Find billige fly til Milano

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 4.10
tir. 11.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Milano

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Milano

Bedste pris på enkeltbillet

23 kr.

Bedste pris på returbillet

54 kr.

Hurtigste flyvetid

2t. 00min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Milano fra Danmark i de seneste 72 timer er 23 kr. (København Kastrup til Bergamo).
Den bedste pris på en returbillet til Milano fra Danmark i de seneste 72 timer er 54 kr. (København Kastrup til Bergamo).
Det hurtigste fly til Milano fra Danmark tager 2t. 00min. (Billund til Bergamo).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Milano, herunder Ryanair og easyJet.

Indsigter og trends for flyrejser til Milano

Få indsigter om din flyrejse til Milano, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Milano?

Hvis du ikke kan rejse til Milano i januar, så rejs fra Danmark i marts, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 703 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Milano?

75 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Milano. Dette fly er fra Barcelona og er 96% billigere end de fleste andre flyrejser til Milano. Hvis du vil finde den billigste pris til Milano fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
See prices from:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Milano på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Milano er på en fredag hvor priserne kan findes helt ned til 1.146 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Den dyreste dag at flyve til Milano er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 1.725 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Milano?

Når du flyver til Milano fra Danmark er om aftenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 876 kr. for fly med afgang om aftenen. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om eftermiddagen, hvor priserne ligger på 2.014 kr. i gennemsnit. Fly til Milano fra Danmark om eftermiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Hvor lang tid tager det at flyve til Milano?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Milano (Milano Malpensa), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 2t og 7t. 45min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Milano?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Milano på, er omkring 26 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 1.300 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Milano

Find de billigste fly til disse Milano-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Verona

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Milano

Aarhus (AAR) til Lufthavn: Milano Malpensa (MXP)

Fly til Milano ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra Aarhus til Milano Malpensa, hvor den gennemsnitlige pris er 794 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MILANO FRA KØBENHAVNjanuar61% billigereAt flyve fra København til Milano ​​koster i gennemsnit blot 510 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MILANO FRA KØBENHAVNjuli69% dyrereDet koster cirka 2.194 kr. at flyve til Milano ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MILANO FRA KØBENHAVNjuli391% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Milano fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Milano

Når man vil opleve Italien på ægte storby-manér, så er en tur til Milano en oplagt idé. Italien oplever også de fire årstider, hvor sommersæsonen er det mest populære tidspunkt at rejse på. Juni, juli og august er de mest populære måneder takket være masser af varme og sol, men maj og september er ligeledes attraktive måneder, da det i det sene forår samt i det tidlige efterår stadigvæk er dejlig lunt.

Mode, design, risotto, en verdensberømt katedral samt ægte storbystemning lokker turister til Milano.

Rejsende, som flyver til Milano, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Milano Malpensa (40 km fra Milano centrum), Lufthavn: Bergamo (46 km fra Milano centrum) eller Lufthavn: Parma (112 km fra Milano centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Med en gennemsnitspris på 1.297 kr. pr. person er Lufthavn: Bergamo den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Milano. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.

Ja, du kan flyve til Milano Linate Lufthavn i Milano (10,2 km fra Ghisolfa).

Milano Linate Lufthavn ligger 7,7 km fra Navigli i Milano, så det er den lufthavn, der er tættest på.Gode tilbud på fly til Milano

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Milano fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
19. nov.
CPH16:25København Kastrup
2t. 10min.
BGY18:35Bergamo
21. nov.
BGY01:15Bergamo
2t. 15min.
CPH03:30København Kastrup
Ryanair
10. okt.
BLL18:15Billund
2t. 00min.
BGY20:15Bergamo
12. okt.
BGY02:20Bergamo
2t. 05min.
BLL04:25Billund
Ryanair
17. okt.
BLL18:15Billund
2t. 00min.
BGY20:15Bergamo
19. okt.
BGY02:20Bergamo
2t. 05min.
BLL04:25Billund
Ryanair
27. okt.
CPH17:30København Kastrup
2t. 05min.
BGY19:35Bergamo
3. nov.
BGY02:15Bergamo
2t. 10min.
CPH04:25København Kastrup
Ryanair
18. nov.
AAR16:55Aarhus
2t. 04min.
MXP18:59Milano Malpensa
21. nov.
MXP12:45Milano Malpensa
2t. 15min.
AAR15:00Aarhus
easyJet
29. nov.
CPH13:20København Kastrup
2t. 05min.
MXP15:25Milano Malpensa
1. dec.
MXP10:45Milano Malpensa
2t. 05min.
CPH12:50København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Milano

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Milano, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair og easyJet
Ryanair
24. nov.
CPH03:50København Kastrup
2t. 10min.
BGY06:00Bergamo
Ryanair
10. okt.
AAR04:45Aarhus
2t. 05min.
MXP06:50Milano Malpensa
Ryanair
19. okt.
BLL04:50Billund
2t. 00min.
BGY06:50Bergamo

Andre kabineklasser på fly til Milano

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Milano

Hvilke flyselskaber flyver til Milano?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Milano

Hvilke flyselskaber flyver til Milano?

Ryanair er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Milano. Scandinavian Airlines, easyJet og Lufthansa er også populære valg på flyrejser til Milano fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Milano, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

SWISS-fly til Milano

SWISS flyver til Milano ca. 21 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos SWISS, men der er fundet priser på helt ned til 748 kr. fra København Kastrup til Milano. SWISS er blevet bedømt med 8,4/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.

