Hoteller i Poznan, Polen

Find tilbud på 157 hoteller i Poznan, Polen

Poznan, Polen
2. dec. — 3. dec.2
søn. 3.12
tor. 7.12

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Poznan

Find det perfekte hotel til dit ophold i Poznan
Pris
kr.156
kr.839
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Poznan


Hoteller i populære bydele i Poznan

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Poznan og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Poznan?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Poznan
LavsæsonmartsDet billigste tidspunkt
Højsæsonnovemberdet dyreste tidspunkt
35%forventet prisfald
34%forventet prisstigning

Rejsepriser

329 kr. - 770 kr.

Billigeste dag på ugentirsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenmandager den dyreste ugedag at booke på
345 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
599 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Poznan er: 1-2 stjerne, 87 dage før. 3 stjerne, 89 dage før.

1-2 stjerne

75 kr. - 1.112 kr.

3 stjerne

246 kr. - 1.466 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Poznan

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Poznan

Laveste hotelpris

123 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

City Park Hotel & Residence

Hoteller i nærheden af lufthavnen

2147

Gennemsnitslængde på ophold

3 dage
Den billigste pris for et værelse i Poznan, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 123 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Comfortable rooms.
Få en komfortabel rejse med en booking på City Park Hotel & Residence, det mest populære 5-stjernede hotel i Poznan(bedømmelse på 9/10 ud fra 2.746 anmeldelser).
Der er 2.147 hoteller i Poznan tæt på Wrocław. Apartament Airport er det nærmeste og ligger 0,7 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 3 dage, når de overnatter på hoteller i Poznan. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 3 dage i Poznan lå i sidste uge på 1.461 kr..

Rejsetips til Poznan

Hvordan finder man et billigt hotel i Poznan?

De helt billige hoteller finder du uden for den gamle bydel og i distriktet Stare Miasto. Transportmulighederne er dog gode i Poznan, så det er nemt at komme frem og tilbage til hotellet. Rykker du mod vest til Grunwald eller nordvest til distriktet Jeżyce, kan du få en overnatning til ca. 78 PLN (140 DKK). Det er også muligt at bo tættere på centrum på et af byens hostels, hvor du så skal regne med en pris på ca. 112 PLN (200 DKK) pr. overnatning. Det er også klogt at holde øje med prisudviklingen i vintermånederne, hvor de koldere temperaturer gør, at byen ikke besøges af nær så mange turister.

Kan man rejse på budget?

Da priserne generelt stadig er i den lave ende i Poznan, er der lagt op til en mulig budgetferie. En weekendtur er nok for mange, hvad enten du rejser som del af et par eller som backpacker. Der er nemlig masser at kigge på, hvor rådhuset Ratusz w Poznaniu samt byens katedral Poznan Archikatedralna er gratis must-sees. Også flere af byens museer byder på gratis adgang hver lørdag. Så udnyt situationen og oplev museerne Poznan Archaeological Museum og Muzeum Narodowe w Poznaniu. Hvis du vil slappe lidt af væk fra den livlige gamle bydel, så tag en madpakke med i Citadel Park eller Poznan Botaniske Have og nyd flora og fauna sammen med de lokale. Husk at medbringe en pose med byens lækre signaturbrød – de smagfulde St. Martins-croissanter, som der bages over 250 tons af pr. år!

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Selvom Poznan er en storby, så kan du nemt komme rundt til fods i den gamle bydel. Der vil dog også være tidspunkter, hvor du har brug for at tage en bus eller sporvogn. Det er mest gunstigt at investere i et Poznan City Card til en pris på ca. 79 PLN (142 DKK) for en 3-dags billet.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Poznan?

Ved indtjekning på et hotel i Poznan skal du være fyldt 18 år, da det er minimumsalderen på polske hoteller. Det er vigtigt at medbringe foto-ID, da det skal fremvises ved ankomst.

Skal man lægge depositum?

Du skal være forberedt på at lægge et depositum, når du ankommer til hotellet. Langt de fleste steder kan du vælge at trække det på kreditkort eller stille garantien med kontanter.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Det er en del af kulturen at give drikkepenge i Polens storbyer. Regn med omkring 10 % som standard på restauranter og lidt mere, hvis du har fået en rigtig god service.

Hvor sikkert er der i Poznan?

Poznan har ry for at være en sikker by at holde ferie i. Du bør dog stadig være varsom med opbevaring af personlige værdier – ligesom du også er det i enhver anden storby.

Skal man medbringe adapter?

Stiktype C og E er de gængse i Polen, og dermed kan du også anvende apparater med dansk stik i Poznan. Derfor er det ikke nødvendigt at medbringe en adapter.


Hvad koster et hotel i Poznan pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Poznan

2-stjernede hoteller

Billigst 222 kr.

Gennemsnitlig 263 kr.

Dyrest 303 kr.

Søg efter 2-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Poznan

Disse billige hoteller og vandrehjem i Poznan har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Poznan

Hoteller med mest værdi for pengene i Poznan

Disse Poznan hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Poznan

Langt de fleste polske storbyer er kendte for deres historiske atmosfære skabt af arkitektoniske perler som kirker, museer og torve. Det kan du også kan opleve, når du bor på hotel i Poznan. Byen går for at være Polens ældste. Så glæd dig til et imponerende tilbageblik i historien omgivet af kulisser, der får dig til at knipse løs med kameraet.

