Find billige fly til Trieste fra 1.597 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
man. 11.12
man. 18.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Trieste

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Trieste

Bedste pris på returbillet

1.597 kr.

Hurtigste flyvetid

7t. 55min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en returbillet til Trieste fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.597 kr. (København Kastrup til Trieste Dei Legionari).
Det hurtigste fly til Trieste fra Danmark tager 7t. 55min. (København Kastrup til Trieste Dei Legionari).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Trieste, herunder Lufthansa.

Indsigter og trends for flyrejser til Trieste

Få indsigter om din flyrejse til Trieste, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Trieste?

Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Trieste i februar, så er det også billigt at flyve i november. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 1.590 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Trieste på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Trieste er på en fredag, hvor der kan findes priser helt ned til 2.074 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en lørdag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Trieste på en lørdag på 3.166 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Trieste?

Det billigste tidspunkt at flyve til Trieste på er om formiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 2.119 kr.. Om eftermiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Trieste, så priserne er ofte dyrere på omkring 2.785 kr. pr. billet.

Hvor lang tid tager det at flyve til Trieste?

Rejsetiden fra Danmark til Trieste afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Venedig Marco Polo tager det i gennemsnit 2t. 05min., imens det i gennemsnit tager 4t, hvis du flyver fra Billund til Venedig Marco Polo. Venedig Marco Polo er den mest populære lufthavn i Trieste.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Trieste?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Trieste er 10 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 2.234 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Trieste

Find de billigste fly til disse Trieste-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Trieste

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Trieste

København (CPH) til Venedig Marco Polo Lufthavn (VCE)

Fly til Trieste ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Venedig Marco Polo, hvor den gennemsnitlige pris er 1.117 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL TRIESTE FRA KØBENHAVNfebruar30% billigereAt flyve fra København til Trieste ​​koster i gennemsnit blot 1.569 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL TRIESTE FRA KØBENHAVNjuli46% dyrereDet koster cirka 3.277 kr. at flyve til Trieste ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL TRIESTE FRA KØBENHAVNjuli650% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Trieste fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Trieste

I Norditalien finder du Milano, Venedig og Torino, men du finder i den grad også Trieste, der er en smuk storby med en verdenskendt havn og masser af kulturelle seværdigheder. Det er attraktivt at rejse med fly til Trieste om sommeren fra juni til august. Der er vejret varmest, men det er ikke overhedt, så du kan stadig nyde en spadseretur blandt attraktionerne. Byens beliggenhed ud til Adriaterhavet skaber et frisk og luftigt klima, der gør det behageligt at opholde sig i byen om sommeren. Det er også populært at rejse med fly til Trieste om foråret og efteråret. Der falder sjældent sne om vinteren, og temperaturerne holder sig for det meste over frysepunktet.

Hvilket er det absolut billigste fly til Trieste?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Trieste, lå på 192 kr./pr. person fra Billund, hvilket er 57% billigere end gennemsnitsflyprisen til Trieste. Hvis du vil finde de billigste priser til Trieste fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Trieste?

Venedig Marco Polo Lufthavn eller Venedig Treviso Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Trieste.

Findes der en billigere måde at flyve til Trieste på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Trieste Venedig Treviso Lufthavn, hvor gennemsnitsprisen er 443 kr.. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Trieste Dei Legionari Lufthavn?

Priser for fly til Trieste Dei Legionari Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Trieste Dei Legionari Lufthavn?

Fra december 2023 er der 3 udbydere at vælge mellem for fly til Trieste Dei Legionari Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Trieste Dei Legionari Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Trieste Dei Legionari Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Trieste Dei Legionari Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Trieste Dei Legionari Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Gode tilbud på fly til Trieste

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Trieste fundet af momondos brugere for nylig
Lufthansa
27. mar.
CPH14:30København Kastrup
7t. 55min.
1 stop
TRS22:25Trieste Dei Legionari
1. apr.
TRS06:40Trieste Dei Legionari
26t. 00min.
1 stop
CPH08:40København Kastrup
1.597 kr.
Find lignende
Lufthansa
27. mar.
CPH13:25København Kastrup
9t. 00min.
2 stop
TRS22:25Trieste Dei Legionari
1. apr.
TRS06:40Trieste Dei Legionari
26t. 00min.
1 stop
CPH08:40København Kastrup
1.797 kr.
Find lignende
Lufthansa
27. mar.
CPH13:25København Kastrup
9t. 00min.
2 stop
TRS22:25Trieste Dei Legionari
1. apr.
TRS06:40Trieste Dei Legionari
9t. 30min.
2 stop
CPH16:10København Kastrup
2.281 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Trieste

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Trieste, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
CPHKøbenhavn Kastrup
7t. 05min.
TRSTrieste Dei Legionari

Hvordan rejser jeg rundt i Trieste

Du kommer nemmest rundt i Trieste til fods kombineret med byens bybusser, der består af 52 linjer. En dagsbillet til ubegrænset kørsel i 24 timer koster ca. 4.35 EUR (ca. 32 DKK). Det er også oplagt at benytte HopTour-bussen, der kommer rundt til alle seværdigheder. Pris er ca. 11 EUR (ca. 82 DKK).


Visumkrav for Trieste

Italien er medlem af EU og deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet. Dermed skal du ikke søge om visum for at holde ferie i landet. Tag alligevel dit pas med, da det fungerer som internationalt ID.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Trieste

Hvad skal man se i Trieste?

Når du er landet med fly i Trieste, venter der seværdigheder af forskellig karakter. Byens hovedtorv Piazza Unita d’Italia er samlingsstedet for både lokale og turister. Det samme er den gamle bydel Città Vecchia med sine smukke middelalderbygninger. Slottet Castello Miramare, der ligger ud til vandet, er også en af byens hovedattraktioner.

Skal man købe rejseforsikring?

Alle EU-borgere er dækket på lige fod som de lokale på en ferie i Italien. I støvlelandet betyder sygebehandling ofte delvis egenbetaling. Det kan du slippe for ved at tegne en rejseforsikring, der eventuelt kan udvides med en bagage- og tyveridækning.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen kan drikkes i Trieste.

Giver man drikkepenge i Trieste?

Typisk giver du ca. 10 % i drikkepenge i Trieste.

Hvor er der gode shoppingområder?

Der er rig mulighed for at handle i Trieste. Især de tre gågader Via San Nicolò-Borgo Teresiano, Viale XX Settembre og Ghetto-Cavana i Cittavecchia byder på masser af butikker.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Trieste?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Trieste. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til Trieste med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Trieste med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Trieste?

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Trieste.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Trieste lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Trieste, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Trieste spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Trieste på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.