Find billige fly til Aalborg

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 31.1
tir. 7.2

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Aalborg

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Aalborg

Bedste pris på enkeltbillet

225 kr.

Bedste pris på returbillet

348 kr.

Hurtigste flyvetid

0t. 45min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Aalborg fra Danmark i de seneste 72 timer er 225 kr. (København Kastrup til Aalborg).
Den bedste pris på en returbillet til Aalborg fra Danmark i de seneste 72 timer er 348 kr. (København Kastrup til Aalborg).
Det hurtigste fly til Aalborg fra Danmark tager 0t. 45min. (København Kastrup til Aalborg).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Aalborg, herunder Scandinavian Airlines, Norwegian og Ryanair.

Indsigter og trends for flyrejser til Aalborg

Få indsigter om din flyrejse til Aalborg, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Aalborg?

februar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Aalborg fra Danmark, med flest priser fundet omkring 457 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Aalborg i februar, så bør du vente til januar til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 471 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Aalborg?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Aalborg for 59 kr./person, hvilket er 98% billigere end gennemsnitsflyprisen til Aalborg. Hvis du vil finde den billigste pris til Aalborg fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Aalborg på?

Ifølge vores data er mandag den billigste dag at flyve til Aalborg fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en mandag var 552 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en lørdag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Aalborg på en lørdag på 600 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Aalborg?

Ifølge vores data er om eftermiddagen den billigste dag at flyve til Aalborg på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Aalborg om eftermiddagen helt ned til 536 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Om formiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Aalborg, så priserne er ofte dyrere på omkring 579 kr. pr. billet.

Hvor lang tid tager det at flyve til Aalborg?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Aalborg afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Billund (den mest populære lufthavn i Aalborg), så tager det 9t. 15min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Aalborg (en anden populær lufthavn i Danmark) til Billund, er den gennemsnitlige rejsetid .

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Aalborg?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Aalborg fra Danmark er 60 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 572 kr..

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Aalborg

Danmarks fjerdestørste by er godt med inden for kultur, uddannelse og byliv, hvilket får mange turister til at rejse til byen. Det bedste tidspunkt at rejse til Aalborg er i særligt i sommermånederne juni, juli og august hvor der er størst chance for godt vejr og masser af aktiviteter samt liv i byen.

Priserne på fly til Aalborg ligger gansken jævnt over hele året, men juli og juni er generelt de dyreste måneder og september og november de billigste. Sigt efter at købe dine flybilletter til Aalborg omtrent 55 dage før afgang, hvor priserne plejer at være de bedste. (Kilde: momondos prisindsigt for ruten København – Aalborg)

I Aalborg er der fest, masser af kultur samt underholdning for enhver smag.

Rejsende, som flyver til Aalborg, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Aarhus (93 km fra Aalborg centrum), Lufthavn: Karup (96 km fra Aalborg centrum) eller Lufthavn: Billund (153 km fra Aalborg centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Aalborg Lufthavn: Karup, hvor gennemsnitsprisen er 2.733 kr.. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Aalborg

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Aalborg fundet af momondos brugere for nylig

Hvilke flyselskaber flyver til Aalborg?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Aalborg

Hvilke flyselskaber flyver til Aalborg?

På rejser til Aalborg fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Norwegian, Norwegian Air International, Scandinavian Airlines eller Danish Air. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

Norwegian Air International-fly til Aalborg

Norwegian Air International flyver omkring 10 fly til Aalborg om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra København Kastrup, hvor det bedste tilbud på en returrejse med Norwegian Air International var på 685 kr. (København Kastrup til Aalborg). Brugerne har bedømt Norwegian Air International med 9,0/10 i over 37 anmeldelser på momondo.

Danish Air-fly til Aalborg

Danish Air flyver normalt til Aalborg 2 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Aalborg fra København Kastrup. Danish Air (bedømmelse: 8,9, 2 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Aalborg, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en Danish Air-billet, der er fundet på momondo til Aalborg, var fra København Kastrup (410 kr. retur).


Lufthavne i nærheden af Aalborg

Neden for finder du alle lufthavne i Aalborg samt deres afstand til centrum

Aalborg Lufthavn blev i 1936 destination for den første danske indenrigsrute. I 2001 blev en ny, arkitekttegnet terminal indviet, og i 2013 stod en ny terminaludvidelse færdig, så lufthavnen er godt rustet til at tage imod de mere end 1,5 millioner årlige rejsende. Når du skal til eller fra Aalborg lufthavn kan du benytte dig af rutebus 70 eller bybus 12.


