Hoteller i Rom

Find de bedste tilbud på 22.688 hoteller i Rom, Italien

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Rom

Der er mange skønne hoteller i Rom. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Rom

Foro Romano
Den Spanske Trappe
Piazza Navona

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Foro Romano?

Hoteller i nærheden af Foro Romano er normalt 24% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Rom, som ligger på 562 kr..

Hoteller i nærheden af Foro Romano

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Den Spanske Trappe?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af Den Spanske Trappe ligger på 741 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 12 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da Den Spanske Trappe er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af Den Spanske Trappe er normalt 24% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Rom, som ligger på 562 kr..

Hoteller i nærheden af Den Spanske Trappe

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Piazza Navona?

Nedenfor ses de 12 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Rom, der er tættest på Piazza Navona. Gennemsnitsprisen i nærheden af Piazza Navona ligger på 908 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Piazza Navona er normalt 38% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Rom, som ligger på 562 kr..

Hoteller i nærheden af Piazza Navona

Find billig overnatning i Roms populære bydele

Søg efter hoteller i bydele i Rom
Hoteller i Cassia Flaminia
Søg efter hoteller i Cassia Flaminia

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Rom

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Rom
Lavsæson
januar
Højsæson
juni

Det billigste tidspunkt

43%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

26%

forventet prisstigning

Pris
543 kr. - 1.272 kr.
Dyreste dag på ugen
torsdag
Billigeste dag på ugen
søndag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

926 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

834 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at booke
Det billigste tidspunkt at booke hoteller i Rom er: 1-2 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 4-5 stjerne, samme dag som dit ophold begynder.
1-2 stjerne
434 kr. - 565 kr.
3 stjerne
486 kr. - 631 kr.
4-5 stjerne
861 kr. - 939 kr.

Rejsetips til Rom

Vores bedste tips til Rom

Hvordan finder man et billigt hotel i Rom?

Roms stegende sommerhede afholder ikke folk fra at rejse til byen i højsæsonen. Uden for sommersæsonen, og særligt i vintermånederne, kan du finde bedre priser på hotellerne, ligesom det at rykke uden for centrum kan være en fordel prismæssigt. A

Kan man rejse til Rom på budget?

Skal der spares på ferien kan du starte med at benytte dig af byens billige eller gratis aktiviteter. Du kan blandt andet tage på en gratis, guidet byvandring i det historiske centrum, hvor mødestedet er foran Den Spanske Trappe, som også er en oplevelse i sig selv. En tur til Stadio Olimpico er også en sjov oplevelse, og det er ligeledes gratis at se Roma og Lazios hjemmebane. Vil du se en kamp i Serie A, så koster det naturligvis penge. En tur op ad Gianicolo – en af Roms syv bakker – er også det hele værd, da udsigten fra toppen er enestående.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Rom?

I det historiske centrum, hvor langt de fleste turister opholder sig kommer du nemmest rundt til fods, så du kan nyde de smukke bygninger, når du begiver dig rundt på de brostensbelagte gader. Derudover er det nemt at benytte metro, bus og sporvogn, hvor billetten kan købes i de små tobakskiosker eller billetvinduer, som er overalt i byen – du skal blot kigge efter et stort ”T”. En 24 timers ubegrænset billet koster ca. 52 DKK.

Kan man booke hotel i Rom uden kreditkort?

På nogle hoteller er det ikke nødvendigt at betale, samtidig med at du booker. Men de fleste hoteller kræver dog kreditkortoplysninger som en form for sikkerhed.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Rom?

Minimumsalderen på langt de fleste hoteller er 18 år, hvis du ønsker at tjekke ind på et hotel i Rom.

Skal man lægge depositum på hoteller i Rom?

Et depositum opkræves ved ankomst, men nogle hoteller tager kun imod depositumbetaling med kreditkort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge i Rom?

Omkring 10 % er et fint beløb at give i drikkepenge.

Hvor sikkert er der i Rom?

