Hoteller i Sorrento, Italien

Find tilbud på 213 hoteller i Sorrento, Italien

Sorrento, Napoli, Italien
31. jan. — 1. feb.2
ons. 1.2
søn. 5.2

Populære hoteller til en overnatning i Sorrento

Find det perfekte hotel til dit ophold i Sorrento
Pris
kr.157
kr.2915
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Sorrento


Hvornår skal man booke et hotel i Sorrento?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Sorrento
LavsæsonoktoberDet billigste tidspunkt
Højsæsonjanuardet dyreste tidspunkt
62%forventet prisfald
64%forventet prisstigning

Rejsepriser

493 kr. - 3.641 kr.

Billigeste dag på ugentirsdagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugensøndagis the most expensive day of the week to book
1.932 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
304 kr.is the average per night cost for a hotel on this day

Nyttig indsigt i hoteller i Sorrento

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Sorrento

Laveste hotelpris

157 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Grand Hotel Ambasciatori

Hoteller i nærheden af lufthavnen

9552
Den billigste pris for et værelse i Sorrento, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 157 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Ulisse Deluxe Hostel, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Grand Hotel Ambasciatori, det mest populære 5-stjernede hotel i Sorrento(bedømmelse på 9,2/10 ud fra 377 anmeldelser).
Der er 9.552 hoteller i Sorrento tæt på Napoli. Myatotal confort house er det nærmeste og ligger 0,5 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Sorrento

Overnatningsmulighederne i Sorrento spænder lige fra de lækreste luksushoteller, hvor alverdens kendte overnatter, til billige og enkle steder med masser af charme. Byens billigste indkvarteringsmuligheder finder du på de forskellige Bed & Breakfast. Her får du et ganske udmærket værelse med komfortable senge, og oftest serveres der også morgenmad. En overnatning fås fra omkring 29 EUR (216 DKK), og der kan være yderligere at spare, hvis du rejser uden for højsæsonen.

Selvom Sorrento ikke er kendt for at være en badedestination, så skal du opleve havet, når nu byen ligger helt ud til vandet. Der findes nemlig fine, velorganiserede sandstrande, hvor du kan booke en solseng og en parasol. Den helt oplagte er Marina Piccola Beach, hvor du også kan købe billige snacks og drikkevarer. En gåtur omkring byens gamle fiskerihavn er et must, og du vil med sikkerhed passere den ofte. Marina Grande er nemlig stedet, som figurerer på de fleste postkort fra Sorrento. Nyd en omgang gelato på en af de mange bænke, eller hvis du er i humør til det, så prøv byens klassiske aperitif, Limoncello. Byens hovedtorv, Piazza Tasso, er også et godt sted at slentre rundt, og der er penge at spare ved at handle i de lokale supermarkeder og nyde maden hjemme på balkonen eller smøre en madpakke til dagens sightseeing.

Bymidten i Sorrento er ret lille, så den opleves bedst til fods. Til de lidt længere strækninger kører der EAV-busser til en pris på ca. 1.20 EUR (9 DKK) pr. tur. Det drejer sig om linjerne A-E, og busbilletten skal købes i de såkaldte tabaccaio (tobaksforretninger).

Det er vigtigt at huske på, at minimumsalderen ved indtjekning på hotel i Sorrento er 18 år. Derfor skal du også huske at medbringe et gyldigt billedlegitimation.

Et depositum vil blive opkrævet ved ankomsten til hotellet. Denne form for garanti skal stilles med kontanter eller kreditkort.

På langt de fleste restauranter i Italien er det kutyme at tilføje 20 % i skatter og tillæg på regningen. Men på trods af det vælger mange turister at lægge 1-2 EUR (7.5-15 DKK). Et tilsvarende beløb kan du give til stuepigen pr. overnatning, du tilbringer på hotellet.

Sorrento er en sikker by at holde ferie i, men derfor er det klogt alligevel at bruge sin sunde fornuft i forhold til opbevaring af personlige værdier.

I langt de fleste italienske byer anvender man lignende stiktyper som i Danmark (type C og F), men nogle steder bruger man type L. Så tjek op med hotellet inden afrejse for en sikkerhedsskyld.


Hvad koster et hotel i Sorrento pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Sorrento

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Sorrento

Disse billige hoteller og vandrehjem i Sorrento har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Sorrento

Disse Sorrento hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Sorrento

Den italienske kystby Sorrento er et af de populære steder at holde ferie, blandt udenlandske rejsende. Byen er på klassisk vis opført omkring en klippetop med en marina ved kysten. Det betyder at du som turist har mulighed for at bo med en udsøgt udsigt, hvis du har et større budget til hoteludgifterne. Det er nemlig hotellerne i første række ned til vandet, som er de dyreste af slagsen, men til gengæld får du en storslået udsigt over Napolibugten samt vulkanen Vesuv, når vejret er godt.

Det er ikke kun vandet der trækker, når du skal vælge hotel i Sorrento. Byen huser nemlig omkring 17.000 indbyggere, så det er også oplagt at bo centralt. Langt de fleste hoteller i midtbyen er uden udsigt, men til gengæld er du tæt på store seværdigheder som katedralen Cattedrale di Sorrento og museet Museo Correale di Terranova.

