Hoteller i Fredrikstad, Norge

Find tilbud på 6 hoteller i Fredrikstad, Norge

Fredrikstad, Norge
29. sep. — 30. sep.2
lør. 30.9
ons. 4.10

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.

Spar penge, når du booker hotel med momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.


Populære hoteller til en overnatning i Fredrikstad

Find det perfekte hotel til dit ophold i Fredrikstad
Pris
kr.360
kr.1663
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hvornår skal man booke et hotel i Fredrikstad?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Fredrikstad
Billigeste dag på ugentorsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenmandager den dyreste ugedag at booke på
531 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.534 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Fredrikstad er: 3 stjerne, 61 dage før.

3 stjerne

934 kr. - 1.288 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Fredrikstad

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Fredrikstad

Laveste hotelpris

361 kr.

Hoteller i nærheden af lufthavnen

67
Den billigste pris for et værelse i Fredrikstad, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 361 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Aktivitetsbyen Gamle Fredrikstad, et 3-stjernet hotel.
Der er 67 hoteller i Fredrikstad tæt på Oslo Gardermoen. Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen er det nærmeste og ligger 0,3 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Fredrikstad

Hvordan finder man et billigt hotel i Fredrikstad?

Norge er ikke kendt for at være et prisvenligt land at holde ferie i, men sammenlignet med hovedstaden Oslo er det dog stadig billigere at bo på hotel i Fredrikstad. Hotellerne på den vestlige side er generelt de billigste med priser fra ca. 650 NOK (ca. 500 DKK) pr. overnatning, hvor du især skal se efter byens bed & breakfasts. Det er en oplagt mulighed for at komme tættere på vores norske venner, da en mere privat indkvartering også bringer kulturelle oplevelser med sig. Juli og august er de varmeste og mest besøgte måneder, så tag til byen uden for højsæsonen, hvis du vil spare ekstra på hoteludgifterne.

Kan man rejse på budget?

De fleste turister er klar over, at Norge tager højere priser for hoteller, madvarer, entréudgifter og lignende i forhold til Danmark. Derfor skal du også have godt med lommepenge med, men det er også muligt at have en oplevelsesrig ferie på et lavere budget. Flere af byens seværdigheder kan opleves udendørs ved at slentre rundt langs Bryggepromenaden og omkring domkirken. Tag en tur med en af byfærgerne og se alle byens distrikter fra vandet. Det er nødvendigt at tage færgen, når du skal frem og tilbage mellem den vestlige og østlige side. Færgeturen er gratis og tager ikke mere end et par minutter. I Gamlebyen vil du knipse løs, når du passerer de farverige døre og hyggelige huse, men husk også at tage et hvil og smag på byens mange lakseretter.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

En stor del af Fredrikstad kan opleves til fods, hvad enten det er på vestsiden eller i Gamlebyen. Der kører mange bybusser til en billetpris på ca. 35 NOK (ca. 27 DKK) for en enkelt zone.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Fredrikstad?

De norske hoteller opererer med den samme minimumsalder som i Danmark. Du skal være fyldt 18 år, for at kunne checke ind på egen hånd.

Skal man lægge depositum?

Der vil blive opkrævet et depositum, når du ankommer til det bookede hotel i Fredrikstad. Beløbet kan enten stilles med kontanter eller ved brug af kreditkort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Drikkepenge er ikke udbredt i den norske kultur. Der er allerede tilføjet skatter og servicetillæg fra restauranternes side.

Hvor sikkert er der i Fredrikstad?

Fredrikstad går for at være en sikker by at færdes i. Som på enhver anden rejse, så skader det dog ikke at tage de gængse forbehold.

Skal man medbringe adapter?

Du behøver ikke at medbringe en adapter til Norge, da de anvender stiktype C og F ligesom i Danmark.


Hvad koster et hotel i Fredrikstad pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Fredrikstad
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Fredrikstad

Disse billige hoteller og vandrehjem i Fredrikstad har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Fredrikstad

Disse Fredrikstad hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Fredrikstad

De kystvendte byer i Norge er populære destinationer for alverdens turister – inklusive danske – da de byder på masser af vand og natur.

