Find billige flybilletter til Milano

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Milano (MIL)
fre.. 5.3.
fre.. 12.3.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Milano. De nuværende restriktioner til Milano er baseret på Italien rejserestriktioner.

Se nuværende Italien rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i Milano

Find de billigste fly til disse Milano-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Milano Malpensa

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Milano

København (CPH) til Bergamo (BGY)

Fly til Milano ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bergamo Bergamo, hvor den gennemsnitlige pris er 619 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MILANO FRA KØBENHAVNjanuar36% billigereAt flyve fra København til Milano ​​koster i gennemsnit blot 462 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MILANO FRA KØBENHAVNjuli56% dyrereDet koster cirka 1.121 kr. at flyve til Milano ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MILANO FRA KØBENHAVNjuli395% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Milano fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Milano?

Når man vil opleve Italien på ægte storby-manér, så er en tur til Milano en oplagt idé. Italien oplever også de fire årstider, hvor sommersæsonen er det mest populære tidspunkt at rejse på. Juni, juli og august er de mest populære måneder takket være masser af varme og sol, men maj og september er ligeledes attraktive måneder, da det i det sene forår samt i det tidlige efterår stadigvæk er dejlig lunt.

Mode, design, risotto, en verdensberømt katedral samt ægte storbystemning lokker turister til Milano.

Hvilket er det absolut billigste fly til Milano?

243 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Milano. Dette fly er fra København og er 83% billigere end de fleste andre flyrejser til Milano. Hvis du vil finde den billigste pris til Milano fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Milano?

Hvis du ikke kan flyve til Milano i januar, så er november den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Milano i november har en gennemsnitlig pris på omkring 480 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Milano?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 60 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Milano. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 720 kr.. Folk har dog, de seneste 72 timer, fundet priser på fly fra Danmark helt ned til 148 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Milano på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Milano fra Danmark på en fredag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en fredag helt ned til 665 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Den dyreste dag at flyve til Milano er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 955 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Milano?

Når du flyver til Milano fra Danmark er om aftenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 617 kr. for fly med afgang om aftenen. Fly til Milano koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 1.168 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Milano?

Rejsende, som flyver til Milano, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Milano Malpensa (40 km fra Milano centrum), Lufthavn: Bergamo Bergamo (46 km fra Milano centrum) eller Lufthavn: Parma (112 km fra Milano centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Milano på?

Med en gennemsnitspris på 768 kr. pr. person er Lufthavn: Bergamo Bergamo den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Milano. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Milano?

På nuværende tidspunkt inkluderer Italien rejserestriktioner rejser til Milano. Indrejserestriktioner

Italien har begrænset indrejse for de fleste udenlandske statsborgere indtil mindst 5. marts, med undtagelse af statsborgere og beboere i EU, Schengen-området, Andorra, Monaco, San Marino, Vatikanstaten, rejsende med en langvarig opholdstilladelse. eller et langvarigt "D" -visum udstedt af Schweiz eller en EØS-medlemsstat. Rejsende fra Australien, Japan, New Zealand, Republikken Korea, Rwanda, Singapore, Thailand kan også komme ind i landet. Fra 9. januar har Italien suspenderet alle direkte flyvninger til og fra Storbritannien. Enhver, der har været i Storbritannien i de foregående 14 dage, får ikke adgang til Italien. Indtil den 5. marts er der forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien for alle, der rejser fra Østrig, eller som har opholdt sig i/været i transit i Østrig i mere end 12 timer.

