Find billige fly til Trieste

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
man. 15.8
man. 22.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Trieste

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Trieste

Bedste pris på enkeltbillet

1.027 kr.

Bedste pris på returbillet

2.083 kr.

Hurtigste flyvetid

4t. 10min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Trieste fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.027 kr. (København Kastrup til Trieste Dei Legionari).
Den bedste pris på en returbillet til Trieste fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.083 kr. (København Kastrup til Trieste Dei Legionari).
Det hurtigste fly til Trieste fra Danmark tager 4t. 10min. (København Kastrup til Trieste Dei Legionari).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Trieste, herunder Lufthansa, ITA Airways og Ryanair.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Trieste

Find de billigste fly til disse Trieste-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Trieste

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Trieste

København (CPH) til Lufthavn: Venedig Treviso (TSF)

Fly til Trieste ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Venedig Treviso, hvor den gennemsnitlige pris er 1.348 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL TRIESTE FRA KØBENHAVNnovember47% billigereAt flyve fra København til Trieste ​​koster i gennemsnit blot 1.093 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL TRIESTE FRA KØBENHAVNjuli36% dyrereDet koster cirka 2.797 kr. at flyve til Trieste ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL TRIESTE FRA KØBENHAVNjuli533% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Trieste fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Trieste?

I Norditalien finder du Milano, Venedig og Torino, men du finder i den grad også Trieste, der er en smuk storby med en verdenskendt havn og masser af kulturelle seværdigheder. Det er attraktivt at rejse med fly til Trieste om sommeren fra juni til august. Der er vejret varmest, men det er ikke overhedt, så du kan stadig nyde en spadseretur blandt attraktionerne. Byens beliggenhed ud til Adriaterhavet skaber et frisk og luftigt klima, der gør det behageligt at opholde sig i byen om sommeren. Det er også populært at rejse med fly til Trieste om foråret og efteråret. Der falder sjældent sne om vinteren, og temperaturerne holder sig for det meste over frysepunktet.

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Trieste, lå på 63 kr./pr. person fra Thessaloniki, hvilket er 96% billigere end gennemsnitsflyprisen til Trieste. Hvis du vil finde de billigste priser til Trieste fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Trieste i november, så er det også billigt at flyve i februar. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 1.559 kr..

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Trieste er 55 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 2.059 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Trieste er på en onsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 2.001 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en torsdag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Trieste på en torsdag på 2.909 kr..

Det billigste tidspunkt at flyve til Trieste på er om formiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 2.183 kr.. Om eftermiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Trieste, så priserne er ofte dyrere på omkring 2.431 kr. pr. billet.

Lufthavn: Venedig Marco Polo eller Lufthavn: Venedig Treviso kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Trieste.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Trieste Lufthavn: Venedig Treviso, hvor gennemsnitsprisen er 1.661 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Trieste

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Trieste fundet af momondos brugere for nylig
Lufthansa
26. sep.
CPH07:55København Kastrup
10t. 55min.
1 stop
TRS18:50Trieste Dei Legionari
1. okt.
TRS03:00Trieste Dei Legionari
25t. 35min.
1 stop
CPH04:35København Kastrup
2.083 kr.
Find lignende
Lufthansa
18. okt.
CPH02:20København Kastrup
7t. 20min.
1 stop
TRS09:40Trieste Dei Legionari
22. okt.
TRS03:00Trieste Dei Legionari
7t. 15min.
1 stop
CPH10:15København Kastrup
2.287 kr.
Find lignende
Ryanair
15. okt.
CPH03:20København Kastrup
14t. 15min.
1 stop
TRS17:35Trieste Dei Legionari
22. okt.
TRS18:05Trieste Dei Legionari
13t. 15min.
1 stop
CPH07:20København Kastrup
2.360 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
18. okt.
CPH19:00København Kastrup
14t. 45min.
2 stop
TRS09:45Trieste Dei Legionari
22. okt.
TRS03:00Trieste Dei Legionari
4t. 10min.
1 stop
CPH07:10København Kastrup
2.513 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
26. sep.
CPH15:15København Kastrup
15t. 05min.
2 stop
TRS06:20Trieste Dei Legionari
1. okt.
TRS03:00Trieste Dei Legionari
25t. 35min.
1 stop
CPH04:35København Kastrup
2.579 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
18. okt.
CPH19:00København Kastrup
14t. 45min.
2 stop
TRS09:45Trieste Dei Legionari
22. okt.
TRS03:00Trieste Dei Legionari
10t. 35min.
2 stop
CPH13:35København Kastrup
2.615 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Trieste

