Lej en bil i Ohrid, Nordmakedonien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Ohrid, Nordmakedonien

Ohrid, Nordmakedonien
5. dec. — 12. dec.
Samme aflevering
Ohrid, Nordmakedonien
søn. 5.12
Middag
søn. 12.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Find billig billeje i Ohrid, Nordmakedonien

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

108 kr. - 283 kr.

Alle biltyper

108 kr. - 434 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Ohrid, Nordmakedonien, er 87 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Ohrid, Nordmakedonien, er i november. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 108 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 36% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Ohrid. I Ohrid kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Ohrid.


Biludlejningsfirmaer i Ohrid

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Ohrid, Nordmakedonien
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Ohrid, Nordmakedonien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Skopjes biludlejningsdisk

Biludlejning i Ohrid

I november har vi foretaget 136 søgninger på biludlejning i Ohrid for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Ohrid for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Ohrid har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på Alamo. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Ohrid. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Ohrid har de billigste biludlejningspriser?

Den billigste udbyder i Ohrid er Alfa Rent A Car med en gennemsnitlig daglig udlejningspris på 211 kr. fra dens beliggenhed i Ohrid. Den absolut billigste pris momondo brugere har fundet hos Alfa Rent A Car i Ohrid er 197 kr..

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Ohrid, Nordmakedonien?

Hvis du lejer en bil i Ohrid, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Ohrid er der generelt en hastighedsbegrænsning på 100 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Ohrid er hastighedsbegrænsningen 130 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Ohrid?

Når vores brugere lejer bil in Ohrid, vælger de fleste en Volkswagen Polo til 154 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Hyundai i10 til i gennemsnit 153 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Volkswagen Polo in Ohrid for helt ned til 77 kr./dag og udlejning af Hyundai i10 for helt ned til 60 kr./dag.

Hvordan er vejret i Ohrid, Nordmakedonien i november?

I november måned er gennemsnitstemperaturen i Ohrid 7 °C, og den forventede nedbør er 74 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Ohrid.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i november?

Klimaet i Ohrid under november måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Ohrid. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Ohrid plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Volkswagen Polo, Hyundai i10 og Volkswagen Golf.

Minder vejret i Ohrid om vejret i resten af Ohrid?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Ohrid og rundt i Ohrid eller til de omkringliggende områder i november måned, kan forvente temperaturer på omkring 7 °C og ca. 74 mm regn i løbet af hele måneden.


Leje af bil i andre byer i Nordmakedonien


Biludlejning i lufthavne i Ohrid

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Ohrid

Kom i gang med at planlægge din rejse til Ohrid