Indrejsekrav

Alle udenlandske rejsende skal udfylde en egenerklæringsformular og fremlægge den for myndighederne ved ankomsten. Rejsende skal præsentere et negativt molekylært eller antigent testresultat, der er udstedt inden for 48 timer før de kommer ind i Italien. Rejsende, der ankommer fra Vatikanstaten og San Marino og er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ønsker at besøge regionerne i Sardinien, Sicilien, Apulia, Calabria skal registrere sig på deres websteder før ankomsten og følge deres rejseregler. Regionale regeringer i Italien kan også pålægge rejsende fra visse udenlandske lande restriktioner, og rejsende der har til hensigt at rejse eller vende tilbage til Italien, rådes til at kontrollere om der er indført nye bestemmelser af deres bestemmelsesregion.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra EU-lande uden et negativt molekylært eller antigent testresultat udstedt inden for 48 timer før de rejser ind i Italien, er underlagt midlertidig isolering og sundhedsovervågning. Rejsende, der ankommer fra Australien, Japan, New Zealand, Korea, Rwanda, Singapore og Thailand er underlagt en 14-dages selvisolering. Rejsende fra lande, der ikke er nævnt ovenfor, har kun lov til at komme ind af specifikke grunde (såsom arbejde, sundhed eller studier eller absolutte hastesager, hvis de vender tilbage til deres hjem eller bolig) og ikke for turisme. Rejsende, der ankommer fra denne gruppe lande, skal udfylde en egenerklæringsformular, der angiver årsagen til indrejse/hjemkomst til Italien, og er underlagt en 14-dages selvisolering.

Alle andre oplysninger

Italien har udvidet forbuddet mod ikke-væsentlige rejser mellem sine regioner indtil den 27. marts.

Hvis du planlægger rejser til Milano nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Milano

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Milano fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
8. mar.
03:55København Kastrup
2t. 00min.
05:55Bergamo Bergamo
15. mar.
02:25Bergamo Bergamo
2t. 00min.
04:25København Kastrup
Ryanair
8. mar.
03:55København Kastrup
2t. 00min.
05:55Bergamo Bergamo
15. mar.
02:25Bergamo Bergamo
2t. 00min.
04:25København Kastrup
Ryanair
15. mar.
04:55København Kastrup
2t. 00min.
06:55Bergamo Bergamo
19. mar.
06:05Bergamo Bergamo
2t. 00min.
08:05København Kastrup
Ryanair
8. mar.
03:55København Kastrup
2t. 00min.
05:55Bergamo Bergamo
15. mar.
02:25Bergamo Bergamo
2t. 00min.
04:25København Kastrup
Ryanair
8. mar.
03:55København Kastrup
2t. 00min.
05:55Bergamo Bergamo
15. mar.
02:25Bergamo Bergamo
2t. 00min.
04:25København Kastrup
Ryanair
8. mar.
03:55København Kastrup
2t. 00min.
05:55Bergamo Bergamo
15. mar.
02:25Bergamo Bergamo
2t. 00min.
04:25København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Milano

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Milano, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
8. mar.
03:55København Kastrup
2t. 00min.
05:55Bergamo Bergamo
Ryanair
8. mar.
03:55København Kastrup
2t. 00min.
05:55Bergamo Bergamo
Ryanair
8. mar.
03:55København Kastrup
2t. 00min.
05:55Bergamo Bergamo

Hvilke flyselskaber flyver til Milano?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Milano

Når du rejser til Milano kan du bl.a. vælge mellem Norwegian, easyJet, Ryanair sasom KLM, Air France, Lufthansa eller Finnair. En tur fra København med direkte fly kan klares med en rejsetid på ca. 2 timer.

Selvom lavprisflyselskaber er de billigste skal du ikke glemme, at priserne ofte ikke inkluderer indchecket baggage samt mad og drikke. Se hvor meget vi estimerer du kan ende med at betale i ekstraudgifter, i søgeresultaterne.


Lufthavne tæt på Milano

Herunder finder du alle lufthavne i Milano samt afstand til centrum

Malpensa Lufthavn er den største af de tre internationale lufthavne, med over 19 millioner passagerer om året, hvorefter Linate og Orio al Serio følger efter med ca. 10 millioner årlige rejsende.

Når du skal fra Malpensa lufthavn og ind til centrum er det billigst, at tage bussen fra et af de to selskaber Terravision eller Autostradale til en pris på ca. 60 DKK og en rejsetid på 50 minutter (Information tjekket 10/06/2017).


