Find billige fly til Firenze

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 16.8
tir. 23.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Firenze

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Firenze

Bedste pris på enkeltbillet

304 kr.

Bedste pris på returbillet

565 kr.

Hurtigste flyvetid

2t. 25min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Firenze fra Danmark i de seneste 72 timer er 304 kr. (København Kastrup til Firenze Peretola).
Den bedste pris på en returbillet til Firenze fra Danmark i de seneste 72 timer er 565 kr. (København Kastrup til Firenze Peretola).
Det hurtigste fly til Firenze fra Danmark tager 2t. 25min. (København Kastrup til Firenze Peretola).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Firenze, herunder Air France, SWISS og Vueling.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Firenze

Find de billigste fly til disse Firenze-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Firenze

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Firenze

København (CPH) til Bologna (BLQ)

Fly til Firenze ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bologna Guglielmo Marconi, hvor den gennemsnitlige pris er 1.424 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL FIRENZE FRA KØBENHAVNjanuar40% billigereAt flyve fra København til Firenze ​​koster i gennemsnit blot 1.131 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL FIRENZE FRA KØBENHAVNjuli53% dyrereDet koster cirka 2.906 kr. at flyve til Firenze ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL FIRENZE FRA KØBENHAVNjuli569% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Firenze fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Firenze?

Billedskønne Firenze har i årevis været blandt topdestinationerne, når vi danskere rejser til Italien. Med sin beliggenhed inde i landet oplever byen højere temperaturer om sommeren, hvor der ikke er nær så meget vind til at køle ned. Sommerperioden er også højsæsonen og det dyreste tidspunkt at rejse til byen. For at gøre rejsen lidt billigere, skal du tage hertil i marts og oktober, som typisk er de billigste måneder at rejse i (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Firenze, februar 2018).

Renæssancens fødested, Firenze, forbinder Middelalderen med moderne tid.

53 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Firenze. Dette fly er fra Palma de Mallorca og er 98% billigere end de fleste andre flyrejser til Firenze. Hvis du vil finde den billigste pris til Firenze fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Firenze fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.131 kr.. november måned er endnu en god mulighed for at rejse til Firenze med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.305 kr..

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 49 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Firenze. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.898 kr.. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Firenze fra Danmark helt ned til 565 kr. på momondo.

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Firenze er på en onsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Firenze på en onsdag kan finde billetter helt ned til 1.883 kr.. Den dyreste dag at flyve til Firenze er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 2.431 kr..

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Firenze på er om aftenen. Fly fra Danmark til Firenze på dette tidspunkt kan findes helt ned til 1.632 kr.. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 2.362 kr..

Lufthavn: San Dalmazio San Domino Island, Lufthavn: Pisa Galileo Galilei, Lufthavn: Bologna Guglielmo Marconi, Lufthavn: Rimini Miramare eller Lufthavn: Perugia Sant Egidio kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Firenze.

Den billigste lufthavn i nærheden af Firenze er normalt Lufthavn: Rimini Miramare med en gennemsnitspris på 1.665 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Firenze

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Firenze fundet af momondos brugere for nylig
Vueling
26. sep.
CPH16:30København Kastrup
2t. 25min.
FLR18:55Firenze Peretola
30. sep.
FLR03:00Firenze Peretola
2t. 20min.
CPH05:20København Kastrup
Vueling
26. sep.
CPH16:30København Kastrup
2t. 25min.
FLR18:55Firenze Peretola
30. sep.
FLR03:00Firenze Peretola
2t. 20min.
CPH05:20København Kastrup
Vueling
26. sep.
CPH16:30København Kastrup
2t. 25min.
FLR18:55Firenze Peretola
30. sep.
FLR03:00Firenze Peretola
2t. 20min.
CPH05:20København Kastrup
Vueling
26. sep.
CPH16:30København Kastrup
2t. 25min.
FLR18:55Firenze Peretola
30. sep.
FLR03:00Firenze Peretola
2t. 20min.
CPH05:20København Kastrup
Vueling
26. sep.
CPH16:30København Kastrup
2t. 25min.
FLR18:55Firenze Peretola
30. sep.
FLR03:00Firenze Peretola
2t. 20min.
CPH05:20København Kastrup
Vueling
10. okt.
CPH16:30København Kastrup
2t. 25min.
FLR18:55Firenze Peretola
26. okt.
FLR03:30Firenze Peretola
2t. 20min.
CPH05:50København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Firenze

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Firenze, så se nogle af vores tilbud herunder fra Vueling
Vueling
24. okt.
CPH16:30København Kastrup
2t. 25min.
FLR18:55Firenze Peretola
Vueling
19. okt.
CPH06:30København Kastrup
2t. 25min.
FLR08:55Firenze Peretola
Vueling
12. sep.
CPH16:30København Kastrup
2t. 25min.
FLR18:55Firenze Peretola

Hvilke flyselskaber flyver til Firenze?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Firenze

Hvilke flyselskaber flyver til Firenze?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Firenze fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Scandinavian Airlines, Lufthansa, Vueling og Austrian Airlines. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Firenze, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

SWISS-fly til Firenze

Der er 20 fly med SWISS til Firenze på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Zürich, og den bedste pris på en SWISS-billet, der er set på momondo, er 872 kr. (seneste 72 timer, fra København Kastrup til Firenze). SWISS har en bedømmelse på 8,4 fra 138 brugeranmeldelser på momondo.

