Hoteller i Gdańsk, Polen

Find tilbud på 351 hoteller i Gdańsk, Polen

Gdańsk, Polen
29. sep. — 30. sep.2
fre. 30.9
tir. 4.10

Populære hoteller til en overnatning i Gdańsk

Find det perfekte hotel til dit ophold i Gdańsk
Pris
kr.69
kr.494
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Gdańsks bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Gdańsk

Pris

398 kr. – 665 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I GDAŃSKWrzeszcz Górny26% billigereHoteller i Wrzeszcz Górny er de billigste i Gdańsk med kun 398 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I GDAŃSKMatarnia19% dyrereMatarnia har de højeste hotelpriser i Gdańsk med værelser til 665 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I GDAŃSKŚródmieście87% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Śródmieście end i andre områder i Gdańsk

Oplevelser i Gdańsk


Hoteller i populære bydele i Gdańsk

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Gdańsk og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Gdańsk?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Gdańsk
LavsæsonmajDet billigste tidspunkt
Højsæsonjulidet dyreste tidspunkt
49%forventet prisfald
54%forventet prisstigning

Rejsepriser

353 kr. - 1.528 kr.

Dyreste dag på ugenfredagis the most expensive day of the week to book
Billigeste dag på ugenlørdagis the cheapest day of the week to book
6.055 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
1.793 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Gdańsk er: 1-2 stjerne, 65 dage før. 4-5 stjerne, 67 dage før.

1-2 stjerne

339 kr. - 355 kr.

3 stjerne

501 kr. - 563 kr.

4-5 stjerne

679 kr. - 741 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Gdańsk

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Gdańsk

Laveste hotelpris

69 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Dwor Oliwski City Hotel & Spa

Hoteller i nærheden af lufthavnen

30

Gennemsnitslængde på ophold

9 dage
Den billigste pris for et værelse i Gdańsk, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 69 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos La Guitarra Hostel, et 1-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Dwor Oliwski City Hotel & Spa, det mest populære 5-stjernede hotel i Gdańsk(bedømmelse på 8,7/10 ud fra 565 anmeldelser).
Der er 30 hoteller i Gdańsk tæt på Gdańsk Rebiechowo. Hampton by Hilton Gdansk Airport er det nærmeste og ligger 0,6 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 9 dage, når de overnatter på hoteller i Gdańsk. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 9 dage i Gdańsk lå i sidste uge på 4.566 kr..

Rejsetips til Gdańsk

Hvordan finder man et billigt hotel i Gdańsk?

Selvom det altid er dyrere at holde ferie i de populære turistbyer, så er prisniveauet i Polen stadig lavt set med danske øjne. I Gdańsk finder du en bred vifte af overnatningsmuligheder for ethvert budget, og her er det byens hostels samt ferielejligheder, der er billigst. Byen vrimler med turister og lokale fra andre dele af Polen om sommeren, og det betyder naturligvis også, at prisniveauet er lavere uden for højsæsonen. Som eksempel kan et simpelt værelse i august måned fås for omkring 150 DKK.

Kan man rejse til Gdańsk på budget?

Du kan sagtens få en billig ferie i Gdańsk da både overnatning og oplevelser kan fås til rimelige penge. Gdańsk er kendt for sit imponerende havneområde og huser nogle af de største værfter i landet. De mange kraner står som smukke skulpturer, og hele området er ideelt til gåture med kameraet klar. I samme ombæring kan du også tage op til Gradowa Bakke, der ligger 50 meter over havet, hvorfra du får en flot panoramaudsigt. Prøv også at tage forbi udendørs kunstsightseeing i området Zaspa, hvor du kan se 54 vægmalerier, og om sommeren er der malefestivaler samt gratis rundvisning.

Hvordan kommer man nemmest rundt?

Selvom Gdańsk er en storby, så er det nemmest at komme rundt til fods, når du opholder dig i midtbyen. Byen har også både busforbindelser og sporvogne, hvor et såkaldt Tourist Card til ubegrænset kørsel samt forskellige entrérabatter koster omkring 75 DKK for 24 timer.

