Find billige fly til Ohrid

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Ohrid

Få indsigter om din flyrejse til Ohrid, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilket er det absolut billigste fly til Ohrid?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Ohrid fra Rom for 466 kr.. Det er 81% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Ohrid. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Ohrid fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Ohrid på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Ohrid er på en torsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Ohrid på en torsdag kan finde billetter helt ned til 3.524 kr.. På den anden side er lørdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 4.117 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Ohrid?

Om formiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Ohrid, hvor du kan finde priser helt ned til 3.222 kr.. Hvis du flyver fra Ohrid om formiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 4.083 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Ohrid?

Rejsetiden fra Danmark til Ohrid varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Skopje (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 2t. 45min.. En anden populær rute fra Danmark til Ohrid er at flyve fra Billund til Skopje, hvilket tager ca. . Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Ohrid?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Ohrid er 30 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 3.444 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Ohrid

Find de billigste fly til disse Ohrid-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Skopje

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Ohrid

København (CPH) til Skopje (SKP)

Fly til Ohrid ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Skopje, hvor den gennemsnitlige pris er 1.481 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL OHRID FRA KØBENHAVNoktober38% billigereAt flyve fra København til Ohrid ​​koster i gennemsnit blot 1.780 kr. i oktober
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL OHRID FRA KØBENHAVNdecember116% dyrereDet koster cirka 6.208 kr. at flyve til Ohrid ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL OHRID FRA KØBENHAVNjuli697% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Ohrid fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Ohrid

Alt afhængig af hvor du rejser fra, skal du forvente, at flyrejser til Ohrid i Nordmakedonien fra Danmark vil tage et sted imellem 11 og 20 timer. Du skal lægge flere timer til, når du skal hjem. Den hurtigere rute er at flyve fra Københavns Lufthavn (CPH). Rejsen til Ohrid Lufthavn (OHD) herfra er så meget hurtigere, at det godt kan betale sig, frem for at rejse fra en af de jyske lufthavne. Uanset hvad, så er det værd at undersøge, om der er billige flybilletter fra en af de andre danske lufthavne. Du skal forvente, at du skal mellemlande mindst en gang og sandsynligvis to eller tre gange for at komme til Ohrid fra en dansk lufthavn.

Der er ingen direkte flyvninger fra danske lufthavne til Ohrid Lufthavn. For at flyve fra en dansk lufthavn, uanset om det er fra København eller en af de jyske lufthavne, skal du forvente, at du skal mellemlande i mindst én europæisk lufthavn. Ofte vil det være i en af de store internationale lufthavne som Frankfurt, Amsterdam eller Charles de Gaulle lufthavn i Paris. Det er dog nødvendigvis ikke dårligt at være nødt til at mellemlande – især ikke på lange flyrejser. Det kan være rart at komme ud og strække benene, hvilket kan være svært i en trang flykabine, og ofte er det blot at gå ud af det ene fly og så stige ombord i det næste.

Generelt er oktober den billigste måned at flyve fra Danmark til Ohrid på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.780 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Ohrid i oktober, så rejs fra Danmark i september, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 2.339 kr..

Lufthavn: Skopje kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Ohrid.

Med en gennemsnitspris på 2.483 kr. pr. person er Lufthavn: Ohrid den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Ohrid. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Andre kabineklasser på fly til Ohrid

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Ohrid

Hvilke flyselskaber flyver til Ohrid?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Ohrid

Hvilke flyselskaber flyver til Ohrid?

På rejser til Ohrid fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Wizz Air, Austrian Airlines, LOT eller Adria Airways. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.


Lufthavne i nærheden af Ohrid

Neden for finder du alle lufthavne i Ohrid samt deres afstand til centrum

Hvordan kan du komme til centrum fra lufthavnen?

Når du skal fra Ohrid Lufthavn til centrum, skal du forvente, at det ikke er den nemmeste lufthavn at komme videre fra. Der er ingen offentlig transport, og du skal enten tage en taxa eller have lejet en bil for at komme til centrum fra lufthavnen. Der vil være taxaer uden for ankomsthallen, og ellers kan du henvende dig hos et af biludlejningsselskaberne i lufthavnen. Det vil som udgangspunkt være nemmere og billigere at leje bilen hjemmefra, da den så vil stå klar, når du ankommer, og der vil typisk også være rabat på prisen, hvis du bestiller flybilletter og bil på samme tid. Udbuddet af biler vil også være større, hvis du bestiller hjemmefra.


Visumkrav for Ohrid

Det kræver ikke visum for at besøge Ohrid, hvis dit besøg er på under 90 dage. Det kræver dog pas, og dit pas skal være gyldigt i mindst seks måneder efter opholdet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Ohrid


De bedste oplevelser og seværdigheder i Ohrid

Som mange andre byer i Europa er Ohrid et fantastisk miks af kultur og natur. Der findes et godt udvalg at kirker og borge i området, som bestemt er et besøg værd. Ohrid ligger ved siden af søen af samme navn, som er en af byens mest populære attraktioner. En anden er Galicica Nationalpark, som er et perfekt sted at trekke. Det er en park, som I kan gå rundt om på mindre end en dag. Ohrid er en by, som kan dateres helt tilbage til de antikke grækere og romere, og det var her, at mange af dem havde deres sommerhuse. Det betyder også, at mange af de seværdigheder, som man kan opleve i området, kan dateres flere tusinde år tilbage. Det vidner det gamle amfiteater om, som kan dateres helt tilbage til 200 år f.v.t. Ved siden af de mange kristne kirker ses også arven fra Islam, og der er da også flere smukke moskeer – fx Ali Pasha-moskeen. Det er endda muligt at finde en strand, hvor kun kvinder må komme.


Find billige flybilletter til andre byer i Nordmakedonien

Nordmakedonien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Ja. Alle fly til Ohrid på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Ohrid, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Ohrid lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Ohrid og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.