Hoteller i Herning

Find de bedste tilbud på 59 hoteller i Herning, Danmark

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Herning

Der er mange skønne hoteller i Herning. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Herning

Herning Museum
MCH Arena
Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum

Er der ledige hoteller i nærheden af Herning Museum?

Hvis du har planer om at bo på nogen af de hoteller, som anbefales af momondo i området omkring Herning tæt på Herning Museum, bør du forvente at skulle betale omkring 548 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 548 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af Herning Museum. Hoteller i nærheden af Herning Museum er normalt 40% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Herning, som ligger på 915 kr..

Hoteller i nærheden af Herning Museum

Er der ledige hoteller i nærheden af MCH Arena?

momondo-brugere har anbefalet 2 hoteller til brugere, som gerne vil bo i nærheden af MCH Arena. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 827 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af MCH Arena er normalt 9% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Herning, som ligger på 915 kr..

Hoteller i nærheden af MCH Arena

Er der ledige hoteller i nærheden af Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum?

Nedenfor ses de 4 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Herning, der er tættest på Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum. Gennemsnitsprisen i nærheden af Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum ligger på 623 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum er normalt 31% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Herning, som ligger på 915 kr..

Hoteller i nærheden af Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Herning

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Herning
Lavsæson
juli
Højsæson
oktober

Det billigste tidspunkt

37%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

39%

forventet prisstigning

Pris
464 kr. - 1.183 kr.
Dyreste dag på ugen
onsdag
Billigeste dag på ugen
mandag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

808 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

1.225 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Herning er: 1-2 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder.
1-2 stjerne
480 kr. - 809 kr.
3 stjerne
834 kr. - 1.023 kr.
4-5 stjerne
910 kr. - 1.194 kr.

Godt at vide

Vores bedste tips til Herning

Hvordan finder man et billigt hotel i Herning?

I langt de fleste byer betaler man for beliggenheden, men naturligvis også for hotellets standard. Hvis du ønsker at bo på et billigt hotel i Herning, så kan du med fordel rykke lidt ud af Herning centrum, hvor priserne generelt falder i takt med afstanden. Du  kan også vælge et af de mindre hoteller med færre faciliteter, hvis du ikke har de store krav til din indkvartering. Det kan også være en fordel at booke en ferie uden for højsæsonen, hvilket næsten også altid er en garanti for lavere priser på hotelværelser i Herning og omegn.

Kan man rejse til Herning på budget?

Det er muligt at opleve Herning på budget, hvis du planlægger din ferie efter det. Her gælder det om at kombinere de betale attraktioner med byens gratis glæder. Der er masser af kunst at kigge på omkring Birk Centerpark, hvor ikoniske Elia er et must see sammen med Skulpturparken med de 36 forskellige skulpturer samt De Geometriske Haver tæt ved. Det er også værd at gå ind i byens mange kirker, der har hver deres særpræg. En tur i midtbyen er også hyggelig, og her kan du slå dig ned på en af de mange bænke og nyde udsigten med en is eller en kop kaffe.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Herning?

Hvis du udelukkende opholder dig i Hernings bymidte, så kommer du nemmest rundt til fods, da afstandene ikke er større, end at du kan nå de forskellige til den anden ende af midtbyen på kort tid. En anden mulighed er at leje en cykel, så du ser byen fra en ny vinkel og samtidig har mulighed for at komme lidt længere væk. Der kører også bybusser, som dækker hele byen.

Hotel med pool i Herning

At have adgang til en swimmingpool under ens hotelophold er for mange en udsøgt fornøjelse. Når turen går til den jyske by har du også mulighed for at indlogere dig på et hotel hvor du har adgang til et dyp i poolen. Tag et kig på hoteller som Hotel DGI-Huset og Hotel Herning.

Kan man booke hotel i Herning uden kreditkort?

På en del hoteller kan du booke, og først betale ved ankomst med kreditkort eller kontanter. Det afhænger dog af hotellets specifikke bookingregler – sørg derfor altid for, at tjekke på det enkelte hotel.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Herning?

Det er et krav, at du er fyldt 18 år, når du ønsker at tjekke ind på et hotel i Herning.

Skal man lægge depositum på hoteller i Herning?

Langt de fleste hoteller forlanger et depositum, der enten kan betales med kreditkort eller kontant.

Hoteller i Herning med morgenmad

Ikke at skulle tage stilling til, hvor man skal spise morgenmad når man er på ferie, kan være en stor glæde for bl.a. børnefamilier. Hvis du leder efter et lækkert hotel i Herning der tilbyder morgenmad, så tag et kig på BB Hotel Herning og Scandic Regina.

Parkering i Herning

Det er intet problem at køre i bil til Herning, da alle de offentlige parkeringspladser i bymidten er gratis. Du skal som altid huske at tjekke skiltene, der angiver, hvor længe du må holde der, samt indenfor hvilke tidsrum. Dermed byder byen på en enestående service for både lokale og turister, der kan nyde godt af de mere end 2500 gratis p-pladser.

Hoteller i Herning med parkering

Ankommer du i Herning med egen bil, så er det oplagt at tjekke ind på et lækkert hotel i Herning med parkeringsmuligheder. Det kan du bl.a. få hvis du booker ophold hos Scandic Regina og Hotel Corona.


Hvad koster et hotel i Herning pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Herning
2 eller færre stjerner
Hotel Lynggaarden
#1 Mest populær

Hotel Lynggaarden

7,7

764 kr.

