Find billige fly til Verona

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 16.8
tir. 23.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Verona

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Verona

Bedste pris på enkeltbillet

304 kr.

Bedste pris på returbillet

696 kr.

Hurtigste flyvetid

3t. 20min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Verona fra Danmark i de seneste 72 timer er 304 kr. (København Kastrup til Verona).
Den bedste pris på en returbillet til Verona fra Danmark i de seneste 72 timer er 696 kr. (Billund til Verona).
Det hurtigste fly til Verona fra Danmark tager 3t. 20min. (København Kastrup til Verona).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Verona, herunder Lufthansa, Finnair og Norwegian.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Verona

Find de billigste fly til disse Verona-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Verona

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Verona

Aarhus (AAR) til Milano (MIL)

Fly til Verona ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra Aarhus til Milano, hvor den gennemsnitlige pris er 841 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL VERONA FRA KØBENHAVNjanuar17% billigereAt flyve fra København til Verona ​​koster i gennemsnit blot 1.616 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL VERONA FRA KØBENHAVNjuli34% dyrereDet koster cirka 2.616 kr. at flyve til Verona ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL VERONA FRA KØBENHAVNjuli641% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Verona fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Verona?

Italiens mange byer har længe været blandt danskernes foretrukne feriedestinationer. De fleste kender til Rom, Milano og Venedig men den smukke by Verona byder på et væld af interessante seværdigheder og oplevelser. Perioden fra maj til september anses for at være den bedste, hvor sommeren fra juni til august er den varmeste og samtidig det tidspunkt, hvor der er mest liv i byen.

Det tager ikke lang tid at planlægge en rejse til Verona, men hvornår er det billigst at flyve hertil? Månederne august og november er hvor du typisk finder de billigste billetter, og så skal du sigte efter at købe billetterne omkring 60 dage før afrejse (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Verona, januar 2018).

Rejs til Verona og oplev en hel by placeret på UNESCO’s verdensarvsliste med Middelalder- og Renæssancearkitektur samt et væld af hyggelige gader.

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Verona, lå på 53 kr./pr. person fra Palma de Mallorca, hvilket er 97% billigere end gennemsnitsflyprisen til Verona. Hvis du vil finde de billigste priser til Verona fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvis du ikke kan rejse til Verona i januar, så rejs fra Danmark i marts, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.718 kr..

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 34 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Verona. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.951 kr.. Du kan med fordel tjekke priserne nu, da momondo brugere fornyligt har fundet priser helt ned til 696 kr..

Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Verona fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 1.992 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en søndag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 2.384 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Verona.

Det billigste tidspunkt at flyve til Verona på er om formiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 2.006 kr.. Fly til Verona koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 2.321 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Verona. Hvis du har planer om at flyve til Verona, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Bologna Guglielmo Marconi (102 km fra Verona centrum), Lufthavn: Bergamo (103 km fra Verona centrum), Lufthavn: Venedig Marco Polo (106 km fra Verona centrum), Lufthavn: Milano Linate (133 km fra Verona centrum) eller Lufthavn: Milano Malpensa (177 km fra Verona centrum).

Med en gennemsnitspris på 1.229 kr. pr. person er Lufthavn: Bergamo den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Verona. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.Gode tilbud på fly til Verona

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Verona fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
1. okt.
BLL18:50Billund
12t. 05min.
1 stop
VRN06:55Verona
5. okt.
VRN17:50Verona
11t. 55min.
1 stop
BLL05:45Billund
Ryanair
26. sep.
BLL18:15Billund
12t. 25min.
2 stop
VRN06:40Verona
1. okt.
VRN13:00Verona
5t. 20min.
1 stop
BLL18:20Billund
Ryanair
1. okt.
BLL07:15Billund
9t. 45min.
2 stop
VRN17:00Verona
5. okt.
VRN09:15Verona
8t. 50min.
1 stop
BLL18:05Billund
Lufthansa
25. aug.
CPH08:45København Kastrup
10t. 05min.
1 stop
VRN18:50Verona
2. sep.
VRN02:30Verona
12t. 20min.
1 stop
CPH14:50København Kastrup
1.203 kr.
Find lignende
Lufthansa
8. nov.
CPH01:40København Kastrup
7t. 05min.
1 stop
VRN08:45Verona
12. nov.
VRN01:45Verona
5t. 50min.
1 stop
CPH07:35København Kastrup
1.276 kr.
Find lignende
Lufthansa
26. sep.
BLL09:10Billund
9t. 40min.
1 stop
VRN18:50Verona
1. okt.
VRN13:00Verona
6t. 20min.
1 stop
BLL19:20Billund
1.319 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Verona

