Hoteller i Sorrento

Find de bedste tilbud på 1.692 hoteller i Sorrento, Italien

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Sorrento

Der er mange skønne hoteller i Sorrento. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Sorrento

Museobottega della Tarsialignea
Bagni della Regina Giovanna

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Museobottega della Tarsialignea?

Nedenfor ses de 12 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Sorrento, der er tættest på Museobottega della Tarsialignea. Gennemsnitsprisen i nærheden af Museobottega della Tarsialignea ligger på 1.043 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Museobottega della Tarsialignea er normalt 30% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Sorrento, som ligger på 725 kr..

Hoteller i nærheden af Museobottega della Tarsialignea

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Bagni della Regina Giovanna?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af Bagni della Regina Giovanna ligger på 1.043 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 12 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da Bagni della Regina Giovanna er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af Bagni della Regina Giovanna er normalt 30% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Sorrento, som ligger på 725 kr..

Hoteller i nærheden af Bagni della Regina Giovanna

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Sorrento

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Sorrento
Lavsæson
februar
Højsæson
juli

Det billigste tidspunkt

51%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

31%

forventet prisstigning

Pris
768 kr. - 2.210 kr.
Dyreste dag på ugen
onsdag
Billigeste dag på ugen
lørdag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

1.550 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

1.327 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at booke
Det billigste tidspunkt at booke hoteller i Sorrento er: 1-2 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 4-5 stjerne, samme dag som dit ophold begynder.
1-2 stjerne
533 kr. - 736 kr.
3 stjerne
710 kr. - 914 kr.
4-5 stjerne
1.301 kr. - 1.840 kr.

Rejsetips til Sorrento

Vores bedste tips til Sorrento

Hvordan finder man et billigt hotel i Sorrento?

Overnatningsmulighederne i Sorrento spænder lige fra de lækreste luksushoteller, hvor alverdens kendte overnatter, til billige og enkle steder med masser af charme. Byens billigste indkvarteringsmuligheder finder du på de forskellige Bed & Breakfast. Her får du et ganske udmærket værelse med komfortable senge, og oftest serveres der også morgenmad. En overnatning fås fra omkring 29 EUR (216 DKK), og der kan være yderligere at spare, hvis du rejser uden for højsæsonen.

Kan man rejse på budget?

Selvom Sorrento ikke er kendt for at være en badedestination, så skal du opleve havet, når nu byen ligger helt ud til vandet. Der findes nemlig fine, velorganiserede sandstrande, hvor du kan booke en solseng og en parasol. Den helt oplagte er Marina Piccola Beach, hvor du også kan købe billige snacks og drikkevarer.

En gåtur omkring byens gamle fiskerihavn er et must, og du vil med sikkerhed passere den ofte. Marina Grande er nemlig stedet, som figurerer på de fleste postkort fra Sorrento. Nyd en omgang gelato på en af de mange bænke, eller hvis du er i humør til det, så prøv byens klassiske aperitif, Limoncello. Byens hovedtorv, Piazza Tasso, er også et godt sted at slentre rundt, og der er penge at spare ved at handle i de lokale supermarkeder og nyde maden hjemme på balkonen eller smøre en madpakke til dagens sightseeing.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Bymidten i Sorrento er ret lille, så den opleves bedst til fods. Til de lidt længere strækninger kører der EAV-busser til en pris på ca. 1.20 EUR (9 DKK) pr. tur. Det drejer sig om linjerne A-E, og busbilletten skal købes i de såkaldte tabaccaio (tobaksforretninger).

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Sorrento?

Det er vigtigt at huske på, at minimumsalderen ved indtjekning på hotel i Sorrento er 18 år. Derfor skal du også huske at medbringe et gyldigt billedlegitimation.

Skal man lægge depositum?

Et depositum vil blive opkrævet ved ankomsten til hotellet. Denne form for garanti skal stilles med kontanter eller kreditkort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

På langt de fleste restauranter i Italien er det kutyme at tilføje 20 % i skatter og tillæg på regningen. Men på trods af det vælger mange turister at lægge 1-2 EUR (7.5-15 DKK). Et tilsvarende beløb kan du give til stuepigen pr. overnatning, du tilbringer på hotellet.

Hvor sikkert er der i Sorrento?

Sorrento er en sikker by at holde ferie i, men derfor er det klogt alligevel at bruge sin sunde fornuft i forhold til opbevaring af personlige værdier.

Skal man medbringe adapter?

I langt de fleste italienske byer anvender man lignende stiktyper som i Danmark (type C og F), men nogle steder bruger man type L. Så tjek op med hotellet inden afrejse for en sikkerhedsskyld.


Hvad koster et hotel i Sorrento pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Sorrento

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Sorrento

Disse billige hoteller og vandrehjem i Sorrento har gode priser til det lille rejsebudget
Ostello Le Sirene

Ostello Le Sirene

7,5

119 kr.