Populære fly til Milano

Find dine flybilletter til Milano blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Milano
Korteste rejsetid
2t. 05min.
Laveste pris
499 kr.
Fly fra Billund til Milano
Korteste rejsetid
4t. 15min.
Laveste pris
844 kr.
Fly fra Aalborg til Milano
Korteste rejsetid
13t. 35min.
Laveste pris
1.534 kr.
Fly fra Aarhus til Milano
Korteste rejsetid
19t. 50min.
Laveste pris
2.020 kr.
Fly fra Esbjerg til Milano
Korteste rejsetid
9t. 10min.
Laveste pris
11.158 kr.
Vis flere

Hvordan kommer man nemmest rundt i Milano?

Flere af byens store seværdigheder er lettest at opleve til fods, hvor du samtidig kan beundre den enestående arkitektur,  samt gribe muligheden for at slå dig ned og nyde et lækkert måltid eller en kop kaffe undervejs.

Den offentlig transport kan dog sagtens benyttes, hvis du f.eks. skal ud på længere strækninger. Hovedtransportmidlet er metroen, der byder på 4 linjer, der supplerer hinanden godt i midtbyen og kvartererne omkring. Prisen for en enkeltbillet ligger på ca. 11 DKK.


Kan man rejse til Milano uden pas eller visum?

Italien er medlem af Schengenaftalen, hvilket sikrer dig 90 dages visumfrit ophold, når du ankommer med fly til Milano. Du skal huske at medbringe et gyldigt pas, da det fungerer som ID under hele opholdet. Husk at tjekke de nyeste regler hos den italienske ambassade.


Tips og gode råd til Milano

Hvordan får man den billigste flybillet til Milano?

Rejser du uden for sommermånederne, finder du generelt lavere priser på flybilletter. Statistisk set er marts og maj de måneder hvor du får de laveste priser (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Milano, februar 2018).

Hvad skal man se i Milano?

Det er svært ikke at blive lidt forelsket i Milano, når først du kommer til denne smukke og fashionable by. Livet bevæger sig en smule hurtigere her end i andre dele af Italien, men der er stadig rigeligt med muligheder for at nyde ’la dolce vita’ – det søde liv.

Byen er sprængfyldt med udendørscaféer, velplejede parker, smarte restauranter og moderigtige butikker. Fashionistaer springer med hovedet først ud i byens berømte modedistrikt, Quadrilatero, før du kan nå at sige Prada. De madglade kan imens reservere bord på byens bedste restauranter, der serverer moderne, italiensk mad.

En af de største og mest komplekse gotiske bygninger er Duomo di Milano, der er byens ikoniske katedral og vartegn med den smukkeste udsigt over byen. Gå rundt på Duomo-katedralens tag og få en semi-religiøs panoramaoplevelse og rund derefter dagen af på en af caféerne ved kanalen i det livlige kvarter Navigli.

Ikke langt fra centrum finder du en anden central bygning – slottet kaldet Sforza – hvor du kan nyde de historiske og storslåede omgivelser samt museer. En slentretur med kameraet ved hånden foregår i Galleria Vittorio Emanuele, der huser caféer og luksusbutikker, og hvor glastaget, mosaikgulvet og lysets indfald ikke findes flottere. Når der skal sippes drinks og slappes af, så er Navigli-området det bedste sted langs kanalerne, hvor der er restauranter og barer på begge sider. I Santa Maria delle Grazie-klosteret kan du opleve et særligt kulturelt øjeblik, når du betragter det verdenskendte maleri den sidste nadver af Leonardo da Vinci.

Aktiviteter for børn

Milano Aquarium byder på sjældne, tropiske fisk samt et studie i livet under havoverfladen omkring Italiens kyster. Et andet oplagt valg er WOW Spazio Fumetto, der består af et tegneseriemuseum, animationer, interaktive shows og masser af underholdning.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid at købe en rejseforsikring, så du er dækket i tilfælde af uheld og skader under rejsens forløb.

Kan man drikke vand fra hanen?

Man kan sagtens drikke vand fra hanen i Milano.

Giver man drikkepenge i Milano?

Et servicetillæg er for det meste føjet til regningen, men er du tilfreds med en given service, så er det normalt at give omkring 5- 10% i drikkepenge.

Hvor er der god shopping?

Masser af områder i Milano byder på shopping; Corso Vittorio Emanuele II, Corso Venezia, Corso Buenos Aires, Via Torino og Corso di Porta Ticinese er nogle af de populære steder.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class