Hoteller i Tórshavn

Find de bedste tilbud på 99 hoteller i Tórshavn, Færøerne

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Tórshavn

Der er mange skønne hoteller i Tórshavn. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Tórshavn

Nordic House in the Faroe Islands
Torshavn Cathedral
Kirkjubour

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Nordic House in the Faroe Islands?

Hvis du er på udkig efter et hotel i Tórshavn i nærheden af Nordic House in the Faroe Islands, så har du heldet med dig. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheden af Nordic House in the Faroe Islands og i gennemsnit koster hoteller i området 682 kr./nat. Prisen kan variere afhængigt af årstiden. Hoteller i nærheden af Nordic House in the Faroe Islands er normalt 39% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Tórshavn, som ligger på 1.119 kr..

Hoteller i nærheden af Nordic House in the Faroe Islands

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Torshavn Cathedral?

Nedenfor ses de 12 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Tórshavn, der er tættest på Torshavn Cathedral. Gennemsnitsprisen i nærheden af Torshavn Cathedral ligger på 682 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Torshavn Cathedral er normalt 39% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Tórshavn, som ligger på 1.119 kr..

Hoteller i nærheden af Torshavn Cathedral

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Kirkjubour?

momondo-brugere har anbefalet 2 hoteller til brugere, som gerne vil bo i nærheden af Kirkjubour. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 689 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Kirkjubour er normalt 38% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Tórshavn, som ligger på 1.119 kr..

Hoteller i nærheden af Kirkjubour

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Tórshavn

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Tórshavn
Lavsæson
januar
Højsæson
september

Det billigste tidspunkt

49%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

32%

forventet prisstigning

Pris
459 kr. - 1.308 kr.
Dyreste dag på ugen
tirsdag
Billigeste dag på ugen
lørdag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

1.424 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

1.134 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at booke
Det billigste tidspunkt at booke hoteller i Tórshavn er: 1-2 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 4-5 stjerne, 68 dage før.
1-2 stjerne
581 kr. - 812 kr.
3 stjerne
990 kr. - 1.306 kr.
4-5 stjerne
911 kr. - 1.484 kr.

Rejsetips til Tórshavn

Vores bedste tips til Tórshavn

Hvordan finder man et billigt hotel i Tórshavn?

Selvom Tórshavn er en ret lille by, så er det stadig muligt at finde forskellige former for indkvartering. Når du søger et billigt hotel i Tórshavn, så er det en fordel at kigge lidt væk fra centrum i et af øens populære guesthouses, som byder på en høj standard, men uden en hel masse ekstra faciliteter. Det kan også være en fordel at rejse i vintermånederne, hvor der er færrest turister, da de fleste besøgende ankommer fra juni til august.

Kan man rejse til Tórshavn på budget?

Der er rig mulighed for at rejse til Tórshavn på budget, da byens omgivelser, natur og byliv giver anledning til at lave en masse udendørs oplevelser. På de meget tågede dage kan man hygge sig indendørs på en af de mange caféer, og besøge nogle af byens kirker. Byens havneområde samt de mange vandrestier i yderområderne koster ikke noget at bruge, og derfor er det oplagt at tage på forskellige dagsture på egen hånd eller med en lokal guide.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

I Tórshavn kan du nemt komme rundt til fods. Der kører dog også gratis busser i Tórshavn, som kan kendes på deres røde farve, modsat de blå, der kører andre steder på øerne.

Kan man booke hotel uden kreditkort?

I Tórshavn kan du godt booke et hotel uden kreditkort, men nogle hoteller benytter stadig kreditkortvalidering.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Tórshavn?

Minimumsalderen er 18 år, når du tjekker ind på et hotel.

Skal man lægge depositum på hoteller i Tórshavn?

Ved ankomst til hotellet skal du lægge et depositum, der enten foregår med kontant betaling eller som en garanti på kreditkort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge i Tórshavn?

På Færøerne har man ikke en udpræget kultur med at give drikkepenge, da der oftest er et servicetillæg inklusive på regningen. Du kan dog give omkring 5 %, hvis du modtager en særlig god betjening.

Hvor sikkert er der i Tórshavn?

Tórshavn er et sikkert sted at tage på ferie, da der stort set ikke er noget kriminalitet på Færøerne.

Skal man medbringe adapter til Tórshavn?

Det er ikke nødvendigt at medbringe en adapter når du rejser hertil.

