Hoteller i Tórshavn, Færøerne

Find tilbud på 34 hoteller i Tórshavn, Færøerne

Tórshavn, Færøerne
29. mar. — 30. mar.2
tor. 30.3
man. 3.4

Populære hoteller til en overnatning i Tórshavn

Find det perfekte hotel til dit ophold i Tórshavn
Pris
kr.373
kr.2572
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hvornår skal man booke et hotel i Tórshavn?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Tórshavn
LavsæsonaprilDet billigste tidspunkt
Højsæsonjunidet dyreste tidspunkt
41%forventet prisfald
47%forventet prisstigning

Rejsepriser

707 kr. - 2.275 kr.

Billigeste dag på ugenfredagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugentirsdagis the most expensive day of the week to book
1.383 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
870 kr.is the average per night cost for a hotel on this day

Nyttig indsigt i hoteller i Tórshavn

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Tórshavn

Laveste hotelpris

187 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Comfy in the center

Hoteller i nærheden af lufthavnen

79

Gennemsnitslængde på ophold

2 dage
Den billigste pris for et værelse i Tórshavn, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 187 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Tórshavn Camping.
Få en komfortabel rejse med en booking på Comfy in the center, det mest populære 5-stjernede hotel i Tórshavn.
Der er 79 hoteller i Tórshavn tæt på Sørvágur Vágar. Hotel Vágar er det nærmeste og ligger 0,8 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 2 dage, når de overnatter på hoteller i Tórshavn. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 2 dage i Tórshavn lå i sidste uge på 2.011 kr..

Rejsetips til Tórshavn

Selvom Tórshavn er en ret lille by, så er det stadig muligt at finde forskellige former for indkvartering. Når du søger et billigt hotel i Tórshavn, så er det en fordel at kigge lidt væk fra centrum i et af øens populære guesthouses, som byder på en høj standard, men uden en hel masse ekstra faciliteter. Det kan også være en fordel at rejse i vintermånederne, hvor der er færrest turister, da de fleste besøgende ankommer fra juni til august.

Der er rig mulighed for at rejse til Tórshavn på budget, da byens omgivelser, natur og byliv giver anledning til at lave en masse udendørs oplevelser. På de meget tågede dage kan man hygge sig indendørs på en af de mange caféer, og besøge nogle af byens kirker. Byens havneområde samt de mange vandrestier i yderområderne koster ikke noget at bruge, og derfor er det oplagt at tage på forskellige dagsture på egen hånd eller med en lokal guide.


Hvad koster et hotel i Tórshavn pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Tórshavn

4-stjernede hoteller

Billigst 577 kr.

Gennemsnitlig 844 kr.

Dyrest 1.997 kr.

Søg efter 4-stjernede hoteller

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Tórshavn

Disse billige hoteller og vandrehjem i Tórshavn har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Tórshavn

Disse Tórshavn hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Tórshavn

Tórshavn er Færøernes hovedstad, og ligger på den største ø kaldet Streymoy. Går rejsen til Færøerne, er dette et godt sted at starte med at indlogere sig på hotel. Du kan vælge at bo lige i centrum, hvor du har bylivet og cafémiljøet omkring sig. Vælger du at bo centralt, så er du også tæt på mange af byens attraktioner såsom domkirken. Uanset hvor du vælger at bo på hotel i Tórshavn, så er du tæt på vandet. Det kan du tage et skridt tættere på, ved at finde et hotel nede ved havnen, hvor du kan opleve alle bådene og dyrelivet på tæt hold. For en fantastisk udsigt kan du tage på et hotelophold lidt oppe i højderne, i den nordlige del af byen. I samme område er du også tæt på hovedvejen, der leder videre rundt på øen, når du skal se mere end blot Tórshavn på ferien.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Tórshavn

Denne færøske hovedby er opkaldt efter tordenguden Thor, hvilket er et ret passende valg helt op til i dag, hvor øernes rå natur, tætte tåge og kølige klima er en meteorologisk oplevelse i sig selv. Tórshavn er ligesom resten af Færøerne især kendt for sin til tider tætte tåge og fugt, og der er aldrig rigtig koldt eller rigtig varmt på øerne.

Hovedbeskæftigelsen i byen er stadig fiskeri, hvor vi Danmark også får glæde af de smagfulde laks og andre typer af fisk fra området. Turismen spiller dog også en afgørende rolle, da mange rejsende har fået øjnene op for de fantastiske landskaber, smukke udsigter og forskelligartede typer af terræn, der indbyder til masser af udendørsaktiviteter.

Tórshavns størrelse samt naturens vidder og friske luft er som balsam for både krop og sjæl. Det er både muligt at finde en rolig plet i byen, men du kan også besøge en af de populære barer og spillesteder, hvor der spilles masser af fed musik. Når der skal shoppes, så foregår det især i byens hovedgade kaldet Niels Finsens gøta, og når du alligevel er i centrum bør du også besøge Torshavn Domkirke fra 1788. Glem heller ikke kulturcentret Nordens Hus, det er en af de flotteste bygninger i Norden. Er du vild med vandet kan du også tage på en bådtur fra havnen, så du kan opleve byen og nogle af øerne fra havsiden. Læs hele vores rejseguide til Færøerne her.


Information about staying in Tórshavn

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Tórshavn

I gennemsnit overnatter vores brugere 2 nætter i Tórshavn.

Den gennemsnitlige pris for et værelse, når du booker et hotel i Tórshavn, er 1.196 kr.. Prisen afhænger af faktorer såsom antal stjerner, sæsonen og placeringen.


momondos yndlingshoteller i Tórshavn

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Tórshavn

Hoteller i andre byer i Færøerne

Se hotelpriserne i disse andre byer, som også ligger i Færøerne

Hvorfor vælge momondo?

momondo er gratis at bruge, og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. momondo søger på adskillige rejsesites for at vise dig hoteller og give dig overnatningsmuligheder i Tórshavn, som du derefter nemt og hurtigt kan filtrere.

Når alle dine muligheder for overnatning i Tórshavn er fundet, hjælper momondo dig med at finde et godt sted at overnatte ved at lade dig filtrere resultaterne. Hvis du er på udkig efter steder, der tilbyder gratis morgenmad, har vi et filter til det. Har du brug for gratis internet eller gratis afbestilling? Du kan filtrere efter alt dette og meget mere på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Tórshavn