Find billige flybilletter til Trieste

Returrejse
Economy
San Francisco (SFO)
Trieste (TRS)
søn.. 18.4.
søn.. 25.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Trieste. De nuværende restriktioner til Trieste er baseret på Italien rejserestriktioner.

Se nuværende Italien rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Trieste

Find de billigste fly til disse Trieste-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Trieste

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Trieste

København (CPH) til Lufthavn: Venedig Marco Polo (VCE)

Fly til Trieste ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Venedig Marco Polo, hvor den gennemsnitlige pris er 1.074 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL TRIESTE FRA KØBENHAVNmarts22% billigereAt flyve fra København til Trieste ​​koster i gennemsnit blot 1.323 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL TRIESTE FRA KØBENHAVNdecember37% dyrereDet koster cirka 2.310 kr. at flyve til Trieste ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL TRIESTE FRA KØBENHAVNseptember216% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Trieste fra København i september end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Trieste?

I Norditalien finder du Milano, Venedig og Torino, men du finder i den grad også Trieste, der er en smuk storby med en verdenskendt havn og masser af kulturelle seværdigheder. Det er attraktivt at rejse med fly til Trieste om sommeren fra juni til august. Der er vejret varmest, men det er ikke overhedt, så du kan stadig nyde en spadseretur blandt attraktionerne. Byens beliggenhed ud til Adriaterhavet skaber et frisk og luftigt klima, der gør det behageligt at opholde sig i byen om sommeren. Det er også populært at rejse med fly til Trieste om foråret og efteråret. Der falder sjældent sne om vinteren, og temperaturerne holder sig for det meste over frysepunktet.

Hvilket er det absolut billigste fly til Trieste?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Trieste, lå på 170 kr./pr. person fra Hamborg, hvilket er 89% billigere end gennemsnitsflyprisen til Trieste. Hvis du vil finde de billigste priser til Trieste fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Trieste?

Hvis du ikke kan flyve til Trieste i marts, så er november den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Trieste i november har en gennemsnitlig pris på omkring 1.360 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Trieste?

Det ideelle tidspunkt at bestille dit fly til Trieste er 60 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 1.686 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Trieste på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 826 kr. de sidste 72 timer.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Trieste på?

Vores data viser at tirsdag er den billigste dag at flyve til Trieste på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.394 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en mandag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 1.862 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Trieste.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Trieste?

Ifølge vores data er om eftermiddagen den billigste dag at flyve til Trieste på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Trieste om eftermiddagen helt ned til 1.369 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Undgå at købe billetter om aftenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 1.858 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Trieste?

Lufthavn: Venedig Marco Polo eller Lufthavn: Venedig Treviso kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Trieste.

Findes der en billigere måde at flyve til Trieste på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Trieste Lufthavn: Venedig Treviso, hvor gennemsnitsprisen er 956 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Trieste?

På nuværende tidspunkt inkluderer Italien rejserestriktioner rejser til Trieste. Indrejserestriktioner

Italien har begrænset indrejse for de fleste udenlandske statsborgere indtil mindst 5. marts, med undtagelse af statsborgere og beboere i EU, Schengen-området, Andorra, Monaco, San Marino, Vatikanstaten, rejsende med en langvarig opholdstilladelse. eller et langvarigt "D" -visum udstedt af Schweiz eller en EØS-medlemsstat. Rejsende fra Australien, Japan, New Zealand, Republikken Korea, Rwanda, Singapore, Thailand kan også komme ind i landet. Indtil den 6. april har Italien suspenderet alle direkte flyvninger til og fra Storbritannien. Enhver, der har været i Storbritannien i de foregående 14 dage, får ikke adgang til Italien. Med undtagelse af statsborgere, beboere eller personer med væsentlige årsager, herunder presserende arbejde, sundhedsbehov eller studiekrav. Årsagen til rejsen skal erklæres skriftligt (af passageren ved hjælp af egenerklæringen). Et forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien gælder for alle, der rejser fra Brasilien, eller som har opholdt sig i/været i transit gennem Brasilien i de 14 dage forud for indrejsen til Italien. Der er i øjeblikket ingen undtagelser. Indtil den 5. marts er der forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien for alle, der rejser fra Østrig, eller som har opholdt sig i/været i transit i Østrig i mere end 12 timer.

