Find billige flybilletter til Firenze

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Firenze. De nuværende restriktioner til Firenze er baseret på Italien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Italien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Firenze

Find de billigste fly til disse Firenze-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Firenze

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Firenze

København (CPH) til Parma (PMF)

Fly til Firenze ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Parma, hvor den gennemsnitlige pris er 1.028 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL FIRENZE FRA KØBENHAVNmarts23% billigereAt flyve fra København til Firenze ​​koster i gennemsnit blot 1.026 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL FIRENZE FRA KØBENHAVNjuli38% dyrereDet koster cirka 1.825 kr. at flyve til Firenze ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL FIRENZE FRA KØBENHAVNjuli462% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Firenze fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Firenze?

Billedskønne Firenze har i årevis været blandt topdestinationerne, når vi danskere rejser til Italien. Med sin beliggenhed inde i landet oplever byen højere temperaturer om sommeren, hvor der ikke er nær så meget vind til at køle ned. Sommerperioden er også højsæsonen og det dyreste tidspunkt at rejse til byen. For at gøre rejsen lidt billigere, skal du tage hertil i marts og oktober, som typisk er de billigste måneder at rejse i (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Firenze, februar 2018).

Renæssancens fødested, Firenze, forbinder Middelalderen med moderne tid.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Firenze?

  222 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Firenze. Dette fly er fra Berlin og er 88% billigere end de fleste andre flyrejser til Firenze. Hvis du vil finde den billigste pris til Firenze fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Firenze?

  marts måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Firenze fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.026 kr.. november måned er endnu en god mulighed for at rejse til Firenze med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.026 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Firenze?

  De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 60 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Firenze. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.324 kr.. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Firenze fra Danmark helt ned til 541 kr. på momondo.

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Firenze på?

  Den billigste dag at rejse fra Danmark til Firenze er på en tirsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Firenze på en tirsdag kan finde billetter helt ned til 1.194 kr.. Den dyreste dag at flyve til Firenze er lørdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 1.714 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Firenze?

  Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Firenze på er om aftenen. Fly fra Danmark til Firenze på dette tidspunkt kan findes helt ned til 1.132 kr.. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 1.657 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Firenze?

  Lufthavn: San Dalmazio San Domino Island, Lufthavn: Pisa Galileo Galilei, Lufthavn: Bologna Guglielmo Marconi, Lufthavn: Rimini Miramare eller Lufthavn: Perugia Sant Egidio kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Firenze.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Firenze på?

  Den billigste lufthavn i nærheden af Firenze er normalt Lufthavn: San Dalmazio San Domino Island med en gennemsnitspris på 1.242 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Firenze?

På nuværende tidspunkt inkluderer Italien rejserestriktioner rejser til Firenze. Indrejserestriktioner

Italien har begrænset indrejse for de fleste udenlandske statsborgere indtil mindst 5. marts, med undtagelse af statsborgere og beboere i EU, Schengen-området, Andorra, Monaco, San Marino, Vatikanstaten, rejsende med en langvarig opholdstilladelse. eller et langvarigt "D" -visum udstedt af Schweiz eller en EØS-medlemsstat. Rejsende fra Australien, Japan, New Zealand, Republikken Korea, Rwanda, Singapore, Thailand kan også komme ind i landet. Indtil den 6. april har Italien suspenderet alle direkte flyvninger til og fra Storbritannien. Enhver, der har været i Storbritannien i de foregående 14 dage, får ikke adgang til Italien. Med undtagelse af statsborgere, beboere eller personer med væsentlige årsager, herunder presserende arbejde, sundhedsbehov eller studiekrav. Årsagen til rejsen skal erklæres skriftligt (af passageren ved hjælp af egenerklæringen). Et forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien gælder for alle, der rejser fra Brasilien, eller som har opholdt sig i/været i transit gennem Brasilien i de 14 dage forud for indrejsen til Italien. Der er i øjeblikket ingen undtagelser. Indtil den 5. marts er der forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien for alle, der rejser fra Østrig, eller som har opholdt sig i/været i transit i Østrig i mere end 12 timer.

