Hoteller i Fredrikstad

Find de bedste tilbud på 18 hoteller i Fredrikstad, Norge

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller i Fredrikstad

Find et billigt hotel i Fredrikstad, der opfylder dine rejsebehov.


Oplevelser i Fredrikstad

Nye Fredrikstad Stadium

Er der ledige hoteller i nærheden af Nye Fredrikstad Stadium?

Hvis du er på udkig efter et hotel i Fredrikstad i nærheden af Nye Fredrikstad Stadium, så har du heldet med dig. momondo anbefaler 11 hoteller i nærheden af Nye Fredrikstad Stadium og i gennemsnit koster hoteller i området 603 kr./nat. Prisen kan variere afhængigt af årstiden. Hoteller i nærheden af Nye Fredrikstad Stadium er normalt 26% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Fredrikstad, som ligger på 820 kr..

Hoteller i nærheden af Nye Fredrikstad Stadium

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Fredrikstad

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Fredrikstad
Lavsæson
september
Højsæson
august

Det billigste tidspunkt

52%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

25%

forventet prisstigning

Pris
362 kr. - 989 kr.
Dyreste dag på ugen
torsdag
Billigeste dag på ugen
søndag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

1.114 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

630 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Fredrikstad er: 3 stjerne, 45 dage før.
3 stjerne
790 kr. - 918 kr.

Godt at vide

Vores bedste tips til Fredrikstad

Hvordan finder man et billigt hotel i Fredrikstad?

Norge er ikke kendt for at være et prisvenligt land at holde ferie i, men sammenlignet med hovedstaden Oslo er det dog stadig billigere at bo på hotel i Fredrikstad. Hotellerne på den vestlige side er generelt de billigste med priser fra ca. 650 NOK (ca. 500 DKK) pr. overnatning, hvor du især skal se efter byens bed & breakfasts. Det er en oplagt mulighed for at komme tættere på vores norske venner, da en mere privat indkvartering også bringer kulturelle oplevelser med sig. Juli og august er de varmeste og mest besøgte måneder, så tag til byen uden for højsæsonen, hvis du vil spare ekstra på hoteludgifterne.

Kan man rejse på budget?

De fleste turister er klar over, at Norge tager højere priser for hoteller, madvarer, entréudgifter og lignende i forhold til Danmark. Derfor skal du også have godt med lommepenge med, men det er også muligt at have en oplevelsesrig ferie på et lavere budget.

Flere af byens seværdigheder kan opleves udendørs ved at slentre rundt langs Bryggepromenaden og omkring domkirken. Tag en tur med en af byfærgerne og se alle byens distrikter fra vandet. Det er nødvendigt at tage færgen, når du skal frem og tilbage mellem den vestlige og østlige side. Færgeturen er gratis og tager ikke mere end et par minutter.

I Gamlebyen vil du knipse løs, når du passerer de farverige døre og hyggelige huse, men husk også at tage et hvil og smag på byens mange lakseretter.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

En stor del af Fredrikstad kan opleves til fods, hvad enten det er på vestsiden eller i Gamlebyen. Der kører mange bybusser til en billetpris på ca. 35 NOK (ca. 27 DKK) for en enkelt zone.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Fredrikstad?

De norske hoteller opererer med den samme minimumsalder som i Danmark. Du skal være fyldt 18 år, for at kunne checke ind på egen hånd.

Skal man lægge depositum?

Der vil blive opkrævet et depositum, når du ankommer til det bookede hotel i Fredrikstad. Beløbet kan enten stilles med kontanter eller ved brug af kreditkort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Drikkepenge er ikke udbredt i den norske kultur. Der er allerede tilføjet skatter og servicetillæg fra restauranternes side.

Hvor sikkert er der i Fredrikstad?

Fredrikstad går for at være en sikker by at færdes i. Som på enhver anden rejse, så skader det dog ikke at tage de gængse forbehold.

Skal man medbringe adapter?

Du behøver ikke at medbringe en adapter til Norge, da de anvender stiktype C og F ligesom i Danmark.


Hvad koster et hotel i Fredrikstad pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Fredrikstad

Hostels og billige hoteller i Fredrikstad

Disse hoteller og hostels er de billigste ledige overnatningsmuligheder i Fredrikstad

Aktivitetsbyen Gamle Fredrikstad

7,3

423 kr.

Se hoteltilbud

Fredrikstad Sentrum

692 kr.

Se hoteltilbud

Near Trainstation And Center

10,0

539 kr.