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Trieste, så se nogle af vores tilbud herunder fra Lufthansa
Lufthansa
5. okt.
CPH05:35København Kastrup
4t. 10min.
1 stop
TRS09:45Trieste Dei Legionari
1.027 kr.
Find lignende
Lufthansa
5. okt.
CPH03:25København Kastrup
6t. 20min.
2 stop
TRS09:45Trieste Dei Legionari
1.420 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Trieste?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Trieste

Hvilke flyselskaber flyver til Trieste?

På rejser til Trieste fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Lufthansa, Ryanair, Adria Airways eller easyJet. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

Lufthansa-fly til Trieste

Der er 10 fly med Lufthansa til Trieste på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Frankfurt Intl, og den bedste pris på en Lufthansa-billet, der er set på momondo, er 910 kr. (seneste 72 timer, fra Billund til Trieste). Lufthansa har en bedømmelse på 7,2 fra 343 brugeranmeldelser på momondo.

Ryanair-fly til Trieste

Ryanair flyver normalt til Trieste 5 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Trieste fra Napoli. Ryanair (bedømmelse: 7,0, 822 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Trieste, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en Ryanair-billet, der er fundet på momondo til Trieste, var fra Billund (428 kr. retur).


Lufthavne i nærheden af Trieste

Neden for finder du alle lufthavne i Trieste samt deres afstand til centrum

Du kan tage toget direkte fra Trieste Lufthavn til centrum. Rejsetiden er ca. 29 min, og billetten koster ca. 4.15 EUR (ca. 31 DKK). Det er også muligt at tage bus nummer 51 til en pris af ca. 4 EUR (ca. 30 DKK), og en rejsetid på ca. 45 min.


Populære fly til Trieste

Find dine flybilletter til Trieste blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Trieste
Hurtigste flyvetid7t. 20min.
Laveste pris2.083 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Trieste

Du kommer nemmest rundt i Trieste til fods kombineret med byens bybusser, der består af 52 linjer. En dagsbillet til ubegrænset kørsel i 24 timer koster ca. 4.35 EUR (ca. 32 DKK). Det er også oplagt at benytte HopTour-bussen, der kommer rundt til alle seværdigheder. Pris er ca. 11 EUR (ca. 82 DKK).


Visumkrav for Trieste

Italien er medlem af EU og deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet. Dermed skal du ikke søge om visum for at holde ferie i landet. Tag alligevel dit pas med, da det fungerer som internationalt ID.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Trieste


De bedste oplevelser og seværdigheder i Trieste

Når du er landet med fly i Trieste, venter der seværdigheder af forskellig karakter. Byens hovedtorv Piazza Unita d’Italia er samlingsstedet for både lokale og turister. Det samme er den gamle bydel Città Vecchia med sine smukke middelalderbygninger. Slottet Castello Miramare, der ligger ud til vandet, er også en af byens hovedattraktioner.

Alle EU-borgere er dækket på lige fod som de lokale på en ferie i Italien. I støvlelandet betyder sygebehandling ofte delvis egenbetaling. Det kan du slippe for ved at tegne en rejseforsikring, der eventuelt kan udvides med en bagage- og tyveridækning.

Vand fra hanen kan drikkes i Trieste.

Typisk giver du ca. 10 % i drikkepenge i Trieste.

Der er rig mulighed for at handle i Trieste. Især de tre gågader Via San Nicolò-Borgo Teresiano, Viale XX Settembre og Ghetto-Cavana i Cittavecchia byder på masser af butikker.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Trieste. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Trieste med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Trieste.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Trieste, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Trieste spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Andre kabineklasser på fly til Trieste

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Trieste

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.