Hoteller i Gdańsk, Polen

Find tilbud på 314 hoteller i Gdańsk, Polen

Gdańsk, Polen
30. nov. — 1. dec.2
fre. 1.12
tir. 5.12

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Gdańsk

Find det perfekte hotel til dit ophold i Gdańsk
Pris
kr.271
kr.660
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Gdańsk


Hoteller i populære bydele i Gdańsk

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Gdańsk og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Gdańsk?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Gdańsk
LavsæsonjanuarDet billigste tidspunkt
Højsæsonaugustdet dyreste tidspunkt
21%forventet prisfald
22%forventet prisstigning

Rejsepriser

543 kr. - 881 kr.

Billigeste dag på ugenlørdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenfredager den dyreste ugedag at booke på
552 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
667 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Gdańsk er: 1-2 stjerne, 50 dage før. 3 stjerne, 60 dage før. 4-5 stjerne, 80 dage før.

1-2 stjerne

258 kr. - 612 kr.

3 stjerne

272 kr. - 653 kr.

4-5 stjerne

292 kr. - 1.529 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Gdańsk

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Gdańsk

Laveste hotelpris

122 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Radisson Blu Hotel, Gdansk

Hoteller i nærheden af lufthavnen

10185

Gennemsnitslængde på ophold

7 dage
Den billigste pris for et værelse i Gdańsk, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 122 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Olympic - Old Town, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Radisson Blu Hotel, Gdansk, det mest populære 5-stjernede hotel i Gdańsk(bedømmelse på 8,7/10 ud fra 4.598 anmeldelser).
Der er 10.185 hoteller i Gdańsk tæt på Gdańsk Rebiechowo. Hampton by Hilton Gdansk Airport er det nærmeste og ligger 0,5 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 7 dage, når de overnatter på hoteller i Gdańsk. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 7 dage i Gdańsk lå i sidste uge på 4.493 kr..

Rejsetips til Gdańsk

Hvordan finder man et billigt hotel i Gdańsk?

Selvom det altid er dyrere at holde ferie i de populære turistbyer, så er prisniveauet i Polen stadig lavt set med danske øjne. I Gdańsk finder du en bred vifte af overnatningsmuligheder for ethvert budget, og her er det byens hostels samt ferielejligheder, der er billigst. Byen vrimler med turister og lokale fra andre dele af Polen om sommeren, og det betyder naturligvis også, at prisniveauet er lavere uden for højsæsonen. Som eksempel kan et simpelt værelse i august måned fås for omkring 150 DKK.

Kan man rejse til Gdańsk på budget?

Du kan sagtens få en billig ferie i Gdańsk da både overnatning og oplevelser kan fås til rimelige penge. Gdańsk er kendt for sit imponerende havneområde og huser nogle af de største værfter i landet. De mange kraner står som smukke skulpturer, og hele området er ideelt til gåture med kameraet klar. I samme ombæring kan du også tage op til Gradowa Bakke, der ligger 50 meter over havet, hvorfra du får en flot panoramaudsigt. Prøv også at tage forbi udendørs kunstsightseeing i området Zaspa, hvor du kan se 54 vægmalerier, og om sommeren er der malefestivaler samt gratis rundvisning.

Hvordan kommer man nemmest rundt?

Selvom Gdańsk er en storby, så er det nemmest at komme rundt til fods, når du opholder dig i midtbyen. Byen har også både busforbindelser og sporvogne, hvor et såkaldt Tourist Card til ubegrænset kørsel samt forskellige entrérabatter koster omkring 75 DKK for 24 timer.

Kan man booke hotel i Gdańsk uden kreditkort?

Det er muligt at booke et hotel i Gdańsk uden kreditkort.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Gdańsk?

Minimumsalderen er 18 år ved indtjekning på et hotel.

Skal man lægge depositum på hoteller?

Der skal lægges et depositum ved ankomst – enten med kontanter eller via kreditkort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge i Gdańsk?

Forvent at give omkring 10% i drikkepenge i Polen.

Hvor sikkert er der i byen?

Gdańsk er generelt en sikker by med politipatruljer i gaderne, men du skal stadig være opmærksom på lommetyve.

Skal man medbringe adapter?

Du behøver ikke at medbringe en adapter, når der skal holdes ferie i Polen.


Hvad koster et hotel i Gdańsk pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Gdańsk

5-stjernede hoteller

Billigst 493 kr.

Gennemsnitlig 578 kr.

Dyrest 915 kr.

Søg efter 5-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Gdańsk

Disse billige hoteller og vandrehjem i Gdańsk har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Gdańsk

Hoteller med mest værdi for pengene i Gdańsk

Disse Gdańsk hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Gdańsk

Polen er meget mere end Warszawa og Krakow, der ofte promoveres som landets to primære destinationer. Særligt for de historieinteresserede rejsende er Gdańsk en perfekt destination at rejse til. Byen er på en måde opdelt i to af en smal kanal, hvor du i den nordlige del, også kendt som Stare Miasto, finder den gamle bydel med bl.a. det gamle rådhus helt nede ved kanalen.

