Hoteller i Ringsted, Danmark

Find tilbud på 4 hoteller i Ringsted, Danmark

Ringsted, Danmark
30. mar. — 31. mar.2
fre. 31.3
tir. 4.4

Populære hoteller til en overnatning i Ringsted

Find det perfekte hotel til dit ophold i Ringsted
Pris
kr.371
kr.1634
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hvornår skal man booke et hotel i Ringsted?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Ringsted
LavsæsonjuniDet billigste tidspunkt
Højsæsonmartsdet dyreste tidspunkt
49%forventet prisfald
26%forventet prisstigning

Rejsepriser

445 kr. - 1.190 kr.

Billigeste dag på ugensøndagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugenfredagis the most expensive day of the week to book
1.302 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
867 kr.is the average per night cost for a hotel on this day

Nyttig indsigt i hoteller i Ringsted

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Ringsted

Laveste hotelpris

372 kr.

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1563

Gennemsnitslængde på ophold

1 dag
Den billigste pris for et værelse i Ringsted, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 372 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Bedstedhave, et 1-stjernet hotel.
Der er 1.563 hoteller i Ringsted tæt på København Kastrup. Clarion Hotel Copenhagen Airport er det nærmeste og ligger 1,4 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 1 dag, når de overnatter på hoteller i Ringsted. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 1 dag i Ringsted lå i sidste uge på 995 kr..

Rejsetips til Ringsted

Der findes et varieret udvalg af hoteller i Ringsted, så alle kan være med, når ferien skal holdes i det midtsjællandske. Priserne for en overnatning ligger fra ca. 400 DKK op til ca. 1000 DKK. Faktorer som beliggenhed, atmosfære og faciliteter er med til at skrue prisen op eller ned, så du får, hvad du betaler for. Bor du de billige steder, skal du oftest have en bil med, bruge offentlig transport eller cykle, men der er stadig penge at spare sammenlignet med de dyre hoteller.

Ringsted er smuk i alle fire årstider, men alligevel løber sommeren afsted som vinder, når det drejer sig om ferie i byen. En overnatning i Ringsted kan sagtens foretages hele året rundt, men højsæsonen byder på flest arrangementer, som tilmed foregår i det fri. Det betyder sang og musik i gågaden, udendørsservering, middelalderfestival og andre sjove, hyggelige og spændende aktiviteter.


Hvad koster et hotel i Ringsted pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Ringsted

3-stjernede hoteller

Billigst 762 kr.

Gennemsnitlig 1.180 kr.

Dyrest 1.525 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Ringsted

Disse billige hoteller og vandrehjem i Ringsted har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Ringsted

Disse Ringsted hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Ringsted

De sjællandske kystbyer løber ofte med en del af opmærksomheden, men de midtsjællandske provinser som Ringsted har også meget at byde på. Byen tiltrækker folk fra omkringliggende byer, men også turister går ombord i et handelsliv, der for alvor har noget at byde på. Du kan bo på hotel i Ringsted tæt på stederne, hvor det hele foregår. Byens hovedstrøg Sct. Hansgade samt Tinggade er de to indkøbsgader, der sørger for byens puls. De lokale kan også lide at gå i byen, og du kan drikke og danse med på byens diskoteker eller nyde en kvalitetsøl på en af pubberne. Du finder ligeledes nattelivet centreret omkring Sct. Hansgade. Er du ikke til høj musik og masser af liv i centrum, så se nærmere på et hotel i Ringsted, der ligger i rolige omgivelser, hvad enten det er ved Haraldsted Sø eller omkring Bedsted.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Ringsted

Selvom Ringsted er en af Sjællands ældste byer, så ser man det ikke alle vegne. Byens helt store attraktion troner dog majestætisk og vidner om fortidens liv og byggestil. Sankt Bendts Kirke er er fra 1170 og adskillige konger ligger begravet i kirken, som både er værd at opleve ude og inde. I den nordvestlige del af byen finder du nutidens arkitektur i form af Ringsted Outlet, der byder på mange gode mærkevaretilbud samt gratis parkering. En overnatning på hotel i Ringsted er lig med indkøb og hvorfor ikke kombinere en nat på et billigt hotel med handel i outlet, hvor du kan spare op til 70 %! Nyd også Sct. Hansgade samt en pause i Danmarks ældste konditori i gaden, samt RingStedet med 28 forskellige butikker. Ringsted Radiomuseum og Ringsted Museum er også værd at betale entré for, så overvej disse kulturelle tilbud!


Information about staying in Ringsted

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Ringsted

Det gennemsnitlige ophold i Ringsted varer 1 night.

Hoteller i Ringsted tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 1.312 kr. pr. nat.


Hvorfor vælge momondo?

momondo søger på hundredvis af rejsesites, så du kan sammenligne priser på hoteller og andre overnatningsmuligheder i Ringsted. momondo samler alle dine muligheder på ét sted og er helt gratis at bruge – ingen skjulte gebyrer eller omkostninger.

momondo indeholder adskillige filtre, der kan hjælpe dig med at finde et god sted at overnatte i Ringsted. Du kan filtrere efter stjernebedømmelse, gratis ting som f.eks. morgenmad eller internet, eller du kan se på gæstevurderinger, placering og pris.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Ringsted