Se hoteltilbud
Emily Suites

Emily Suites

9,4

283 kr.

Se hoteltilbud
Ulisse Deluxe Hostel

Ulisse Deluxe Hostel

8,4

132 kr.

Se hoteltilbud
The Night Guest House Sorrento

The Night Guest House Sorrento

8,6

296 kr.

Se hoteltilbud
Domus Felix

Domus Felix

8,9

224 kr.

Se hoteltilbud
Dolcevitasorrento Guest House

Dolcevitasorrento Guest House

9,1

355 kr.

Se hoteltilbud

Hoteller med mest værdi for pengene i Sorrento

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Ulisse Deluxe Hostel

Ulisse Deluxe Hostel

8,4

132 kr.

Se hoteltilbud
Parco dei Principi

Parco dei Principi

9,0

1.022 kr.

Ostello Le Sirene

Ostello Le Sirene

7,5

119 kr.

Se hoteltilbud
Casa Dominova De Luxe

Casa Dominova De Luxe

9,4

559 kr.

Se hoteltilbud
Emily Suites

Emily Suites

9,4

283 kr.

Se hoteltilbud
Dolcevitasorrento Guest House

Dolcevitasorrento Guest House

9,1

355 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man overnatte i Sorrento?

Den italienske kystby Sorrento er et af de populære steder at holde ferie, blandt udenlandske rejsende. Byen er på klassisk vis opført omkring en klippetop med en marina ved kysten. Det betyder at du som turist har mulighed for at bo med en udsøgt udsigt, hvis du har et større budget til hoteludgifterne. Det er nemlig hotellerne i første række ned til vandet, som er de dyreste af slagsen, men til gengæld får du en storslået udsigt over Napolibugten samt vulkanen Vesuv, når vejret er godt.

Det er ikke kun vandet der trækker, når du skal vælge hotel i Sorrento. Byen huser nemlig omkring 17.000 indbyggere, så det er også oplagt at bo centralt. Langt de fleste hoteller i midtbyen er uden udsigt, men til gengæld er du tæt på store seværdigheder som katedralen Cattedrale di Sorrento og museet Museo Correale di Terranova.

Elsker du at bo tæt på indkøbsmuligheder, så er området med hovedgaden Via San Cesareo det oplagte valg, hvor souvenirbutikker ligger side om side med kendte mærkevarer samt spisesteder.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Sorrento

Der er ingen tvivl om, at Sorrento er en populær ferieby. Til hverdag bor der ca. 17.000 indbyggere, men i sommersæsonen stiger tallet til langt over 100.000. Før i tiden var byen ejet af adelsslægter og senere hørte den under kongeriget i Napoli, men i dag er det en hyggelig ferieby med mange hoteller.

Byen har en helt klassisk indretning sammenlignet med alle de andre mindre byer omkring Amalfikysten. Den består af en gammel bymidte på toppen af en klippe samt lystbådehavn ved foden, der er forbundet med en elevator omkring San Francesco-kirken. Derudover finder du en katedral i form af Cattedrale di Sorrento samt torvet Piazza Tasso og et kunstmuseum med værker af datidens store malere på Museo Correale di Terranova.

Når du har nydt udsigten, strandene, gelatoen, pastaen, den lokaltapede vin samt de smukke citronlunde i og omkring Sorrento, så er det oplagt at tage en halv eller hel dag ud af kalenderen og opleve nogle af de andre perler på den sydvestitalienske kyst. De oplagte ture bør gå til den begravede by Pompeii, vulkanen Vesus samt storbyen Napoli. En bådtur til øen Capri hører sig også med til en pris på ca. 15 EUR (112 DK) for den billigste og langsomste færge.


Rejseinformation: Sorrento

Hvor længe bor vores brugere i Sorrento?

Det gennemsnitlige ophold i Sorrento varer 5 nights.

Hvad koster et hotel i Sorrento?

I gennemsnit koster værelser omkring 1.047 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Sorrento; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Sorrento?

Værelsespriser for hoteller i Sorrento kan være helt op til 51% lavere i februar, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.

Hvilken dag er den billigste at bo i Sorrento?

fredag er den billigste dag at bo på hotel i Sorrento, og tirsdag er den dyreste.

Hvad koster et hotel i Sorrento?

Hostels og hoteller op til 2 stjerner i Sorrento koster ca. 480 kr. for en seng pr. person. Du kan spare 567 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Sorrento.

Hvis vi tager højde for vejret i Sorrento, hvilke seværdigheder er så populære i december?

Med en gennemsnitstemperatur på 11 °C og en ret lav chance for nedbør (85 mm) er december en god måned til at udforske omegnen omkring Sorrento.


momondos favorithoteller

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Sorrento