Indrejsekrav

Alle udenlandske rejsende skal udfylde en egenerklæringsformular og fremlægge den for myndighederne ved ankomsten. Rejsende skal præsentere et negativt molekylært eller antigent testresultat, der er udstedt inden for 48 timer før de kommer ind i Italien. Rejsende, der ankommer fra Vatikanstaten og San Marino og er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ønsker at besøge regionerne i Sardinien, Sicilien, Apulia, Calabria skal registrere sig på deres websteder før ankomsten og følge deres rejseregler. Regionale regeringer i Italien kan også pålægge rejsende fra visse udenlandske lande restriktioner, og rejsende der har til hensigt at rejse eller vende tilbage til Italien, rådes til at kontrollere om der er indført nye bestemmelser af deres bestemmelsesregion.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra EU-lande uden et negativt molekylært eller antigent testresultat udstedt inden for 48 timer før de rejser ind i Italien, er underlagt midlertidig isolering og sundhedsovervågning. Rejsende, der ankommer fra Australien, Japan, New Zealand, Korea, Rwanda, Singapore og Thailand er underlagt en 14-dages selvisolering. Rejsende fra lande, der ikke er nævnt ovenfor, har kun lov til at komme ind af specifikke grunde (såsom arbejde, sundhed eller studier eller absolutte hastesager, hvis de vender tilbage til deres hjem eller bolig) og ikke for turisme. Rejsende, der ankommer fra denne gruppe lande, skal udfylde en egenerklæringsformular, der angiver årsagen til indrejse/hjemkomst til Italien, og er underlagt en 14-dages selvisolering.

Alle andre oplysninger

Italien har udvidet forbuddet mod ikke-væsentlige rejser mellem sine regioner indtil den 27. marts.

Hvis du planlægger rejser til Trieste nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Trieste Dei Legionari

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Trieste Dei Legionari fundet af momondos brugere for nylig
Lufthansa
30. maj
07:20København Kastrup
5t. 30min.
1 stop
12:50Trieste Dei Legionari
3. jun.
06:45Trieste Dei Legionari
7t. 00min.
1 stop
13:45København Kastrup
2.664 kr.
Find lignende
Lufthansa
30. maj
07:20København Kastrup
5t. 30min.
1 stop
12:50Trieste Dei Legionari
3. jun.
06:45Trieste Dei Legionari
7t. 00min.
1 stop
13:45København Kastrup
2.676 kr.
Find lignende
Air France
30. maj
02:25København Kastrup
7t. 55min.
2 stop
10:20Trieste Dei Legionari
3. jun.
03:00Trieste Dei Legionari
15t. 50min.
2 stop
18:50København Kastrup
2.788 kr.
Find lignende
Air France
30. maj
02:25København Kastrup
7t. 55min.
2 stop
10:20Trieste Dei Legionari
3. jun.
03:00Trieste Dei Legionari
15t. 50min.
2 stop
18:50København Kastrup
2.881 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
10. jun.
02:25København Kastrup
8t. 15min.
2 stop
10:40Trieste Dei Legionari
10. jun.
15:20Trieste Dei Legionari
17t. 35min.
1 stop
08:55København Kastrup
2.484 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
10. jun.
03:55København Kastrup
11t. 25min.
2 stop
15:20Trieste Dei Legionari
10. jun.
17:40Trieste Dei Legionari
24t. 05min.
2 stop
17:45København Kastrup
1.341 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Trieste Dei Legionari