Indrejsekrav

Alle udenlandske rejsende skal udfylde en egenerklæringsformular og fremlægge den for myndighederne ved ankomsten. Rejsende skal præsentere et negativt molekylært eller antigent testresultat, der er udstedt inden for 48 timer før de kommer ind i Italien. Rejsende, der ankommer fra Vatikanstaten og San Marino og er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ønsker at besøge regionerne i Sardinien, Sicilien, Apulia, Calabria skal registrere sig på deres websteder før ankomsten og følge deres rejseregler. Regionale regeringer i Italien kan også pålægge rejsende fra visse udenlandske lande restriktioner, og rejsende der har til hensigt at rejse eller vende tilbage til Italien, rådes til at kontrollere om der er indført nye bestemmelser af deres bestemmelsesregion.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra EU-lande uden et negativt molekylært eller antigent testresultat udstedt inden for 48 timer før de rejser ind i Italien, er underlagt midlertidig isolering og sundhedsovervågning. Rejsende, der ankommer fra Australien, Japan, New Zealand, Korea, Rwanda, Singapore og Thailand er underlagt en 14-dages selvisolering. Rejsende fra lande, der ikke er nævnt ovenfor, har kun lov til at komme ind af specifikke grunde (såsom arbejde, sundhed eller studier eller absolutte hastesager, hvis de vender tilbage til deres hjem eller bolig) og ikke for turisme. Rejsende, der ankommer fra denne gruppe lande, skal udfylde en egenerklæringsformular, der angiver årsagen til indrejse/hjemkomst til Italien, og er underlagt en 14-dages selvisolering.

Alle andre oplysninger

Italien har udvidet forbuddet mod ikke-væsentlige rejser mellem sine regioner indtil den 27. marts.

Hvis du planlægger rejser til Firenze nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Firenze

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Firenze fundet af momondos brugere for nylig
Vueling
14. aug.
CPH12:15København Kastrup
2t. 25min.
FLR14:40Firenze Peretola
21. aug.
FLR09:15Firenze Peretola
2t. 20min.
CPH11:35København Kastrup
Vueling
23. okt.
CPH10:20København Kastrup
2t. 25min.
FLR12:45Firenze Peretola
26. okt.
FLR13:30Firenze Peretola
2t. 20min.
CPH15:50København Kastrup
Vueling
23. okt.
CPH10:20København Kastrup
2t. 25min.
FLR12:45Firenze Peretola
26. okt.
FLR13:30Firenze Peretola
2t. 20min.
CPH15:50København Kastrup
Vueling
7. sep.
CPH16:30København Kastrup
2t. 25min.
FLR18:55Firenze Peretola
14. sep.
FLR13:30Firenze Peretola
2t. 20min.
CPH15:50København Kastrup
Vueling
21. aug.
CPH12:15København Kastrup
2t. 25min.
FLR14:40Firenze Peretola
28. aug.
FLR09:15Firenze Peretola
2t. 20min.
CPH11:35København Kastrup
Flere flyselskaber
14. aug.
CPH12:15København Kastrup
2t. 25min.
FLR14:40Firenze Peretola
22. aug.
FLR02:30Firenze Peretola
5t. 05min.
1 stop
CPH07:35København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Firenze

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Firenze, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air France og Vueling
Vueling
14. aug.
CPH12:15København Kastrup
2t. 25min.
FLR14:40Firenze Peretola
Vueling
14. sep.
CPH16:30København Kastrup
2t. 25min.
FLR18:55Firenze Peretola
Vueling
14. aug.
CPH12:15København Kastrup
2t. 25min.
FLR14:40Firenze Peretola

Hvilke flyselskaber flyver til Firenze?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Firenze

Når turen går til Firenze kan du vælge mellem flyselskaber som f.eks. Air Berlin, Niki, Tyrolean Airways og SWISS. Med direkte fly har turen en rejsetid på ca. 2 timer og 20 minutter.