Ønsker du at bo helt centralt, og dermed tæt på topattraktioner som rådhuset Ratusz w Poznaniu og byens gamle torv Stary Rynek, så book et hotel i distriktet Stare Miasto, som dækker et større område vest for floden Warta. Det er i det hele taget vest for floden, at du finder de fleste hoteller, og hvor der dermed er mest liv.

Poznan er ikke blot kendt for sin historiske atmosfære, men også for sine mange indkøbsmuligheder. Det oplagte sted at bo tæt på byens mange butikker er ved Swiety Marcin, hvor du kan gå direkte hjem på hotellet med alle indkøbsposerne og så ud igen og videre på sightseeing.

Hvis du er til et af Polens nyeste og mest imponerende shoppingcentre, hvor du kan handle indendørs i fine omgivelser, så vælg et hotel omkring Stary Browar i den sydlige del af byen.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Poznan

Poznan er en af landets ældste byer, og levestandarden er blandt langt de fleste lokale er ret høj. Det ser man også i byen med alle de velholdte arkitektoniske perler samt de mange forretningsfolk, der hjælper med at holde hjulene igang.

Byen huser også mange universiteter, så fremtiden er også sikret med veluddannede hoveder. Beliggenheden ved Warta-floden skaber en maritim og romantisk stemning i byen i kombination med seværdigheder som slottet Zamek Krolewski og hele katedral-øen omkring Ostrow Tumski. Beliggenheden mellem Berlin og Warszawa gør det nemt at komme til byen i bil, med tog eller fly. Så der er mange gode grunde til at bo på hotel i Poznan.

Poznan er en by, som er kommet godt med op rent prismæssigt, men det er stadig billigt at holde ferie i Polens femtestørste by. En stor del af tiden vil nemlig gå med at kigge på imponerende bygningsværker, og alt dette kan kombineres med spisning på nogle af de mere overkommelige beværtninger. Især byens såkaldte milk bars er billige med et måltid til omkring 13 PLN (23 DKK) – her spiser også mange af byens studerende.

Så bliv klar til en ferie i Poznan, der både har en gammel bydel, den smukkeste arkitektur, hoteller og restauranter i alle prisklasser, floden Warta og masser af parker. Hvad mere kan man ønske sig?


Information om overnatning i Poznan

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Poznan

Hvor længe bor vores brugere i Poznan?

Et ophold på 3 nætter er mest populært for personer, der besøger Poznan.

Hvad koster et hotel i Poznan?

Prisen for et hotel i Poznan afhænger af en række faktorer såsom antal stjerner, placering og efterspørgsel. Generelt er den gennemsnitlige pris for et hotel omkring 526 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Poznan?

marts er den billigste måned at booke et hotel i Poznan. Priserne kan være 36% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Poznan?

mandag er typisk den billigste dag for hotelværelser i Poznan. Den dyreste er typisk søndag.

Hvad koster et luksushotel i Poznan?

Et luksushotel i 608 kr. koster ca. Poznan. Det er i gennemsnit 16%% dyrere end prisen for et gennemsnitligt hotel i Poznan, der koster ca. 526 kr. pr. nat.

Hvor skal man bo i Poznan?

Områder som Jeżyce, Stare Miasto, Grunwald og Wilda er populære, når folk booker hotel i Poznan.

Hvis vi tager højde for vejret i Poznan, hvilke seværdigheder er så populære i december?

Hvis du gerne vil bo på hotel i Poznan i december, er det vigtigt at vide, at gennemsnitstemperaturen er på 0 °C, og chancen for sne er lav med kun 30 mm forventet nedbør.

Har Poznan ferieboliger?

Ja, der er 1.002 ferieboliger i Poznan. I øjeblikket er Ionia Apartment - Stary Rynek- den mest populære feriebolig i Poznan, baseret på vores brugerdata. Søg efter ferieboliger i Poznan.

Har Poznan hostels?

Der er 64 hostels i Poznan, hvis du vil spare penge på ophold under din rejse. Moon Poznan er tilfældigvis det mest populære hostel i Poznan i øjeblikket. Find tilbud på hostels i Poznan.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Poznan?

Fra december 2023 er der 1.453 udbydere at vælge mellem for hoteller i Poznan.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Poznan?

Priser for hoteller i Poznan opdateres hver dag.


momondos yndlingshoteller i Poznan

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Poznan

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Poznan gennem momondo?

Ved at søge på hundredvis af rejsesites finder momondo hoteller og overnatningsmuligheder i Poznan, som du kan filtrere efter behov. Det er gratis at bruge momondo, og der er ingen skjulte bookinggebyrer eller -omkostninger.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Poznan?

Det er nemt at finde et godt sted at overnatte i Poznan med momondo. Filtrer alle søgersultaterne for at finde det sted, der er bedst til dig. Vil du have pool eller døgnåben reception? Vi har filtre til det hele. Gratis morgenmad? momondo kan også vise dig resultater for det. Filtrer efter gæstevurderinger, pris og adskillige andre faktorer, alt sammen gratis, på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Poznan på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.