Hoteller i Assens

Find de bedste tilbud på 33 hoteller i Assens, Danmark

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Assens

Der er mange skønne hoteller i Assens. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Det bedste tidspunkt at booke hotel i Assens

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Assens
Lavsæson
august
Højsæson
oktober

Det billigste tidspunkt

3%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

3%

forventet prisstigning

Pris
1.273 kr. - 1.346 kr.

Rejsetips til Assens

Vores bedste tips til Assens

Hvad koster et hotel i Assens?

Ethvert feriebudget tilgodeses, når det gælder valg af hotel i Assens. Prisniveauet ligger fra ca. 500 DKK op til ca. 1200 DKK for en overnatning. Forskellen i prisen skal findes i faktorer som beliggenhed og faciliteter. Det er optimalt at have bil med, hvis du vælger et af de billige hoteller i Assens, da de ofte er placeret uden for byen. Vælger du et hotel i centrum, er det ofte lig med gratis morgenmad, hotelrestaurant, 24-times reception og andre fordelagtige services.

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på hotelophold i Assens?

Der sker mest i Assens om sommeren, som er den bedste sæson at rejse i, når du skal udforske byen. Især i skolernes ferie er der mange familieaktiviteter, så kig på familiehotellerne og rejs med børn. Assens Open by Night, børneteaterfestival, Danmarks længste loppemarked og mange andre arrangementer er i vente, når du holder ferie om sommeren. Byen er dog også besøgsvenlig resten af året, hvad enten det er til æblefestival i efterårsferien, nisseløb i december eller museumsbesøg.

Kan man rejse til Assens på budget?

Det er muligt at finde et billigt hotel i Assens. Især hvis du rejser uden for højsæsonen, hvor hotellerne ofte har gode tilbud for at tiltrække turister i de mere stille perioder. Det er også pengebesparende at gå efter Bed & Breakfast og budgethoteller samt bruge alle naturens gratis oplevelser. Nyd eksempelvis de mange legepladser og oplev Lillebælts varierede terræner.

De bedste transportmidler i Assens

Assens centrum er fodgængervenlig, og du kommer bedst rundt til fods. Selvom byen er lille og overskuelig, så vælger mange turister at leje cykler, der gør det muligt at se både by og natur fra en tohjulet. Fri Bikeshop i Assens udlejer cykler til ca. 100 DKK pr. døgn.

Parkering i Assens

Ankommer du i bil i forbindelse med ophold på hotel i Assens, tilbydes der ofte gratis parkering fra hotellets side. Selvom det ikke er nødvendigt med bil i centrum, så har du stadig gode muligheder for at komme af med bilen. Der er eksempelvis parkeringspladser ved Assensskolen, Skelvej, ved havnen samt omkring Pilehaven og Melvej.


Hvad koster et hotel i Assens pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Assens
3 stjerner
Marcussens Hotel
Mest for pengene

Marcussens Hotel

8,2

640 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Assens

Disse billige hoteller og vandrehjem i Assens har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Assens

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Hvor skal man overnatte i Assens?

Odense er det store trækplaster på Fyn, men øen er meget mere end det. Du behøver blot at booke et hotel i Assens for at opleve den hyggelige stemning i en af Fyns unikke købstæder. Byen har en rigtig hyggelig bymidte med mange butikker, og hovedgaden leder direkte ned til havnen med liv og en maritim atmosfære. Det er omkring Østergade, du skal bo på hotel i Assens, når du skal være tæt på indkøbsmulighederne. Det er nemlig byens strøg, hvor du både finder kendte mærkevarer samt specialforretninger. By og hav smelter nærmest sammen i denne vestfynske by, hvilket gør den dejlig fleksibel i forhold til overnatningsmuligheder. Hvis du hellere vil bo uden for hovedgaden, så se på hoteller i Assens omkring lystbådehavnen eller langs kysten. Der har du mulighed for at bo med udsigt til Lillebælt.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Assens

Der venter mange gode ferieminder i Assens, som lokker med hyggelige indkøbsgader, historisk arkitektur og beliggenhed ud til Lillebælt. Det er noget, som giver variation i hoteludbuddet, hvad enten du er til butikker og natteliv på de centrale hoteller eller til ro og fred med havudsigt. Assens har noget at byde på, og børn vil elske at besøge Assens Miniby med miniaturehuse af de originale byhuse. Skovanlægget er også et sted, hvor I kan nyde nogle timer på den fantastiske legeplads, inden det går videre mod byens charmerende marina til frokost eller aftensmad. Hele familien kan også tage en tur med fjordbåden Helene om sommeren, og for voksne er der rundvisning på Vestfyn ølbryggeri. En guidet byvandring er også oplagt i forbindelse med ophold på hotel i Assens, og husk at se Vor Frue Kirke inden afrejse, da det er Fyns næststørste kirke.


Rejseinformation: Assens

Hvor længe bor vores brugere i Assens?

Et ophold på 1 nat er mest populært for personer, der besøger Assens.

Hvad koster et hotel i Assens?

Hoteller i Assens tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 640 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Assens?

I august er priserne på et hotelværelse billigst i Assens. Prisen på dit værelse kan være op til 3% billigere.


momondos favorithoteller

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Assens