Hoteller i Poznan, Polen

Find tilbud på 159 hoteller i Poznan, Polen

Poznan, Polen
2. dec. — 3. dec.2
lør. 3.12
ons. 7.12

Populære hoteller til en overnatning i Poznan

Find det perfekte hotel til dit ophold i Poznan
Pris
kr.71
kr.625
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Poznans bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Poznan

Pris

327 kr. – 402 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I POZNANJeżyce13% billigereHoteller i Jeżyce er de billigste i Poznan med kun 327 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I POZNANStare Miasto6% dyrereStare Miasto har de højeste hotelpriser i Poznan med værelser til 402 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I POZNANJeżyce54% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Jeżyce end i andre områder i Poznan

Oplevelser i Poznan


Hoteller i populære bydele i Poznan

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Poznan og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Poznan?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Poznan
LavsæsonaprilDet billigste tidspunkt
Højsæsonmajdet dyreste tidspunkt
45%forventet prisfald
41%forventet prisstigning

Rejsepriser

268 kr. - 813 kr.

Billigeste dag på ugentirsdagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugentorsdagis the most expensive day of the week to book
772 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
203 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Poznan er: 4-5 stjerne, 72 dage før.

1-2 stjerne

237 kr. - 294 kr.

3 stjerne

337 kr. - 402 kr.

4-5 stjerne

452 kr. - 545 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Poznan

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Poznan

Laveste hotelpris

50 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Hotel Blow Up Hall 5050

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1603

Gennemsnitslængde på ophold

1 dag
Den billigste pris for et værelse i Poznan, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 50 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Folk Hostel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Hotel Blow Up Hall 5050, det mest populære 5-stjernede hotel i Poznan.
Der er 1.603 hoteller i Poznan tæt på Wrocław. Apartament Airport er det nærmeste og ligger 0,7 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 1 dag, når de overnatter på hoteller i Poznan. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 1 dag i Poznan lå i sidste uge på 456 kr..

Rejsetips til Poznan

De helt billige hoteller finder du uden for den gamle bydel og i distriktet Stare Miasto. Transportmulighederne er dog gode i Poznan, så det er nemt at komme frem og tilbage til hotellet. Rykker du mod vest til Grunwald eller nordvest til distriktet Jeżyce, kan du få en overnatning til ca. 78 PLN (140 DKK). Det er også muligt at bo tættere på centrum på et af byens hostels, hvor du så skal regne med en pris på ca. 112 PLN (200 DKK) pr. overnatning. Det er også klogt at holde øje med prisudviklingen i vintermånederne, hvor de koldere temperaturer gør, at byen ikke besøges af nær så mange turister.

Da priserne generelt stadig er i den lave ende i Poznan, er der lagt op til en mulig budgetferie. En weekendtur er nok for mange, hvad enten du rejser som del af et par eller som backpacker. Der er nemlig masser at kigge på, hvor rådhuset Ratusz w Poznaniu samt byens katedral Poznan Archikatedralna er gratis must-sees. Også flere af byens museer byder på gratis adgang hver lørdag. Så udnyt situationen og oplev museerne Poznan Archaeological Museum og Muzeum Narodowe w Poznaniu. Hvis du vil slappe lidt af væk fra den livlige gamle bydel, så tag en madpakke med i Citadel Park eller Poznan Botaniske Have og nyd flora og fauna sammen med de lokale. Husk at medbringe en pose med byens lækre signaturbrød – de smagfulde St. Martins-croissanter, som der bages over 250 tons af pr. år!

Selvom Poznan er en storby, så kan du nemt komme rundt til fods i den gamle bydel. Der vil dog også være tidspunkter, hvor du har brug for at tage en bus eller sporvogn. Det er mest gunstigt at investere i et Poznan City Card til en pris på ca. 79 PLN (142 DKK) for en 3-dags billet.

Ved indtjekning på et hotel i Poznan skal du være fyldt 18 år, da det er minimumsalderen på polske hoteller. Det er vigtigt at medbringe foto-ID, da det skal fremvises ved ankomst.

Du skal være forberedt på at lægge et depositum, når du ankommer til hotellet. Langt de fleste steder kan du vælge at trække det på kreditkort eller stille garantien med kontanter.

