Ferieboliger i Rom, Italien

Find tilbud på 16.603 ferieboliger i Rom, Italien

Rom, Italien
29. sep. — 30. sep.2
lør. 30.9
ons. 4.10

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Top udlejning i Rom

Find den perfekte feriebolig til dit ophold i Rom
Pris
kr.120
kr.1486
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+

Roms bedste områder at booke feriebolig i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for ferieboliger i de mest populære områder i Rom

Pris

519 kr. – 923 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I ROMCassia Flaminia26% billigereFerieboliger i Cassia Flaminia er de billigste i Rom med kun 519 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I ROMRoms historiske centrum24% dyrereRoms historiske centrum har de højeste ferieboligpriser i Rom med priser på 923 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I ROMRoms historiske centrum81% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter ferieboliger i Roms historiske centrum end i andre områder i Rom

Ferieboliger i populære bydele i Rom

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Rom og nogle af de bedste ferieboliger i hvert område

Hvornår skal man booke feriebolig i Rom?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på en feriebolig i Rom
LavsæsonseptemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonjunidet dyreste tidspunkt
42%forventet prisfald
43%forventet prisstigning

Rejsepriser

534 kr. - 1.622 kr.

Billigeste dag på ugenlørdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentirsdager den dyreste ugedag at booke på
577 kr.
1.595 kr.

Hostels og billige hoteller i Rom

Disse billige hoteller og vandrehjem i Rom har gode priser til det lille rejsebudget

Ferieboliger med mest værdi for pengene i Rom

Disse ferieboliger i Rom har de bedste priser i forhold til deres vurderinger

Nyttig indsigt i ferieboliger i Rom

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Rom

Laveste ferieboligpris

170 kr.
Den billigste pris for et værelse i Rom, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 170 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Seven Hills Village.

Information om overnatning i Rom

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker feriebolig i Rom

Hvor er de bedste ferieboliger i Rom til fester?

Det rigtige natteliv i Rom begynder først fra kort før midnat og frem til midnat og varer til den tidlige morgen. Nogle af verdens bedste diskoteker og natklubber findes her i byen. Goa Club i den sydlige del af det centrale Rom er en destination i sig selv. Lanificio 159 i byens nordøstlige del ved floden Aniene i en gammel industribygning er et underholdningspalads næsten ude lige. En feriebolig i Rom kunne passende bookes på Amico Del Sole, der er beliggende i den nordøstlige del af byen. Her er to ferielejligheder en kort gåtur fra kvarterer med spisesteder samt bus til Roms centrum, der kører lige uden for ejendommen, og station ligger en kort spadseretur væk. Her kan du finde ro, og samtidig er du tæt på et af byens festcentre. Det er nemt at komme til centrum, og der er gode indkøbsmuligheder, så alt madlavning kan klares i lejligheden. Alternativt kan du også via momondo finde udmærkede hoteller eller andre lejligheder i området.

Hvor er de bedste ferieboliger i Rom for familier?

Familier kan med fordel vælge at bo tættere på centrum lige midt i de historiske Rom. I denne by kan I møde de mest utrolige levn fra Romerriget lige rundt om næste gadehjørne. Ja, her er nogle store attraktioner, som løber med næsten al opmærksomheden, men der er så meget mere at opdage i byen, hvis man udforsker den lidt. Jeres feriebolig i Rom kunne være Casa Urbana med to soveværelser, Wi-Fi, balkon og restaurant i ejendommen i den gamle, historiske bydel med mange af de kendte og mindre kendte attraktioner inden for rimelig gåafstand. Ellers kan I altid benytte byens effektive metro til at komme hurtigt rundt. Liberty Vatican Suites tilbyder familiesuiter i nem gåafstand fra Vatikanet og tæt på centrum og den historiske bymidte. Her er tilmed elevator og mulighed for bagageopbevaring, så I kan få mest muligt ud af opholdet i byen. Meget af Rom kan opleves på gåben, men ellers er der udover metroen også et veludbygget bybusnet.

Hvad er fordelene ved ferieboliger i Rom sammenlignet med hoteller?

En mere individuel indkvartering, der ligger nærmere det virkelige Rom og romerne samt mulighedheden for selv at stå for forplejningen, der er indkøbt i små lokale butikker, nogle af byens mange markeder eller måske endda fra et af de større supermarkeder. Dette kan du efter egne ønsker og temperament kombinere med at spise ude, enten i forbindelse med en udflugt i byen eller en hyggelig lokal restaurant. Med en ferielejlighed som base har I også bedre muligheder for at se jer om efter de mere autentiske, lokale restauranter frem for at lande i nogle af de turistfælder, en by som Rom naturligvis har rigeligt af. Denne nærhed og ro kan være lidt sværere opnå, hvis man vælger at bo på hotel. Et kompromis kunne være et lejlighedshotel, hvor man forsøger at kombinere det bedste fra begge verdener. En mulighed af denne type kunne være Residenza I Rioni Guesthouse, hvor I har spisebord og kan få mad bragt til værelset eller købe takeaway ude i byen.

Hvor lang tid booker folk normalt ferielejligheder til i Rom?

2 nætter er den normale varighed for booking af en feriebolig i Rom.

Hvad koster en ferielejlighed i Rom?

Ferielejligheder i Rom koster normalt omkring 1.441 kr. pr. nat i gennemsnit. Søg for at se de lejligheder, som vi har i Rom, og se priser for dine valgte datoer.

Hvornår er det bedst at booke feriebolig i Rom?

september er ofte den billigste måned at leje en ferielejlighed i Rom på. Prisen pr. nat kan være ca. 43% under gennemsnittet på dette tidspunkt.

I hvilket område i Rom er det bedst at booke feriebolig?

De mest populære områder at booke feriebolig i Rom i er Ostia, Monte Sacro og Aurelio.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Rom?

Antallet af udbydere for hoteller i Rom er 24.244 fra september 2023.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Rom?

Priser for hoteller i Rom opdateres dagligt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Rom på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.