Find billige flybilletter til Veneto

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 27.7
tir 3.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Veneto. De nuværende restriktioner til Veneto er baseret på Italien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Italien

De billigste fly til byer i Veneto

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Veneto fra Danmark
Venedig
Venedig

Brugbar information om dit fly til Veneto

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Veneto
  • Hvad er det billigste fly, jeg kan finde til Veneto?

    For priser helt ned til 71 kr./pr. person, kan du finde fly til Veneto afhængig af hvor du rejser fra. I gennemsnit koster fly til Veneto 1.598 kr./pr. person.

  • Hvilken lufthavn er bedst for besøg til Venedig?

    Størstedelen af momondos brugere, som flyver til Veneto bruger ofte tid i Venedig, hvilket bliver besøgt 71% oftere end andre byer. Ved flyruter til Venedig er den mest populære lufthavn Lufthavn: Venedig Marco Polo.

  • Hvordan er vejret i Veneto?

    Temperaturene i Veneto ligger mellem 3 °C og 23 °C alt afhængig af årstiden. Den varmeste måned i Veneto er juli, og den koldeste måned i Veneto er januar. Hvis man gerne vil rejse i en mere tør måned, kan man med fordel overveje februar, februar, eller marts, hvor der falder mindre regn sammenlignet med resten af året.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Veneto?

På nuværende tidspunkt inkluderer Italien rejserestriktioner rejser til Veneto. Indrejserestriktioner

Italien har begrænset indrejse for de fleste udenlandske statsborgere indtil mindst 5. marts, med undtagelse af statsborgere og beboere i EU, Schengen-området, Andorra, Monaco, San Marino, Vatikanstaten, rejsende med en langvarig opholdstilladelse. eller et langvarigt "D" -visum udstedt af Schweiz eller en EØS-medlemsstat. Rejsende fra Australien, Japan, New Zealand, Republikken Korea, Rwanda, Singapore, Thailand kan også komme ind i landet. Indtil den 6. april har Italien suspenderet alle direkte flyvninger til og fra Storbritannien. Enhver, der har været i Storbritannien i de foregående 14 dage, får ikke adgang til Italien. Med undtagelse af statsborgere, beboere eller personer med væsentlige årsager, herunder presserende arbejde, sundhedsbehov eller studiekrav. Årsagen til rejsen skal erklæres skriftligt (af passageren ved hjælp af egenerklæringen). Et forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien gælder for alle, der rejser fra Brasilien, eller som har opholdt sig i/været i transit gennem Brasilien i de 14 dage forud for indrejsen til Italien. Der er i øjeblikket ingen undtagelser. Indtil den 5. marts er der forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien for alle, der rejser fra Østrig, eller som har opholdt sig i/været i transit i Østrig i mere end 12 timer.

Indrejsekrav

Alle udenlandske rejsende skal udfylde en egenerklæringsformular og fremlægge den for myndighederne ved ankomsten. Rejsende skal præsentere et negativt molekylært eller antigent testresultat, der er udstedt inden for 48 timer før de kommer ind i Italien. Rejsende, der ankommer fra Vatikanstaten og San Marino og er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ønsker at besøge regionerne i Sardinien, Sicilien, Apulia, Calabria skal registrere sig på deres websteder før ankomsten og følge deres rejseregler. Regionale regeringer i Italien kan også pålægge rejsende fra visse udenlandske lande restriktioner, og rejsende der har til hensigt at rejse eller vende tilbage til Italien, rådes til at kontrollere om der er indført nye bestemmelser af deres bestemmelsesregion.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra EU-lande uden et negativt molekylært eller antigent testresultat udstedt inden for 48 timer før de rejser ind i Italien, er underlagt midlertidig isolering og sundhedsovervågning. Rejsende, der ankommer fra Australien, Japan, New Zealand, Korea, Rwanda, Singapore og Thailand er underlagt en 14-dages selvisolering. Rejsende fra lande, der ikke er nævnt ovenfor, har kun lov til at komme ind af specifikke grunde (såsom arbejde, sundhed eller studier eller absolutte hastesager, hvis de vender tilbage til deres hjem eller bolig) og ikke for turisme. Rejsende, der ankommer fra denne gruppe lande, skal udfylde en egenerklæringsformular, der angiver årsagen til indrejse/hjemkomst til Italien, og er underlagt en 14-dages selvisolering.

Alle andre oplysninger

Italien har udvidet forbuddet mod ikke-væsentlige rejser mellem sine regioner indtil den 27. marts.

Hvis du planlægger rejser til Veneto nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Populære byer og seværdigheder

Skal du til Veneto? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i Veneto.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Veneto

Find fly til disse populære byer i Veneto fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Veneto

Se de billigste flyrejser til Veneto fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste pris
BillundVenedig221 kr.
KøbenhavnVenedig511 kr.
KøbenhavnVerona593 kr.
AalborgVenedig1.143 kr.
AarhusVenedig1.604 kr.
BillundVerona4.400 kr.

Populære fly til Veneto

Find dine flybilletter til Veneto blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Venedig
Hurtigste flyvetid2t. 00min.
Laveste pris221 kr.
Fly fra København til Venedig
Hurtigste flyvetid2t. 05min.
Laveste pris511 kr.
Fly fra København til Verona
Hurtigste flyvetid7t. 15min.
Laveste pris593 kr.
Fly fra Aalborg til Venedig
Hurtigste flyvetid7t. 50min.
Laveste pris1.143 kr.
Fly fra Aarhus til Venedig
Hurtigste flyvetid19t. 40min.
Laveste pris1.604 kr.
Fly fra Billund til Verona
Hurtigste flyvetid11t. 20min.
Laveste pris4.400 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Veneto