Indsigter
FAQ
De seneste tilbud
Flights to Verona

Find billige fly til Verona fra 200 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 5.3
tir. 12.3

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Om fly til Verona

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Verona

Bedste pris på enkeltbillet

200 kr.

Bedste pris på returbillet

454 kr.

Hurtigste flyvetid

2t. 05min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Verona fra Danmark i de seneste 72 timer er 200 kr. (København Kastrup til Verona).
Den bedste pris på en returbillet til Verona fra Danmark i de seneste 72 timer er 454 kr. (København Kastrup til Verona).
Det hurtigste fly til Verona fra Danmark tager 2t. 05min. (København Kastrup til Verona).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Verona, herunder Lufthansa, Volotea og easyJet.

Indsigter og trends for flyrejser til Verona

Få indsigter om din flyrejse til Verona, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Verona?

Hvis du ikke kan rejse til Verona i november, så rejs fra Danmark i januar, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.501 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Verona?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Verona, lå på 195 kr./pr. person fra Aarhus, hvilket er 81% billigere end gennemsnitsflyprisen til Verona. Hvis du vil finde de billigste priser til Verona fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Verona på?

Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Verona fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 1.757 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en søndag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 2.661 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Verona.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Verona?

Det billigste tidspunkt at flyve til Verona på er om eftermiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 1.635 kr.. Fly til Verona koster mest om aftenen, med en gennemsnitlig pris på 2.233 kr.. Afgang om aftenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvor lang tid tager det at flyve til Verona?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Verona du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 2t. 05min. at flyve fra København Kastrup til Milano Malpensa. På den anden side tager det i gennemsnit 3t. 30min. at flyve fra Billund til Milano Malpensa. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Verona?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 38 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Verona. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.934 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Verona

Find de billigste fly til disse Verona-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Verona

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Verona

Aarhus (AAR) til Milano (MIL)

Fly til Verona ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra Aarhus til Milano, hvor den gennemsnitlige pris er 489 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL VERONA FRA KØBENHAVNnovember26% billigereAt flyve fra København til Verona ​​koster i gennemsnit blot 1.446 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL VERONA FRA KØBENHAVNjuli49% dyrereDet koster cirka 2.891 kr. at flyve til Verona ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL VERONA FRA KØBENHAVNjuli561% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Verona fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Verona

Italiens mange byer har længe været blandt danskernes foretrukne feriedestinationer. De fleste kender til Rom, Milano og Venedig men den smukke by Verona byder på et væld af interessante seværdigheder og oplevelser. Perioden fra maj til september anses for at være den bedste, hvor sommeren fra juni til august er den varmeste og samtidig det tidspunkt, hvor der er mest liv i byen.

Det tager ikke lang tid at planlægge en rejse til Verona, men hvornår er det billigst at flyve hertil? Månederne august og november er hvor du typisk finder de billigste billetter, og så skal du sigte efter at købe billetterne omkring 60 dage før afrejse (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Verona, januar 2018).

Rejs til Verona og oplev en hel by placeret på UNESCO’s verdensarvsliste med Middelalder- og Renæssancearkitektur samt et væld af hyggelige gader.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Verona?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Verona. Hvis du har planer om at flyve til Verona, kan du overveje at booke flyrejse til Parma Lufthavn (86 km fra Verona centrum), Bologna Guglielmo Marconi Lufthavn (102 km fra Verona centrum), Bergamo Lufthavn (103 km fra Verona centrum), Venedig Marco Polo Lufthavn (106 km fra Verona centrum) eller Milano Linate Lufthavn (133 km fra Verona centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Verona på?

Med en gennemsnitspris på 825 kr. pr. person er Verona Lufthavn den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Verona. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Verona Lufthavn?

Priser for fly til Verona Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Verona Lufthavn?

Der er 8 udbydere for fly til Verona Lufthavn fra februar 2024.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Verona Lufthavn?

