Find billige flybilletter til Verona

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Verona. De nuværende restriktioner til Verona er baseret på Italien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Italien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Verona

Find de billigste fly til disse Verona-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Verona

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Verona

København (CPH) til Bergamo (BGY)

Fly til Verona ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bergamo Bergamo, hvor den gennemsnitlige pris er 633 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL VERONA FRA KØBENHAVNmarts25% billigereAt flyve fra København til Verona ​​koster i gennemsnit blot 1.051 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL VERONA FRA KØBENHAVNjuli39% dyrereDet koster cirka 1.944 kr. at flyve til Verona ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL VERONA FRA KØBENHAVNjuli355% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Verona fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Verona?

Italiens mange byer har længe været blandt danskernes foretrukne feriedestinationer. De fleste kender til Rom, Milano og Venedig men den smukke by Verona byder på et væld af interessante seværdigheder og oplevelser. Perioden fra maj til september anses for at være den bedste, hvor sommeren fra juni til august er den varmeste og samtidig det tidspunkt, hvor der er mest liv i byen.

Det tager ikke lang tid at planlægge en rejse til Verona, men hvornår er det billigst at flyve hertil? Månederne august og november er hvor du typisk finder de billigste billetter, og så skal du sigte efter at købe billetterne omkring 60 dage før afrejse (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Verona, januar 2018).

Rejs til Verona og oplev en hel by placeret på UNESCO’s verdensarvsliste med Middelalder- og Renæssancearkitektur samt et væld af hyggelige gader.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Verona?

  Den bedste pris, der er fundet på momondo til Verona, lå på 228 kr./pr. person fra Hamborg, hvilket er 84% billigere end gennemsnitsflyprisen til Verona. Hvis du vil finde de billigste priser til Verona fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Verona?

  Hvis du ikke kan rejse til Verona i marts, så rejs fra Danmark i maj, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.177 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Verona?

  De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 35 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Verona. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.400 kr.. Du kan med fordel tjekke priserne nu, da momondo brugere fornyligt har fundet priser helt ned til 598 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Verona på?

  Ifølge vores data er fredag den billigste dag at flyve til Verona fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en fredag var 1.451 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en lørdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 1.743 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Verona.

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Verona?

  Det billigste tidspunkt at flyve til Verona på er om formiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 1.232 kr.. Fly til Verona koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 1.791 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Verona?

  Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Verona. Hvis du har planer om at flyve til Verona, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Bologna Guglielmo Marconi (102 km fra Verona centrum), Lufthavn: Bergamo Bergamo (103 km fra Verona centrum), Lufthavn: Venedig Marco Polo (106 km fra Verona centrum), Lufthavn: Milano Linate (133 km fra Verona centrum) eller Lufthavn: Milano Malpensa (177 km fra Verona centrum).

 • Findes der en billigere måde at flyve til Verona på?

  Med en gennemsnitspris på 857 kr. pr. person er Lufthavn: Bergamo Bergamo den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Verona. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Verona?

På nuværende tidspunkt inkluderer Italien rejserestriktioner rejser til Verona. Indrejserestriktioner

Italien har begrænset indrejse for de fleste udenlandske statsborgere indtil mindst 5. marts, med undtagelse af statsborgere og beboere i EU, Schengen-området, Andorra, Monaco, San Marino, Vatikanstaten, rejsende med en langvarig opholdstilladelse. eller et langvarigt "D" -visum udstedt af Schweiz eller en EØS-medlemsstat. Rejsende fra Australien, Japan, New Zealand, Republikken Korea, Rwanda, Singapore, Thailand kan også komme ind i landet. Indtil den 6. april har Italien suspenderet alle direkte flyvninger til og fra Storbritannien. Enhver, der har været i Storbritannien i de foregående 14 dage, får ikke adgang til Italien. Med undtagelse af statsborgere, beboere eller personer med væsentlige årsager, herunder presserende arbejde, sundhedsbehov eller studiekrav. Årsagen til rejsen skal erklæres skriftligt (af passageren ved hjælp af egenerklæringen). Et forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien gælder for alle, der rejser fra Brasilien, eller som har opholdt sig i/været i transit gennem Brasilien i de 14 dage forud for indrejsen til Italien. Der er i øjeblikket ingen undtagelser. Indtil den 5. marts er der forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien for alle, der rejser fra Østrig, eller som har opholdt sig i/været i transit i Østrig i mere end 12 timer.

Indrejsekrav

Alle udenlandske rejsende skal udfylde en egenerklæringsformular og fremlægge den for myndighederne ved ankomsten. Rejsende skal præsentere et negativt molekylært eller antigent testresultat, der er udstedt inden for 48 timer før de kommer ind i Italien. Rejsende, der ankommer fra Vatikanstaten og San Marino og er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ønsker at besøge regionerne i Sardinien, Sicilien, Apulia, Calabria skal registrere sig på deres websteder før ankomsten og følge deres rejseregler. Regionale regeringer i Italien kan også pålægge rejsende fra visse udenlandske lande restriktioner, og rejsende der har til hensigt at rejse eller vende tilbage til Italien, rådes til at kontrollere om der er indført nye bestemmelser af deres bestemmelsesregion.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra EU-lande uden et negativt molekylært eller antigent testresultat udstedt inden for 48 timer før de rejser ind i Italien, er underlagt midlertidig isolering og sundhedsovervågning. Rejsende, der ankommer fra Australien, Japan, New Zealand, Korea, Rwanda, Singapore og Thailand er underlagt en 14-dages selvisolering. Rejsende fra lande, der ikke er nævnt ovenfor, har kun lov til at komme ind af specifikke grunde (såsom arbejde, sundhed eller studier eller absolutte hastesager, hvis de vender tilbage til deres hjem eller bolig) og ikke for turisme. Rejsende, der ankommer fra denne gruppe lande, skal udfylde en egenerklæringsformular, der angiver årsagen til indrejse/hjemkomst til Italien, og er underlagt en 14-dages selvisolering.