Se hoteltilbud
Bed and Breakfast Nybo Herning
Mest for pengene

Bed and Breakfast Nybo Herning

7,2

593 kr.

Se hoteltilbud
3 stjerner
Hotel Thorstedlund
#1 Mest populær

Hotel Thorstedlund

8,4

1.218 kr.

Se hoteltilbud
Nørre Vosborg
#2 Mest populær

Nørre Vosborg

8,5

802 kr.

Se hoteltilbud
Herning City Hotel
Mest for pengene

Herning City Hotel

8,2

726 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Herning

Disse billige hoteller og vandrehjem i Herning har gode priser til det lille rejsebudget
Hanstholm Camping

Hanstholm Camping

7,0

165 kr.

Se hoteltilbud
Bed and Breakfast Nybo Herning

Bed and Breakfast Nybo Herning

7,2

594 kr.

Se hoteltilbud
Toftum Bjerge Camping & Cottages

Toftum Bjerge Camping & Cottages

7,9

348 kr.

Se hoteltilbud
Tambohus Kro & Badehotel

Tambohus Kro & Badehotel

701 kr.

Se hoteltilbud
Rind B&B

Rind B&B

9,2

550 kr.

Se hoteltilbud
Herning City Hotel

Herning City Hotel

8,2

727 kr.

Se hoteltilbud

Hoteller med mest værdi for pengene i Herning

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Hanstholm Camping

Hanstholm Camping

7,0

165 kr.

Se hoteltilbud
Herning City Hotel

Herning City Hotel

8,2

727 kr.

Se hoteltilbud
Rind B&B

Rind B&B

9,2

550 kr.

Se hoteltilbud
Nørre Vosborg

Nørre Vosborg

8,5

802 kr.

Se hoteltilbud
Toftum Bjerge Camping & Cottages

Toftum Bjerge Camping & Cottages

7,9

348 kr.

Se hoteltilbud
Campwest

Campwest

7,6

727 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo på hotel i Herning

Der er sket meget i Herning på blot 100 år, hvor der i 1916 boede ca. 7.000 indbyggere er tallet i dag på knap 50.000. Byen ligger centralt i Jylland og med kort afstand til andre større provinser i alle retninger. Kulturtilbudene har også udviklet sig meget op gennem årene, hvilket får endnu flere turister til at tage et hotelophold i og omkring Herning. Som tilrejsende kan du vælge at bo på hotel i Herning centrum, hvor du bogstavlig talt står på byens hovedgade, Bredgade. Når du bor centralt, så har du også alle butikkerne og seværdighederne lige om hjørnet.

I Herning har man naturligvis også tænkt på de turister, der ønsker at bo på hotel lidt udenfor byen hvor der er mere ro. Det gælder alt fra området i øst ved golfbanen til hoteller i syd tættere på motorvejen og Messecenteret, eller i vest, hvor du bor lidt længere væk fra centrum, som dog stadig er nem at nå ind til.

Leder du efter et hotel i Herning nær Boxen, så bør du overveje Hotel Herning der ligger 100 meter derfra eller Sov i Herning Bed & Breakfast der ligger 1,7 km fra Jyske Bank Boxen.


Om Herning

Herning har i mange år været kendt som byen på heden, hvor man har en gammel tradition for uldproduktion og senere hen moderne tekstilfremstilling. Disse driftige uldjyder kan dog meget mere end det, hvilket byens udvikling er et synligt eksempel på. Messecenter Herning trækker årligt masser af danske og udenlandske turister med de mange messer og udstillinger. Derudover er multiarenaen – også kendt som “Boxen” – blevet byens kulturelle vartegn, som har været vært for utallige musikstjerner, sportsbegivenheder og andre former for underholdning. Disse to bygninger er med til at sætte Herning på danmarkskortet, der med både musik, messer og sport er noget for børn, unge og ældre.

Sport er en stor del af Hernings ånd, hvor flere internationale ishockeystjerner samt cykelryttere har trådt deres barnesko. Derfor er der også mulighed for at opleve sportskampe på højeste niveau inden for f.eks. fodbold og håndbold. I 2018 har Herning desuden æren for at være Danmarks første vært for ishockey VM, hvor der spilles 64 kampe i alt. Når dankortet skal bruges, så er Herning centrum stedet med gode shoppingmuligheder i f.eks. Bredgade. Derudover kan du handle blandt mere end 80 butikker i herningCentret. Herning er også på kortet inden for verdenskunst med museer som HEART og Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum med spændende Cobra-kunst.


Rejseinformation: Herning

Hvor længe bor vores brugere i Herning?

Det gennemsnitlige ophold i Herning varer 1 night.

Hvad koster et hotel i Herning?

Et hotelværelse i Herning vil normalvis koste ca. 735 kr. pr. nat. Prisen er en gennemsnitspris, og priser vil variere afhængig af faciliteter, placering og tilgængeligheden på det givne hotel.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Herning?

Værelsespriser for hoteller i Herning kan være helt op til 37% lavere i juli, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.

Hvilken dag er den billigste at bo i Herning?

søndag er typisk den billigste dag for hotelværelser i Herning. Den dyreste er typisk tirsdag.

Hvad koster et hotel i Herning?

Hostels i Herning koster typisk omkring 544 kr. pr. nat pr. person. Prisen er baseret på hostels og hoteller med 2 stjerner eller færre. Hostels er i gennemsnit 191 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på et hotel i Herning.