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Trieste, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Lufthansa
3. jun.
02:40København Kastrup
3t. 25min.
1 stop
06:05Trieste Dei Legionari
3.154 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
6. jun.
04:45København Kastrup
5t. 55min.
1 stop
10:40Trieste Dei Legionari
1.130 kr.
Find lignende
Ryanair
8. jun.
05:35København Kastrup
6t. 55min.
1 stop
12:30Trieste Dei Legionari

Hvilke flyselskaber flyver til Trieste?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Trieste

Du kan vælge imellem flere flyselskaber, når turen går med fly til Trieste. Fra Københavns Lufthavn eller Billund Lufthavn kan du eksempelvis flyve med klassiske udbydere som Lufthansa, Alitalia eller Adria Airways. Du kan også vælge et lavprisselskab som Ryanair, der ofte tilbyder billige flybilletter til Trieste og andre destinationer, men som generelt ikke har check-in bagage og frit sædevalg inkluderet i billetprisen.

Hvem flyver direkte til Trieste?

Der er ingen direkte fly til Trieste fra Danmark, men du kan vælge imellem mange forskellige flyafgange med en eller flere mellemlandinger.

Hvor lang tid tager det at flyve til Trieste?

Den hurtigste flyafgang fra eksempelvis Københavns Lufthavn eller Billund Lufthavn med et stop undervejs tager ca. 3 t og 20 min.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Trieste samt afstand til centrum

Du kan tage toget direkte fra Trieste Lufthavn til centrum. Rejsetiden er ca. 29 min, og billetten koster ca. 4.15 EUR (ca. 31 DKK). Det er også muligt at tage bus nummer 51 til en pris af ca. 4 EUR (ca. 30 DKK), og en rejsetid på ca. 45 min.


Populære fly til Trieste

Find dine flybilletter til Trieste blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Trieste
Korteste rejsetid
10t. 10min.
Laveste pris
1.342 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Trieste?

Du kommer nemmest rundt i Trieste til fods kombineret med byens bybusser, der består af 52 linjer. En dagsbillet til ubegrænset kørsel i 24 timer koster ca. 4.35 EUR (ca. 32 DKK). Det er også oplagt at benytte HopTour-bussen, der kommer rundt til alle seværdigheder. Pris er ca. 11 EUR (ca. 82 DKK).


Kan man rejse til Trieste uden pas eller visum?

Italien er medlem af EU og deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet. Dermed skal du ikke søge om visum for at holde ferie i landet. Tag alligevel dit pas med, da det fungerer som internationalt ID.


Tips og gode råd til Trieste

Hvad skal man se i Trieste?

Når du er landet med fly i Trieste, venter der seværdigheder af forskellig karakter. Byens hovedtorv Piazza Unita d’Italia er samlingsstedet for både lokale og turister. Det samme er den gamle bydel Città Vecchia med sine smukke middelalderbygninger. Slottet Castello Miramare, der ligger ud til vandet, er også en af byens hovedattraktioner.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Du kan med fordel nyde en ferie med børn i Trieste. En tur i Aquario Marino giver et indblik i livet under Adriaterhavets overflade. Trieste Adventurepark byder på sjove udendørsaktiviteter for børn.

Skal man købe rejseforsikring?

Alle EU-borgere er dækket på lige fod som de lokale på en ferie i Italien. I støvlelandet betyder sygebehandling ofte delvis egenbetaling. Det kan du slippe for ved at tegne en rejseforsikring, der eventuelt kan udvides med en bagage- og tyveridækning.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen kan drikkes i Trieste.

Giver man drikkepenge i Trieste?

Typisk giver du ca. 10 % i drikkepenge i Trieste.

Hvor er der gode shoppingområder?

Der er rig mulighed for at handle i Trieste. Især de tre gågader Via San Nicolò-Borgo Teresiano, Viale XX Settembre og Ghetto-Cavana i Cittavecchia byder på masser af butikker. (Priser checket: 01/05/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class