Det er en del af kulturen at give drikkepenge i Polens storbyer. Regn med omkring 10 % som standard på restauranter og lidt mere, hvis du har fået en rigtig god service.

Poznan har ry for at være en sikker by at holde ferie i. Du bør dog stadig være varsom med opbevaring af personlige værdier – ligesom du også er det i enhver anden storby.

Stiktype C og E er de gængse i Polen, og dermed kan du også anvende apparater med dansk stik i Poznan. Derfor er det ikke nødvendigt at medbringe en adapter.


Hvad koster et hotel i Poznan pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Poznan

3-stjernede hoteller

Billigst 263 kr.

Gennemsnitlig 395 kr.

Dyrest 404 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Poznan

Disse billige hoteller og vandrehjem i Poznan har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Poznan

Hoteller med mest værdi for pengene i Poznan

Disse Poznan hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Poznan

Langt de fleste polske storbyer er kendte for deres historiske atmosfære skabt af arkitektoniske perler som kirker, museer og torve. Det kan du også kan opleve, når du bor på hotel i Poznan. Byen går for at være Polens ældste. Så glæd dig til et imponerende tilbageblik i historien omgivet af kulisser, der får dig til at knipse løs med kameraet.

Ønsker du at bo helt centralt, og dermed tæt på topattraktioner som rådhuset Ratusz w Poznaniu og byens gamle torv Stary Rynek, så book et hotel i distriktet Stare Miasto, som dækker et større område vest for floden Warta. Det er i det hele taget vest for floden, at du finder de fleste hoteller, og hvor der dermed er mest liv.

Poznan er ikke blot kendt for sin historiske atmosfære, men også for sine mange indkøbsmuligheder. Det oplagte sted at bo tæt på byens mange butikker er ved Swiety Marcin, hvor du kan gå direkte hjem på hotellet med alle indkøbsposerne og så ud igen og videre på sightseeing.

Hvis du er til et af Polens nyeste og mest imponerende shoppingcentre, hvor du kan handle indendørs i fine omgivelser, så vælg et hotel omkring Stary Browar i den sydlige del af byen.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Poznan

Poznan er en af landets ældste byer, og levestandarden er blandt langt de fleste lokale er ret høj. Det ser man også i byen med alle de velholdte arkitektoniske perler samt de mange forretningsfolk, der hjælper med at holde hjulene igang.

Byen huser også mange universiteter, så fremtiden er også sikret med veluddannede hoveder. Beliggenheden ved Warta-floden skaber en maritim og romantisk stemning i byen i kombination med seværdigheder som slottet Zamek Krolewski og hele katedral-øen omkring Ostrow Tumski. Beliggenheden mellem Berlin og Warszawa gør det nemt at komme til byen i bil, med tog eller fly. Så der er mange gode grunde til at bo på hotel i Poznan.

Poznan er en by, som er kommet godt med op rent prismæssigt, men det er stadig billigt at holde ferie i Polens femtestørste by. En stor del af tiden vil nemlig gå med at kigge på imponerende bygningsværker, og alt dette kan kombineres med spisning på nogle af de mere overkommelige beværtninger. Især byens såkaldte milk bars er billige med et måltid til omkring 13 PLN (23 DKK) – her spiser også mange af byens studerende.

Så bliv klar til en ferie i Poznan, der både har en gammel bydel, den smukkeste arkitektur, hoteller og restauranter i alle prisklasser, floden Warta og masser af parker. Hvad mere kan man ønske sig?


Information about staying in Poznan

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Poznan

Et ophold på 1 nat er mest populært for personer, der besøger Poznan.

Prisen for et hotel i Poznan afhænger af en række faktorer såsom antal stjerner, placering og efterspørgsel. Generelt er den gennemsnitlige pris for et hotel omkring 315 kr. pr. nat.

april er den billigste måned at booke et hotel i Poznan. Priserne kan være 45% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

mandag er typisk den billigste dag for hotelværelser i Poznan. Den dyreste er typisk onsdag.

Hostels i Poznan koster typisk omkring 193 kr. pr. nat pr. person. Prisen er baseret på hostels og hoteller med 2 stjerner eller færre. Hostels er i gennemsnit 123 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på et hotel i Poznan.