Den populære by Fredrikstad deles i to af floden Glomma, så der er mulighed for at bo på hotel i Fredrikstad på begge sider af vandet. Det meste byliv finder du på den vestlige side, hvor mange forretningsrejsende holder til omkring Fredrikstad Stasjon. Et andet populært område er hotellerne tæt på Fredrikstad Domkirke. Tager du nord for domkirken, kan du bo ved alle butikkerne samt den populære Bryggepromenade med restauranter og cafeer ud til kanalen.

Det er oplagt at kombinere en ferie i Fredrikstad med hotelophold på begge sider af Glomma, for at opleve forskellen. Den østlige side er lige så attraktiv som den vestlige, da den huser den gamle bydel. Der kan du bo tæt på det gamle fort, som er omgivet af en smuk stjerneformet voldgrav.

Området er blandt de bedst bevarede fort-komplekser i verden, og er grundlagt af ingen ringere end Kong Frederik 2., som også har lagt navn til byen. En tredje mulighed i maritime og idylliske omgivelser byder på hoteller midt imellem øst og vest med Isegran Fort som den største attraktion.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Fredrikstad

Kong Frederik 2. har en stor andel i Fredrikstad og grundlæggelsen af byen, så de historiske rødder kan blive genopfrisket, når du drager på ferie i denne sydøstnorske by. Sidenhen blev byen kendt for sin savværkindustri og sine skibsværfter, inden det som i dag er naturen og de smukke attraktioner, der tegner billedet.

Fredrikstad er et yndet feriemål for dig, der kan lide historiske seværdigheder og samtidig vil nyde havet og den grønne natur. Den gamle bydel med fortet er byens signatur fra alle vinkler takket være den smukke arkitektur, og samtidig kan du handle ind i de hyggelige, brostensbelagte gader med Voldportgaten som centrum. I Gamlebyen er det værd at besøge Modelljernbanesenteret, der viser en minatureudgave af den gamle bydel.

Hvis du er til fisketure eller blot oplevelser til søs, er det muligt at hyre en fiskerbåd, der sejler mod syd til Hvaler-øerne. Normalt deles udgifterne blandt flere turister til en pris på ca. 200 NOK (ca. 155 DKK) pr. person, hvis båden er fyldt.

Byens hovedattraktioner kan opleves i løbet af en weekend, hvor der også er plads til hyggeture langs Bryggepromenaden samt afslapning ved Isegran. Den friske luft og nærheden til vandet gør byen ideel til ophold med velvære i centrum, hvad enten det er på land på hotellet eller til vands i en af byfærgerne.


Information om overnatning i Fredrikstad

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Fredrikstad

Hvad koster et hotel i Fredrikstad?

Hoteller i Fredrikstad tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 1.169 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Fredrikstad?

marts er den billigste måned at booke et hotel i Fredrikstad. Priserne kan være 39% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Fredrikstad?

onsdag er typisk den billigste dag for hotelværelser i Fredrikstad. Den dyreste er typisk søndag.

Hvad koster et luksushotel i Fredrikstad?

Et luksushotel i 1.426 kr. koster ca. Fredrikstad. Det er i gennemsnit 41%% dyrere end prisen for et gennemsnitligt hotel i Fredrikstad, der koster ca. 1.169 kr. pr. nat.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Fredrikstad?

Der er 33 udbydere for hoteller i Fredrikstad fra september 2023.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Fredrikstad?

Priser for hoteller i Fredrikstad blev sidst opdateret i dag.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Fredrikstad gennem momondo?

Det er nemt at booke overnatning eller hoteller i Fredrikstad med momondo. Vi er gratis at bruge, og der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer. momondo sammenligner hundredvis af websites og giver dig alle mulighederne for hoteller og overnatning i Fredrikstad på ét samlet sted.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Fredrikstad?

momondo indeholder adskillige filtre, der kan hjælpe dig med at finde et god sted at overnatte i Fredrikstad. Du kan filtrere efter stjernebedømmelse, gratis ting som f.eks. morgenmad eller internet, eller du kan se på gæstevurderinger, placering og pris.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Fredrikstad på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.