KLM-fly til Milano

Et andet populært valg for fly til Milano er KLM (7,6/10, 167 anmeldelser). De fleste KLM-fly, der lander i Milano, kommer fra Catania Fontanarossa, men der er 18 KLM-fly til Milano fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med KLM, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 969 kr. (Aalborg til Milano, returrejse).


Lufthavne i nærheden af Milano

Neden for finder du alle lufthavne i Milano samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer jeg til centrum af Milano fra lufthavnen

Malpensa Lufthavn er den største af de tre internationale lufthavne, med over 19 millioner passagerer om året, hvorefter Linate og Orio al Serio følger efter med ca. 10 millioner årlige rejsende.

Når du skal fra Malpensa lufthavn og ind til centrum er det billigst, at tage bussen fra et af de to selskaber Terravision eller Autostradale til en pris på ca. 60 DKK og en rejsetid på 50 minutter.


Populære fly til Milano

Find dine flybilletter til Milano blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Milano
Hurtigste flyvetid2t. 00min.
Laveste pris317 kr.
Fly fra Aarhus til Milano
Hurtigste flyvetid2t. 04min.
Laveste pris240 kr.
Fly fra Billund til Milano
Hurtigste flyvetid2t. 00min.
Laveste pris348 kr.
Fly fra Aalborg til Milano
Hurtigste flyvetid5t. 25min.
Laveste pris340 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Milano

Flere af byens store seværdigheder er lettest at opleve til fods, hvor du samtidig kan beundre den enestående arkitektur,  samt gribe muligheden for at slå dig ned og nyde et lækkert måltid eller en kop kaffe undervejs.

Den offentlig transport kan dog sagtens benyttes, hvis du f.eks. skal ud på længere strækninger. Hovedtransportmidlet er metroen, der byder på 4 linjer, der supplerer hinanden godt i midtbyen og kvartererne omkring. Prisen for en enkeltbillet ligger på ca. 11 DKK.


Visumkrav for Milano

Italien er medlem af Schengenaftalen, hvilket sikrer dig 90 dages visumfrit ophold, når du ankommer med fly til Milano. Du skal huske at medbringe et gyldigt pas, da det fungerer som ID under hele opholdet. Husk at tjekke de nyeste regler hos den italienske ambassade.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Milano


De bedste oplevelser og seværdigheder i Milano

Hvordan får man den billigste flybillet til Milano?

Rejser du uden for sommermånederne, finder du generelt lavere priser på flybilletter. Statistisk set er marts og maj de måneder hvor du får de laveste priser (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Milano, februar 2018).

Hvad skal man se i Milano?

Det er svært ikke at blive lidt forelsket i Milano, når først du kommer til denne smukke og fashionable by. Livet bevæger sig en smule hurtigere her end i andre dele af Italien, men der er stadig rigeligt med muligheder for at nyde ’la dolce vita’ – det søde liv.

Byen er sprængfyldt med udendørscaféer, velplejede parker, smarte restauranter og moderigtige butikker. Fashionistaer springer med hovedet først ud i byens berømte modedistrikt, Quadrilatero, før du kan nå at sige Prada. De madglade kan imens reservere bord på byens bedste restauranter, der serverer moderne, italiensk mad.

En af de største og mest komplekse gotiske bygninger er Duomo di Milano, der er byens ikoniske katedral og vartegn med den smukkeste udsigt over byen. Gå rundt på Duomo-katedralens tag og få en semi-religiøs panoramaoplevelse og rund derefter dagen af på en af caféerne ved kanalen i det livlige kvarter Navigli.

Ikke langt fra centrum finder du en anden central bygning – slottet kaldet Sforza – hvor du kan nyde de historiske og storslåede omgivelser samt museer. En slentretur med kameraet ved hånden foregår i Galleria Vittorio Emanuele, der huser caféer og luksusbutikker, og hvor glastaget, mosaikgulvet og lysets indfald ikke findes flottere. Når der skal sippes drinks og slappes af, så er Navigli-området det bedste sted langs kanalerne, hvor der er restauranter og barer på begge sider. I Santa Maria delle Grazie-klosteret kan du opleve et særligt kulturelt øjeblik, når du betragter det verdenskendte maleri ”den sidste nadver” af Leonardo da Vinci.

Aktiviteter for børn

Milano Aquarium byder på sjældne, tropiske fisk samt et studie i livet under havoverfladen omkring Italiens kyster. Et andet oplagt valg er WOW Spazio Fumetto, der består af et tegneseriemuseum, animationer, interaktive shows og masser af underholdning.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid at købe en rejseforsikring, så du er dækket i tilfælde af uheld og skader under rejsens forløb.

Kan man drikke vand fra hanen?

Man kan sagtens drikke vand fra hanen i Milano.

Giver man drikkepenge i Milano?

Et servicetillæg er for det meste føjet til regningen, men er du tilfreds med en given service, så er det normalt at give omkring 5- 10% i drikkepenge.

Hvor er der god shopping?

Masser af områder i Milano byder på shopping; Corso Vittorio Emanuele II, Corso Venezia, Corso Buenos Aires, Via Torino og Corso di Porta Ticinese er nogle af de populære steder.


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Milano, som overholder denne regel.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Milano. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Milano lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Milano og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.