Se hoteltilbud

Hotel Fredrikstad

704 kr.

Se hoteltilbud

Spacious One Bdr. Apt. with Balcony in Historic and Charming Fredrikstad, Norway

9,2

628 kr.

Se hoteltilbud

Quality Hotel Fredrikstad

8,0

808 kr.

Se hoteltilbud

Hoteller med mest værdi for pengene i Fredrikstad

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Aktivitetsbyen Gamle Fredrikstad

7,3

423 kr.

Se hoteltilbud

Hotel Victoria

7,9

863 kr.

Se hoteltilbud

Near Trainstation And Center

10,0

539 kr.

Se hoteltilbud

Gamlebyen Hotell- Fredrikstad

8,9

1.047 kr.

Se hoteltilbud

Quality Hotel Fredrikstad

8,0

808 kr.

Se hoteltilbud

Spacious One Bdr. Apt. with Balcony in Historic and Charming Fredrikstad, Norway

9,2

628 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo på hotel i Fredrikstad?

De kystvendte byer i Norge er populære destinationer for alverdens turister – inklusive danske – da de byder på masser af vand og natur.

Den populære by Fredrikstad deles i to af floden Glomma, så der er mulighed for at bo på hotel i Fredrikstad på begge sider af vandet. Det meste byliv finder du på den vestlige side, hvor mange forretningsrejsende holder til omkring Fredrikstad Stasjon. Et andet populært område er hotellerne tæt på Fredrikstad Domkirke. Tager du nord for domkirken, kan du bo ved alle butikkerne samt den populære Bryggepromenade med restauranter og cafeer ud til kanalen.

Det er oplagt at kombinere en ferie i Fredrikstad med hotelophold på begge sider af Glomma, for at opleve forskellen. Den østlige side er lige så attraktiv som den vestlige, da den huser den gamle bydel. Der kan du bo tæt på det gamle fort, som er omgivet af en smuk stjerneformet voldgrav.

Området er blandt de bedst bevarede fort-komplekser i verden, og er grundlagt af ingen ringere end Kong Frederik 2., som også har lagt navn til byen. En tredje mulighed i maritime og idylliske omgivelser byder på hoteller midt imellem øst og vest med Isegran Fort som den største attraktion.


Om Fredrikstad

Kong Frederik 2. har en stor andel i Fredrikstad og grundlæggelsen af byen, så de historiske rødder kan blive genopfrisket, når du drager på ferie i denne sydøstnorske by. Sidenhen blev byen kendt for sin savværkindustri og sine skibsværfter, inden det som i dag er naturen og de smukke attraktioner, der tegner billedet.

Fredrikstad er et yndet feriemål for dig, der kan lide historiske seværdigheder og samtidig vil nyde havet og den grønne natur. Den gamle bydel med fortet er byens signatur fra alle vinkler takket være den smukke arkitektur, og samtidig kan du handle ind i de hyggelige, brostensbelagte gader med Voldportgaten som centrum. I Gamlebyen er det værd at besøge Modelljernbanesenteret, der viser en minatureudgave af den gamle bydel.

Hvis du er til fisketure eller blot oplevelser til søs, er det muligt at hyre en fiskerbåd, der sejler mod syd til Hvaler-øerne. Normalt deles udgifterne blandt flere turister til en pris på ca. 200 NOK (ca. 155 DKK) pr. person, hvis båden er fyldt.

Byens hovedattraktioner kan opleves i løbet af en weekend, hvor der også er plads til hyggeture langs Bryggepromenaden samt afslapning ved Isegran. Den friske luft og nærheden til vandet gør byen ideel til ophold med velvære i centrum, hvad enten det er på land på hotellet eller til vands i en af byfærgerne.

Priser er tjekket 01-03-2018.


Rejseinformation: Fredrikstad

Hvor længe bor vores brugere i Fredrikstad?

Et ophold på 1 nat er mest populært for personer, der besøger Fredrikstad.

Hvad koster et hotel i Fredrikstad?

Hoteller i Fredrikstad tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 777 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Fredrikstad?

september er den billigste måned at booke et hotel i Fredrikstad. Priserne kan være 52% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Fredrikstad?

lørdag er typisk den billigste dag for hotelværelser i Fredrikstad. Den dyreste er typisk onsdag.

Hvad koster et hotel i Fredrikstad?

Hostels og hoteller op til 2 stjerner i Fredrikstad koster ca. 906 kr. for en seng pr. person. Du kan spare -128 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Fredrikstad.