Billeje i Nordmakedonien

Leder du efter billig biludlejning i Nordmakedonien? Så søg her!

Skopje, Nordmakedonien
27. sep. — 4. okt.
Samme aflevering
Skopje, Nordmakedonien
ons. 27.9
Middag
ons. 4.10
Middag

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Nordmakedonien

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Nordmakedonien

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Nordmakedonien?

De billigste udlejningsbiler i Nordmakedonien kan normalt findes gennem Sharr Express. Når du booker hos Sharr Express, kan du være heldig at finde priser på helt ned til 134 kr./dag, afhængigt af den by, du gerne vil besøge. Til sammenligning skal siges, at gennemsnitsprisen på at leje bil i Nordmakedonien er 185 kr./dag.

Hvad er det mest populære biludlejningssted i Nordmakedonien?

Sixt er det mest populære biludlejningsfirma i Nordmakedonien med 32% af momondos brugere der har valgt firmaet den sidste måned. Sixt har også 9 anmeldelserog en vurdering på 7,1 ud af 10, hvilket gør dette biludlejningsfirma til et populært valg blandt rejsende.

Hvilket udlejningsbureau i Nordmakedonien har flest biludlejningssteder?

keddy by Europcar har flere biludlejningssteder i Nordmakedonien end nogen andre firmaer. Med 10 biludlejningssteder fordelt over hele landet er du sikker på at finde et i lufthavnen på din destination eller i byen. Er du ikke sikker på, hvilken by du vil besøge, men du ved, at du gerne vil leje bil hos keddy by Europcar? Skopje er den mest populære by at besøge i Nordmakedonien, og keddy by Europcar har 6 biludlejningssteder.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Nordmakedonien?

Når det drejer sig om at leje bil i Nordmakedonien, foretrækker de rejsende at leje en Economy. Faktisk har 46% af momondos brugere lejet denne biltype inden for de seneste 30 dage, og de har i gennemsnit betalt 225 kr. pr. dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Nordmakedonien

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Nordmakedonien
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

98 kr./dag

18 okt. - 25 okt.
Ford Fiesta
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

110 kr./dag

4 okt. - 17 okt.
Ford Fiesta
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

110 kr./dag

4 okt. - 17 okt.
Ford Fiesta
Chevrolet Spark
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

113 kr./dag

15 okt. - 22 okt.
Chevrolet Spark
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

121 kr./dag

18 okt. - 24 okt.
Kia Cee'd
Renault Clio
eller lignende Economy stationcar
Op til 2 passagerer

126 kr./dag

4 okt. - 17 okt.
Renault Clio
BMW 1 Series
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

132 kr./dag

4 okt. - 17 okt.
BMW 1 Series
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

134 kr./dag

4 okt. - 17 okt.
Kia Cee'd
BMW 1 Series
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

135 kr./dag

18 okt. - 25 okt.
BMW 1 Series

Oplysninger om billeje i Nordmakedonien

Har Nordmakedonien nogen unikke færdselsregler?

Det er som regel ikke svært at vende sig til at køre bil i Nordmakedonien. De fleste trafiklove minder nemlig en del om de danske. Det er gældende for både mange færdselsregler og fartgrænser, hvad end der tale om kørsel på motor- og landeveje eller i byer. Du kan derfor trygt vælge at leje en bil til din ferie i det bjergrige land på Balkanhalvøen. Det er dog netop disse bjerge, som du bør være opmærksom på, da det betyder, at du sandsynligvis vil tilbringe en del tid med at køre på bjergveje. Det kan selvfølgelig være en udfordring for nogle, men det eneste det kræver, er blot, at du finder en lejebil, som du altid vil føle dig godt tilpas i. Hos momondo kan du vælge iblandt et hav af forskellige udlejningsbiler, som er velegnede til både bjerg- og bykørsel.

Hvad er de juridiske krav og dokumentationskrav for at leje en bil i Nordmakedonien?

