Ferieboliger i Billund, Danmark

Find tilbud på 52 ferieboliger i Billund, Danmark

Billund, Danmark
30. nov. — 1. dec.2
fre. 1.12
tir. 5.12

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Top udlejning i Billund

Find den perfekte feriebolig til dit ophold i Billund
Pris
kr.346
kr.1564
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+

Hvornår skal man booke feriebolig i Billund?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på en feriebolig i Billund
LavsæsonmartsDet billigste tidspunkt
Højsæsonjulidet dyreste tidspunkt
31%forventet prisfald
43%forventet prisstigning

Rejsepriser

595 kr. - 1.518 kr.

Billigeste dag på ugenfredager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenlørdager den dyreste ugedag at booke på
589 kr.
944 kr.

Hostels og billige hoteller i Billund

Disse billige hoteller og vandrehjem i Billund har gode priser til det lille rejsebudget

Ferieboliger med mest værdi for pengene i Billund

Disse ferieboliger i Billund har de bedste priser i forhold til deres vurderinger

Nyttig indsigt i ferieboliger i Billund

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Billund

Laveste ferieboligpris

285 kr.
Den billigste pris for et værelse i Billund, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 285 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Three-Bedroom Holiday Home in Hejnsvig.

Information om overnatning i Billund

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker feriebolig i Billund

Hvor er de bedste ferieboliger i Billund til fester?

Billund er ikke specielt kendt for sit natteliv eller sådan et rigtigt gå-ud-sent-om-aftenen-liv, men derimod for familieaktiviteter. Jo, her er da stadig et par værtshuse samt naturligvis restauranter. Hvis du skal på diskotek, så er der enten La Flamme i Grindsted, hvor Krog Feriehus ligger bedst og nærmest, ellers så er det Vejle, med sit natteliv, der primært er koncentreret omkring centrum og Dæmningen. Her er det nemmeste at bo i det østlige Billund, så nær Vejle som muligt. Sørg for at enten udpege én til at agere chauffør, inden I tager afsted, eller at tjekke nummeret til det lokale taxaselskab. Alternativt kan I downloade og opsætte appen Dantaxis, som giver adgang til at booke taxaer også i dette område af Danmark. Hvis du bare er ude efter en hyggelig øl eller drink, så skal du prøve at finde Cafeen i Billund, der ligger i Svinget nær LEGO House.

Hvor er de bedste ferieboliger i Billund for familier?

Det mest eftertragtede område i Billund for familier vil være nær LEGOLAND® Billund eller Lalandia Billund. LEGO® har selv Hotel LEGOLAND®, som faktisk har egen indgang til parken. LEGO® og dets forskellige temaer går også igen i mange af værelserne, og det er noget, der er med til at gøre dette hotel populært for børnefamilier. Lalandia er en anden populær mulighed i gåafstand fra LEGOLAND® Billund og samtidig et sted med masser af aktiviteter og oplevelse for hele familier – ikke mindst det store badeland. De seneste år er der også kommet en række forskellige overnatningssteder i forbindelse med LEGOLAND® Billund, som Legoland Pirates' Inn Motel, hvor man kan overnatte i temaer fra det kendte legetøj, og samtidig tilbyder de overnatning i et prisleje, hvor de fleste kan være med. Vil du have en noget mere uafhængig overnatning, der ikke er brandet af byens store trækplaster – måske så du lidt bedre kan styre påvirkningen på børnene – så er en privat feriebolig i Billund en mulighed, og der findes nogle udemærkede i den sydlige del af byen, men stadig i gåafstand, hvis LEGOLAND® Billund skal besøges.

Hvad er fordelene ved ferieboliger i Billund sammenlignet med hoteller?

Som tidligere omtalt vil du med en feriebolig få mulighed for bedre at styre påvirkningen fra LEGO® og måske få andet end små plastikklodser til at fylde lidt i ferien. En feriebolig giver også mulighed for at spare på kostbudgettet i sammenligning med at bo på hotel. Billund er i bund og grund en helt almindelig lidt større provinsby, og der er udmærkede indkøbsmuligheder med et godt udvalg af supermarkeder. Bliv dog ikke overrasket, hvis du ser lidt mere LEGO®, end du ellers er vant til. Det følger lidt med byen. Trods at man selv skal stå for rengøring, så kan en feriebolig på nogle punkter også føles mere afslappende. Man skal ikke vente ved receptionen, hvis man har spørgsmål eller skal bruge en nøgle, man bliver heller ikke pludselig forstyrret af housekeeping, som vil gøre rent på værelset, for hvem husker hænge skiltet på døren? Ferieboliger i Billund kan også økonomisk være et prisvenligt alternativ til hotel, specielt hvis man netop er en familie, der er afsted sammen.

Hvor lang tid booker folk normalt ferielejligheder til i Billund?

Dem, som vælger ferielejlighed i Billund, booker normalt til mindst 1 nat.

Hvad koster en ferielejlighed i Billund?

En ferielejlighed i Billund koster normalt omkring 712 kr. pr. nat. Bemærk, at prisen måske kan være lidt højere, hvis du booker lejlighed til en større gruppe eller har brug for flere værelser eller faciliteter i boligen.

Hvornår er det bedst at booke feriebolig i Billund?

Hvis dine rejsedatoer er fleksible, kan du udnytte, at ferielejligheder og -boliger i Billund kan være helt op til 31% billigere i marts.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Billund?

Der er 71 udbydere for hoteller i Billund fra november 2023.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Billund?

Priser for hoteller i Billund opdateres dagligt.


momondos yndlingsferieboliger i Billund

Læs mere om de brugerforetrukne ferieboliger i Billund

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Billund på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.