Hoteller i Billund

Find de bedste tilbud på 41 hoteller i Billund, Danmark

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Billund

Der er mange skønne hoteller i Billund. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Billund

Legoland Billund
Lalandia Vandland

Er der ledige hoteller i nærheden af Legoland Billund?

Hoteller i nærheden af Legoland Billund er normalt 31% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Billund, som ligger på 877 kr..

Hoteller i nærheden af Legoland Billund

Er der ledige hoteller i nærheden af Lalandia Vandland?

Hoteller i nærheden af Lalandia Vandland er normalt 31% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Billund, som ligger på 877 kr..

Hoteller i nærheden af Lalandia Vandland

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Billund

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Billund
Lavsæson
februar
Højsæson
juni

Det billigste tidspunkt

55%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

48%

forventet prisstigning

Pris
568 kr. - 2.412 kr.
Dyreste dag på ugen
tirsdag
Billigeste dag på ugen
fredag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

1.510 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

1.460 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Billund er: 1-2 stjerne, 20 dage før. 3 stjerne, 57 dage før. 4-5 stjerne, samme dag som dit ophold begynder.
1-2 stjerne
712 kr. - 800 kr.
3 stjerne
925 kr. - 988 kr.
4-5 stjerne
1.410 kr. - 1.806 kr.

Godt at vide

Vores bedste tips til Billund

Hvordan finder man et billigt hotel i Billund?

De store hoteller i midtbyen er dyre, da folk er villige til at betale for at bo godt og centralt med ekstra faciliteter, men derfor er det stadig muligt at bo billigt i Billund. I og omkring byen finder man nemlig forskellige muligheder i form af hostels, Bed & Breakfast og krohoteller, hvor man stadig bor rigtig godt, men til lavere priser, da der er skruet lidt ned for det luksuriøse.

Kan man rejse til Billund på budget?

De fleste danskere er forberedt på, at det koster penge at holde ferie – og især når det foregår i de store parker i verdensklasse, som dem Billund byder på. Når man er i denne jyske by, så skal man naturligvis også opleve nogle af de andre seværdigheder, hvor naturen i området er ideel til eksempelvis fisketure, men det er også oplagt at sejle i kano på Grindsted Å, som løber gennem byen. Når man har nydt naturen, så er det tid til at se nogle af de kulturelle højdepunkter, hvor Billund Skulpturpark er en af dem, som giver noget at analysere videre på. Parken byder blandt andet på skulpturer af selveste prins Henrik, men også af den lokale, internationale kunstner Ingvar Cronhammar.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Billund?

Uanset om man ankommer med fly, i bil eller med bus til Billund, så er det efterfølgende nemmest at komme rundt til fods. Det gælder både i byens centrum omkring Hovedgaden, men også når man begiver sig rundt i byens forlystelsesparker. Medbringer man ikke selv cykler, så er det værd at leje dem i byen, hvis man vil ud og opleve den grønne side af denne sydjyske by.

Kan man booke hotel i Billund uden kreditkort?

På udvalgte hoteller i Billund er det muligt at booke uden kreditkort, men på nogle hoteller skal man stadig opgive kreditkortoplysninger, der blot anvendes til validering.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Billund?

Minimumsalderen er 18 år, når man ønsker at tjekke ind på et hotel i Billund.

Skal man lægge depositum på hoteller i Billund?

Der opkræves altid et depositum ved ankomst, som de fleste steder kan betales med kreditkort eller kontanter, men nogle steder kun med den ene af delene.

Parkering i Billund

Der er bygget et helt nyt p-hus ved Hovedgaden i centrum, hvor det koster ca. 10 DKK per time at parkere. De fleste p-pladser omkring LEGOLAND er betalingspladser, men der findes enkelte gratis pladser i området ved P6. Parkerer man andre steder i Billund skal man følge skiltningen, og uanset hvad, så skal man sørge for at stille p-skiven.

Hostels og billige hoteller i Billund

Disse billige hoteller og vandrehjem i Billund har gode priser til det lille rejsebudget
Randboldal Camping & Cabins

Randboldal Camping & Cabins

7,9

680 kr.

