Hoteller i Limone sul Garda, Italien

Find tilbud på 58 hoteller i Limone sul Garda, Italien

Limone sul Garda, Brescia, Italien
28. nov. — 29. nov.2
ons. 29.11
søn. 3.12

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Limone sul Garda

Find det perfekte hotel til dit ophold i Limone sul Garda
Pris
kr.551
kr.2411
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hvornår skal man booke et hotel i Limone sul Garda?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Limone sul Garda
Billigeste dag på ugenonsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugensøndager den dyreste ugedag at booke på
616 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.838 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Limone sul Garda er: 3 stjerne, 39 dage før.

3 stjerne

558 kr. - 1.369 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Limone sul Garda

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Limone sul Garda

Laveste hotelpris

438 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Eala My Lakeside Dream - Adults Friendly

Hoteller i nærheden af lufthavnen

10069
Den billigste pris for et værelse i Limone sul Garda, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 438 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Residence La Madonnina, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Eala My Lakeside Dream - Adults Friendly, det mest populære 5-stjernede hotel i Limone sul Garda(bedømmelse på 9,5/10 ud fra 635 anmeldelser).
Der er 10.069 hoteller i Limone sul Garda tæt på Venedig Marco Polo. Resting Pods - Zzzleepandgo Vce Venice Airport er det nærmeste og ligger 0,3 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Limone sul Garda

Hvordan finder man et billigt hotel i Limone sul Garda?

Generelt kan du forvente en pris på mellem 67 og 94 EUR (ca. 500-700 DKK) for et dobbeltværelse på et hotel i Limone sul Garda. Det gælder for et centralt hotel, såvel for et hotel i Sopine. Der kan være penge at spare ved at bo på vandrehjem (der ligger et 7 km fra Limone sul Garda), hvor du kan indlogere op til fire personer på et værelse der koster mellem 107 og 121 EUR (ca. 800-900 DKK) per nat eller en køjeseng på en sovesal for ca. 34 EUR (ca. 250 DKK) per nat med morgenmad inkluderet i prisen.

Kan man rejse på budget?

Der ligger en lille håndfuld museer i Limone sul Garda. Du kan blandt andet få en guidet tour i Citronhuset La Limonaia “del Castél” for ca. 2 EUR (ca. 15 DKK). Hvis du betaler ca. 5 EUR (ca. 37 DKK), er der en smagsprøve med i prisen. Det koster ca. 1 EUR (ca. 7,5 DKK) for børn mellem 9 og 14 år, mens det er gratis for børn under 9 år. Du kan også besøge Tesol Museet, som er dedikeret til Daniele Combioni, der tilbragte størstedelen af sit liv i Afrika, hvor han kæmpede imod slavehandel.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

De smalle gader i Limone sul Garda indbyder mest af alt til, at du går rundt til fods – eller kører i små biler. Mens du kan gå rundt i Limone sul Garda, så kan du tage både til andre byer via Gardasøen. Det er en sjov oplevelse, men det kan tage sin tid. Det tager for eksempel mellem to og tre timer at tage fra Limone sul Garda til Sirmione.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Limone sul Garda?

Du skal være minimum 18 år gammel for at checke ind alene på et hotel i Limone sul Garda.

Skal man lægge depositum?

Ja, dit hotel i Limone sul Garda vil formentlig bede om et sikkerhedsdepositum, som skal kunne dække eventuelle skader, der kan opstå i forbindelse med dit hotelophold.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

I italienske byer som Limone sul Garda kan servicegebyret allerede være inkluderet i din regning på restauranten, men der er stadigvæk tradition for at give ca. 10 % i drikkepenge til tjenerne. Du kan regne med at give omkring 10 % i drikkepenge på bar og til taxachauffører, mens det er kutyme at give ca. 1 til 2 EUR (7,5 til 15 DKK) til stuepigen på et hotel i Limone sul Garda.

Hvor sikkert er der i Limone sul Garda?

Der er ganske sikkert i Limone sul Garda, men du bør som altid være på vagt over for lommetyve i turistede områder.

Skal man medbringe adapter?

På de fleste hoteller i Limone sul Garda har de C- og F-stik med 230 volt, som er den samme type stik som i Danmark. Dog findes der steder med L-stik, som betyder, at der ikke er en jordpind til de fleste oplader til bærbare computere. Derfor kan du være på den sikre side, hvis du tager en adapter med på din ferie.


Hvad koster et hotel i Limone sul Garda pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Limone sul Garda

4-stjernede hoteller

Billigst 578 kr.

