Find billige fly til Milano fra 191 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
fre. 1.12
fre. 8.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Milano

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Milano

Bedste pris på enkeltbillet

191 kr.

Bedste pris på returbillet

361 kr.

Hurtigste flyvetid

2t. 05min.

Betjenes af

6 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Milano fra Danmark i de seneste 72 timer er 191 kr. (København Kastrup til Milano Malpensa).
Den bedste pris på en returbillet til Milano fra Danmark i de seneste 72 timer er 361 kr. (København Kastrup til Milano Malpensa).
Det hurtigste fly til Milano fra Danmark tager 2t. 05min. (København Kastrup til Milano Malpensa).
Der er 6 flyselskaber, som flyver til Milano, herunder Scandinavian Airlines, Vueling og Ryanair.

Indsigter og trends for flyrejser til Milano

Få indsigter om din flyrejse til Milano, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Milano?

Hvis du ikke kan rejse til Milano i januar, så rejs fra Danmark i marts, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 586 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Milano?

193 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Milano. Dette fly er fra Aarhus og er 81% billigere end de fleste andre flyrejser til Milano. Hvis du vil finde den billigste pris til Milano fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Milano på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Milano er på en torsdag hvor priserne kan findes helt ned til 996 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Den dyreste dag at flyve til Milano er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 1.346 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Milano?

Når du flyver til Milano fra Danmark er om aftenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 750 kr. for fly med afgang om aftenen. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om eftermiddagen, hvor priserne ligger på 1.354 kr. i gennemsnit. Fly til Milano fra Danmark om eftermiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Hvor lang tid tager det at flyve til Milano?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Milano (Milano Malpensa), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 2t. 05min. og 3t. 20min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Milano?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Milano på, er omkring 39 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 891 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Milano

Find de billigste fly til disse Milano-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Verona

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Milano

Aarhus (AAR) til Milano Malpensa Lufthavn (MXP)

Fly til Milano ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra Aarhus til Milano Malpensa, hvor den gennemsnitlige pris er 405 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MILANO FRA KØBENHAVNjanuar54% billigereAt flyve fra København til Milano ​​koster i gennemsnit blot 415 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MILANO FRA KØBENHAVNjuli110% dyrereDet koster cirka 1.879 kr. at flyve til Milano ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MILANO FRA KØBENHAVNjuli288% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Milano fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Milano

Når man vil opleve Italien på ægte storby-manér, så er en tur til Milano en oplagt idé. Italien oplever også de fire årstider, hvor sommersæsonen er det mest populære tidspunkt at rejse på. Juni, juli og august er de mest populære måneder takket være masser af varme og sol, men maj og september er ligeledes attraktive måneder, da det i det sene forår samt i det tidlige efterår stadigvæk er dejlig lunt.

Mode, design, risotto, en verdensberømt katedral samt ægte storbystemning lokker turister til Milano.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Milano?

Rejsende, som flyver til Milano, kan måske finde bedre priser til Milano Malpensa Lufthavn (40 km fra Milano centrum), Bergamo Lufthavn (46 km fra Milano centrum) eller Parma Lufthavn (112 km fra Milano centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Milano på?

Med en gennemsnitspris på 805 kr. pr. person er Bergamo Lufthavn den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Milano. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.

Er der fly til Ghisolfa?

Ja, du kan flyve til Milano Malpensa Lufthavn i Milano (36,7 km fra Ghisolfa).

Hvilken lufthavn er tættest på Milano Centrale Railway Station?

Milano Malpensa Lufthavn ligger 40,3 km fra Milano Centrale Railway Station i Milano, så det er den lufthavn, der er tættest på.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Milano?

Priser for fly til Milano opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Milano?

Fra november 2023 er der 12 udbydere at vælge mellem for fly til Milano.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Milano?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Milano hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Milano?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Milano rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Milano. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Milano

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Milano fundet af momondos brugere for nylig
easyJet
3. feb.
CPH19:20København Kastrup
2t. 10min.
MXP21:30Milano Malpensa
10. feb.
MXP16:40Milano Malpensa
2t. 10min.
CPH18:50København Kastrup
easyJet
11. apr.
CPH21:40København Kastrup
2t. 05min.
MXP23:45Milano Malpensa
16. apr.
MXP19:00Milano Malpensa
2t. 10min.
CPH21:10København Kastrup
Ryanair
13. jan.
CPH14:10København Kastrup
2t. 05min.
BGY16:15Bergamo
17. jan.
BGY18:55Bergamo
2t. 10min.
CPH21:05København Kastrup
Ryanair
6. jan.
CPH09:35København Kastrup
2t. 05min.
BGY11:40Bergamo
7. jan.
BGY14:25Bergamo
2t. 10min.
CPH16:35København Kastrup
Ryanair
29. dec.
BLL06:35Billund
2t. 05min.
BGY08:40Bergamo
7. jan.
BGY20:15Bergamo
2t. 05min.
BLL22:20Billund
Ryanair
22. feb.
CPH17:10København Kastrup
2t. 05min.
BGY19:15Bergamo
25. feb.
BGY11:20Bergamo
2t. 10min.
CPH13:30København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Milano

