Hoteller i Amalfi

Find de bedste tilbud på 572 hoteller i Amalfi, Italien

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Amalfi

Der er mange skønne hoteller i Amalfi. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Amalfi

Cappuccini Convento

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Cappuccini Convento?

Hvis du er på udkig efter et hotel i Amalfi i nærheden af Cappuccini Convento, så har du heldet med dig. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheden af Cappuccini Convento og i gennemsnit koster hoteller i området 1.038 kr./nat. Prisen kan variere afhængigt af årstiden. Hoteller i nærheden af Cappuccini Convento er normalt 23% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Amalfi, som ligger på 791 kr..

Hoteller i nærheden af Cappuccini Convento

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Amalfi

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Amalfi
Lavsæson
februar
Højsæson
april

Det billigste tidspunkt

83%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

39%

forventet prisstigning

Pris
300 kr. - 2.875 kr.
Dyreste dag på ugen
torsdag
Billigeste dag på ugen
onsdag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

1.615 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

1.569 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at booke
Det billigste tidspunkt at booke hoteller i Amalfi er: 1-2 stjerne, 11 dage før. 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder.
1-2 stjerne
749 kr. - 933 kr.
3 stjerne
821 kr. - 1.051 kr.
4-5 stjerne
1.760 kr. - 2.029 kr.

Rejsetips til Amalfi

Vores bedste tips til Amalfi

Hvordan finder man et billigt hotel i Amalfi?

Der er umiddelbart masser af grunde til at tænke på Amalfi, som noget eksklusivt og dyrt. Hele Amalfikysten er optaget på UNESCOs liste, og samtidig var byen tilflugtssted for den britiske overklasse i 1920’erne og 30’erne. Der er dog sket meget siden da, for nye hotelejere er kommet til, og området har fået en mere mangfoldig profil i forhold til at tiltrække bredere segmenter.

Det betyder et mere varieret hoteludbud, hvor byens mange bed & breakfasts er det bedste bud på billige overnatninger. Her får du præcis det lokale islæt i form af privat indkvartering, hvor der stadig er plads til ro og alene-tid uden værtsparret. En overnatning i byen koster fra ca. 51 EUR (380 DKK) og opefter. Så du kan bo godt i eksempelvis en uge for lidt over et par tusinde kroner. At bo på hotel i Amalfi er forbundet med sol og sommer, men du skal huske på, at der normalt også falder en del regn fra september til april med de fleste regnvejrsdage i december og februar, hvilket giver mulighed for billige hotelpriser.

Kan man rejse på budget?

Langt de fleste turister tager til Amalfi for at dase og nyde klimaet i de varme måneder. Det er heller ikke nogen dårlig idé, for der venter over 40 km med kystlinje og lækre badestrande til fri afbenyttelse. Udover det, så skal du kun have penge op af lommen, når der skal indtages cremet gelato, vin, skaldyr samt egnens lækre zucchinispaghetti.

Kroppen skal naturligvis bevæges efter god afslapning og fyldt mave, og her er Duomo di Amalfi et køligt sted at fortrække sig. Katedralens klokketårn, der står ved siden af kirken, er åben for turister, så nyd synet fra de arabiskinspirerede tårne. Endnu et kulturelt højdepunkt finder du ved Chiostro del Paradiso (Paradisklosteret), der vidner om fortidens adelige i byen samtidig med, at du igen oplever den arabiske arkitekturs indflydelse i området.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Da Amalfi by ikke er ret stor, behøver du ikke at købe dig fattig i busbilletter. Bylivet foregår omkring domkirkepladsen og ned langs vandet. Skal du uden for bygrænsen, så er det på med et par sportssko eller svedabsorberende vandrestøvler.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Amalfi?

Hotellerne i Italien har sat en minimumsaldersgrænse på 18 år, når det gælder indtjekning. Dermed skal du være myndig og kunne bevise din fødselsdato i form af billede-ID.

Skal man lægge depositum?

Et depositum hører sig til på italienske hoteller, så det er blot at være opmærksom på det ekstra beløb, som det specifikke overnatningssted efterspørger som garanti.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Restauranter og andre beværtninger har som regel lagt omkring 20 % på regningen, når du modtager den. Dermed står det frit for, om du vil give omkring 1-2 EUR (ca. 7.5-15 DKK) ekstra for en god service.

Hvor sikkert er der i Amalfi?

Amalfi går for at være en meget sikker by. Det er trygt at færdes i byen og de hyggelige gader, men det skader aldrig at tage de gængse forholdsregler.

Skal man medbringe adapter?

En adapter kan være nødvendig, da Italien skifter mellem tre typer af stikkontakter (C, F og L). De fleste steder har man ikke brug for en adapter, men tjek med det specifikke hotel for at være sikker.


Hvad koster et hotel i Amalfi pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Amalfi

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Amalfi

Disse billige hoteller og vandrehjem i Amalfi har gode priser til det lille rejsebudget
Hotel La Ninfa

Hotel La Ninfa

8,2

427 kr.