Lufthavne i nærheden af Firenze

Neden for finder du alle lufthavne i Firenze samt deres afstand til centrum

Firenze Peretola er en mindre lufthavn med knap 2,5 millioner passagerer om året, hvor flyselskabet Vueling har hjemme. Den centrale placering gør det nemt at komme ind til byen, når man er landet med fly. Bus, taxi og billeje er de tre valgmuligheder på den 4 km korte tur, hvoraf “Vola in Bus” fra Busitalia er billigst til en pris på ca. 45 DKK samt en rejsetid på omkring 20 minutter (Information tjekket 15/06/2017).


Populære fly til Firenze

Find dine flybilletter til Firenze blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Firenze
Hurtigste flyvetid2t. 25min.
Laveste pris541 kr.
Fly fra Billund til Firenze
Hurtigste flyvetid3t. 50min.
Laveste pris938 kr.
Fly fra Aalborg til Firenze
Hurtigste flyvetid6t. 15min.
Laveste pris2.718 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Firenze?

Firenze gamle, historiske bydel er let at opleve til fods, ja det er faktisk nok også det nemmeste. Så tag skoene på og oplev en by hvor stort set hver en gade er et stykke historie i sig selv samtidig med, at byens største attraktioner er lige i nærheden.

Udover de fodgængervenlige områder i bymidten byder Firenze også på et effektivt netværk af bybusser, der sammen med den relativt nye sporvognslinje T1 bringer dig hurtigt rundt på de lidt længere afstande.


Kan man rejse til Firenze uden pas eller visum?

Som dansk statsborger kan du opholde dig visumfrit i Firenze i op til 90 dage, da Italien er med i Schengenaftalen. Husk at medbringe pas, da det fungerer som ID under rejsen, og det skal være gyldigt under hele opholdet. Du kan altid tjekke reglerne hos den italienske ambassade inden afrejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Firenze


Tips og gode råd til Firenze

Hvordan får man den billigste flybillet til Firenze?

Sommermånederne er højsæson for turister i Firenze, og også her hvor flybilletterne når deres maks. Skal du finde billige flybilletter til byen skal du rejse afsted i marts og oktober, som typisk er de billigste måneder (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Firenze, februar 2018).

Hvad skal man se i Firenze?

Firenze er et rendyrket paradis for de kunst-, historie- og arkitekturinteresserede rejsende. I den gamle bydel, som i øvrigt er på UNESCO’s verdensarvsliste, finder du en af byens ikoniske vartegn, nemlig katedralen Santa Maria del Fiore. De adrætte kan tage de 463 trin op til toppen af kuplen, hvorfra der venter en spektakulær udsigt over Firenzes smukke røde tegltage.

Den gamle bro, også kendt som Ponte Vecchio, var indtil 1218 den eneste bro der forbandt Firenzes to bydele over floden Arno, så vi anbefaler en gåtur over denne historiske og betydningsfulde konstruktion. Intet besøg i Firenze uden en tur forbi et museum, og her kan du overveje at besøge Galleria dell’Accademia der huser Michelangelos berømte David-skulptur.

Firenze har mange spændende markeder, som er værd at gå på opdagelse i og gøre en god handel. Mercato Centrale byder sammen med Lorenzo Market på et godt indblik i byens stolte markedstraditioner.

Aktiviteter for børn

Sommeren er varm i Firenze, og derfor er det lækkert at blive kølet ned og plaske i vand, hvilket er muligt i to af de kendte udendørsbassiner Le Pavoniere Piscina og Comunale Costoli. Området ved Piazza della Repubblica pladsen er et hyggeligt sted, hvor ungerne kan prøve de antikke karruseller samt mæske sig i velsmagende is eller gelato, som italienerne kalder det.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid, at du investerer i en rejseforsikring når du rejser udenlands. Få råd til hvad du skal kigge efter i en god rejseforsikring.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan snildt drikke vandet fra hanen i Firenze.

Giver man drikkepenge i Firenze?

I Firenze er det standard at give omkring 10% for en tilfredsstillende service.

Hvor er der god shopping?

Italien er internationalt kendt for mode, og det er der naturligvis også mulighed for at kigge nærmere på i Firenze. Læg turen forbi Via Tornabuoni, Via della Vigna Nuova og Via del Parione der byder på gode shoppingmuligheder.