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Verona, så se nogle af vores tilbud herunder fra Lufthansa, Norwegian og Ryanair
Ryanair
26. sep.
CPH08:20København Kastrup
19t. 15min.
2 stop
VRN03:35Verona
Ryanair
27. okt.
CPH18:20København Kastrup
10t. 45min.
1 stop
VRN05:05Verona
Ryanair
26. okt.
CPH03:20København Kastrup
5t. 30min.
1 stop
VRN08:50Verona

Hvilke flyselskaber flyver til Verona?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Verona

Hvilke flyselskaber flyver til Verona?

Lufthansa, Ryanair, KLM og Scandinavian Airlines er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Verona regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Verona med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

KLM-fly til Verona

KLM flyver til Verona ca. 4 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos KLM, men der er fundet priser på helt ned til 1.258 kr. fra Aalborg til Verona. KLM er blevet bedømt med 7,6/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.

Lufthansa-fly til Verona

Et andet populært valg for fly til Verona er Lufthansa (7,2/10, 346 anmeldelser). De fleste Lufthansa-fly, der lander i Verona, kommer fra München, men der er 13 Lufthansa-fly til Verona fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med Lufthansa, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 1.115 kr. (Aalborg til Verona, returrejse).


Lufthavne i nærheden af Verona

Neden for finder du alle lufthavne i Verona samt deres afstand til centrum

Verona Villafranca Lufthavn består af to terminaler, der byder mere end 3 millioner passagerer velkommen om året. Når du skal fra lufthavnen og ind til centrum kan du vælge mellem lufthavnsbussen der tager ca. 15 minutter og koster 6 euro, eller du kan tage en af de taxaer der holder ude foran lufthavnen.


Populære fly til Verona

Find dine flybilletter til Verona blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Verona
Hurtigste flyvetid12t. 05min.
Laveste pris696 kr.
Fly fra København til Verona
Hurtigste flyvetid7t. 05min.
Laveste pris1.268 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Verona

Veronas bymidte er nem at komme rundt i til fods, og så kan du samtidig se den smukke gamle by i øjenhøjde. Mange af byens attraktioner ligger tæt på hinanden, men bliver du alligevel lidt træt i fødderne kan du teste byens cykeludlejningssystem, hvor du betaler ca. 15 DKK pr. dag.

Skal du længere ud af byen for f.eks. at opleve nogle af de omkringliggende vingårde, kan det være en fordel at leje en bil. Der er også busser i Verona som kan benyttes (en busbillet koster ca. 10 DKK).


Visumkrav for Verona

Som dansk statsborger er du sikret 90 dages visumfrit ophold, da Italien er medlem af Schengenaftalen. Husk at medbringe et gyldigt pas, da det fungerer som ID under hele opholdet. Husk derudover at tjekke de nyeste visumregler hos den italienske ambassade.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Verona


De bedste oplevelser og seværdigheder i Verona

De mest populære tidspunkter at rejse til Verona i er det sene forår, sommer og efteråret, og det er derfor også i april og september du finder de dyreste billetter. Årets billigste billetter finder du typisk i november og august (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Verona, januar 2018).

Uanset årstid er der masser at se og lave i Verona. Arenaen, byens romerske amfiteater, minder om Colosseum i Rom og er uden tvivl et besøg værd. For de musikinteresserede kan der om sommeren nydes operaforestillinger i arenaen.Nogle af kulisserne fra Shakespeares tragedie om Romeo og Julie siges også at være fra Verona, og derfor er et besøg i Julies hus med den berømte balkon et besøg værd. Byens mange smukke kirker er et særsyn både ude og inde, og særligt Verona Katedral og kirken San Zeno kan anbefales. Når der skal hviles lidt med lokal pizza, pasta og gelato, så er området ved Piazza Bra et autentisk og livligt sted med mange beværtninger.

En rejseforsikring anbefales altid når du rejser udenlands, skulle der ske nogen uheld undervejs.

Du kan godt drikke vand fra hanen i Verona.

Som udgangspunkt skal du regne med 5-10% i drikkepenge, hvis du er tilfreds med betjeningen.

Via Mazzini, Corso Santa Anastasia og Corso Porta Borsari er tre gode steder at shoppe.


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Verona.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Verona med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Verona.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Verona. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Andre kabineklasser på fly til Verona

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Verona

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.