Hoteller i Poznan

Find de bedste tilbud på 1.074 hoteller i Poznan, Polen

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Poznan

Der er mange skønne hoteller i Poznan. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Poznan

Wielkopolska Military Museum
INEA Stadion
Imperial Castle

Er der ledige hoteller i nærheden af Wielkopolska Military Museum?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af Wielkopolska Military Museum ligger på 295 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 12 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da Wielkopolska Military Museum er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af Wielkopolska Military Museum er normalt 7% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Poznan, som ligger på 273 kr..

Hoteller i nærheden af Wielkopolska Military Museum

Er der ledige hoteller i nærheden af INEA Stadion?

Nedenfor ses de 12 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Poznan, der er tættest på INEA Stadion. Gennemsnitsprisen i nærheden af INEA Stadion ligger på 278 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af INEA Stadion er normalt 2% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Poznan, som ligger på 273 kr..

Hoteller i nærheden af INEA Stadion

Er der ledige hoteller i nærheden af Imperial Castle?

momondo-brugere har anbefalet 12 hoteller til brugere, som gerne vil bo i nærheden af Imperial Castle. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 275 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Imperial Castle minder meget om gennemsnitsprisen for hoteller i Poznan, som ligger på 273 kr..

Hoteller i nærheden af Imperial Castle

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Poznan

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Poznan
Lavsæson
september
Højsæson
juni

Det billigste tidspunkt

31%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

37%

forventet prisstigning

Pris
245 kr. - 552 kr.
Dyreste dag på ugen
lørdag
Billigeste dag på ugen
mandag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

223 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

250 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at booke
Det billigste tidspunkt at booke hoteller i Poznan er: 1-2 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder.
1-2 stjerne
165 kr. - 230 kr.
3 stjerne
270 kr. - 342 kr.
4-5 stjerne
447 kr. - 480 kr.

Rejsetips til Poznan

Vores bedste tips til Poznan

Hvordan finder man et billigt hotel i Poznan?

De helt billige hoteller finder du uden for den gamle bydel og i distriktet Stare Miasto. Transportmulighederne er dog gode i Poznan, så det er nemt at komme frem og tilbage til hotellet. Rykker du mod vest til Grunwald eller nordvest til distriktet Jeżyce, kan du få en overnatning til ca. 78 PLN (140 DKK). Det er også muligt at bo tættere på centrum på et af byens hostels, hvor du så skal regne med en pris på ca. 112 PLN (200 DKK) pr. overnatning. Det er også klogt at holde øje med prisudviklingen i vintermånederne, hvor de koldere temperaturer gør, at byen ikke besøges af nær så mange turister.

Kan man rejse på budget?

Da priserne generelt stadig er i den lave ende i Poznan, er der lagt op til en mulig budgetferie. En weekendtur er nok for mange, hvad enten du rejser som del af et par eller som backpacker. Der er nemlig masser at kigge på, hvor rådhuset Ratusz w Poznaniu samt byens katedral Poznan Archikatedralna er gratis must-sees. Også flere af byens museer byder på gratis adgang hver lørdag. Så udnyt situationen og oplev museerne Poznan Archaeological Museum og Muzeum Narodowe w Poznaniu.

Hvis du vil slappe lidt af væk fra den livlige gamle bydel, så tag en madpakke med i Citadel Park eller Poznan Botaniske Have og nyd flora og fauna sammen med de lokale. Husk at medbringe en pose med byens lækre signaturbrød – de smagfulde St. Martins-croissanter, som der bages over 250 tons af pr. år!

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Selvom Poznan er en storby, så kan du nemt komme rundt til fods i den gamle bydel. Der vil dog også være tidspunkter, hvor du har brug for at tage en bus eller sporvogn. Det er mest gunstigt at investere i et Poznan City Card til en pris på ca. 79 PLN (142 DKK) for en 3-dags billet.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Poznan?

Ved indtjekning på et hotel i Poznan skal du være fyldt 18 år, da det er minimumsalderen på polske hoteller. Det er vigtigt at medbringe foto-ID, da det skal fremvises ved ankomst.

Skal man lægge depositum?

Du skal være forberedt på at lægge et depositum, når du ankommer til hotellet. Langt de fleste steder kan du vælge at trække det på kreditkort eller stille garantien med kontanter.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Det er en del af kulturen at give drikkepenge i Polens storbyer. Regn med omkring 10 % som standard på restauranter og lidt mere, hvis du har fået en rigtig god service.