Se hoteltilbud
Legoland Ninjago Cabins

Legoland Ninjago Cabins

8,3

1.725 kr.

Se hoteltilbud
Legoland Castle Hotel Denmark

Legoland Castle Hotel Denmark

8,9

3.260 kr.

Se hoteltilbud

Hoteller med mest værdi for pengene i Billund

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Randboldal Camping & Cabins

Randboldal Camping & Cabins

7,9

680 kr.

Se hoteltilbud
Legoland Castle Hotel Denmark

Legoland Castle Hotel Denmark

8,9

3.260 kr.

Se hoteltilbud
Legoland Ninjago Cabins

Legoland Ninjago Cabins

8,3

1.725 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo på hotel i Billund?

Der er masser af gode grunde til at holde ferie i Billund, som er hele familien Danmarks by med underholdning for både store og små. Byen er især populær blandt børn og barnlige sjæle, der naturligvis skal opleve de forskellige forlystelsesparker, hvad enten det er i tropisk svømmeland eller leg med klodser. Man kan nemt bruge en forlænget weekend i byen, og grundet byens popularitet ligger der også mange hoteller, så man kan blive på stedet og være klar næste morgen til mere underholdning. Et helt oplagt valg når du skal vælge hotelophold, er naturligvis Hotel LEGOLAND, der ligger så tæt på parken som du overhovedet kan komme, og hvorfra ungerne endda har udsigt til alle herlighederne.

Det er klart, at en af Danmarks største og mest verdenskendte forlystelsesparker virker som en magnet på børnefamilier, men efter Lalandia åbnede i 2009, er der endnu mere at komme efter i Billund. Det betyder også, at du ved at bo i dette populære feriecenter kan få yderligere adgang til en lang række fordele og faciliteter. Både LEGOLAND og Lalandia ligger lige ved lufthavnen, så både danske og udenlandske turister kan lande i byen og nærmest gå over til de to forlystelsesparker.


Om Billund

Billund er kendt vidt og bredt i både Danmark og udlandet, hvor det især er lufthavnen, som folk tænker på. Den ligger nemlig perfekt lige ved attraktionerne og ca. 25 minutters gang fra midtbyen, hvilket er optimalt, hvad enten man lander fra København, Aalborg eller London. Alle skatteborgere har naturligvis æren for, at det går godt i byen, men familien Kirk Kristiansen har en særlig stjerne i byen, da de i flere generationer har bygget LEGO op. Familien byggede i sin tid flere mejerier og en kirke i byen, inden der blev sat gang i produktionen af brugsting og legetøj i træ. I dag har plastik taget over, hvor LEGOLAND naturligvis er Billunds helt store trækplaster med underholdning for børn i alle aldre.

Det er ikke nok med én forlystelsespark i Billund, for byen har potentiale til mere, nu hvor den alligevel virker som en magnet på turister. Sådan tænkte folkene bag Lalandia i sin tid, og i 2009 stod dette populære feriecenter færdig med både badeland, legeland, bowlingbaner og masser af anden underholdning for hele familien. Både LEGOLAND og Lalandia understreger, at Billund er en optimal by, når der skal holdes familieferie, men der er også noget for andre typer af rejsende. De to underholdningsparker skal naturligvis opleves, men derudover kan man også booke hotel i Billund og nyde byens centrum med shopping-mulighederne eller benytte sig af naturen omkring, hvad enten det er på land eller til vands.


Rejseinformation: Billund

Hvor længe bor vores brugere i Billund?

I gennemsnit overnatter vores brugere 1 nat i Billund.

Hvad koster et hotel i Billund?

Prisen for et hotel i Billund afhænger af en række faktorer såsom antal stjerner, placering og efterspørgsel. Generelt er den gennemsnitlige pris for et hotel omkring 997 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Billund?

februar er den billigste måned at booke et hotel i Billund. Priserne kan være 346 kr.% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Billund?

torsdag er typisk den billigste dag for hotelværelser i Billund. Den dyreste er typisk mandag.

Hvad koster et hotel i Billund?

Hoteller i Billund (inklusiv hoteller med to stjerner og ned) koster i gennemsnit 956 kr. pr. person pr. nat. Det er 40 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Billund pr. nat.