Hoteller i Wrocław

Find de bedste tilbud på 1.224 hoteller i Wrocław, Polen

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Wrocław

Der er mange skønne hoteller i Wrocław. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Wrocław

Wroclaw Cathedral
Stadion Oporowska
Centennial Hall

Er der ledige hoteller i nærheden af Wroclaw Cathedral?

Hvis du har planer om at bo på nogen af de hoteller, som anbefales af momondo i området omkring Wrocław tæt på Wroclaw Cathedral, bør du forvente at skulle betale omkring 342 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 342 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af Wroclaw Cathedral. Hoteller i nærheden af Wroclaw Cathedral er normalt 4% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Wrocław, som ligger på 327 kr..

Hoteller i nærheden af Wroclaw Cathedral

Er der ledige hoteller i nærheden af Stadion Oporowska?

Nedenfor ses de 12 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Wrocław, der er tættest på Stadion Oporowska. Gennemsnitsprisen i nærheden af Stadion Oporowska ligger på 364 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Stadion Oporowska er normalt 10% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Wrocław, som ligger på 327 kr..

Hoteller i nærheden af Stadion Oporowska

Er der ledige hoteller i nærheden af Centennial Hall?

Hvis du er på udkig efter et hotel i Wrocław i nærheden af Centennial Hall, så har du heldet med dig. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheden af Centennial Hall og i gennemsnit koster hoteller i området 295 kr./nat. Prisen kan variere afhængigt af årstiden. Hoteller i nærheden af Centennial Hall er normalt 9% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Wrocław, som ligger på 327 kr..

Hoteller i nærheden af Centennial Hall

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Wrocław

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Wrocław
Lavsæson
februar
Højsæson
maj

Det billigste tidspunkt

23%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

24%

forventet prisstigning

Pris
268 kr. - 446 kr.
Dyreste dag på ugen
lørdag
Billigeste dag på ugen
søndag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

253 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

271 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Wrocław er: 4-5 stjerne, 90 dage før.
1-2 stjerne
215 kr. - 247 kr.
3 stjerne
367 kr. - 373 kr.
4-5 stjerne
512 kr. - 556 kr.

Godt at vide

Vores bedste tips til Wrocław

Hvordan finder man et billigt hotel i Wrocław?

Selvom Wrocław ligger i et af Polens rige områder, så ændrer det ikke ved, at du stadig kan bo billigt sammenlignet med danske priser. Især byens hostels er billige, og standarden er stadig fin. Budgethotellerne er også en mulighed, hvor mange af dem ligger uden for centrum samt omkring lufthavnen. En overnatning kan fås fra omkring 39 PLN (ca. 70 DKK), hvilket giver rig mulighed for at spare lidt på den front. Der kan være yderligere en smule at spare, hvis du rejser uden for sæsonen i vintermånederne.

Kan man rejse på budget?

Du behøver ikke at trække de store beløb på visakortet, når du holder ferie i Wrocław, medmindre du foretrækker at frekventere byens designerbutikker. En stor del af seværdighederne er gratis, og du behøver blot at gå rundt og nyde arkitekturen, Oder og de billige spisesteder. Byen huser mange kantineagtige spisesteder, hvor du selv fylder op og betaler for vægten. Har du mulighed for det bør du prøve specialiteten nalesnik, der er pandekager med fyld. Wrocław set fra oven er et smukt syn med byens mange tage og tårne. Synet kan nydes fra Sky Tower til en pris på ca. 11 PLN (ca. 20 DKK).

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Det er intet problem at komme rundt til fods i Wrocławs centrale distrikter. Skal du ud på lidt længere strækninger, så står valget mellem bus til en pris på ca. 3 PLN (omkring 5 DKK) pr. tur eller cykelleje til omkring 2 PLN (ca. 4 DKK) pr. time. Inden du lejer en af byens 740 cykler, skal du registreres i et system kaldet Nextbike.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Wrocław?

Det er et krav, at du er fyldt 18 år, inden du tjekker ind på et hotel i Wrocław. Dermed skal du også være klar med legitimation ved indtjekningen.

Skal man lægge depositum?

Du skal lægge et depositum, når du ankommer til det bookede hotel i Wrocław. Beløbet kan betales med enten kreditkort eller kontanter.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

I større polske byer er det udbredt at give drikkepenge. Det gælder også i Wrocław, hvor ca. 10 % er et godt standardbeløb at give.

Hvor sikkert er der i Wrocław?

Ligesom de fleste andre polske byer er Wrocław også en sikker by. Du skal dog altid opbevare personlige genstande forsvarligt samt være opmærksom på lommetyve i tætbefolkede områder.

Skal man medbringe adapter?

I Polen anvender man stiktype C og E, som også passer til danske stik, så lad roligt adapteren blive hjemme.


Hvad koster et hotel i Wrocław pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Wrocław
4 stjerner og op efter
Hotel Mercure Wroclaw Centrum
#1 Mest populær

Hotel Mercure Wroclaw Centrum

8,6

436 kr.

