Find billige fly til Friuli-Venezia Giulia

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 24.8
ons. 31.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Friuli-Venezia Giulia

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Friuli-Venezia Giulia

Bedste pris på enkeltbillet

389 kr.

Bedste pris på returbillet

880 kr.

Hurtigste flyvetid

14t. 35min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Friuli-Venezia Giulia fra Danmark i de seneste 72 timer er 389 kr. (København Kastrup til Trieste Dei Legionari).
Den bedste pris på en returbillet til Friuli-Venezia Giulia fra Danmark i de seneste 72 timer er 880 kr. (København Kastrup til Trieste Dei Legionari).
Det hurtigste fly til Friuli-Venezia Giulia fra Danmark tager 14t. 35min. (København Kastrup til Trieste Dei Legionari).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Friuli-Venezia Giulia, herunder Lufthansa, Air Serbia og Ryanair.

De billigste fly til byer i Friuli-Venezia Giulia

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Friuli-Venezia Giulia fra Danmark
Trieste
Trieste

Brugbar information om dit fly til Friuli-Venezia Giulia

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Friuli-Venezia Giulia

For priser helt ned til 265 kr./pr. person, kan du finde fly til Friuli-Venezia Giulia afhængig af hvor du rejser fra. I gennemsnit koster fly til Friuli-Venezia Giulia 1.471 kr./pr. person.

Temperature i Friuli-Venezia Giulia variere mellem 5 °C og 24 °C alt afhængig af årstiden. Typisk er januar den koldeste måned i Friuli-Venezia Giulia, og den varmeste måned er juli. Det er også værd at bemærke, at hvis man gerne vil undgå nedbør, bør man overveje at rejse til Friuli-Venezia Giulia i februar, januar og januar, hvor nedbør er mindst sandsynlig.

Det tager i gennemsnit 6t. 25min. at flyve fra Danmark til Friuli-Venezia Giulia, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Trieste Dei Legionari (den mest populære lufthavn i Friuli-Venezia Giulia). Hvis du flyver fra Billund til Trieste Dei Legionari, tager det omkring .

Prisen for at flyve til Friuli-Venezia Giulia varierer på grund af forskellige faktorer, men du kan forvente at finde priser så lave som 209 kr. eller så høje som 9.978 kr.. Baseret på de seneste data om flypriser har vi fundet ud af, at en billet til Friuli-Venezia Giulia for 2.748 kr. eller mindre er et godt tilbud, mens 2.974 kr. er den gennemsnitlige pris.

Den bedste dag at flyve til Friuli-Venezia Giulia er tirsdag, efterfulgt af mandag. tirsdag og mandag har som regel de laveste flypriser til Friuli-Venezia Giulia. Hvis dine rejsedatoer er fleksible, så prøv at undgå at bestille på en torsdag, som er kendt for at være den dyreste dag i ugen at flyve til Friuli-Venezia Giulia.Populære byer og seværdigheder

Skal du til Friuli-Venezia Giulia? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i Friuli-Venezia Giulia.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Friuli-Venezia Giulia

Find fly til disse populære byer i Friuli-Venezia Giulia fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Friuli-Venezia Giulia

Se de billigste flyrejser til Friuli-Venezia Giulia fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnTrieste6t. 25min.880 kr.

Populære fly til Friuli-Venezia Giulia

Find dine flybilletter til Friuli-Venezia Giulia blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Trieste
Hurtigste flyvetid6t. 25min.
Laveste pris880 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Friuli-Venezia Giulia


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Friuli-Venezia Giulia, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Friuli-Venezia Giulia, så du sparer tid og penge.

Alle flysøgninger til Friuli-Venezia Giulia på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Friuli-Venezia Giulia. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Friuli-Venezia Giulia lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Friuli-Venezia Giulia og giver dig besked, når de ændrer sig.


Andre kabineklasser på fly til Friuli-Venezia Giulia

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Friuli-Venezia Giulia

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.