Fly Europa Nordmakedonien

Find billige fly til Nordmakedonien

tor.. 27.2.
tor.. 5.3.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

De billigste fly til byer i Nordmakedonien

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Nordmakedonien

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Nordmakedonien? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder
Skopje
Skopje Fortress
Church of St. Clement of Ohrid
Mustafa Pasha's Mosque
Museum of the City of Skopje
Church of the Ascension of Jesus
Ohrid
Church of Saint Sophia
Church of St. John at Kaneo
Samuil's Fortress
Ohrid Amphitheater
Cyril and Methodius Statue

Billige flybilletter til Nordmakedonien

Se de billigste flyrejser til Nordmakedonien fundet af momondos brugere
Afgang Destination Bedste pris
København Skopje 729 kr

Fly til Makedonien

Balkanhalvøen tiltrækker mange danske turister grundet de stadig lave priser, den smukke natur samt det gode vejr. Flyrejser til Makedonien er ingen undtagelse, for dette sydøsteuropæiske land byder både på spændende storbyer samt masser af badevenlige søer og kilder. Landet er i de senere år også blevet populært indenfor wellness- og spaophold. Rejser med fly til Makedonien fører oftest til hovedstaden Skopje, der emmer af kulturelle skatte, og som efterhånden er ved at være godt genopbygget. Byen Ohrid i den sydvestlige del af landet anses ligeledes for at være en af landets helt store turistbyer grundet det skønne klima samt beliggenheden ved Ohrid-søen. Du kan med fordel bruge søgemaskinen til at sammenligne de forskellige indenrigsrejser. Makedonien ligger et godt stykke væk fra kysterne, men dem vil du ikke savne. Landet består nemlig af de smukkeste klippeformationer, dybe dale, vandfald, floder og søer, som danner en smuk kulisse for en afslappende ferie. Landskabet indbyder også til sport i form af trekking, cykelture, sejlture og meget andet. Makedonien rejser er mest attraktive om sommeren, der som regel er varm og tør. Rejser du med fly til Makedonien om vinteren kan du opleve kulde og sne, hvilket ofte får priserne på hoteller og flybilletter til at falde. Til gengæld er perioden oplagt til en skiferie.

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Makedonien?

Du kan nyde godt af hurtige, direkte rejser med fly til Makedonien fra Danmark. Wizz Air tilbyder eksempelvis direkte ture fra Københavns Lufthavn til Skopje. Rejser du fra nogle af de andre danske lufthavne, så kommer der mindst en mellemlanding på undervejs.

Hvor lang tid tager det at flyve til Makedonien?

En rejse med direkte fly fra København til Skopje tager ca. to timer og 45 minutter. En tilsvarende rejse fra eksempelvis Billund Lufthavn tager ca. fem timer og 40 minutter med et eller to stop undervejs. Vælger du en af de langsommere ture med lange mellemlandinger, er der ofte penge at spare på flybilletterne.

Hvilken årstid skal man rejse til Makedonien?

Alle Makedoniens fire sæsoner er rejsevenlige. De fleste rejsende vælger dog deres flybilletter til Makedonien med afrejse om sommeren, hvor der kan bades og slikkes sol. Foråret og efteråret er også populære sæsoner grundet de ofte billigere priser samt de flotte farveskift i naturen. Snesæsonen fra omkring december til marts er derimod populær blandt ski-entusiaster.

Kan man rejse til Makedonien uden pas eller visum?

Danske statsborgere kan rejse visumfrit til Makedonien i op til 90 dage. Dit pas skal desuden være gyldigt i mindst tre måneder efter rejsens ophør.


Populære rejsemål i Nordmakedonien

Udforsk byer, som momondos brugere elsker, i Nordmakedonien

Populære internationale ruter til Nordmakedonien

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne, for at finde de bedste priser og mest praktiske afgangstider
Fly fra København til Skopje
Korteste rejsetid
2t. 40min.
Laveste pris
729 kr
Fly Europa Nordmakedonien