Hostels og billige hoteller i Tórshavn

Disse billige hoteller og vandrehjem i Tórshavn har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Tórshavn

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Hvor skal man overnatte i Tórshavn?

Den danske dronning nævner Færøerne i sin nytårstale hvert år, da den delvist selvstyrende øgruppe er en del af Rigsfællesskabet. Det betyder også, at Danmark har et ganske særligt bånd til Færøerne der består af 18 øer af vulkansk oprindelse. Mange danskere har dog stadig til gode at besøge Færøerne, så hvorfor ikke få sat gang i rejseplanerne med det samme?

Tórshavn er Færøernes hovedstad, og ligger på den største ø kaldet Streymoy. Går rejsen til Færøerne, er dette et godt sted at starte med at indlogere sig på hotel. Du kan vælge at bo lige i centrum, hvor du har bylivet og cafémiljøet omkring sig. Vælger du at bo centralt, så er du også tæt på mange af byens attraktioner såsom domkirken.

Uanset hvor du vælger at bo på hotel i Tórshavn, så er du tæt på vandet. Det kan du tage et skridt tættere på, ved at finde et hotel nede ved havnen, hvor du kan opleve alle bådene og dyrelivet på tæt hold. For en fantastisk udsigt kan du tage på et hotelophold lidt oppe i højderne, i den nordlige del af byen. I samme område er du også tæt på hovedvejen, der leder videre rundt på øen, når du skal se mere end blot Tórshavn på ferien.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Tórshavn

Denne færøske hovedby er opkaldt efter tordenguden Thor, hvilket er et ret passende valg helt op til i dag, hvor øernes rå natur, tætte tåge og kølige klima er en meteorologisk oplevelse i sig selv. Tórshavn er ligesom resten af Færøerne især kendt for sin til tider tætte tåge og fugt, og der er aldrig rigtig koldt eller rigtig varmt på øerne.

Hovedbeskæftigelsen i byen er stadig fiskeri, hvor vi Danmark også får glæde af de smagfulde laks og andre typer af fisk fra området. Turismen spiller dog også en afgørende rolle, da mange rejsende har fået øjnene op for de fantastiske landskaber, smukke udsigter og forskelligartede typer af terræn, der indbyder til masser af udendørsaktiviteter.

Tórshavns størrelse samt naturens vidder og friske luft er som balsam for både krop og sjæl. Det er både muligt at finde en rolig plet i byen, men du kan også besøge en af de populære barer og spillesteder, hvor der spilles masser af fed musik. Når der skal shoppes, så foregår det især i byens hovedgade kaldet Niels Finsens gøta, og når du alligevel er i centrum bør du også besøge Torshavn Domkirke fra 1788. Glem heller ikke kulturcentret Nordens Hus, det er en af de flotteste bygninger i Norden. Er du vild med vandet kan du også tage på en bådtur fra havnen, så du kan opleve byen og nogle af øerne fra havsiden. Læs hele vores rejseguide til Færøerne her.

Rejseinformation: Tórshavn

 • Hvor længe bor vores brugere i Tórshavn?

  I gennemsnit overnatter vores brugere 3 nætter i Tórshavn.

 • Hvad koster et hotel i Tórshavn?

  Den gennemsnitlige pris for et værelse, når du booker et hotel i Tórshavn, er 1.312 kr.. Prisen afhænger af faktorer såsom antal stjerner, sæsonen og placeringen.

 • Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Tórshavn?

  januar er den billigste måned at booke et hotel i Tórshavn. Priserne kan være 52% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

 • Hvilken dag er den billigste at bo i Tórshavn?

  fredag er den billigste dag at bo på hotel i Tórshavn, og mandag er den dyreste.

 • Hvad koster et hotel i Tórshavn?

  Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Tórshavn er 577 kr. pr. nat. Du kan spare 735 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Tórshavn.Populære flyruter til Tórshavn

Find billige flybilletter til Tórshavn med disse populære ruter
Fly København til Sørvágur
Korteste rejsetid
2t. 15min.
Laveste pris
1.359 kr.
Fly Billund til Sørvágur
Korteste rejsetid
2t. 00min.
Laveste pris
1.972 kr.

Folk, der udviste interesse for Tórshavn, kiggede også på

Ikke helt fastlåst på Tórshavn? Så find gode hoteltilbud disse steder