Alle andre oplysninger

Italien har udvidet forbuddet mod ikke-væsentlige rejser mellem sine regioner indtil den 27. marts.

Hvis du planlægger rejser til Verona nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Verona

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Verona fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
17. sep.
CPH18:20København Kastrup
23t. 20min.
2 stop
VRN17:40Verona
20. sep.
VRN08:35Verona
20t. 35min.
1 stop
CPH05:10København Kastrup
Flere flyselskaber
17. sep.
CPH18:20København Kastrup
23t. 20min.
2 stop
VRN17:40Verona
20. sep.
VRN18:05Verona
23t. 10min.
2 stop
CPH17:15København Kastrup
Lufthansa
13. aug.
CPH03:30København Kastrup
10t. 50min.
1 stop
VRN14:20Verona
20. aug.
VRN10:45Verona
8t. 05min.
1 stop
CPH18:50København Kastrup
Ryanair
25. sep.
CPH10:35København Kastrup
18t. 05min.
2 stop
VRN04:40Verona
26. sep.
VRN11:10Verona
22t. 05min.
1 stop
CPH09:15København Kastrup
Flere flyselskaber
9. aug.
CPH14:00København Kastrup
22t. 45min.
2 stop
VRN12:45Verona
13. aug.
VRN10:20Verona
26t. 35min.
1 stop
CPH12:55København Kastrup
Ryanair
25. sep.
CPH08:40København Kastrup
8t. 30min.
1 stop
VRN17:10Verona
26. sep.
VRN11:10Verona
22t. 05min.
1 stop
CPH09:15København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Verona

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Verona, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
15. aug.
CPH03:20København Kastrup
7t. 15min.
1 stop
VRN10:35Verona
Flere flyselskaber
15. aug.
CPH13:00København Kastrup
31t. 20min.
2 stop
VRN20:20Verona
Ryanair
15. aug.
CPH14:00København Kastrup
18t. 10min.
2 stop
VRN08:10Verona

Lufthavne i nærheden af Verona

Neden for finder du alle lufthavne i Verona samt deres afstand til centrum

Verona Villafranca Lufthavn består af to terminaler, der byder mere end 3 millioner passagerer velkommen om året. Når du skal fra lufthavnen og ind til centrum kan du vælge mellem lufthavnsbussen der tager ca. 15 minutter og koster 6 euro, eller du kan tage en af de taxaer der holder ude foran lufthavnen. (Priser checket 31/1/2018)


Populære fly til Verona

Find dine flybilletter til Verona blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Verona
Hurtigste flyvetid6t. 00min.
Laveste pris680 kr.
Fly fra Billund til Verona
Hurtigste flyvetid17t. 25min.
Laveste pris2.158 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Verona?

Veronas bymidte er nem at komme rundt i til fods, og så kan du samtidig se den smukke gamle by i øjenhøjde. Mange af byens attraktioner ligger tæt på hinanden, men bliver du alligevel lidt træt i fødderne kan du teste byens cykeludlejningssystem, hvor du betaler ca. 15 DKK pr. dag.

Skal du længere ud af byen for f.eks. at opleve nogle af de omkringliggende vingårde, kan det være en fordel at leje en bil. Der er også busser i Verona som kan benyttes (en busbillet koster ca. 10 DKK).


Kan man rejse til Verona uden pas eller visum?

Som dansk statsborger er du sikret 90 dages visumfrit ophold, da Italien er medlem af Schengenaftalen. Husk at medbringe et gyldigt pas, da det fungerer som ID under hele opholdet. Husk derudover at tjekke de nyeste visumregler hos den italienske ambassade.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Verona


Tips og gode råd til Verona

Hvordan får man den billigste flybillet til Verona?

De mest populære tidspunkter at rejse til Verona i er det sene forår, sommer og efteråret, og det er derfor også i april og september du finder de dyreste billetter. Årets billigste billetter finder du typisk i november og august (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Verona, januar 2018).

Hvad skal man se i Verona?

Uanset årstid er der masser at se og lave i Verona. Arenaen, byens romerske amfiteater, minder om Colosseum i Rom og er uden tvivl et besøg værd. For de musikinteresserede kan der om sommeren nydes operaforestillinger i arenaen.

Nogle af kulisserne fra Shakespeares tragedie om Romeo og Julie siges også at være fra Verona, og derfor er et besøg i Julies hus med den berømte balkon et besøg værd. Byens mange smukke kirker er et særsyn både ude og inde, og særligt Verona Katedral og kirken San Zeno kan anbefales. Når der skal hviles lidt med lokal pizza, pasta og gelato, så er området ved Piazza Bra et autentisk og livligt sted med mange beværtninger.

Aktiviteter for børn

Caneva World er en forlystelsespark, hvor der er garanti for masser af underholdning for både store og små. En tur op i Lamberti-tårnet er også en sjov aktivitet. Her kan de mindste fornøje sig med at tælle trapperne op og derefter nyde en storslået udsigt fra toppen.

Skal man købe rejseforsikring?

En rejseforsikring anbefales altid når du rejser udenlands, skulle der ske nogen uheld undervejs.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan godt drikke vand fra hanen i Verona.

Giver man drikkepenge i Verona?

Som udgangspunkt skal du regne med 5-10% i drikkepenge, hvis du er tilfreds med betjeningen.

Hvor er der god shopping?

Via Mazzini, Corso Santa Anastasia og Corso Porta Borsari er tre gode steder at shoppe.