Det er ikke svært at leje en bil i Nordmakedonien, men du skal naturligvis kunne fremvise en række forskellige identifikationsdokumenter. Først og fremmest skal du selvfølgelig huske dit kørekort, der som minimum skal have været gyldigt i et år. Derudover skal du altid medbringe dit pas samt et internationalt kreditkort. I Nordmakedonien er der et alderskrav på 21 år, som er gældende på al biludlejning. Er du en ung fører bør du også være opmærksom på, at der hos de fleste biludlejningsfirmaer vil blive opkrævet et ekstra gebyr på alle udlejningsbiler så længe, at den primære fører er under 25 år.  Dette alderskrav, samt ekstra tillæg, kan variere afhængig af, hvilken type bil, som du ønsker at leje. Hos momondo kan du finde et stort udvalg af anerkendte biludlejningsfirmaer, som sagtens kan vejlede dig i forhold til forskellige regler og krav allerede før du bestiller. Resultater er, at du nemt kan hoppe direkte i din lejebil så snart, at du er landet i for eksempel Skopje lufthavn.

Hvilke områder i Nordmakedonien har mest trafik?

Det er typisk kun omkring større eller populære byer samt ved grænseovergange, at du vil støde på en del trafik. Naturligvis kan du risikere at sidde fast i trafikken, hvis du kører rundt i Skopje i myldretiden. Med det sagt, så er der dog ikke den store risiko for at møde tæt trafik, når først du kommer ud på en af de mange bjergveje udenfor de store byer. Her vil du derimod have rigelig mulighed for at nyde udsigten undervejs på din rejse. Der er ikke langt til de rolige veje fra lufthavnen i Skopje, og hvis du allerede har arrangeret biludlejning hjemmefra er det blot at hoppe ind i din valgte bil og komme afsted på ferie. Lej en bil hos et af de mange biludlejningsfirmaer, som vi har samlet hos momondo, hvis du ønsker at ordne billejen før du tager afsted. Hos os kan du vælge iblandt mange forskellige tilbud på gode udlejningsbiler.

Hvad er de bedste, naturskønne veje i Nordmakedonien?

Der er mange forskellige ruter i Nordmakedonien, som byder på storslåede udsigter undervejs. Det er altid en god ide at køre fra Prespasøen til den ligeledes skønne sø Ohrid, da dette er en rute, som går igennem den smukke nationalpark Galičica. Omkring søerne kan du finde flere seværdigheder, som blandt andet inkluderer den gamle by Ohrid. Der er flere naturområder at vælge imellem i Nordmakedonien og det kan absolut anbefales at køre fra Skopje til landets anden, men ligeledes storslåede nationalpark Mavrovo. Det er en destination, som blot ligger et par timers kørsel fra lufthavnen i Skopje. Det er derfor oplagt at arrangere din biludlejning hjemmefra så du hurtigt kan komme ud på de naturskønne veje så snart, at du er ankommet i Nordmakedonien. Hos momondo kan du vælge imellem forskellige udlejningsbiler, som du uden besvær kan afhente direkte fra lufthavnen i Skopje.


Find billig billeje i Nordmakedonien

Find den lejebil i Nordmakedonien, der passer til dine behov

Biler i Lille

98 kr. - 584 kr.

Alle biltyper

130 kr. - 1.585 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Nordmakedonien er 195 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Nordmakedonien er i februar. Prisen er 50% lavere end resten af året og ligger på kun 98 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 55% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Nordmakedonien. I Nordmakedonien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Nordmakedonien.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Nordmakedonien er 344 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Nordmakedonien er i februar. Prisen er 70% lavere end resten af året og ligger på kun 104 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 21% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Nordmakedonien. I Nordmakedonien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Nordmakedonien.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Nordmakedonien er 625 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Nordmakedonien er i december. Prisen er 55% lavere end resten af året og ligger på kun 285 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 31% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Nordmakedonien. I Nordmakedonien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Nordmakedonien er 374 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Nordmakedonien er i februar. Prisen er 85% lavere end resten af året og ligger på kun 58 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 14% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Nordmakedonien. I Nordmakedonien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Nordmakedonien.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Nordmakedonien er 273 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Nordmakedonien er i december. Prisen er 4% lavere end resten af året og ligger på kun 285 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 38% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Nordmakedonien. I Nordmakedonien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Nordmakedonien.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Luksus bil i Nordmakedonien er 866 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Luksus bil i Nordmakedonien er i februar. Prisen er 47% lavere end resten af året og ligger på kun 463 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 50% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Nordmakedonien. I Nordmakedonien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