Et barn, der rejser alene, skal have en minimumsalder på fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Verona Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Verona Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Verona Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Gode tilbud på fly til Verona

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Verona fundet af momondos brugere for nylig
Volotea
20. apr.
CPH19:40København Kastrup
2t. 05min.
VRN21:45Verona
23. apr.
VRN13:20Verona
2t. 10min.
CPH15:30København Kastrup
Lufthansa
9. apr.
BLL06:05Billund
14t. 35min.
1 stop
VRN20:40Verona
13. apr.
VRN06:30Verona
5t. 55min.
1 stop
BLL12:25Billund
Lufthansa
20. apr.
BLL06:05Billund
8t. 35min.
1 stop
VRN14:40Verona
23. apr.
VRN06:30Verona
12t. 10min.
1 stop
BLL18:40Billund
Flere flyselskaber
20. apr.
CPH23:10København Kastrup
14t. 20min.
2 stop
VRN13:30Verona
23. apr.
VRN13:20Verona
2t. 10min.
CPH15:30København Kastrup
Lufthansa
9. apr.
BLL13:05Billund
9t. 25min.
2 stop
VRN22:30Verona
13. apr.
VRN06:30Verona
5t. 55min.
1 stop
BLL12:25Billund
Lufthansa
20. apr.
BLL06:05Billund
8t. 35min.
1 stop
VRN14:40Verona
23. apr.
VRN14:30Verona
8t. 45min.
2 stop
BLL23:15Billund

Find de billigste enkeltbilletter til Verona

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Verona, så se nogle af vores tilbud herunder fra Volotea
Volotea
9. apr.
CPH16:00København Kastrup
2t. 05min.
VRN18:05Verona
Volotea
25. jun.
CPH20:25København Kastrup
2t. 05min.
VRN22:30Verona
Volotea
25. jun.
CPH20:25København Kastrup
2t. 05min.
VRN22:30Verona

Hvordan rejser jeg rundt i Verona

Veronas bymidte er nem at komme rundt i til fods, og så kan du samtidig se den smukke gamle by i øjenhøjde. Mange af byens attraktioner ligger tæt på hinanden, men bliver du alligevel lidt træt i fødderne kan du teste byens cykeludlejningssystem, hvor du betaler ca. 15 DKK pr. dag.

Skal du længere ud af byen for f.eks. at opleve nogle af de omkringliggende vingårde, kan det være en fordel at leje en bil. Der er også busser i Verona som kan benyttes (en busbillet koster ca. 10 DKK).


Visumkrav for Verona

Som dansk statsborger er du sikret 90 dages visumfrit ophold, da Italien er medlem af Schengenaftalen. Husk at medbringe et gyldigt pas, da det fungerer som ID under hele opholdet. Husk derudover at tjekke de nyeste visumregler hos den italienske ambassade.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Verona

Hvordan får man den billigste flybillet til Verona?

De mest populære tidspunkter at rejse til Verona i er det sene forår, sommer og efteråret, og det er derfor også i april og september du finder de dyreste billetter. Årets billigste billetter finder du typisk i november og august (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Verona, januar 2018).

Hvad skal man se i Verona?

Uanset årstid er der masser at se og lave i Verona. Arenaen, byens romerske amfiteater, minder om Colosseum i Rom og er uden tvivl et besøg værd. For de musikinteresserede kan der om sommeren nydes operaforestillinger i arenaen. Nogle af kulisserne fra Shakespeares tragedie om Romeo og Julie siges også at være fra Verona, og derfor er et besøg i Julies hus med den berømte balkon et besøg værd. Byens mange smukke kirker er et særsyn både ude og inde, og særligt Verona Katedral og kirken San Zeno kan anbefales. Når der skal hviles lidt med lokal pizza, pasta og gelato, så er området ved Piazza Bra et autentisk og livligt sted med mange beværtninger.

Skal man købe rejseforsikring?

En rejseforsikring anbefales altid når du rejser udenlands, skulle der ske nogen uheld undervejs.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan godt drikke vand fra hanen i Verona.

Giver man drikkepenge i Verona?

Som udgangspunkt skal du regne med 5-10% i drikkepenge, hvis du er tilfreds med betjeningen.

Hvor er der god shopping?

Via Mazzini, Corso Santa Anastasia og Corso Porta Borsari er tre gode steder at shoppe.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Verona?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Verona.

Kan jeg finde fly til Verona med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Verona med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Verona?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Verona.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Verona lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Verona. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Verona på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater for din overnatning i Verona

Populære flyrejser til Verona
Populære ruter ifølge antal søgninger inden for det sidste døgn på momondo


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fly til Verona
1 voksen
tir. 5.3
tir. 12.3
Send mig favorittilbud fra momondo