Rykker du lidt længere mod nordvest, så er du i nærheden af byens hovedbanegård, hvor det er oplagt at bo på hotel, hvis du ankommer med offentlig transport eller ønsker at bevæge sig rundt med offentlig transport til andre steder i landet.

Syd for kanalen, i området Główne Miasto, finder du de fleste seværdigheder, og det er også denne bydel, der er størst, når du sammenligner distrikterne i centrum. Vil du bo centralt på hotel i Gdańsk  kan du kigge i området omkring hovedgaden Ulica Długa – også kendt som Long Lane, der blandt andet leder hen til den berømte byport Złota Brama (den gyldne port) samt Brama Zielona (den grønne port), der et gammelt, smukt palads. I dette område har du alle attraktionerne lige rundt om hjørnet blandet med barer og restauranter.

Gdańsk er kendt for sit maritime miljø takket være forskellige floder og kanaler, så du kan også finde hoteller med udsigt til vandet på både på den østlige og vestlige side af floden Motława.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Gdańsk

Mange kunne fristes til at tænke, at Gdańsk har noget med Danmark at gøre, men det er dog ikke tilfældet. Den polske havneby ved floden Wisła har skiftevis været tysk og polsk af flere omgange, og ind imellem har den også været fristad. Gdańsk har også haft status af hansestad, hvilket understreger byens vigtige position inden for import og eksport med udgangspunkt i havnen. Under 2.vVrdenskrig blev Gdańsk næsten bombet helt ned, men i dag er den på imponerende vis genopbygget og fremstår autentisk og velbevaret.

Du kan nemt bruge en uge i Gdańsk, men det er også muligt at se meget på en enkelt weekend. Hele pladsen ved Długi Targ, også kendt som Long Market, er stedet, hvor eliten mødtes i gamle dage, men i dag er dette fantastiske område mødested for både turister og lokale med Neptun-fontænen som omdrejningspunkt. Byen huser mange forskellige og smukke kirker, hvor du bør se nærmere på Bazylika Mariacka – bedre kendt som Mariakirken – der er en af de største murstenskirker i verden.

Gdańsk er også kendt for rav, og derfor bør man suge til sig af viden på byens ravmuseum efterfulgt af en shoppingtur i en af de mange ravbutikker. Byens middelalderkran ved floden Motława er også et specielt syn med sine to murstenstårne, der også fungerede som fæstningsværk mod fjender fra havsiden.


Information om overnatning i Gdańsk

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Gdańsk

Hvor længe bor vores brugere i Gdańsk?

Det gennemsnitlige ophold i Gdańsk varer 7 nights.

Hvad koster et hotel i Gdańsk?

I gennemsnit koster værelser omkring 683 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Gdańsk; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Gdańsk?

Den billigste måned at booke et hotel i Gdańsk er januar. Prisen på dit værelse kan være helt op til 21% billigere end i de dyreste måneder.

Hvilken dag er den billigste at bo i Gdańsk?

fredag er den billigste dag at bo på hotel i Gdańsk, og torsdag er den dyreste.

Hvad koster et luksushotel i Gdańsk?

Luksushoteller i Gdańsk koster ca. 783 kr. pr. nat pr. person. Et luksushotel koster 12%% mere end et gennemsnitligt hotel i Gdańsk, der koster ca. 683 kr. pr. nat pr. person.

Hvad koster et hotel i Gdańsk?

Et hostel i Gdańsk koster i gennemsnit ca. 376 kr. pr. person pr. nat for et hostel eller hotel med 2 stjerner eller mindre. Det er 309 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Gdańsk pr. nat.

Hvor skal man bo i Gdańsk?

De fleste brugere bor i Brzeźno, Oliwa, Śródmieście og Brętowo i Gdańsk.

Hvis vi tager højde for vejret i Gdańsk, hvilke seværdigheder er så populære i december?

Hvis du gerne vil bo på hotel i Gdańsk i december, er det vigtigt at vide, at gennemsnitstemperaturen er på 0 °C, og chancen for sne er lav med kun 50 mm forventet nedbør.

Har Gdańsk ferieboliger?

Ja, der er 6.152 ferieboliger i Gdańsk. I øjeblikket er White Room Gdansk den mest populære feriebolig i Gdańsk, baseret på vores brugerdata. Søg efter ferieboliger i Gdańsk.

Har Gdańsk hostels?

Ja, byen Gdańsk har ledige hostels. Du kan vælge mellem 75 Gdańsk hostels. Vi anbefaler et ophold på Folks Village Plowce House, som er det mest populære blandt vores brugere. Søg efter hostels i Gdańsk.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Gdańsk?

Fra november 2023 er der 5.605 udbydere at vælge mellem for hoteller i Gdańsk.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Gdańsk?

Priser for hoteller i Gdańsk opdateres hver dag.


momondos yndlingshoteller i Gdańsk

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Gdańsk

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Gdańsk gennem momondo?

momondo er gratis at bruge, og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. momondo søger på adskillige rejsesites for at vise dig hoteller og give dig overnatningsmuligheder i Gdańsk, som du derefter nemt og hurtigt kan filtrere.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Gdańsk?

momondo finder et godt sted at overnatte i Gdańsk for dig ved at gøre det muligt for dig at filtrere og tilpasse din søgning. Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Gdańsk på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.