Hoteller i Thisted

Find de bedste tilbud på 92 hoteller i Thisted, Danmark

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Thisted

Der er mange skønne hoteller i Thisted. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Thisted

Thisted Museum
Thisted Beach

Er der ledige hoteller i nærheden af Thisted Museum?

Hvis du har planer om at bo på nogen af de hoteller, som anbefales af momondo i området omkring Thisted tæt på Thisted Museum, bør du forvente at skulle betale omkring 446 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 446 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af Thisted Museum. Hoteller i nærheden af Thisted Museum er normalt 34% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Thisted, som ligger på 676 kr..

Hoteller i nærheden af Thisted Museum

Er der ledige hoteller i nærheden af Thisted Beach?

Hvis du er på udkig efter et hotel i Thisted i nærheden af Thisted Beach, så har du heldet med dig. momondo anbefaler 5 hoteller i nærheden af Thisted Beach og i gennemsnit koster hoteller i området 435 kr./nat. Prisen kan variere afhængigt af årstiden. Hoteller i nærheden af Thisted Beach er normalt 35% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Thisted, som ligger på 676 kr..

Hoteller i nærheden af Thisted Beach

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Thisted

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Thisted
Lavsæson
juli
Højsæson
september

Det billigste tidspunkt

18%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

15%

forventet prisstigning

Pris
345 kr. - 485 kr.
Dyreste dag på ugen
lørdag
Billigeste dag på ugen
tirsdag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

356 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

534 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger


Rejsetips til Thisted

Vores bedste tips til Thisted

Hvad koster et hotel i Thisted?

En overnatning i Thisted kan være mange ting. Priserne ligger fra ca. 400 DKK og op til ca. 1400 DKK for en overnatning. De varierer desuden afhængig af sæson, men generelt er de billige steder placeret uden for centrum og består ofte af Bed & Breakfast i hyggelige og mere private rammer. De dyre steder er ofte udstyret med faciliteter som eksempelvis fitnessrum, 24-timers reception, mødelokaler og lignende ting.

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på hotelophold i Thisted?

Sommeren er det bedste tidspunkt at bo på hotel i Thisted, da der er mest liv i byen i den sæson. I højsæsonen er det blandt andet muligt at besøge byens bryghus, opleve Thisted By Night, torvehandlen omkring Store Torv, friluftsteater og mange andre arrangementer, som er betinget af vejret. Byens museer, kirker og aktive butiksmiljø gør det dog også attraktivt at holde ferie på hotel i Thisted resten af året.

Kan man rejse til Thisted på budget?

Du behøver ikke at investere en formue for at få en god og oplevelsesrig ferie i det nordvestjyske. Du kan nemlig booke et billigt hotel i Thisted til overkommelige priser på ca. 400 DKK pr. nat. I dette billige prisniveau finder du byens Bed & Breakfast samt vandrehjem, der normalt ikke prioriterer luksusfaciliteter højt, men hvor du i stedet får et pænt værelse samt adgang til køkken og bad. Priserne er ofte endnu billigere, hvis du rejser uden for højsæsonen, hvor der også kan være gode tilbud fra hotellerne.

De bedste transportmidler i Thisted

Thisted centrum er optimal for fodgængere, da man bedst kommer rundt til fods i de kringlede gader. Når du skal ud til vandet og rundt i naturen, så lej en cykel ved Fri Bike Shop i byen eller ved byens campingplads. Du kan også med fordel benytte bybusserne nummer 1 til 4, der koster ca. 24 DKK for en voksenbillet.

Parkering i Thisted

Hvis ikke du skal bo på hotel i Thisted centrum, så tag roligt bilen med ind til byen. Der er gratis parkering ved Frederiks Torv, Rådhusparkeringen, Havnen og Grydetorv. Alle disse steder har dog maks. tre timers parkering, så husk at stille p-skiven og i øvrigt holde øje med skiltningen. Tidsubegrænset parkering er muligt ved Plantagepladsen.


Hvad koster et hotel i Thisted pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Thisted
3 stjerner
Hotel Limfjorden
Mest for pengene

Hotel Limfjorden

6,3

804 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Thisted

Disse billige hoteller og vandrehjem i Thisted har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Thisted

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Hotel Limfjorden

Hotel Limfjorden

6,3

804 kr.


Hvor skal man overnatte i Thisted?

Mange af de mindre danske provinsbyer kæmper om opmærksomheden blandt turister. Thisted er en af de byer, der har vundet på mange parametre grundet beliggenheden ud til Limfjorden samt nærheden til Thy Nationalpark. Byen har også en attraktiv bykerne med masser af butikker, som du kan bo tæt på. Du skal blot kigge efter et hotel i Thisted, som ligger omkring Vestergade eller Store Torv. Byens centrum er et net af kringelkroge og charmende indkøbsgader med et bredt sortiment for alle segmenter. Du skal ikke ret langt væk fra bymidten for at finde hoteller i Thisted, som ligger i naturskønne omgivelser. Det gælder både overnatningsstederne langs Thisted Kystvej mod syd samt kystområdet ud mod vest og Fårtoft, hvor skov og strand får dig i optimalt feriehumør fra morgenstunden.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Thisted

Thisted er en by, hvor du kan vælge mellem en bred palet af aktiviteter og seværdigheder, da byens beliggenhed betyder noget for udbuddet. Limfjorden er med til at give byen et maritimt tvist, hvor den hyggelige lystbådehavn er prikken over i’et, da den binder det bynære miljø sammen med havet. I selvsamme havneområde er det også muligt at opleve sejladsen Limfjorden Rundt med et væld af træskibe. Vand er ikke det eneste, du kan opleve i forbindelse med en overnatning i Thisted. I bymidten ligger der et grønt anlæg kaldet Christiansgave, hvor der især om sommeren er forskellige forestillinger, men parken kan nydes alle årstider. Thisted Museum, Thisted Kirke og det gamle rådhus er også seværdige, og bliver det for kedeligt for børnene, så tag dem med i byens svømme- og idrætshal.


Rejseinformation: Thisted

Hvor længe bor vores brugere i Thisted?

Et ophold på 1 nat er mest populært for personer, der besøger Thisted.

Hvad koster et hotel i Thisted?

Hoteller i Thisted tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 491 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Thisted?

juli er den billigste måned at booke et hotel i Thisted. Priserne kan være 18% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Thisted?

Hotelværelser i Thisted er billigst mandag og dyrest fredag.

Hvad koster et hotel i Thisted?

Hoteller i Thisted (inklusive hoteller med 2 stjerner og derunder) koster i gennemsnit 487 kr. pr. person pr. nat. Det er 3 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Thisted pr. nat.


momondos favorithoteller

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Thisted