Områder som Jeżyce, Grunwald, Stare Miasto og Wilda er populære, når folk booker hotel i Poznan.

Hvis du gerne vil bo på hotel i Poznan i december, er det vigtigt at vide, at gennemsnitstemperaturen er på 0 °C, og chancen for sne er lav med kun 30 mm forventet nedbør.

Ja, der er 165 ferieboliger i Poznan. I øjeblikket er Apartamenty Velvet den mest populære feriebolig i Poznan, baseret på vores brugerdata. Søg efter ferieboliger i Poznan.

Der er 179 hostels i Poznan, hvis du vil spare penge på ophold under din rejse. ibis Poznan Stare Miasto er tilfældigvis det mest populære hostel i Poznan i øjeblikket. Find tilbud på hostels i Poznan.


momondos yndlingshoteller i Poznan

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Poznan

Villa Hof

Poznan, Storpolen, Polen

7,7
316 kr.
Topaz Hotel Poznan Centrum

Topaz Hotel Poznan Centrum

ul. Przemyslowa 34A, Poznan, Wielkopolskie, Poland

8,1
258 kr.

Pokoje kwatera prywatna

7 Jana Spychalskiego, Poznan, Wielkopolskie, Poland

8,0
108 kr.

Grey Hostel Pokoje 2 osobowe z łazienkami i TV

ul. Piołunowa 1 ul. Piołunowa 1, Poznan, Wielkopolskie, Poland

6,7
179 kr.

Hotel Gold

Bukowska 127A, Poznan, Wielkopolskie, Poland

8,3
215 kr.
Moon Poznan

Moon Poznan

9A, Dominikanska, Poznan, Wielkopolskie, Poland

8,1
201 kr.
Sleep in Hostel & Apartments

Sleep in Hostel & Apartments

ul. Stary Rynek 77, Poznan, Wielkopolskie, Poland

8,7
208 kr.
Focus Hotel Poznan

Focus Hotel Poznan

Ul. Serafitek 4, Poznan, Wielkopolskie, Poland

9,0
380 kr.
Lemon Plaza Hotel

Lemon Plaza Hotel

Druzbickiego 3, Poznan, Wielkopolskie, Poland

8,9
337 kr.
Hotel Kolegiacki

Hotel Kolegiacki

Pl. Kolegiacki 5, Poznan, Wielkopolskie, Poland

8,4
380 kr.
Pit Stop Hostel

Pit Stop Hostel

Ul. Wyspianskiego 15/5, Poznan, Wielkopolskie, Poland

6,9
79 kr.
Platinum Palace Residence

Platinum Palace Residence

Ul. Reymonta 19, Poznan, Wielkopolskie, Poland

8,8
438 kr.

Retro Hostel

ul. Kramarska 1/6, Poznan, Wielkopolskie, Poland

7,8
79 kr.

Hotel Sunny

Ul. Kowalewicka 12b, Poznan, Wielkopolskie, Poland

6,9
251 kr.
Apartamenty Pomaranczarnia

Apartamenty Pomaranczarnia

Poznan, Storpolen, Polen

9,0
179 kr.
Hotel Lechicka

Hotel Lechicka

101 Lechicka, Poznan, Wielkopolskie, Poland

7,7
294 kr.
Aparthouse Wozna 11 Old Town

Aparthouse Wozna 11 Old Town

Wozna 11, Poznan, Wielkopolskie, Poland

8,3
258 kr.
Moxy Poznan Airport

Moxy Poznan Airport

Bukowska 303, Poznan, Wielkopolskie, Poland

8,8
409 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Poznan


Hvorfor vælge momondo?

Ved at søge på hundredvis af rejsesites finder momondo hoteller og overnatningsmuligheder i Poznan, som du kan filtrere efter behov. Det er gratis at bruge momondo, og der er ingen skjulte bookinggebyrer eller -omkostninger.

Det er nemt at finde et godt sted at overnatte i Poznan med momondo. Filtrer alle søgersultaterne for at finde det sted, der er bedst til dig. Vil du have pool eller døgnåben reception? Vi har filtre til det hele. Gratis morgenmad? momondo kan også vise dig resultater for det. Filtrer efter gæstevurderinger, pris og adskillige andre faktorer, alt sammen gratis, på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.