Hvor sikkert er der i Poznan?

Poznan har ry for at være en sikker by at holde ferie i. Du bør dog stadig være varsom med opbevaring af personlige værdier – ligesom du også er det i enhver anden storby.

Skal man medbringe adapter?

Stiktype C og E er de gængse i Polen, og dermed kan du også anvende apparater med dansk stik i Poznan. Derfor er det ikke nødvendigt at medbringe en adapter.


Hvad koster et hotel i Poznan pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Poznan

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Poznan

Disse billige hoteller og vandrehjem i Poznan har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Poznan

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Hvor skal man overnatte i Poznan?

Langt de fleste polske storbyer er kendte for deres historiske atmosfære skabt af arkitektoniske perler som kirker, museer og torve. Det kan du også kan opleve, når du bor på hotel i Poznan. Byen går for at være Polens ældste. Så glæd dig til et imponerende tilbageblik i historien omgivet af kulisser, der får dig til at knipse løs med kameraet.

Ønsker du at bo helt centralt, og dermed tæt på topattraktioner som rådhuset Ratusz w Poznaniu og byens gamle torv Stary Rynek, så book et hotel i distriktet Stare Miasto, som dækker et større område vest for floden Warta. Det er i det hele taget vest for floden, at du finder de fleste hoteller, og hvor der dermed er mest liv.

Poznan er ikke blot kendt for sin historiske atmosfære, men også for sine mange indkøbsmuligheder. Det oplagte sted at bo tæt på byens mange butikker er ved Swiety Marcin, hvor du kan gå direkte hjem på hotellet med alle indkøbsposerne og så ud igen og videre på sightseeing.

Hvis du er til et af Polens nyeste og mest imponerende shoppingcentre, hvor du kan handle indendørs i fine omgivelser, så vælg et hotel omkring Stary Browar i den sydlige del af byen.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Poznan

Poznan er en af landets ældste byer, og levestandarden er blandt langt de fleste lokale er ret høj. Det ser man også i byen med alle de velholdte arkitektoniske perler samt de mange forretningsfolk, der hjælper med at holde hjulene igang.

Byen huser også mange universiteter, så fremtiden er også sikret med veluddannede hoveder. Beliggenheden ved Warta-floden skaber en maritim og romantisk stemning i byen i kombination med seværdigheder som slottet Zamek Krolewski og hele katedral-øen omkring Ostrow Tumski. Beliggenheden mellem Berlin og Warszawa gør det nemt at komme til byen i bil, med tog eller fly. Så der er mange gode grunde til at bo på hotel i Poznan.

Poznan er en by, som er kommet godt med op rent prismæssigt, men det er stadig billigt at holde ferie i Polens femtestørste by. En stor del af tiden vil nemlig gå med at kigge på imponerende bygningsværker, og alt dette kan kombineres med spisning på nogle af de mere overkommelige beværtninger. Især byens såkaldte milk bars er billige med et måltid til omkring 13 PLN (23 DKK) – her spiser også mange af byens studerende.

Så bliv klar til en ferie i Poznan, der både har en gammel bydel, den smukkeste arkitektur, hoteller og restauranter i alle prisklasser, floden Warta og masser af parker. Hvad mere kan man ønske sig?


Rejseinformation: Poznan

Hvor længe bor vores brugere i Poznan?

Et ophold på 3 nætter er mest populært for personer, der besøger Poznan.

Hvad koster et hotel i Poznan?

Prisen for et hotel i Poznan afhænger af en række faktorer såsom antal stjerner, placering og efterspørgsel. Generelt er den gennemsnitlige pris for et hotel omkring 345 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Poznan?

september er den billigste måned at booke et hotel i Poznan. Priserne kan være 31% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Poznan?

søndag er typisk den billigste dag for hotelværelser i Poznan. Den dyreste er typisk fredag.

Hvad koster et hotel i Poznan?

Hostels i Poznan koster typisk omkring 156 kr. pr. nat pr. person. Prisen er baseret på hostels og hoteller med 2 stjerner eller færre. Hostels er i gennemsnit 189 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på et hotel i Poznan.

Hvis vi tager højde for vejret i Poznan, hvilke seværdigheder er så populære i december?

Hvis du gerne vil bo på hotel i Poznan i december, er det vigtigt at vide, at gennemsnitstemperaturen er på 0 °C, og chancen for sne er lav med kun 30 mm forventet nedbør.