Ferieboliger i Billund, Danmark

Find tilbud på 31 ferieboliger i Billund, Danmark

Billund, Danmark
6. aug. — 7. aug.2
Billund, Danmark
lør. 6.8
søn. 7.8

Top udlejning i Billund

Find den perfekte feriebolig til dit ophold i Billund
Pris
kr.306
kr.2532
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+

Hvornår skal man booke feriebolig i Billund?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på en feriebolig i Billund
Dyreste dag på ugenlørdagis the most expensive day of the week to book
Billigeste dag på ugenonsdagis the cheapest day of the week to book
11.054 kr.
4.738 kr.

Hostels og billige hoteller i Billund

Disse billige hoteller og vandrehjem i Billund har gode priser til det lille rejsebudget

Ferieboliger med mest værdi for pengene i Billund

Disse ferieboliger i Billund har de bedste priser i forhold til deres vurderinger

Nyttig indsigt i ferieboliger i Billund

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Billund

Laveste ferieboligpris

357 kr.

Gennemsnitslængde på ophold

1 dag
Den billigste pris for et værelse i Billund, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 357 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Cozy Cottage.
I gennemsnit er folk der i 1 dag, når de overnatter i ferieboliger i Billund. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 1 dag i Billund lå i sidste uge på 1.295 kr..

Information about staying in Billund

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker feriebolig i Billund

Billund er ikke specielt kendt for sit natteliv eller sådan et rigtigt gå-ud-sent-om-aftenen-liv, men derimod for familieaktiviteter. Jo, her er da stadig et par værtshuse samt naturligvis restauranter. Hvis du skal på diskotek, så er der enten La Flamme i Grindsted, hvor Krog Feriehus ligger bedst og nærmest, ellers så er det Vejle, med sit natteliv, der primært er koncentreret omkring centrum og Dæmningen. Her er det nemmeste at bo i det østlige Billund, så nær Vejle som muligt. Sørg for at enten udpege én til at agere chauffør, inden I tager afsted, eller at tjekke nummeret til det lokale taxaselskab. Alternativt kan I downloade og opsætte appen Dantaxis, som giver adgang til at booke taxaer også i dette område af Danmark. Hvis du bare er ude efter en hyggelig øl eller drink, så skal du prøve at finde Cafeen i Billund, der ligger i Svinget nær LEGO House.

Det mest eftertragtede område i Billund for familier vil være nær LEGOLAND® Billund eller Lalandia Billund. LEGO® har selv Hotel LEGOLAND®, som faktisk har egen indgang til parken. LEGO® og dets forskellige temaer går også igen i mange af værelserne, og det er noget, der er med til at gøre dette hotel populært for børnefamilier. Lalandia er en anden populær mulighed i gåafstand fra LEGOLAND® Billund og samtidig et sted med masser af aktiviteter og oplevelse for hele familier – ikke mindst det store badeland. De seneste år er der også kommet en række forskellige overnatningssteder i forbindelse med LEGOLAND® Billund, som Legoland Pirates' Inn Motel, hvor man kan overnatte i temaer fra det kendte legetøj, og samtidig tilbyder de overnatning i et prisleje, hvor de fleste kan være med. Vil du have en noget mere uafhængig overnatning, der ikke er brandet af byens store trækplaster – måske så du lidt bedre kan styre påvirkningen på børnene – så er en privat feriebolig i Billund en mulighed, og der findes nogle udemærkede i den sydlige del af byen, men stadig i gåafstand, hvis LEGOLAND® Billund skal besøges.

Som tidligere omtalt vil du med en feriebolig få mulighed for bedre at styre påvirkningen fra LEGO® og måske få andet end små plastikklodser til at fylde lidt i ferien. En feriebolig giver også mulighed for at spare på kostbudgettet i sammenligning med at bo på hotel. Billund er i bund og grund en helt almindelig lidt større provinsby, og der er udmærkede indkøbsmuligheder med et godt udvalg af supermarkeder. Bliv dog ikke overrasket, hvis du ser lidt mere LEGO®, end du ellers er vant til. Det følger lidt med byen. Trods at man selv skal stå for rengøring, så kan en feriebolig på nogle punkter også føles mere afslappende. Man skal ikke vente ved receptionen, hvis man har spørgsmål eller skal bruge en nøgle, man bliver heller ikke pludselig forstyrret af housekeeping, som vil gøre rent på værelset, for hvem husker hænge skiltet på døren? Ferieboliger i Billund kan også økonomisk være et prisvenligt alternativ til hotel, specielt hvis man netop er en familie, der er afsted sammen.

Dem, som vælger ferielejlighed i Billund, booker normalt til mindst 1 nat.

En ferielejlighed i Billund koster normalt omkring 1.333 kr. pr. nat. Bemærk, at prisen måske kan være lidt højere, hvis du booker lejlighed til en større gruppe eller har brug for flere værelser eller faciliteter i boligen.

Hvis dine rejsedatoer er fleksible, kan du udnytte, at ferielejligheder og -boliger i Billund kan være helt op til 44% billigere i november.


momondos yndlingsferieboliger i Billund

Læs mere om de brugerforetrukne ferieboliger i Billund

300 meter walk to LEGO HOUSE - 80m2 two bedroom apartment with garden

Billund, Region Syddanmark, Danmark

7,4
1.466 kr.

300 meter walk to Lego house - Door 9

Billund, Region Syddanmark, Danmark

6,5
941 kr.
Lillevang Apartments

Lillevang Apartments

Billund, Region Syddanmark, Danmark

9,6
893 kr.

Karolinelund Apartments

Grenevej 11, Billund, South Denmark, Denmark

1.160 kr.

Krog Feriehus

Billund, Region Syddanmark, Danmark

9,1
1.226 kr.
5 Bedroom Accommodation In Randbøl

5 Bedroom Accommodation In Randbøl

Randbøl, South Denmark, Denmark

751 kr.

Havrevang

Billund, Region Syddanmark, Danmark

8,4
664 kr.
Close to Legoland, Lego House, Lalandia and WOW Park

Close to Legoland, Lego House, Lalandia and WOW Park

Billund, Region Syddanmark, Danmark

1.985 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Billund


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.