Kan man booke hotel i Gdańsk uden kreditkort?

Det er muligt at booke et hotel i Gdańsk uden kreditkort.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Gdańsk?

Minimumsalderen er 18 år ved indtjekning på et hotel.

Skal man lægge depositum på hoteller?

Der skal lægges et depositum ved ankomst – enten med kontanter eller via kreditkort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge i Gdańsk?

Forvent at give omkring 10% i drikkepenge i Polen.

Hvor sikkert er der i byen?

Gdańsk er generelt en sikker by med politipatruljer i gaderne, men du skal stadig være opmærksom på lommetyve.

Skal man medbringe adapter?

Du behøver ikke at medbringe en adapter, når der skal holdes ferie i Polen.


Hvad koster et hotel i Gdańsk pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Gdańsk

5-star hotels

Cheapest 419 kr.

Average 692 kr.

Most expensive 1.392 kr.

Search 5-star hotels

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Gdańsk

Disse billige hoteller og vandrehjem i Gdańsk har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Gdańsk

Hoteller med mest værdi for pengene i Gdańsk

Disse Gdańsk hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Gdańsk

Polen er meget mere end Warszawa og Krakow, der ofte promoveres som landets to primære destinationer. Særligt for de historieinteresserede rejsende er Gdańsk en perfekt destination at rejse til. Byen er på en måde opdelt i to af en smal kanal, hvor du i den nordlige del, også kendt som Stare Miasto, finder den gamle bydel med bl.a. det gamle rådhus helt nede ved kanalen.

Rykker du lidt længere mod nordvest, så er du i nærheden af byens hovedbanegård, hvor det er oplagt at bo på hotel, hvis du ankommer med offentlig transport eller ønsker at bevæge sig rundt med offentlig transport til andre steder i landet.

Syd for kanalen, i området Główne Miasto, finder du de fleste seværdigheder, og det er også denne bydel, der er størst, når du sammenligner distrikterne i centrum. Vil du bo centralt på hotel i Gdańsk  kan du kigge i området omkring hovedgaden Ulica Długa – også kendt som Long Lane, der blandt andet leder hen til den berømte byport Złota Brama (den gyldne port) samt Brama Zielona (den grønne port), der et gammelt, smukt palads. I dette område har du alle attraktionerne lige rundt om hjørnet blandet med barer og restauranter.

Gdańsk er kendt for sit maritime miljø takket være forskellige floder og kanaler, så du kan også finde hoteller med udsigt til vandet på både på den østlige og vestlige side af floden Motława.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Gdańsk

Mange kunne fristes til at tænke, at Gdańsk har noget med Danmark at gøre, men det er dog ikke tilfældet. Den polske havneby ved floden Wisła har skiftevis været tysk og polsk af flere omgange, og ind imellem har den også været fristad. Gdańsk har også haft status af hansestad, hvilket understreger byens vigtige position inden for import og eksport med udgangspunkt i havnen. Under 2.vVrdenskrig blev Gdańsk næsten bombet helt ned, men i dag er den på imponerende vis genopbygget og fremstår autentisk og velbevaret.

Du kan nemt bruge en uge i Gdańsk, men det er også muligt at se meget på en enkelt weekend. Hele pladsen ved Długi Targ, også kendt som Long Market, er stedet, hvor eliten mødtes i gamle dage, men i dag er dette fantastiske område mødested for både turister og lokale med Neptun-fontænen som omdrejningspunkt. Byen huser mange forskellige og smukke kirker, hvor du bør se nærmere på Bazylika Mariacka – bedre kendt som Mariakirken – der er en af de største murstenskirker i verden.

Gdańsk er også kendt for rav, og derfor bør man suge til sig af viden på byens ravmuseum efterfulgt af en shoppingtur i en af de mange ravbutikker. Byens middelalderkran ved floden Motława er også et specielt syn med sine to murstenstårne, der også fungerede som fæstningsværk mod fjender fra havsiden.