Se hoteltilbud
Radisson Blu Hotel, Wroclaw
#2 Mest populær

Radisson Blu Hotel, Wroclaw

8,7

423 kr.

Se hoteltilbud
Scandic Wroclaw
Mest for pengene

Scandic Wroclaw

8,6

309 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Wrocław

Disse billige hoteller og vandrehjem i Wrocław har gode priser til det lille rejsebudget
Scandic Wroclaw

Scandic Wroclaw

8,6

310 kr.

Se hoteltilbud
Radisson Blu Hotel, Wroclaw

Radisson Blu Hotel, Wroclaw

8,7

423 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Mercure Wroclaw Centrum

Hotel Mercure Wroclaw Centrum

8,6

436 kr.

Se hoteltilbud
Find populære hostels i Wrocław

Hoteller med mest værdi for pengene i Wrocław

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Radisson Blu Hotel, Wroclaw

Radisson Blu Hotel, Wroclaw

8,7

423 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Mercure Wroclaw Centrum

Hotel Mercure Wroclaw Centrum

8,6

436 kr.

Se hoteltilbud
Scandic Wroclaw

Scandic Wroclaw

8,6

310 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo på hotel i Wrocław?

Mange rejsende forbinder måske stadig Wrocław med navnet Breslau, som byen hed, da den hørte under Tyskland. I dag er denne fjerdestørste polske by blandt de rigeste i landet og byder oplevelser og indkvartering for enhver smag og budget.

Byen er opdelt i 48 osiedles (distrikter), men det er området Stare Miasto, hvor langt de fleste turister vælger at bo på hotel i Wroclaw. Der kan du bo helt tæt på byens centrale torv, Rynek, hvor alle de karakteristiske farvede huse ligger. Det er et af de mest fotogene steder i hele byen, så husk ekstra hukommelse på din smartphone. Rundt om hele torvet finder du restauranter og barer, så det er stedet, hvis du er til liv og glade dage.

Et andet centralt og attraktivt distrikt finder du på den østlige side af floden Oder i det område, der hedder Śródmieście. Der ligger byens ældste distrikt, Ostrów Tumski – også kendt som katedraløen. Det er et lidt mere fredeligt kvarter væk fra den trængsel og larm, der hersker omkring Rynek. I stedet vil du opleve nærheden til Oder, brostensbelagte gader samt idyl med udsigt til tårnhøje kirker med sylespidse spir. Men det er ikke kun by og vand der kendetegner Wrocław; du kan også bo i grønne områder, hvor Park Szczytnicki med den japanske have er et åndehul for dem, der vil nyde lide fuglesang samt flora og fauna.


Om Wrocław

Wrocław ligger i den sydvestlige del af Polen og har har været en del af Tyskland gennem mange år under navnet Breslau. I dag er byen en vigtig del af Polens kulturarv. Selvom landets større byer trækker de største overskrifter, så er Wrocław en uopdaget perle for mange, hvor byens arkitektur, billige hoteller og mange seværdigheder vil tilfredsstille enhver turist. Det store andel af unge studerende skaber god stemning og liv i gaderne, samtidig med at store internationale virksomheder har bosat sig i området.

Wrocław byder på noget for enhver rejsende. Byens operahus Opera Wrocławska samt musikhuset Narodowe Forum Muzyki er oplagte steder at nyde kulturen. Der findes naturligvis også underholdning for unge rejsende, der har mulighed for at opleve nattelivet i Wroclaw, hvor beværtningerne byder på drikkelse til overkommelige priser. Selvom det er lidt dyrere i Stare Miasto, så er der stadig penge at spare på sjov og ballade, hvad enten det er på barer eller diskoteker omkring Rynek. For de sports- og historieinteresserede er der også noget at opleve i form af Stadion Olimpijski fra 1926, der især anvendes til speedway og fodbold.

Priser er tjekket 20-02-2018.


Rejseinformation: Wrocław

Hvor længe bor vores brugere i Wrocław?

I gennemsnit overnatter vores brugere 4 nætter i Wrocław.

Hvad koster et hotel i Wrocław?

I gennemsnit koster værelser omkring 319 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Wrocław; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Wrocław?

Hoteller i Wrocław er typisk billigst i februar. Du kan forvente et prisfald på ca. 22% i denne periode.

Hvilken dag er den billigste at bo i Wrocław?

Hotelværelser i Wrocław er billigst lørdag og dyrest fredag.

Hvad koster et hotel i Wrocław?

Hostels og hoteller op til 2 stjerner i Wrocław koster ca. 145 kr. for en seng pr. person. Du kan spare 173 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Wrocław.

Hvis vi tager højde for vejret i Wrocław, hvilke seværdigheder er så populære i juli?

Med gode temperaturer på omkring 17 °C og kun en moderat chance for regn kan rejsende, der bor på et hotel i Wrocław overveje at besøge populære steder i nærheden af Wrocław.