Hoteller i Sopot

Find de bedste tilbud på 1.722 hoteller i Sopot, Polen

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Sopot

Der er mange skønne hoteller i Sopot. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Sopot

Sopot Beach
Aquapark Sopot
Lysa Gora Ski Area

Er der ledige hoteller i nærheden af Sopot Beach?

momondo-brugere har anbefalet 12 hoteller til brugere, som gerne vil bo i nærheden af Sopot Beach. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 371 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Sopot Beach er normalt 15% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Sopot, som ligger på 438 kr..

Hoteller i nærheden af Sopot Beach

Er der ledige hoteller i nærheden af Aquapark Sopot?

Nedenfor ses de 12 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Sopot, der er tættest på Aquapark Sopot. Gennemsnitsprisen i nærheden af Aquapark Sopot ligger på 360 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Aquapark Sopot er normalt 17% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Sopot, som ligger på 438 kr..

Hoteller i nærheden af Aquapark Sopot

Er der ledige hoteller i nærheden af Lysa Gora Ski Area?

momondo-brugere har anbefalet 12 hoteller til brugere, som gerne vil bo i nærheden af Lysa Gora Ski Area. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 280 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Lysa Gora Ski Area er normalt 36% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Sopot, som ligger på 438 kr..

Hoteller i nærheden af Lysa Gora Ski Area

Find billig overnatning i Sopots populære bydele

Søg efter hoteller i bydele i Sopot

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Sopot

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Sopot
Lavsæson
oktober
Højsæson
juni

Det billigste tidspunkt

29%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

24%

forventet prisstigning

Pris
409 kr. - 748 kr.
Dyreste dag på ugen
lørdag
Billigeste dag på ugen
søndag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

506 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

539 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at booke
Det billigste tidspunkt at booke hoteller i Sopot er: 3 stjerne, 13 dage før.
1-2 stjerne
316 kr. - 408 kr.
3 stjerne
572 kr. - 651 kr.
4-5 stjerne
927 kr. - 986 kr.

Rejsetips til Sopot

Vores bedste tips til Sopot

Hvordan finder man et billigt hotel i Sopot?

Da Sopot er en resortby for både polske og internationale turister, har mange kendte også valgt at investere i boliger i byen. Derudover er den attraktive status generelt med til at gøre boligpriserne til nogle af de dyreste i Polen. Det ændrer dog ikke ved, at du stadig har mulighed for at finde et billigt hotel i Sopot. Først og fremmest kan du rejse uden for højsæsonen i juli og august, hvor der er størst pres på hotellerne. Derudover er der penge at spare ved at finde et hotel væk fra kysten og Bohaterow Monte Cassino, for så er det muligt at få en overnatning helt ned til ca. 90 PLN (ca. 160 DKK).

Kan man rejse på budget?

På trods af at Sopot er en dyr by set med polske øjne, kan danske turister nyde godt af fordelagtige priser. Der er garanti for mange udendørsoplevelser, som ikke behøver at koste alverden. Hele byens nerve i form af Molo Sopot er omdrejningspunkt for en maritim stemning ved den mere end 500 meter lange molebro. Her kan du nyde en drink med udsigt til havet og livet, der foregår på stedet.

Byens kilometerlange strande skal også indtages, hvad enten det er om sommeren med badeture eller om foråret og efteråret med gåture. Det er hyggeligt at tage et spil minigolf ved stranden eller prøve vandsportsaktiviteter.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Du kommer nemmest rundt til fods i Sopot. Der kører busser, sporvogne og trolleybusser, og en 72-timers billet koster ca. 28 PLN (ca. 50 DKK).

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Sopot?

I Polen har man sat en minimumsalder på 18 år, når det drejer sig om check-in på hoteller. Derfor skal du huske et gyldigt foto-ID.

Skal man lægge depositum?

At stille et depositum er en del af det at bo på hotel i Sopot. Det specifikke beløb afhænger af det bookede hotel og dermed af prisen pr. overnatning.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

I polske turistbyer som Sopot er det standard at give drikkepenge. Ca. 10 % er et godt udgangspunkt.

