i Ubud tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 615 kr. pr. nat.

Hoteller i Ubud er typisk billigst i december. Du kan forvente et prisfald på ca. 93% i denne periode.

onsdag er den billigste dag at bo på hotel i Ubud, og torsdag er den dyreste.

Luksushoteller i Ubud koster ca. 904 kr. pr. nat pr. person. Et luksushotel koster 230 kr.% mere end et gennemsnitligt hotel i Ubud, der koster ca. 615 kr. pr. nat pr. person.

Hoteller i Ubud (inklusive hoteller med 2 stjerner og derunder) koster i gennemsnit 105 kr. pr. person pr. nat. Det er 509 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Ubud pr. nat.

Selvom temperaturerne normalt er meget høje i Ubud i december, er der større chance for regn, da månedsgennemsnittet er på omkring 290 mm. Hvis vi tager højde for større mulighed for regn i december, bør rejsende, der bor på et hotel i Ubud planlægge at besøge populære seværdigheder indendørs.

Der er i øjeblikket 165 ferieboliger ledige i Ubud. De fleste af vores brugere vælger at opholde sig på Kabinawa Ubud Villas by Pramana Villas, som er den mest populære feriebolig i Ubud. Sammenlign ferieboliger i Ubud.


momondos yndlingshoteller i Ubud

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Ubud
Bisma Eight

Bisma Eight

Jalan Bisma,68, Ubud, Indonesia

9,4
1.349 kr.
Pramana Watu Kurung

Pramana Watu Kurung

Pramana Watu Kurung, Kedewatan, Gianyar, Ubud, Indonesia

9,1
660 kr.
Adiwana Resort Jembawan

Adiwana Resort Jembawan

Jalan Jembawan 1, Ubud, Indonesia

9,1
739 kr.
Element by Westin Bali Ubud

Element by Westin Bali Ubud

Jl. Raya Andong No. 88, Ubud, Indonesia

9,0
567 kr.
Adiwana Monkey Forest

Adiwana Monkey Forest

Jl. Wenara Wana Monkey Forest, Ubud, Indonesia

9,2
581 kr.
Ubud Village Hotel - Chse Certified

Ubud Village Hotel - Chse Certified

Jalan Monkey Forest, Ubud, Indonesia

8,7
452 kr.
Natya Resort Ubud

Natya Resort Ubud

Jalan Kelabang Moding, Desa Tegalalang, Ubud, Indonesia

9,1
1.730 kr.

Rice padi Artha

Jln, tegal utu, lodtunduh, ubud, gianyar, Bali, Indonesia., Ubud, Indonesia

9,0
115 kr.
Kupu Kupu Barong Villas And Tree Spa By L'occitane - Chse Certified

Kupu Kupu Barong Villas And Tree Spa By L'occitane - Chse Certified

Kedewatan PO Box 7, Ubud, Indonesia

7,8
624 kr.
The Udaya Resorts And Spa

The Udaya Resorts And Spa

Jl. Sriwedari No 48b, Ubud, Indonesia

9,3
840 kr.
Bhuwana Ubud Hotel and Farming

Bhuwana Ubud Hotel and Farming

Jl. Pengosekan, Ubud, Indonesia

8,4
222 kr.
The Sankara Resort by Pramana

The Sankara Resort by Pramana

Banjar Kumbuh, Desa Mas, Ubud, Gianyar - Bali 8057, Ubud, Indonesia

8,8
431 kr.
Pita Maha Resort & Spa

Pita Maha Resort & Spa

Jalan Sanggingan PO Box 198, Ubud, Indonesia

8,4
1.098 kr.
Sri Aksata Ubud Resort by Adyatma Hospitality

Sri Aksata Ubud Resort by Adyatma Hospitality

Jl. Monkey Forest, Ubud, Indonesia

8,5
165 kr.
Puri Sebali Resort

Puri Sebali Resort

Jalan Raya Sebali, Banjar Sebali, Ubud, Indonesia

9,3
775 kr.
Goya Boutique Resort

Goya Boutique Resort

Jl. Bisma, Ubud, Indonesia

9,2
1.048 kr.
Adiwana Unagi Suites

Adiwana Unagi Suites

Jl. Suweta, Ubud, Indonesia

9,4
667 kr.
The Samaya Ubud

The Samaya Ubud

Banjar Baung, Desa Sayan, Ubud, Indonesia

9,5
1.945 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Ubud


Hvorfor vælge momondo?

Det er nemt at booke overnatning eller hoteller i Ubud med momondo. Vi er gratis at bruge, og der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer. momondo sammenligner hundredvis af websites og giver dig alle mulighederne for hoteller og overnatning i Ubud på ét samlet sted.

momondo indeholder adskillige filtre, der kan hjælpe dig med at finde et god sted at overnatte i Ubud. Du kan filtrere efter stjernebedømmelse, gratis ting som f.eks. morgenmad eller internet, eller du kan se på gæstevurderinger, placering og pris.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.