Populære fly til Aalborg

Find dine flybilletter til Aalborg blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Aalborg
Hurtigste flyvetid0t. 45min.
Laveste pris403 kr.
Fly fra Wien til Aalborg
Hurtigste flyvetid3t. 50min.
Laveste pris1.161 kr.
Fly fra New York til Aalborg
Hurtigste flyvetid7t. 35min.
Laveste pris2.861 kr.
Fly fra London til Aalborg
Hurtigste flyvetid1t. 35min.
Laveste pris430 kr.
Fly fra Paris til Aalborg
Hurtigste flyvetid3t. 40min.
Laveste pris1.406 kr.
Fly fra Frankfurt til Aalborg
Hurtigste flyvetid3t. 25min.
Laveste pris1.297 kr.
Fly fra Manchester til Aalborg
Hurtigste flyvetid4t. 10min.
Laveste pris908 kr.
Fly fra Amsterdam til Aalborg
Hurtigste flyvetid1t. 15min.
Laveste pris1.284 kr.
Fly fra München til Aalborg
Hurtigste flyvetid5t. 00min.
Laveste pris1.359 kr.
Fly fra Alicante til Aalborg
Hurtigste flyvetid5t. 40min.
Laveste pris908 kr.
Fly fra Malaga til Aalborg
Hurtigste flyvetid29t. 00min.
Laveste pris1.679 kr.
Fly fra Düsseldorf til Aalborg
Hurtigste flyvetid4t. 40min.
Laveste pris1.311 kr.
Fly fra Madrid til Aalborg
Hurtigste flyvetid5t. 45min.
Laveste pris997 kr.
Fly fra Washington D.C. til Aalborg
Hurtigste flyvetid13t. 10min.
Laveste pris3.700 kr.
Fly fra Köln til Aalborg
Hurtigste flyvetid6t. 15min.
Laveste pris1.181 kr.
Fly fra Zürich til Aalborg
Hurtigste flyvetid4t. 10min.
Laveste pris1.543 kr.
Fly fra Prag til Aalborg
Hurtigste flyvetid15t. 00min.
Laveste pris3.236 kr.
Fly fra San Francisco til Aalborg
Hurtigste flyvetid14t. 55min.
Laveste pris5.714 kr.
Fly fra Boston til Aalborg
Hurtigste flyvetid10t. 30min.
Laveste pris2.717 kr.
Fly fra Minneapolis til Aalborg
Hurtigste flyvetid15t. 50min.
Laveste pris5.721 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Aalborg

Selvom Aalborg er en by med mere end 110.000 indbyggere, så er den nemmest at opleve til fods, da man kan gå rundt i bymidten og shoppe, besøge museer, se på attraktioner og nyde byens arkitektur.

Vil man opleve lidt mere udenfor centrum, kan man rejse med bybussen, men det er også muligt at leje en cykel, hvis man vil have ekstra motion og frihed. En taxa er også en nem, men dyr løsning.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Aalborg


De bedste oplevelser og seværdigheder i Aalborg

Du finder de billigste flybilletter til Aalborg i september og november, og så skal du sigte efter at købe billetten omtrent 55 dage før afgang, hvor statistikken viser du får den bedste pris. (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Aalborg)

Aalborg rummer mange arkitektoniske perler, hvor museet Utzon Center er et af dem. Vil man opleve kunst i international topklasse, så er et besøg på Kunsten et must – museet er tegnet af Alvar Aalto. Når man har set nok fra landjorden, så tag turen op i Aalborgtårnet, hvor man ender i 55 meters højde og har en storslået udsigt over byen. Når der skal hygges, spises eller danses, så er midtbyen det bedste sted at besøge, hvor Jomfru Ane Gade og Havnefronten er to oplagte steder at opholde sig. Der er også mulighed for at opleve naturen med golf, kajakroning, fisketure og meget andet.

En rejseforsikring er ikke nødvendig, medmindre man ønsker at tilkøbe ulykkesforsikring, bagagedækning, tyveridækning og lignende.

Ligesom i resten af Danmark kan man naturligvis også drikke vand fra hanen i Aalborg.

Der er som bekendt allerede en serviceafgift inklusive på regningen, men man kan sagtens give drikkepenge for en ekstraordinær service.

I områderne omkring Bispensgade, Algade, Vesteraa, Gravensgade samt i Aalborg Storcenter kan man finde gode shoppingmuligheder.


Find billige flybilletter til andre byer i Danmark

Danmark er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Aalborg. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Fly til Aalborg med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Når alle potentielle fly til Aalborg vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Aalborg. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.