Vueling-fly til Firenze

Vueling (8,0/10, 125 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Firenze med tilbud fra helt ned til 609 kr. retur fra København Kastrup. Med 16 Vueling-fly til Firenze om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Lufthavne i nærheden af Firenze

Neden for finder du alle lufthavne i Firenze samt deres afstand til centrum

Firenze Peretola er en mindre lufthavn med knap 2,5 millioner passagerer om året, hvor flyselskabet Vueling har hjemme. Den centrale placering gør det nemt at komme ind til byen, når man er landet med fly. Bus, taxi og billeje er de tre valgmuligheder på den 4 km korte tur, hvoraf “Vola in Bus” fra Busitalia er billigst til en pris på ca. 45 DKK samt en rejsetid på omkring 20 minutter.


Populære fly til Firenze

Find dine flybilletter til Firenze blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Firenze
Hurtigste flyvetid2t. 20min.
Laveste pris573 kr.
Fly fra Billund til Firenze
Hurtigste flyvetid8t. 00min.
Laveste pris1.312 kr.
Fly fra Aalborg til Firenze
Hurtigste flyvetid6t. 00min.
Laveste pris1.435 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Firenze

Firenze gamle, historiske bydel er let at opleve til fods, ja det er faktisk nok også det nemmeste. Så tag skoene på og oplev en by hvor stort set hver en gade er et stykke historie i sig selv samtidig med, at byens største attraktioner er lige i nærheden.

Udover de fodgængervenlige områder i bymidten byder Firenze også på et effektivt netværk af bybusser, der sammen med den relativt nye sporvognslinje T1 bringer dig hurtigt rundt på de lidt længere afstande.


Visumkrav for Firenze

Som dansk statsborger kan du opholde dig visumfrit i Firenze i op til 90 dage, da Italien er med i Schengenaftalen. Husk at medbringe pas, da det fungerer som ID under rejsen, og det skal være gyldigt under hele opholdet. Du kan altid tjekke reglerne hos den italienske ambassade inden afrejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Firenze


De bedste oplevelser og seværdigheder i Firenze

Sommermånederne er højsæson for turister i Firenze, og også her hvor flybilletterne når deres maks. Skal du finde billige flybilletter til byen skal du rejse afsted i marts og oktober, som typisk er de billigste måneder (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Firenze, februar 2018).

Firenze er et rendyrket paradis for de kunst-, historie- og arkitekturinteresserede rejsende. I den gamle bydel, som i øvrigt er på UNESCO’s verdensarvsliste, finder du en af byens ikoniske vartegn, nemlig katedralen Santa Maria del Fiore. De adrætte kan tage de 463 trin op til toppen af kuplen, hvorfra der venter en spektakulær udsigt over Firenzes smukke røde tegltage.Den gamle bro, også kendt som Ponte Vecchio, var indtil 1218 den eneste bro der forbandt Firenzes to bydele over floden Arno, så vi anbefaler en gåtur over denne historiske og betydningsfulde konstruktion. Intet besøg i Firenze uden en tur forbi et museum, og her kan du overveje at besøge Galleria dell’Accademia der huser Michelangelos berømte David-skulptur.Firenze har mange spændende markeder, som er værd at gå på opdagelse i og gøre en god handel. Mercato Centrale byder sammen med Lorenzo Market på et godt indblik i byens stolte markedstraditioner.

Det anbefales altid, at du investerer i en rejseforsikring når du rejser udenlands. Få råd til hvad du skal kigge efter i en god rejseforsikring.

Du kan snildt drikke vandet fra hanen i Firenze.

I Firenze er det standard at give omkring 10% for en tilfredsstillende service.

Italien er internationalt kendt for mode, og det er der naturligvis også mulighed for at kigge nærmere på i Firenze. Læg turen forbi Via Tornabuoni, Via della Vigna Nuova og Via del Parione der byder på gode shoppingmuligheder.


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Firenze med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Firenze.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Firenze lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Firenze og giver dig besked, når de ændrer sig.


Andre kabineklasser på fly til Firenze

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Firenze

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.