Rom er generelt en sikker by at færdes i, men som turist bør du bære penge og personlige værdier et sikkert sted for at mindske risikoen for lommetyveri.

Skal man medbringe adapter til Rom?

Du behøver ikke at medbringe adapter, når turen går til Rom, da danske stik passer i italienske kontakter.


Hvad koster et hotel i Rom pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Rom

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Rom

Disse billige hoteller og vandrehjem i Rom har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Rom

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Hvor skal man overnatte i Rom?

Rom er, efter Paris og London, den tredje mest besøgte turistby i Europa, og dens popularitet lader til ikke at have en ende. Særligt om sommeren valfarter turisterne hertil, også selvom den italienske sommervarme kan være hård.

Rom er opdelt i flere forskellige distrikter, hvor den gamle bydel – også kaldet “Ghetto” på italiensk – er placeret i midten, med alle de andre distrikter rundt om. Denne bydel udgør kun 4 % af det samlede byareal, og hvis du ønsker at bo på hotel i Rom, så bliver det ikke mere centralt end lige her i det historiske centrum, der også er på UNESCO’s Verdensarvsliste.

Tæt på floden Tiberen og Pantheon finder du Roms dyrere hoteller, og og vest for Tiberen finder du Vatikanstaten som du også kan bo tæt på. Er dui til grønne og fredelige omgivelser, så er det ideelt at booke et hotel i Rom tæt ved Villa Borghese med de smukke haver i den nordlige del af byen.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Rom

Historie, kultur, kunst og et gæstfrit folkefærd – Roms fortid er et skattekammer af velbevarede bygninger, monumenter og torve, der indbyder til hyggelige caféture og spændende historier. Byen har i mange tusinde år haft en stor betydning for hele Europa både i forhold til handel, kultur og militær. Siden Roms grundlæggelse i 753 før Kristus er der kæmpet mange kampe både lokalt og internationalt, hvor nogle af fortidens præg stadig kan opleves i byen i dag.

Byen har i mange århundreder været en kirkestat, hvilket også ses på de mange kirker i byen sammen med pavens hovedsæde i Vatikanstaten, der er en turistmagnet for både troende og ikke-troende. På Peterspladsen kan du opleve paven prædike hver søndag, men du skal møde op i god tid, da pladsen fyldes hurtigt, og om sommeren er det en god idé at medbringe vand og hovedskygge.

Der er mange seværdigheder at opleve i den evige by Rom, ligesom der er masser af hoteller at vælge imellem, uanset om man er par, familie eller rejser alene. Trevifontænen er et af de store trækplastre, hvor du kaster en mønt i vandet – og i følge en myte vil du ved at gøre dette, en dag vende tilbage til Rom. Collosseum, der er byens gamle amfiteater, hvor du levende kan forestille sig fortidens gladiatorkampe foregå blandt folkets hujen. Templet Pantheon, der blev brugt af de græsk/romerske guder, viser en fantastisk arkitektur med det såkaldte oculus i toppen af bygningen, som eneste lyskilde. Derudover er det blot at nyde gelato, pasta, pizza og vin i lange baner, og for alvor nyde den italienske livsstil.


Rejseinformation: Rom

Hvor længe bor vores brugere i Rom?

Det gennemsnitlige ophold i Rom varer 4 nights.

Hvad koster et hotel i Rom?

Prisen for et hotelværelse i Rom vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 735 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Rom?

januar er den billigste måned at booke et hotel i Rom. Priserne kan være 43% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Rom?

lørdag er den billigste dag at bo på hotel i Rom, og onsdag er den dyreste.

Hvad koster et hotel i Rom?

Hoteller i Rom (inklusive hoteller med 2 stjerner og derunder) koster i gennemsnit 416 kr. pr. person pr. nat. Det er 318 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Rom pr. nat.

Hvis vi tager højde for vejret i Rom, hvilke seværdigheder er så populære i december?

Med en gennemsnitstemperatur på 10 °C og en ret lav chance for nedbør (90 mm) er december en god måned til at udforske omegnen omkring Rom.