Ferieboliger i Aalborg, Danmark

Find tilbud på 123 ferieboliger i Aalborg, Danmark

Aalborg, Danmark
8. dec. — 9. dec.2
lør. 9.12
ons. 13.12

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Top udlejning i Aalborg

Find den perfekte feriebolig til dit ophold i Aalborg
Pris
kr.214
kr.1378
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+

Ferieboliger i populære bydele i Aalborg

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Aalborg og nogle af de bedste ferieboliger i hvert område

Hvornår skal man booke feriebolig i Aalborg?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på en feriebolig i Aalborg
LavsæsonnovemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonmajdet dyreste tidspunkt
33%forventet prisfald
44%forventet prisstigning

Rejsepriser

506 kr. - 1.344 kr.

Billigeste dag på ugentirsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugensøndager den dyreste ugedag at booke på
520 kr.
731 kr.

Hostels og billige hoteller i Aalborg

Disse billige hoteller og vandrehjem i Aalborg har gode priser til det lille rejsebudget

Ferieboliger med mest værdi for pengene i Aalborg

Disse ferieboliger i Aalborg har de bedste priser i forhold til deres vurderinger

Nyttig indsigt i ferieboliger i Aalborg

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Aalborg

Laveste ferieboligpris

214 kr.

Gennemsnitslængde på ophold

4 dage
Den billigste pris for et værelse i Aalborg, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 214 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Alluring Holiday Home in Storvorde near Sea.
I gennemsnit er folk der i 4 dage, når de overnatter i ferieboliger i Aalborg. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 4 dage i Aalborg lå i sidste uge på 3.116 kr..

Information om overnatning i Aalborg

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker feriebolig i Aalborg

Hvor er de bedste ferieboliger i Aalborg til fester?

Siger man fest og Aalborg sammen, er der ét gadenavn, der springer i tankerne: Jomfru Ane Gade. Inden for et par hundrede meter ligger måske Danmarks største koncentration af barer og natklubber samlet på ét enkelt sted, her har du Heidis Bier Bar i ægte tysk Oktoberfest-stil, Fabrikken, som er både bar og dansested, og The Drunken Flamingo, der, som navnet antyder, serverer gode tropiske drinks. Endelig er der også steder, der byder på en svingom til livemusik som Andy´s. De sidste steder lukker klokken seks om morgenen, og enkelte har endda længere åbent. Derfor er der noget for enhver smag, og gaden indbyder nærmest til pubcrawl. Selve Aalborg Centrum og Vestbyen byder da også på en del gode overnatningsmuligheder til rimelige priser for de, som gerne vil gå frem og tilbage til nattelivet. Søger man lidt længere ud, er der også muligheder for at leje ferieboliger med momondo omkring Hals Havn, men her kræver det en taxa at komme frem og tilbage. Derfor er de bedste muligheder, som momondo kan tilbyde, i midten af byen.

Hvor er de bedste ferieboliger for familier i Aalborg?

Aalborg har en del gode muligheder for oplevelser, som familien kan deltage i sammen. Blandt de mest populære og børnevenlige er Aalborg Zoo, der har mange forskellige eksotiske dyrearter og yderligere har den fordel, at der er åbent hele året. Der er også forlystelsescentret Maximum, som er Nordjyllands største tivoli med en lang række sjove attraktioner. Derudover kan andre attraktioner som Klatreparken Aalborg, Friluftsbadet Fjordpark og det maritime oplevelsescenter Springeren også være med til at fylde en familieferien ud. De ovennævnte attraktioner har yderligere den fordel, at de ligger placeret meget tæt på hinanden i byens centrum. Derfor kan det betale sig at leje ferieboliger i Aalborg med momondo her, da gåafstanden er kort. Er man i bil og gerne vil bo tæt på vandet, er der også muligheder omkring Hals Havn plus en række gode muligheder for camping i området. Men de ferieboliger, der ligger tættest på byens familievenlige attraktioner, er placeret i centrum af Aalborg.

Hvad er fordelene ved ferieboliger i Aalborg sammenlignet med hoteller?

Aalborg byder på en del hoteller i centrum. Sammenlignet med en feriebolig er de dog ofte dyrere og skal reserveres længere tid i forvejen, især op til højsæsonen for turister midt i sommermånederne, hvis man vil være sikker på at få et prisvenligt værelse. Kan man undvære hel- eller halvpension, er det derfor en fordel at booke en feriebolig gennem momondo, da det både er billigere, men også giver dig som feriegæst langt flere muligheder for at planlægge en ferie efter eget hoved. Da Aalborg har masser af gode spisesteder samt indkøbsmuligheder, er det let at spare penge ved at sørge for sin egen mad. Man har også den fordel, at en feriebolig som regel er noget, man har for sig selv, hvilket giver fred til at være en familie sammen. En større feriebolig som for eksempel en lejlighed eller et lejet hus vil desuden for det meste være billigere per person end et hotelværelse, og derfor kan kan bo sammen i større grupper. Endelig er der campingpladser, hvor I har muligheden for at møde og have et uformelt samkvem med andre feriegæster. Derfor er der mange gode argumenter for at leje feriebolig i Aalborg med momondo.

Hvor lang tid booker folk normalt ferielejligheder til i Aalborg?

Gennemsnitslængden på booking af feriebolig i Aalborg er 4 nætter.

Hvad koster en ferielejlighed i Aalborg?

Ferielejligheder i Aalborg koster normalt omkring 217 kr. pr. nat i gennemsnit. Søg for at se de lejligheder, som vi har i Aalborg, og se priser for dine valgte datoer.

Hvornår er det bedst at booke feriebolig i Aalborg?

Hvis dine rejsedatoer er fleksible, kan du udnytte, at ferielejligheder og -boliger i Aalborg kan være helt op til 34% billigere i november.

I hvilket område i Aalborg er det bedst at booke feriebolig?

Det mest populære område at booke feriebolig i Aalborg i er Aalborg Centrum.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Aalborg?

Fra december 2023 er der 172 udbydere at vælge mellem for hoteller i Aalborg.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Aalborg?

Priser for hoteller i Aalborg opdateres dagligt.


momondos yndlingsferieboliger i Aalborg

Læs mere om de brugerforetrukne ferieboliger i Aalborg

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Aalborg på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.