Ferieboliger i Aalborg, Danmark

Find tilbud på 55 ferieboliger i Aalborg, Danmark

Aalborg, Danmark
13. aug. — 14. aug.2
søn. 14.8
tor. 18.8

Top udlejning i Aalborg

Find den perfekte feriebolig til dit ophold i Aalborg
Pris
kr.86
kr.1323
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+

Ferieboliger i populære bydele i Aalborg

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Aalborg og nogle af de bedste ferieboliger i hvert område

Hvornår skal man booke feriebolig i Aalborg?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på en feriebolig i Aalborg
Dyreste dag på ugensøndagis the most expensive day of the week to book
Billigeste dag på ugenonsdagis the cheapest day of the week to book
7.806 kr.
3.321 kr.

Hostels og billige hoteller i Aalborg

Disse billige hoteller og vandrehjem i Aalborg har gode priser til det lille rejsebudget

Ferieboliger med mest værdi for pengene i Aalborg

Disse ferieboliger i Aalborg har de bedste priser i forhold til deres vurderinger

Nyttig indsigt i ferieboliger i Aalborg

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Aalborg

Laveste ferieboligpris

323 kr.
Den billigste pris for et værelse i Aalborg, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 323 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Cosy Holiday Home In Storvorde Near Sea.

Information about staying in Aalborg

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker feriebolig i Aalborg

Siger man fest og Aalborg sammen, er der ét gadenavn, der springer i tankerne: Jomfru Ane Gade. Inden for et par hundrede meter ligger måske Danmarks største koncentration af barer og natklubber samlet på ét enkelt sted, her har du Heidis Bier Bar i ægte tysk Oktoberfest-stil, Fabrikken, som er både bar og dansested, og The Drunken Flamingo, der, som navnet antyder, serverer gode tropiske drinks. Endelig er der også steder, der byder på en svingom til livemusik som Andy´s. De sidste steder lukker klokken seks om morgenen, og enkelte har endda længere åbent. Derfor er der noget for enhver smag, og gaden indbyder nærmest til pubcrawl. Selve Aalborg Centrum og Vestbyen byder da også på en del gode overnatningsmuligheder til rimelige priser for de, som gerne vil gå frem og tilbage til nattelivet. Søger man lidt længere ud, er der også muligheder for at leje ferieboliger med momondo omkring Hals Havn, men her kræver det en taxa at komme frem og tilbage. Derfor er de bedste muligheder, som momondo kan tilbyde, i midten af byen.

Aalborg har en del gode muligheder for oplevelser, som familien kan deltage i sammen. Blandt de mest populære og børnevenlige er Aalborg Zoo, der har mange forskellige eksotiske dyrearter og yderligere har den fordel, at der er åbent hele året. Der er også forlystelsescentret Maximum, som er Nordjyllands største tivoli med en lang række sjove attraktioner. Derudover kan andre attraktioner som Klatreparken Aalborg, Friluftsbadet Fjordpark og det maritime oplevelsescenter Springeren også være med til at fylde en familieferien ud. De ovennævnte attraktioner har yderligere den fordel, at de ligger placeret meget tæt på hinanden i byens centrum. Derfor kan det betale sig at leje ferieboliger i Aalborg med momondo her, da gåafstanden er kort. Er man i bil og gerne vil bo tæt på vandet, er der også muligheder omkring Hals Havn plus en række gode muligheder for camping i området. Men de ferieboliger, der ligger tættest på byens familievenlige attraktioner, er placeret i centrum af Aalborg.

Aalborg byder på en del hoteller i centrum. Sammenlignet med en feriebolig er de dog ofte dyrere og skal reserveres længere tid i forvejen, især op til højsæsonen for turister midt i sommermånederne, hvis man vil være sikker på at få et prisvenligt værelse. Kan man undvære hel- eller halvpension, er det derfor en fordel at booke en feriebolig gennem momondo, da det både er billigere, men også giver dig som feriegæst langt flere muligheder for at planlægge en ferie efter eget hoved. Da Aalborg har masser af gode spisesteder samt indkøbsmuligheder, er det let at spare penge ved at sørge for sin egen mad. Man har også den fordel, at en feriebolig som regel er noget, man har for sig selv, hvilket giver fred til at være en familie sammen. En større feriebolig som for eksempel en lejlighed eller et lejet hus vil desuden for det meste være billigere per person end et hotelværelse, og derfor kan kan bo sammen i større grupper. Endelig er der campingpladser, hvor I har muligheden for at møde og have et uformelt samkvem med andre feriegæster. Derfor er der mange gode argumenter for at leje feriebolig i Aalborg med momondo.

Gennemsnitslængden på booking af feriebolig i Aalborg er 5 nætter.

Ferielejligheder i Aalborg koster normalt omkring 180 kr. pr. nat i gennemsnit. Søg for at se de lejligheder, som vi har i Aalborg, og se priser for dine valgte datoer.

Hvis dine rejsedatoer er fleksible, kan du udnytte, at ferielejligheder og -boliger i Aalborg kan være helt op til 32% billigere i juli.

Det mest populære område at booke feriebolig i Aalborg i er Aalborg Centrum.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Aalborg


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.