Find billige flybilletter til Verona

Returrejse
Economy
Seattle (SEA)
Verona (VRN)
fre.. 15.1.
fre.. 22.1.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

De billigste fly til lufthavne i Verona

Find de billigste fly til disse Verona-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Der er i øjeblikket ingen data for den valgte rute. Vælg venligst en ny afrejselufthavn

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Verona?

Italiens mange byer har længe været blandt danskernes foretrukne feriedestinationer. De fleste kender til Rom, Milano og Venedig men den smukke by Verona byder på et væld af interessante seværdigheder og oplevelser. Perioden fra maj til september anses for at være den bedste, hvor sommeren fra juni til august er den varmeste og samtidig det tidspunkt, hvor der er mest liv i byen.

Det tager ikke lang tid at planlægge en rejse til Verona, men hvornår er det billigst at flyve hertil? Månederne august og november er hvor du typisk finder de billigste billetter, og så skal du sigte efter at købe billetterne omkring 60 dage før afrejse (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Verona, januar 2018).

Rejs til Verona og oplev en hel by placeret på UNESCO’s verdensarvsliste med Middelalder- og Renæssancearkitektur samt et væld af hyggelige gader.

Hvilket er det absolut billigste fly til Verona?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Verona, lå på 131 kr./pr. person fra Brundisium, hvilket er 91% billigere end gennemsnitsflyprisen til Verona. Hvis du vil finde de billigste priser til Verona fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Verona?

marts måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Verona fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.020 kr.. maj måned er endnu en god mulighed for at rejse til Verona med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.142 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Verona?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 35 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Verona. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.358 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Verona på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 1.160 kr. de sidste 72 timer.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Verona på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Verona er på en fredag. Rejsende, som vælger at rejse til Verona på en fredag kan finde billetter helt ned til 1.406 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en mandag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 1.691 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Verona.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Verona?

Det billigste tidspunkt at flyve til Verona på er om formiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 1.336 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Verona på, er derimod om eftermiddagen, hvor priserne ligger på omkring 1.766 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Verona?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Verona. Hvis du har planer om at flyve til Verona, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Bologna Guglielmo Marconi (102 km fra Verona centrum), Lufthavn: Bergamo Bergamo (103 km fra Verona centrum), Lufthavn: Venedig Marco Polo (106 km fra Verona centrum), Lufthavn: Milano Linate (133 km fra Verona centrum) eller Lufthavn: Milano Malpensa (177 km fra Verona centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Verona på?

Med en gennemsnitspris på 761 kr. pr. person er Lufthavn: Bergamo Bergamo den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Verona. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Gode tilbud på fly til Verona

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Verona fundet af momondos brugere for nylig
Billigst
Bedst
Hurtigst
Lufthansa
1. apr.
BLL
Billund
6t. 55min.
1 stop
VRN
Verona
3. apr.
VRN
Verona
3t. 30min.
1 stop
BLL
Billund
1.160 kr.
Find lignende
KLM
26. feb.
CPH
København Kastrup
20t. 35min.
1 stop
VRN
Verona
28. feb.
VRN
Verona
30t. 55min.
2 stop
CPH
København Kastrup
1.508 kr.
Find lignende
airBaltic
19. mar.
CPH
København Kastrup
12t. 35min.
1 stop
VRN
Verona
21. mar.
VRN
Verona
27t. 35min.
2 stop
CPH
København Kastrup
2.503 kr.
Find lignende
Lufthansa
1. apr.
BLL
Billund
8t. 35min.
2 stop
VRN
Verona
3. apr.
VRN
Verona
3t. 30min.
1 stop
BLL
Billund
1.313 kr.
Find lignende
British Airways
26. feb.
CPH
København Kastrup
22t. 05min.
1 stop
VRN
Verona
28. feb.
VRN
Verona
22t. 40min.
1 stop
CPH
København Kastrup
2.711 kr.
Find lignende
Lufthansa
1. apr.
BLL
Billund
6t. 10min.
2 stop
VRN
Verona
3. apr.
VRN
Verona
4t. 55min.
2 stop
BLL
Billund
1.465 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Verona?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Verona

