Billige fly fra Billund til Firenze fra 1.180 kr.

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
man. 28.11
man. 5.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Information om Billund-Firenze fly

Hvor lang tid tager det at flyve fra Billund til Firenze, og kan man flyve direkte?

Bedste pris fundet

20.744 kr.

Hurtigste flyvetid

9t. 25min.

Direkte fly

Ingen

Lufthavne i Firenze

1 lufthavn
Det billigste flytilbud fra Billund til Firenze fundet på momondo i de sidste 72 timer er 20.744 kr.
Det hurtigste fly fra Billund til Firenze tager 9t. 25min.
Der er ingen direkte fly fra Billund til Firenze. Populære ikke-direkte ruter for denne forbindelse er Lufthavn: Billund - Lufthavn: Firenze Peretola.
Der er 1 lufthavn i nærheden af Firenze: Firenze Peretola (FLR)

Sådan finder du billige fly fra Billund til Firenze

Du behøver ikke lede længere. Vi har gennemgået alle søgninger for denne flyrute på momondo, så du har alt information du skal bruge, for at finde en billig flybillet til din rejse.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Firenze?

januar. Det billigste tidspunkt på året at flyve fra Billund til Firenze er januar. Det dyreste tidspunkt er juli.

Hvilken dag er det billigst at flyve fra Billund til Firenze?

onsdag. Den billigste dag er typisk onsdag. Den dyreste dag er typisk søndag

Hvilket tidspunkt er det billigst at flyve fra Billund til Firenze?

om aftenen. Fly fra Billund til Firenze er ca. 42% dyrere om eftermiddagen end om aftenen

Hvilket flyselskab er billigst til Firenze fra Billund?

Ryanair. Air France, Brussels Airlines, og KLM er de mest populære selskaber, der flyver fra Billund til Firenze

Hvilken flyrute er billigst fra Billund til Firenze?

Billund - Firenze Peretola. Flyv fra Billund til Firenze Peretola for at få de bedste flypriser mellem Billund og Firenze

Hvor lang tid i forvejen bør du booke fly fra Billund til Firenze?

56 dage før. Det billigste tidspunkt at købe en flyrejse fra Billund til Firenze er ca. 56 dage før afgang

Søg efter last minute fly til Firenze fra Billund

Find og sammenlign priser på returbilletter for dit last minute-fly fra Billund til Firenze
ITA Airways
2. dec.
BLL01:00Billund
16t. 55min.
2 stop
FLR17:55Firenze Peretola
9. dec.
FLR01:40Firenze Peretola
16t. 05min.
2 stop
BLL17:45Billund
4.126 kr.
Find lignende

Bedste flyselskaber, der flyver fra Billund til Firenze

Sammenlign og se anmeldelser af flyselskaber, der flyver fra Billund til Firenze med momondo
FlyselskabVurderingGratis afbestillingPris
RyanairPrisFra 255 kr.Gratis afbestillingVurdering
7,0
7,0

Boarding

6,8

Comfort

7,6

Besætning

6,1

Underholdning

6,5

Mad

Anmeldelser

Godt til prisen og kort flyvning

1 / 10
Søg efter fly fra Ryanair
LufthansaPrisFra 966 kr.Gratis afbestillingVurdering
7,2
7,3

Boarding

7,3

Comfort

7,8

Besætning

6,7

Underholdning

6,7

Mad

Anmeldelser

Baggagen i Frankfurt ankom så sent, at jeg mistede mit næste fly og måtte overnatte 2 dage i byen indtil den næste fly til destinationen!

1 / 3
Søg efter fly fra Lufthansa
Air FrancePrisFra 996 kr.Gratis afbestillingVurdering
7,6
7,6

Boarding

7,5

Comfort

8,3

Besætning

7,0

Underholdning

7,2

Mad

Anmeldelser

Ulemper: Delayed

1 / 3
Søg efter fly fra Air France
Brussels AirlinesPrisFra 1.096 kr.Gratis afbestillingVurdering
7,1
Søg efter fly fra Brussels Airlines
KLMPrisFra 1.219 kr.Gratis afbestillingVurdering
7,5
7,5

Boarding

7,6

Comfort

8,2

Besætning

6,7

Underholdning

7,0

Mad

Anmeldelser

Good

1 / 2
Søg efter fly fra KLM

  • Er der flyselskaber på ruten fra Billund til Firenze Peretola, som tilbyder fleksibel afbestilling på grund af COVID-19?

    På grund af den globale indvirkning fra COVID-19 har nogle af de flyselskaber, som vi samarbejder med på ruten fra Billund til Firenze Peretola, f.eks. Lufthansa, KLM og Brussels Airlines, muligvis iværksat fleksible afbestillingsregler. Brug vores site til at søge efter alle de flyselskaber, der kan tilbyde dig denne fleksibilitet.

  • Hvor langt er der fra Billund til Firenze Peretola med fly?

    Firenze Peretola er 1337,4 km fra Billund.