Gennemsnitlig 832 kr.

Dyrest 1.086 kr.

Søg efter 4-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Limone sul Garda

Disse billige hoteller og vandrehjem i Limone sul Garda har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Limone sul Garda

Disse Limone sul Garda hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Limone sul Garda

Limone sul Garda er en lille landsby i det nordøstlige Italien med omkring 1000 indbyggere. Grundet byens størrelse er der ikke langt mellem de forskellige attraktioner og oplevelser, og den sande glæde ved at bo i smukke byer som denne, er at have den formidable udsigt ud over Gardasøen – eller blot at bo tæt på den.

Hvis du gerne vil bo på et centralt hotel i Limone sul Garda, kan du overveje at finde indkvartering tæt på enten Turisme Museet eller Limonaia del Castel, som er de to største seværdigheder i byen.

Selvom at der ikke er noget hav ved Limone sul Garda, kan du alligevel tage på strandferie. Stranden Spiaggia Tifu, som ligger i byen, er blandt de bedste strande, som du kan finde ved Gardasøen. Hvis du planlægger at tilbringe meget tid ved vandet, kan det være en god ide at booke et hotel i Limone sul Garda, som ligger tæt på Spiaggia Tifu, hvor der også ligger mange barer og pizzeriaer.

Du kan vælge at bo i Sopine, som ligger ca. 2 km fra centrum af Limone sul Garda, eller i den lille hyggelige landsby Bassanega, som ligger ca. 3,5 km fra Limone sul Garda. Det er begge områder med store klinter i baggrunde, som danner rammerne for en stille og rolig ferie i Limone sul Garda i smukke omgivelser.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Limone sul Garda

Den lille by Limone Sul Garda ligger på den vestlige side af Gardasøen helt ned til vandet. Det er ikke kun ”Garda”, som har været med til at inspirere til navnet. Byen hedder også ”limone”, som betyder citroner på italiensk. Det er netop citroner, som er blevet dyrket i dette område siden det 14. århundrede.

Byen handler om meget mere end citroner. I baggrunden vil du kunne iagttage bjerge og grønne bakker, som er pragtfulde steder til en tur med eller uden rygsæk. Du må heller ikke snyde dig selv for en tur gennem byens små snørklede gader, ned til promenaden ved havnen. Undervejs er der er mange muligheder for at finde en lille cafe eller et hyggeligt sted med pasta eller en pizza. Du kan sætte dig og nyde den gode udsigt ud over Gardasøen. Generelt handler det om at nyde tiden ved vandet på de mange dejlige strande, især hvis det er godt vejr. Skulle det været overskyet, kan du vælge at besøge den smukke kirke Chiesa San Rocco.


Information om overnatning i Limone sul Garda

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Limone sul Garda

Hvad koster et hotel i Limone sul Garda?

Hoteller i Limone sul Garda tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 1.329 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Limone sul Garda?

Hoteller i Limone sul Garda er typisk billigst i marts. Du kan forvente et prisfald på ca. 33% i denne periode.

Hvilken dag er den billigste at bo i Limone sul Garda?

tirsdag er den billigste dag at bo på hotel i Limone sul Garda, og lørdag er den dyreste.

Hvad koster et luksushotel i Limone sul Garda?

Et luksushotel i 1.375 kr. koster ca. Limone sul Garda. Det er i gennemsnit 25%% dyrere end prisen for et gennemsnitligt hotel i Limone sul Garda, der koster ca. 1.329 kr. pr. nat.

Har Limone sul Garda ferieboliger?

Der er i øjeblikket 51 ferieboliger ledige i Limone sul Garda. De fleste af vores brugere vælger at opholde sig på Bellavista Apartments, som er den mest populære feriebolig i Limone sul Garda. Sammenlign ferieboliger i Limone sul Garda.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Limone sul Garda?

Fra november 2023 er der 149 udbydere at vælge mellem for hoteller i Limone sul Garda.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Limone sul Garda?

Priser for hoteller i Limone sul Garda opdateres hver dag.


momondos yndlingshoteller i Limone sul Garda

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Limone sul Garda

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Limone sul Garda gennem momondo?

momondo er gratis at bruge, og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. momondo søger på adskillige rejsesites for at vise dig hoteller og give dig overnatningsmuligheder i Limone sul Garda, som du derefter nemt og hurtigt kan filtrere.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Limone sul Garda?

momondo finder et godt sted at overnatte i Limone sul Garda for dig ved at gøre det muligt for dig at filtrere og tilpasse din søgning. Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Limone sul Garda på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.