Når du skal flyve til Verona finder du både lavprisselskaber som Norwegian, Ryanair og easyJet samt flyselskaber som Lufthansa, KLM, SAS, SWISS m.fl. Der er endnu ingen direkte fly fra Danmark, men med et enkelt stop undervejs tager rejsen ca. 3 timer og 20 minutter.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Verona samt afstand til centrum

Verona Villafranca Lufthavn består af to terminaler, der byder mere end 3 millioner passagerer velkommen om året. Når du skal fra lufthavnen og ind til centrum kan du vælge mellem lufthavnsbussen der tager ca. 15 minutter og koster 6 euro, eller du kan tage en af de taxaer der holder ude foran lufthavnen. (Priser checket 31/1/2018)


Populære fly til Verona

Find dine flybilletter til Verona blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Verona
Korteste rejsetid
6t. 40min.
Laveste pris
1.161 kr.
Fly fra Copenhagen til Verona
Korteste rejsetid
20t. 35min.
Laveste pris
1.509 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Verona?

Veronas bymidte er nem at komme rundt i til fods, og så kan du samtidig se den smukke gamle by i øjenhøjde. Mange af byens attraktioner ligger tæt på hinanden, men bliver du alligevel lidt træt i fødderne kan du teste byens cykeludlejningssystem, hvor du betaler ca. 15 DKK pr. dag.

Skal du længere ud af byen for f.eks. at opleve nogle af de omkringliggende vingårde, kan det være en fordel at leje en bil. Der er også busser i Verona som kan benyttes (en busbillet koster ca. 10 DKK).


Kan man rejse til Verona uden pas eller visum?

Som dansk statsborger er du sikret 90 dages visumfrit ophold, da Italien er medlem af Schengenaftalen. Husk at medbringe et gyldigt pas, da det fungerer som ID under hele opholdet. Husk derudover at tjekke de nyeste visumregler hos den italienske ambassade.


Tips og gode råd til Verona

Hvordan får man den billigste flybillet til Verona?

De mest populære tidspunkter at rejse til Verona i er det sene forår, sommer og efteråret, og det er derfor også i april og september du finder de dyreste billetter. Årets billigste billetter finder du typisk i november og august (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Verona, januar 2018).

Hvad skal man se i Verona?

Uanset årstid er der masser at se og lave i Verona. Arenaen, byens romerske amfiteater, minder om Colosseum i Rom og er uden tvivl et besøg værd. For de musikinteresserede kan der om sommeren nydes operaforestillinger i arenaen.

Nogle af kulisserne fra Shakespeares tragedie om Romeo og Julie siges også at være fra Verona, og derfor er et besøg i Julies hus med den berømte balkon et besøg værd. Byens mange smukke kirker er et særsyn både ude og inde, og særligt Verona Katedral og kirken San Zeno kan anbefales. Når der skal hviles lidt med lokal pizza, pasta og gelato, så er området ved Piazza Bra et autentisk og livligt sted med mange beværtninger.

Aktiviteter for børn

Caneva World er en forlystelsespark, hvor der er garanti for masser af underholdning for både store og små. En tur op i Lamberti-tårnet er også en sjov aktivitet. Her kan de mindste fornøje sig med at tælle trapperne op og derefter nyde en storslået udsigt fra toppen.

Skal man købe rejseforsikring?

En rejseforsikring anbefales altid når du rejser udenlands, skulle der ske nogen uheld undervejs.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan godt drikke vand fra hanen i Verona.

Giver man drikkepenge i Verona?

Som udgangspunkt skal du regne med 5-10% i drikkepenge, hvis du er tilfreds med betjeningen.

Hvor er der god shopping?

Via Mazzini, Corso Santa Anastasia og Corso Porta Borsari er tre gode steder at shoppe.

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class