Elsker du at bo tæt på indkøbsmuligheder, så er området med hovedgaden Via San Cesareo det oplagte valg, hvor souvenirbutikker ligger side om side med kendte mærkevarer samt spisesteder.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Sorrento

Der er ingen tvivl om, at Sorrento er en populær ferieby. Til hverdag bor der ca. 17.000 indbyggere, men i sommersæsonen stiger tallet til langt over 100.000. Før i tiden var byen ejet af adelsslægter og senere hørte den under kongeriget i Napoli, men i dag er det en hyggelig ferieby med mange hoteller.

Byen har en helt klassisk indretning sammenlignet med alle de andre mindre byer omkring Amalfikysten. Den består af en gammel bymidte på toppen af en klippe samt lystbådehavn ved foden, der er forbundet med en elevator omkring San Francesco-kirken. Derudover finder du en katedral i form af Cattedrale di Sorrento samt torvet Piazza Tasso og et kunstmuseum med værker af datidens store malere på Museo Correale di Terranova.

Når du har nydt udsigten, strandene, gelatoen, pastaen, den lokaltapede vin samt de smukke citronlunde i og omkring Sorrento, så er det oplagt at tage en halv eller hel dag ud af kalenderen og opleve nogle af de andre perler på den sydvestitalienske kyst. De oplagte ture bør gå til den begravede by Pompeii, vulkanen Vesus samt storbyen Napoli. En bådtur til øen Capri hører sig også med til en pris på ca. 15 EUR (112 DK) for den billigste og langsomste færge.


Information about staying in Sorrento

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Sorrento

I gennemsnit koster værelser omkring 1.090 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Sorrento; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

Værelsespriser for hoteller i Sorrento kan være helt op til 63% lavere i oktober, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.

mandag er den billigste dag at bo på hotel i Sorrento, og lørdag er den dyreste.

Et luksushotel i Sorrento koster ca. 2.333 kr. pr. nat pr. person. Til sammenligning koster et gennemsnitligt hotel i Sorrento 1.090 kr. pr. nat pr. person. Det svarer til en prisforskel på 363 kr.% mellem et gennemsnitligt hotel og et luksus hotel.

Hostels og hoteller op til 2 stjerner i Sorrento koster ca. 750 kr. for en seng pr. person. Du kan spare 339 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Sorrento.

Med en gennemsnitstemperatur på 10 °C og en forventet mængde nedbør på 53 mm er februar en god måned til at udforske omegnen omkring Sorrento.

Ja, Sorrento har 181 ledige ferieboliger. Hvis du er interesseret i en feriebolig i Sorrento, er Sorrento Elegance Suite den mest populære i byen. Sammenlign tilbud på ferieboliger i Sorrento.


momondos yndlingshoteller i Sorrento

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Sorrento
Best Western Hotel La Solara

Best Western Hotel La Solara

Via Capo 118, Sorrento, Napoli, Italy

8,6
910 kr.
Hotel Villa Maria

Hotel Villa Maria

Via Capo 8, Sorrento, Napoli, Italy

7,5
630 kr.
Le Quattro Piazze

Le Quattro Piazze

Via degli Aranci 164, Sorrento, Napoli, Italy

8,1
554 kr.
Hotel Cristina

Hotel Cristina

Via Privata Rubinacci, 6, Sorrento, Napoli, Italy

8,7
1.252 kr.
B&B Sirentum

B&B Sirentum

Via Degli Aranci, 77, Sorrento, Napoli, Italy

8,4
472 kr.
Hotel Metropole

Hotel Metropole

Via Nastro Verde, 2, Sorrento, Napoli, Italy

8,0
500 kr.
Hotel La Tonnarella

Hotel La Tonnarella

Via Capo 31, Sorrento, Napoli, Italy

8,7
1.067 kr.
Grand Hotel Europa Palace

Grand Hotel Europa Palace

Via Correale, 34/36, Sorrento, Napoli, Italy

8,2
1.061 kr.
Central Wellness Hotel

Central Wellness Hotel

Corso Italia, 254, Sorrento, Napoli, Italy

8,2
1.108 kr.
Bellevue Syrene

Bellevue Syrene

P.Zza Della Vittoria 5, Sorrento, Napoli, Italy

8,4
2.949 kr.
Grand Hotel Flora

Grand Hotel Flora

Corso Italia 248, Sorrento, Napoli, Italy

6,8
842 kr.
Art Hotel Gran Paradiso

Art Hotel Gran Paradiso

Via Catigliano, 9, Sorrento, Napoli, Italy

8,1
951 kr.
Casarufolo Paradise

Casarufolo Paradise

Sorrento, Napoli, Italy

8,9
712 kr.
Palazzo Starace

Palazzo Starace

Sorrento, Napoli, Italy

8,8
595 kr.
Villaggio Campeggio Santa Fortunata Campogaio

Villaggio Campeggio Santa Fortunata Campogaio

Sorrento, Napoli, Italy

7,7
561 kr.
Hotel Leone

Hotel Leone

Via Parsano 10, Sorrento, Napoli, Italy

8,7
787 kr.
Ostello Le Sirene

Ostello Le Sirene

Via Degli Aranci, 160, Sorrento, Napoli, Italy

7,9
219 kr.
Hotel Lorelei Londres

Hotel Lorelei Londres

Via Califano 2, Sorrento, Napoli, Italy

9,2
2.456 kr.
Palazzo Tasso

Palazzo Tasso

Via Santa Maria Della Pieta 33, Sorrento, Napoli, Italy

9,0
486 kr.

Hostel Santa Fortunata

Sorrento, Napoli, Italy

7,7
328 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Sorrento


Populære momondo-destinationer