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Milano, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair, Wizz Air og easyJet
easyJet
1. mar.
CPH15:25København Kastrup
2t. 05min.
MXP17:30Milano Malpensa
Wizz Air
21. jan.
CPH21:00København Kastrup
10t. 15min.
1 stop
BGY07:15Bergamo
Ryanair
11. jan.
CPH17:10København Kastrup
2t. 05min.
BGY19:15Bergamo

Hvordan rejser jeg rundt i Milano

Flere af byens store seværdigheder er lettest at opleve til fods, hvor du samtidig kan beundre den enestående arkitektur,  samt gribe muligheden for at slå dig ned og nyde et lækkert måltid eller en kop kaffe undervejs.

Den offentlig transport kan dog sagtens benyttes, hvis du f.eks. skal ud på længere strækninger. Hovedtransportmidlet er metroen, der byder på 4 linjer, der supplerer hinanden godt i midtbyen og kvartererne omkring. Prisen for en enkeltbillet ligger på ca. 11 DKK.


Visumkrav for Milano

Italien er medlem af Schengenaftalen, hvilket sikrer dig 90 dages visumfrit ophold, når du ankommer med fly til Milano. Du skal huske at medbringe et gyldigt pas, da det fungerer som ID under hele opholdet. Husk at tjekke de nyeste regler hos den italienske ambassade.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Milano

Hvordan får man den billigste flybillet til Milano?

Rejser du uden for sommermånederne, finder du generelt lavere priser på flybilletter. Statistisk set er marts og maj de måneder hvor du får de laveste priser (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Milano, februar 2018).

Hvad skal man se i Milano?

Det er svært ikke at blive lidt forelsket i Milano, når først du kommer til denne smukke og fashionable by. Livet bevæger sig en smule hurtigere her end i andre dele af Italien, men der er stadig rigeligt med muligheder for at nyde ’la dolce vita’ – det søde liv. Byen er sprængfyldt med udendørscaféer, velplejede parker, smarte restauranter og moderigtige butikker. Fashionistaer springer med hovedet først ud i byens berømte modedistrikt, Quadrilatero, før du kan nå at sige Prada. De madglade kan imens reservere bord på byens bedste restauranter, der serverer moderne, italiensk mad. En af de største og mest komplekse gotiske bygninger er Duomo di Milano, der er byens ikoniske katedral og vartegn med den smukkeste udsigt over byen. Gå rundt på Duomo-katedralens tag og få en semi-religiøs panoramaoplevelse og rund derefter dagen af på en af caféerne ved kanalen i det livlige kvarter Navigli. Ikke langt fra centrum finder du en anden central bygning – slottet kaldet Sforza – hvor du kan nyde de historiske og storslåede omgivelser samt museer. En slentretur med kameraet ved hånden foregår i Galleria Vittorio Emanuele, der huser caféer og luksusbutikker, og hvor glastaget, mosaikgulvet og lysets indfald ikke findes flottere. Når der skal sippes drinks og slappes af, så er Navigli-området det bedste sted langs kanalerne, hvor der er restauranter og barer på begge sider. I Santa Maria delle Grazie-klosteret kan du opleve et særligt kulturelt øjeblik, når du betragter det verdenskendte maleri ”den sidste nadver” af Leonardo da Vinci.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid at købe en rejseforsikring, så du er dækket i tilfælde af uheld og skader under rejsens forløb.

Kan man drikke vand fra hanen?

Man kan sagtens drikke vand fra hanen i Milano.

Giver man drikkepenge i Milano?

Et servicetillæg er for det meste føjet til regningen, men er du tilfreds med en given service, så er det normalt at give omkring 5- 10% i drikkepenge.

Hvor er der god shopping?

Masser af områder i Milano byder på shopping; Corso Vittorio Emanuele II, Corso Venezia, Corso Buenos Aires, Via Torino og Corso di Porta Ticinese er nogle af de populære steder.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Milano?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Kan jeg finde fly til Milano med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Milano, som overholder denne regel.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Milano?

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Milano. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Milano lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Milano lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Milano og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Milano på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.