Se hoteltilbud
Il Paridà

Il Paridà

8,5

657 kr.

Se hoteltilbud
Al Poggio Antico

Al Poggio Antico

572 kr.

Se hoteltilbud
Albergo Sant'Andrea

Albergo Sant'Andrea

8,7

690 kr.

Se hoteltilbud

Hoteller med mest værdi for pengene i Amalfi

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Hotel La Ninfa

Hotel La Ninfa

8,2

427 kr.

Se hoteltilbud
Villa Maria

Villa Maria

9,3

786 kr.

Se hoteltilbud
Albergo Sant'Andrea

Albergo Sant'Andrea

8,7

690 kr.

Se hoteltilbud
World Center

World Center

9,5

766 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man overnatte i Amalfi?

Det er ligeså meget de små kystbyer som de store metropoler, der trækker millioner af turister til Italien. Den ene rejseform udelukker ikke den anden, men når du beslutter dig for et hotelophold med fødderne i vandkanten, så er Amalfi et oplagt valg.

Amalfikysten klinger godt i ørerne på kuldefrosne danskere, der trænger til et glas limoncello, samt varme og sandstrande. Havet er byens store styrke rent turistmæssigt. Derfor er det muligt at bo stort set helt ude ved vandkanten. Det kan du ligeså godt udnytte, selvom det er noget, som koster. Pengene er dog givet godt ud, for standarden på kysthotellerne er høj. Det gælder, hvad enten det er i nærheden af Amalfi Drive eller på den modsatte side af byen ved Via Salvatore Quasimodo.

Selve Amalfi by oser af romantik og autentisk stemning. Der bor lidt over 5.000 indbyggere, så du mærker den lokale hygge med det samme, du træder ud ad hoteldøren. Området omkring katedralen Duomo di Amalfi og den centrale domkirkeplads danner rammerne for byens puls og hjerte. I nærheden kan du bo lige ved de lokale is-cafeer og pastarestauranter, for i Italien er der aldrig langt til det næste smagfulde måltid.

Byens papirmuseum (Museo Della Carta) nord for byen er en yndet turistattraktion, som du også kan bo i nærheden af – ikke udelukkende grundet museet, men fordi du kommer op i højderne. Det betyder både udsigtspunkter samt vandfald, men også god mad på en af de hyggelige tavernaer.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Amalfi

Amalfi og Amalfikysten – du kan ikke sige det ene uden også at nævne det andet. Amalfi er nemlig hovedbyen på den UNESCO-bevarede kyst, der også inkluderer flere andre byer. Er du ikke til uafbrudt afslapning, så er en weekend ofte nok i byen, da to dage er nok til at opleve stemningen og seværdighederne.

Byens atmosfære lokker dog til mere – ikke mindst takket være strandlivet og udsigten ved det Tyrrhenske Hav, som er en del af Middelhavet. Beliggenheden i en kløft skaber en intim stemning, der står i smuk kontrast til de rå og barske klippeformationer, som omgiver byen. Indretningen er komprimeret og beskyttet af skrænter og klipper fra Monte Cerreto, så alle hoteller ligger godt i læ kombineret med korte distancer til havet, uanset hvor du bor.

Når katedralen, strandene og maden i Amalfi er afprøvet, bør du unde sig selv nogle ture uden for byen. Det givet et samlet indtryk af den populære region Campania. Hele kyststrækningen er med på Verdensarvslisten, så udnyt muligheden, når du alligevel er i nærheden.

Det er muligt at tage på bådtur langs kysten, hvor de private ture er ret dyre. Derimod er det oplagt at tage en af færgerne fra eksempelvis Malfi til Salerno til en pris på ca. 12 EUR (90 DKK). Positano er også et besøg værd, hvis du vil se, hvor alverdens jetsettere ynder at sole sig. Napoli og Pompeji er heller ikke forfærdelig langt væk, så bo på hotel i Amalfi og oplev alt det spændende, der hører med i områderne.


Rejseinformation: Amalfi

Hvor længe bor vores brugere i Amalfi?

6 nætter er det gennemsnitlige ophold for personer, der besøger Amalfi.

Hvad koster et hotel i Amalfi?

Et hotelværelse i Amalfi vil normalvis koste ca. 934 kr. pr. nat. Prisen er en gennemsnitspris, og priser vil variere afhængig af faciliteter, placering og tilgængeligheden på det givne hotel.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Amalfi?

Hoteller i Amalfi er typisk billigst i februar. Du kan forvente et prisfald på ca. 83% i denne periode.

Hvilken dag er den billigste at bo i Amalfi?

Hotelværelser i Amalfi er generelt billigst tirsdag og dyrest onsdag.

Hvad koster et hotel i Amalfi?

Et hostel i Amalfi koster i gennemsnit ca. 884 kr. pr. person pr. nat for et hostel eller hotel med 2 stjerner eller mindre. Det er 51 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Amalfi pr. nat.