Ganske vist er der ikke nogle flyselskaber, som tilbyder direkte flyvninger fra Billund til Firenze Lufthavn (FLR), men det skal dog ikke afholde dig fra at rejse til den skønne italienske by. Det er nemlig hverken besværligt eller tidskrævende at komme fra Billund Lufthavn (BLL) til den populære destination. Du kan vælge iblandt flere forskellige flyselskaber, som arrangerer gode ruter imellem de to lufthavne, heriblandt finder du både Lufthansa og KLM. En rejse med et af disse selskaber vil typisk indebære en mellemlanding i henholdsvis Frankfurt Lufthavn eller Amsterdam Schiphol. De to store og passagervenlige lufthavne byder begge på en lang række af butikker og spisesteder, som gør det let at få ventetiden til at gå. En rejse til Firenze Lufthavn kan, på trods af et stop undervejs, tage så lidt som et par timer. Den samlede rejsetid vil dog variere afhængig af ruten og antallet af mellemlandinger samt, hvor længe disse varer.

Du kan let komme til Billund Lufthavn fra både centrum af byen eller fra resten af landet. Først og fremmest kan du vælge iblandt en af de mange buslinjer, der forbinder lufthavnen med togstationer i området. Heriblandt er 912X, der kører imellem Billund Lufthavn og byer som Horsens og Aarhus. Skulle du dog foretrække at køre dertil i bil, kan du uden besvær tage din egen, da du i lufthavnen vil finde gode parkeringsmuligheder samt en lufthavnsbus, som kører imellem de mange parkeringspladser og terminalen. Firenze Lufthavn er ligeledes en mindre, men forholdsvis travl lufthavn. Det er en populær destination, og det betyder, at du kan vælge imellem mange forskellige transportmidler, som for eksempel den moderne sporvogn, der kører imellem centrum og lufthavnen. Du kan også tage en hurtig lufthavnsbus, som hele døgnet rundt kører direkte fra ankomstterminalen til hjertet af Firenze. Naturligvis kan du også finde både taxaer og udlejningsbiler, hvis du foretrækker at køre i bil.

Billund er langt fra den største lufthavn i Danmark, men det betyder blot, at den er både overskuelig og hurtig at komme rundt i. I selve lufthavnen kan du udforske de forskellige butikker og caféer, som gør det nemt at få ventetiden til at gå. I området omkring lufthavnen har du adgang til både lufthavnshotel samt gode transportmuligheder, som blandt andet inkluderer biludlejning, taxaservice samt offentlige busser. I Firenze Lufthavn kan du ligeledes vælge iblandt flere forskellige biludlejningsfirmaer samt taxaer, som gør det nemt at nå til de nærliggende hoteller. Skulle du have nogle tvivl om, hvordan du kommer videre fra lufthavnen, så kan du besøge turistinformationen i ankomsthallen, hvor du blandt andet kan få hjælp til at finde vej til centrum af byen eller videre rundt i Italien. Det er dog også ganske nemt at nyde tiden i selve Firenze Lufthavn, da du her kan finde et glimrende udvalg af butikker og spisesteder.


Firenze ligger centralt i den populære region Toscana, hvilket betyder, at du hurtigt kan komme rundt til både små og hyggelige bjerglandsbyer samt til de større og mere velkendte byer i området. Du kan for eksempel tage til historiske Cortona eller Siena, som ligger syd for Firenze, da begge byer er lette at nå i enten bil eller med bus. Det er også primært de transportmuligheder, som er tilgængelige, hvis du ønsker at besøge byer som Pisa, Lucca eller Livorno, der ligger helt ud til Middelhavet. Tæt på Firenze ligger både Prato og Pistoia og endnu længere nordpå er den større by Bologna, hvor du også finder regionens anden større lufthavn. Fra centrum af Firenze såvel som i Firenze Lufthavn har du adgang til mange offentlige transportmuligheder samt biludlejningsfirmaer, hvilket gør det muligt nemt at komme til og fra regionens byer samt til andre velkendte byer som Venedig eller Milano.


Alternative fly Billund-Firenze

Sammenlign alternative flyruter til og fra nærliggende lufthavne og byer for at finde de bedste priser og mest passende afgangstider
Fly fra København til Firenze
Hurtigste flyvetid2t. 20min.
Laveste pris803 kr.
Fly fra Billund til Pisa
Hurtigste flyvetid2t. 15min.
Laveste pris304 kr.
Fly fra København til Pisa
Hurtigste flyvetid5t. 00min.
Laveste pris709 kr.
Fly fra Aalborg til Pisa
Hurtigste flyvetid15t. 25min.
Laveste pris2.135 kr.
Fly fra Aalborg til Firenze
Hurtigste flyvetid14t. 25min.
Laveste pris3.322 kr.

Fly, der minder om Billund til Firenze

Er du fleksibel i forhold til destinationen? Gør søgningen bredere, og find fly, der minder om din rute fra Billund til Firenze

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly fra Billund til Firenze på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Firenze, der passer dig bedst.

Fly fra Billund til Firenze med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly fra Billund til Firenze.

Prisagenter på fly til Firenze fra Billund er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.