Hvor sikkert er der i Sopot?

Sopot er en sikker by, men du skal altid opbevare personlige værdier forsvarligt. Derudover skal du bruge den sunde fornuft, som i enhver anden ferieby.

Skal man medbringe adapter?

Stiktype C og E anvendes i Polen, hvilket er heldigt, da du dermed slipper for at medbringe en adapter.


Hvad koster et hotel i Sopot pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Sopot

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Sopot

Disse billige hoteller og vandrehjem i Sopot har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Sopot

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Hvor skal man overnatte i Sopot?

Trænger du til et alternativ til verdens mest populære og besøgte storbyer, hvor det til tider kan være lidt trangt? Så prøv en ferie i en kystby, hvor der er nærhed til havet samt frisk luft.

Polske Sopot er et glimrende valg til en afslappende weekend med fokus på velvære og selvforkælelse. Byen har også et godt natteliv, så du kan vælge det ene eller andet – eller kombinere begge dele. Beliggenheden ud til Østersøen betyder mulighed for at bo med udsigt på hotel i Sopot. Grand Hotel er byens mest kendte, som ligger omtrent midt på kyststrækningen og tæt på byen. Både på nord- og sydsiden af dette populære hotel ligger der kysthoteller med udsigt, hvor priserne også er derefter.

Hvis du ikke har behov for nærmest at bo i vandkanten, er der mange andre distrikter at vælge imellem, når der skal bookes hotel i Sopot. For de indkøbslystne og festglade er der mulighed for at bo ved en af de mest populære gader i hele Polen i form af Bohaterow Monte Cassino. Den er løbende restaureret og fremstår i dag i tip-top stand, så du kan gå oppe fra kirken Kościół św. Jerzego og hele vejen ned – og direkte i Østersøen.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Sopot

Sopot har i årtier tiltrukket kendte og rige folk, som nyder byens mange muligheder. I dag ses det stadig på byen, at den er forbundet med terapi for krop og sjæl i form af kurhoteller og spacentre, der sender dig veludhvilet hjem efter en ferie.

På den anden side byder byen også på et varieret natteliv samt masser af indkøbsmuligheder i kraft af hovedstrøget Bohaterow Monte Cassino. Det er dog de samme mennesker, som tiltrækkes, for når du har hvilet ud med massage, boblebad og strandture, kan en drink eller to nydes på byens barer efter en indkøbstur.

Molo Sopot og hele kysten omkring er et af denne nordpolske bys særlige kendetegn. Der kan du slappe af med noget godt at spise og dyrke aktiviteter i vandet. Hvis det ikke er strandvejr, så tag i Aqua Park Sopot, hvor du sammen med familien kan nyde de mange indendørs faciliteter. Når du alligevel er nær Molo Sopot, så tag også forbi fyrtårnet, hvorfra du har en formidabel udsigt. Når der skal tages billeder, så slår intet Krzywy Domek, der er en perfekt baggrund på en selfie. Dette krøllede hus er et af byens nyere vartegn, som også byder på butikker og en velbesøgt natklub.


Rejseinformation: Sopot

Hvor længe bor vores brugere i Sopot?

4 nætter er det gennemsnitlige ophold for personer, der besøger Sopot.

Hvad koster et hotel i Sopot?

Prisen for et hotelværelse i Sopot vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 477 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Sopot?

Hoteller i Sopot er typisk billigst i oktober. Du kan forvente et prisfald på ca. 29% i denne periode.

Hvilken dag er den billigste at bo i Sopot?

Hotelværelser i Sopot er billigst lørdag og dyrest fredag.

Hvad koster et hotel i Sopot?

Et hostel i Sopot koster i gennemsnit ca. 318 kr. pr. person pr. nat for et hostel eller hotel med 2 stjerner eller mindre. Det er 160 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Sopot pr. nat.

Hvis vi tager højde for vejret i Sopot, hvilke seværdigheder er så populære i december?

Hvis du gerne vil bo på hotel i Sopot i december, er det vigtigt at vide, at gennemsnitstemperaturen er på -1 °C, og chancen for sne er lav med kun 55 mm forventet nedbør.