Hoteller i Billund, Danmark

Find tilbud på 11 hoteller i Billund, Danmark

Billund, Danmark
26. maj — 27. maj2
lør. 27.5
ons. 31.5

Populære hoteller til en overnatning i Billund

Find det perfekte hotel til dit ophold i Billund
Pris
kr.683
kr.3009
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Billund


Hvornår skal man booke et hotel i Billund?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Billund
LavsæsondecemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonjulidet dyreste tidspunkt
47%forventet prisfald
49%forventet prisstigning

Rejsepriser

755 kr. - 2.779 kr.

Billigeste dag på ugentorsdagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugensøndagis the most expensive day of the week to book
1.533 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
1.168 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Billund er: 3 stjerne, 78 dage før. 4-5 stjerne, 76 dage før.

1-2 stjerne

761 kr. - 892 kr.

3 stjerne

1.017 kr. - 1.114 kr.

4-5 stjerne

1.404 kr. - 1.764 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Billund

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Billund

Laveste hotelpris

747 kr.

Hoteller i nærheden af lufthavnen

475

Gennemsnitslængde på ophold

1 dag
Den billigste pris for et værelse i Billund, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 747 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Greenhouse Billund.
Der er 475 hoteller i Billund tæt på Billund. Zleep Hotel Billund Airport er det nærmeste og ligger 0,9 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 1 dag, når de overnatter på hoteller i Billund. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 1 dag i Billund lå i sidste uge på 1.417 kr..

Rejsetips til Billund

De store hoteller i midtbyen er dyre, da folk er villige til at betale for at bo godt og centralt med ekstra faciliteter, men derfor er det stadig muligt at bo billigt i Billund. I og omkring byen finder man nemlig forskellige muligheder i form af hostels, Bed & Breakfast og krohoteller, hvor man stadig bor rigtig godt, men til lavere priser, da der er skruet lidt ned for det luksuriøse.

De fleste danskere er forberedt på, at det koster penge at holde ferie – og især når det foregår i de store parker i verdensklasse, som dem Billund byder på. Når man er i denne jyske by, så skal man naturligvis også opleve nogle af de andre seværdigheder, hvor naturen i området er ideel til eksempelvis fisketure, men det er også oplagt at sejle i kano på Grindsted Å, som løber gennem byen. Når man har nydt naturen, så er det tid til at se nogle af de kulturelle højdepunkter, hvor Billund Skulpturpark er en af dem, som giver noget at analysere videre på. Parken byder blandt andet på skulpturer af selveste prins Henrik, men også af den lokale, internationale kunstner Ingvar Cronhammar.


Hvad koster et hotel i Billund pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Billund

2-stjernede hoteller

Billigst 549 kr.

Gennemsnitlig 1.004 kr.

Dyrest 1.300 kr.

Søg efter 2-stjernede hoteller

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Billund

Disse billige hoteller og vandrehjem i Billund har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Billund

Disse Billund hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Billund

Der er masser af gode grunde til at holde ferie i Billund, som er hele familien Danmarks by med underholdning for både store og små. Byen er især populær blandt børn og barnlige sjæle, der naturligvis skal opleve de forskellige forlystelsesparker, hvad enten det er i tropisk svømmeland eller leg med klodser. Man kan nemt bruge en forlænget weekend i byen, og grundet byens popularitet ligger der også mange hoteller, så man kan blive på stedet og være klar næste morgen til mere underholdning. Et helt oplagt valg når du skal vælge hotelophold, er naturligvis Hotel LEGOLAND, der ligger så tæt på parken som du overhovedet kan komme, og hvorfra ungerne endda har udsigt til alle herlighederne.

Det er klart, at en af Danmarks største og mest verdenskendte forlystelsesparker virker som en magnet på børnefamilier, men efter Lalandia åbnede i 2009, er der endnu mere at komme efter i Billund. Det betyder også, at du ved at bo i dette populære feriecenter kan få yderligere adgang til en lang række fordele og faciliteter. Både LEGOLAND og Lalandia ligger lige ved lufthavnen, så både danske og udenlandske turister kan lande i byen og nærmest gå over til de to forlystelsesparker.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Billund

Billund er kendt vidt og bredt i både Danmark og udlandet, hvor det især er lufthavnen, som folk tænker på. Den ligger nemlig perfekt lige ved attraktionerne og ca. 25 minutters gang fra midtbyen, hvilket er optimalt, hvad enten man lander fra København, Aalborg eller London. Alle skatteborgere har naturligvis æren for, at det går godt i byen, men familien Kirk Kristiansen har en særlig stjerne i byen, da de i flere generationer har bygget LEGO op. Familien byggede i sin tid flere mejerier og en kirke i byen, inden der blev sat gang i produktionen af brugsting og legetøj i træ. I dag har plastik taget over, hvor LEGOLAND naturligvis er Billunds helt store trækplaster med underholdning for børn i alle aldre.

Det er ikke nok med én forlystelsespark i Billund, for byen har potentiale til mere, nu hvor den alligevel virker som en magnet på turister. Sådan tænkte folkene bag Lalandia i sin tid, og i 2009 stod dette populære feriecenter færdig med både badeland, legeland, bowlingbaner og masser af anden underholdning for hele familien. Både LEGOLAND og Lalandia understreger, at Billund er en optimal by, når der skal holdes familieferie, men der er også noget for andre typer af rejsende. De to underholdningsparker skal naturligvis opleves, men derudover kan man også booke hotel i Billund og nyde byens centrum med shopping-mulighederne eller benytte sig af naturen omkring, hvad enten det er på land eller til vands.


Information about staying in Billund

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Billund

I gennemsnit overnatter vores brugere 1 nat i Billund.

Prisen for et hotel i Billund afhænger af en række faktorer såsom antal stjerner, placering og efterspørgsel. Generelt er den gennemsnitlige pris for et hotel omkring 1.331 kr. pr. nat.


momondos yndlingshoteller i Billund

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Billund

Hvorfor vælge momondo?

momondo er gratis at bruge, og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. momondo søger på adskillige rejsesites for at vise dig hoteller og give dig overnatningsmuligheder i Billund, som du derefter nemt og hurtigt kan filtrere.

momondo indeholder adskillige filtre, der kan hjælpe dig med at finde et god sted at overnatte i Billund. Du kan filtrere efter stjernebedømmelse, gratis ting som f.eks. morgenmad eller internet, eller du kan se på gæstevurderinger, placering og pris.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Billund