Information about staying in Gdańsk

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Gdańsk

Det gennemsnitlige ophold i Gdańsk varer 9 nights.

I gennemsnit koster værelser omkring 412 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Gdańsk; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

Den billigste måned at booke et hotel i Gdańsk er maj. Prisen på dit værelse kan være helt op til 50% billigere end i de dyreste måneder.

fredag er den billigste dag at bo på hotel i Gdańsk, og torsdag er den dyreste.

Et hostel i Gdańsk koster i gennemsnit ca. 233 kr. pr. person pr. nat for et hostel eller hotel med 2 stjerner eller mindre. Det er 179 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Gdańsk pr. nat.

De fleste brugere bor i Brzeźno, Oliwa, Wyspa Sobieszewska og Śródmieście i Gdańsk.

Med en gennemsnitstemperatur på 8 °C og en forventet mængde nedbør på 50 mm er oktober en god måned til at udforske omegnen omkring Gdańsk.

Ja, der er 200 ferieboliger i Gdańsk. I øjeblikket er Elite Apartments Spa Zone den mest populære feriebolig i Gdańsk, baseret på vores brugerdata. Søg efter ferieboliger i Gdańsk.

Ja, byen Gdańsk har ledige hostels. Du kan vælge mellem 151 Gdańsk hostels. Vi anbefaler et ophold på Hostel Zappio, som er det mest populære blandt vores brugere. Søg efter hostels i Gdańsk.


momondos yndlingshoteller i Gdańsk

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Gdańsk

Pokoje Goscinne

Gdańsk, Województwo pomorskie, Polen

8,4
193 kr.

Loft Apartments

Gdańsk, Województwo pomorskie, Polen

9,1
278 kr.
Villa Vrest

Villa Vrest

ul. Hugo Kollataja 3, Gdansk, Pomorskie, Poland

8,1
255 kr.
Hotel Focus Gdansk

Hotel Focus Gdansk

Ul. Elblaska 85, Gdansk, Pomorskie, Poland

8,2
270 kr.

Komturia Old Town by Fahrenheit

ul. Grodzka 9, Gdansk, Pomorskie, Poland

9,1
363 kr.
Hotel Faros

Hotel Faros

Ul. Slowackiego 165, Gdansk, Pomorskie, Poland

9,1
471 kr.
Hotel Arena Expo

Hotel Arena Expo

ul. Marynarki Polskiej 71, Gdansk, Pomorskie, Poland

8,6
363 kr.

Hostel Universus I Apartament

ul. Podgarbary 10, Gdansk, Pomorskie, Poland

8,3
69 kr.
Moon Hostel

Moon Hostel

Ul. Dlugie Ogrody 6a, Gdansk, Pomorskie, Poland

8,1
162 kr.
Villa Eva

Villa Eva

Batorego 28, Gdansk, Pomorskie, Poland

8,9
324 kr.

Villa Ambra

ul. Juraty 24, Gdansk, Pomorskie, Poland

8,9
301 kr.

Forrest Apartments & Hostel

13 Spichrzowa, Gdansk, Pomorskie, Poland

9,2
131 kr.
Hotel Grano

Hotel Grano

Pszenna 3, Gdansk, Pomorskie, Poland

9,1
401 kr.

Airport Motel Gdn

ul. Spadochroniarzy 12, Gdansk, Pomorskie, Poland

8,4
255 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Gdańsk


Hvorfor vælge momondo?

momondo er gratis at bruge, og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. momondo søger på adskillige rejsesites for at vise dig hoteller og give dig overnatningsmuligheder i Gdańsk, som du derefter nemt og hurtigt kan filtrere.

momondo finder et godt sted at overnatte i Gdańsk for dig ved at gøre det muligt for dig at filtrere og tilpasse din søgning. Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.