Find billige flybilletter til Ohrid

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 26.10
tir. 2.11

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Ohrid.
Se nuværende rejserestriktioner for Nordmakedonien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Ohrid

Find de billigste fly til disse Ohrid-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Ohrid

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Ohrid

København (CPH) til Skopje (SKP)

Fly til Ohrid ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Skopje, hvor den gennemsnitlige pris er 1.242 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL OHRID FRA KØBENHAVNdecember32% billigereAt flyve fra København til Ohrid ​​koster i gennemsnit blot 1.214 kr. i december
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL OHRID FRA KØBENHAVNjuli87% dyrereDet koster cirka 3.336 kr. at flyve til Ohrid ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL OHRID FRA KØBENHAVNjuli651% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Ohrid fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Ohrid?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Ohrid?

  Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Ohrid fra Budapest for 218 kr.. Det er 79% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Ohrid. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Ohrid fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Ohrid?

  Generelt er december den billigste måned at flyve fra Danmark til Ohrid på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.214 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Ohrid i december, så rejs fra Danmark i september, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.297 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Ohrid på?

  Den billigste dag at rejse fra Danmark til Ohrid er på en fredag. Rejsende, som vælger at rejse til Ohrid på en fredag kan finde billetter helt ned til 1.096 kr.. På den anden side er søndag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 3.134 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Ohrid?

  Om formiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Ohrid, hvor du kan finde priser helt ned til 1.216 kr.. Hvis du flyver fra Ohrid om formiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Fly om morgenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 2.358 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Ohrid?

  Lufthavn: Skopje kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Ohrid.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Ohrid på?

  Med en gennemsnitspris på 1.027 kr. pr. person er Lufthavn: Ohrid den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Ohrid. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Kan jeg flyve til Ohrid fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Ohrid

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Ohrid.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for rt-pcr (naat) and 48 for antigen (quick-test) timer inden afrejse til Ohrid.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Ohrid.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Ohrid?

Hjemrejse til Danmark fra Ohrid

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Ohrid skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Ohrid er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Ohrid nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Ohrid?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Ohrid
 • Hvilke flyselskaber flyver til Ohrid?

  På rejser til Ohrid fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: LOT, Wizz Air, Eurowings eller Austrian Airlines. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Ohrid


Find billige flybilletter til andre byer i Nordmakedonien

Nordmakedonien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?