98 kr./dag

18 okt. - 25 okt.
Ford Fiesta
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

110 kr./dag

4 okt. - 17 okt.
Ford Fiesta

Biludlejningsfirmaer i Nordmakedonien

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Nordmakedonien

keddy by Europcar

10 kontorer

Sixt

9 kontorer

SURPRICE CAR RENTAL

8 kontorer

Europcar

7 kontorer

City Car & Truck Rentals

5 kontorer

Hertz

5 kontorer

Interways

5 kontorer

Sunnycars

5 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Nordmakedonien

Nærliggende attraktioner:

Skopje Fortress15,7 km

Nærliggende attraktioner:

Skopje Fortress107,8 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Nordmakedonien

Herunder vises de mest populære hoteller i Nordmakedonien

Billeje i Nordmakedonien

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Nordmakedonien, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Nordmakedonien?

Det er lovpligtigt at køre i højre side af vejen i Nordmakedonien. En overtrædelse af dette kan føre til bøder, færdselsuheld eller begge dele.

Hvor gode er vejene i Nordmakedonien?

Nordmakedonien blev rangeret som nr. 88 ud af 137 lande i hele verden for sin vejkvalitet i 2019. På en skala fra 1 til 7 fik Nordmakedonien en bedømmelse på 3,5 for sin vejkvalitet. Husk, at vejforholdene i Nordmakedonien kan variere, afhængigt af det område i landet du har planer om at tage til.

Hvad er promillegrænsen i Nordmakedonien?

0,05% er den maksimale koncentration af alkohol, du må have i blodet, for at køre bil i Nordmakedonien. Både bosiddende og besøgende i Nordmakedonien kan blive straffet for at have en promille, der er højere.

Hvor meget koster benzin i Nordmakedonien?

Du kan i gennemsnit forvente at betale 10,68 kr. pr. liter for benzin i Nordmakedonien. Husk, at dette er sidste uges nationale gennemsnit, og at benzinpriserne kan variere i de forskellige dele af landet. Hvis du ikke føler dig ansporet til at leje bil i Nordmakedonien, så kan du overveje Kuwait. Benzinpriserne dér er nogle af verdens billigste og lå på kun 2,38 kr. pr. liter i sidste uge. Hong Kong er også et godt sted at besøge og leje bil, men husk på, at benzinpriserne kan være dyre og ligge på omkring 21,56 kr. pr. liter.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Nordmakedonien?

Priser for biler i Nordmakedonien opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Nordmakedonien?

Fra september 2023 er der 122 udbydere at vælge mellem for biler i Nordmakedonien.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Nordmakedonien?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Nordmakedonien. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Nordmakedonien?

For at leje en bil i Nordmakedonien, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære byer i Nordmakedonien

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Nordmakedonien

Biludlejning i populære lufthavne i Nordmakedonien

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Nordmakedonien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Nordmakedonien


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Nordmakedonien?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Nordmakedonien, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Nordmakedonien?

Når du har udført en søgning efter billeje i Nordmakedonien, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Viser momondo tilbud på billeje i Nordmakedonien med gratis afbestilling?

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Nordmakedonien.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Nordmakedonien på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Nordmakedonien.

Kan jeg finde billeje i Nordmakedonien, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, der kan søges efter lejebiler i Nordmakedonien med øget rengøring på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Nordmakedonien med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Nordmakedonien med ubegrænset kilometertal på momondo.


Spar penge, når du booker lejebil med momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.