Hoteller i Herning, Danmark

Find tilbud på 17 hoteller i Herning, Danmark

Herning, Danmark
30. mar. — 31. mar.2
fre. 31.3
tir. 4.4

Populære hoteller til en overnatning i Herning

Find det perfekte hotel til dit ophold i Herning
Pris
kr.332
kr.1184
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Herning


Hvornår skal man booke et hotel i Herning?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Herning
LavsæsonaugustDet billigste tidspunkt
Højsæsonjunidet dyreste tidspunkt
51%forventet prisfald
32%forventet prisstigning

Rejsepriser

468 kr. - 1.409 kr.

Billigeste dag på ugentirsdagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugensøndagis the most expensive day of the week to book
1.402 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
924 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Herning er: 1-2 stjerne, 74 dage før. 4-5 stjerne, 66 dage før.

1-2 stjerne

523 kr. - 605 kr.

3 stjerne

619 kr. - 888 kr.

4-5 stjerne

901 kr. - 1.128 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Herning

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Herning

Laveste hotelpris

234 kr.

Hoteller i nærheden af lufthavnen

451
Den billigste pris for et værelse i Herning, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 234 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Skibbild Bed & Breakfast, et 1-stjernet hotel.
Der er 451 hoteller i Herning tæt på Billund. Zleep Hotel Billund Airport er det nærmeste og ligger 0,9 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Herning

I langt de fleste byer betaler man for beliggenheden, men naturligvis også for hotellets standard. Hvis du ønsker at bo på et billigt hotel i Herning, så kan du med fordel rykke lidt ud af Herning centrum, hvor priserne generelt falder i takt med afstanden. Du  kan også vælge et af de mindre hoteller med færre faciliteter, hvis du ikke har de store krav til din indkvartering. Det kan også være en fordel at booke en ferie uden for højsæsonen, hvilket næsten også altid er en garanti for lavere priser på hotelværelser i Herning og omegn.

Det er muligt at opleve Herning på budget, hvis du planlægger din ferie efter det. Her gælder det om at kombinere de betale attraktioner med byens gratis glæder. Der er masser af kunst at kigge på omkring Birk Centerpark, hvor ikoniske Elia er et must see sammen med Skulpturparken med de 36 forskellige skulpturer samt De Geometriske Haver tæt ved. Det er også værd at gå ind i byens mange kirker, der har hver deres særpræg. En tur i midtbyen er også hyggelig, og her kan du slå dig ned på en af de mange bænke og nyde udsigten med en is eller en kop kaffe.


Hvad koster et hotel i Herning pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Herning

2-stjernede hoteller

Billigst 447 kr.

Gennemsnitlig 778 kr.

Dyrest 1.769 kr.

Søg efter 2-stjernede hoteller

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Herning

Disse billige hoteller og vandrehjem i Herning har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Herning

Disse Herning hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Herning

Der er sket meget i Herning på blot 100 år, hvor der i 1916 boede ca. 7.000 indbyggere er tallet i dag på knap 50.000. Byen ligger centralt i Jylland og med kort afstand til andre større provinser i alle retninger. Kulturtilbudene har også udviklet sig meget op gennem årene, hvilket får endnu flere turister til at tage et hotelophold i og omkring Herning. Som tilrejsende kan du vælge at bo på hotel i Herning centrum, hvor du bogstavlig talt står på byens hovedgade, Bredgade. Når du bor centralt, så har du også alle butikkerne og seværdighederne lige om hjørnet.

I Herning har man naturligvis også tænkt på de turister, der ønsker at bo på hotel lidt udenfor byen hvor der er mere ro. Det gælder alt fra området i øst ved golfbanen til hoteller i syd tættere på motorvejen og Messecenteret, eller i vest, hvor du bor lidt længere væk fra centrum, som dog stadig er nem at nå ind til.

Leder du efter et hotel i Herning nær Boxen, så bør du overveje Hotel Herning der ligger 100 meter derfra eller Sov i Herning Bed & Breakfast der ligger 1,7 km fra Jyske Bank Boxen.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Herning

Herning har i mange år været kendt som byen på heden, hvor man har en gammel tradition for uldproduktion og senere hen moderne tekstilfremstilling. Disse driftige uldjyder kan dog meget mere end det, hvilket byens udvikling er et synligt eksempel på. Messecenter Herning trækker årligt masser af danske og udenlandske turister med de mange messer og udstillinger. Derudover er multiarenaen – også kendt som “Boxen” – blevet byens kulturelle vartegn, som har været vært for utallige musikstjerner, sportsbegivenheder og andre former for underholdning. Disse to bygninger er med til at sætte Herning på danmarkskortet, der med både musik, messer og sport er noget for børn, unge og ældre.

Sport er en stor del af Hernings ånd, hvor flere internationale ishockeystjerner samt cykelryttere har trådt deres barnesko. Derfor er der også mulighed for at opleve sportskampe på højeste niveau inden for f.eks. fodbold og håndbold. I 2018 har Herning desuden æren for at være Danmarks første vært for ishockey VM, hvor der spilles 64 kampe i alt. Når dankortet skal bruges, så er Herning centrum stedet med gode shoppingmuligheder i f.eks. Bredgade. Derudover kan du handle blandt mere end 80 butikker i herningCentret. Herning er også på kortet inden for verdenskunst med museer som HEART og Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum med spændende Cobra-kunst.


Information about staying in Herning

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Herning

Et hotelværelse i Herning vil normalvis koste ca. 1.246 kr. pr. nat. Prisen er en gennemsnitspris, og priser vil variere afhængig af faciliteter, placering og tilgængeligheden på det givne hotel.

Værelsespriser for hoteller i Herning kan være helt op til 52% lavere i august, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.


momondos yndlingshoteller i Herning

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Herning

Hvorfor vælge momondo?

momondo er gratis! Vi udfører en omfattende søgning på hundredvis af websites, så du ser hoteller og andre overnatningsmuligheder i Herning fra alt fra velkendte hoteller-grupper til små uafhængige virksomheder. momondo gør det derefter nemt at filtrere alle disse muligheder, så du kan finde det perfekte sted at overnatte.

momondo indeholder adskillige filtre, der kan hjælpe dig med at finde et god sted at overnatte i Herning. Du kan filtrere efter stjernebedømmelse, gratis ting som f.eks. morgenmad eller internet, eller du kan se på gæstevurderinger, placering og pris.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Herning