Billeje i Nordmakedonien

Leder du efter billig biludlejning i Nordmakedonien? Så søg her!

Skopje, Nordmakedonien
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Skopje, Nordmakedonien
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Nordmakedonien

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Nordmakedonien
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

34 kr./dag

2 okt. - 11 okt.
Nissan Qashqai
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

25 kr./dag

2 okt. - 11 okt.
Hyundai i40
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

21 kr./dag

2 okt. - 11 okt.
Opel Corsa
BMW 1 Series
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

30 kr./dag

2 okt. - 11 okt.
BMW 1 Series
Ford Focus Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

29 kr./dag

2 okt. - 11 okt.
Ford Focus Wagon
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

30 kr./dag

2 okt. - 11 okt.
Mazda CX-3
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

34 kr./dag

2 okt. - 11 okt.
Volkswagen Polo
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

35 kr./dag

2 okt. - 11 okt.
Hyundai i40
Audi Q3
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer
5-dørs køretøjer

44 kr./dag

2 okt. - 11 okt.
Audi Q3

Oplysninger om billeje i Nordmakedonien

Det er som regel ikke svært at vende sig til at køre bil i Nordmakedonien. De fleste trafiklove minder nemlig en del om de danske. Det er gældende for både mange færdselsregler og fartgrænser, hvad end der tale om kørsel på motor- og landeveje eller i byer. Du kan derfor trygt vælge at leje en bil til din ferie i det bjergrige land på Balkanhalvøen. Det er dog netop disse bjerge, som du bør være opmærksom på, da det betyder, at du sandsynligvis vil tilbringe en del tid med at køre på bjergveje. Det kan selvfølgelig være en udfordring for nogle, men det eneste det kræver, er blot, at du finder en lejebil, som du altid vil føle dig godt tilpas i. Hos momondo kan du vælge iblandt et hav af forskellige udlejningsbiler, som er velegnede til både bjerg- og bykørsel.

Det er ikke svært at leje en bil i Nordmakedonien, men du skal naturligvis kunne fremvise en række forskellige identifikationsdokumenter. Først og fremmest skal du selvfølgelig huske dit kørekort, der som minimum skal have været gyldigt i et år. Derudover skal du altid medbringe dit pas samt et internationalt kreditkort. I Nordmakedonien er der et alderskrav på 21 år, som er gældende på al biludlejning. Er du en ung fører bør du også være opmærksom på, at der hos de fleste biludlejningsfirmaer vil blive opkrævet et ekstra gebyr på alle udlejningsbiler så længe, at den primære fører er under 25 år.  Dette alderskrav, samt ekstra tillæg, kan variere afhængig af, hvilken type bil, som du ønsker at leje. Hos momondo kan du finde et stort udvalg af anerkendte biludlejningsfirmaer, som sagtens kan vejlede dig i forhold til forskellige regler og krav allerede før du bestiller. Resultater er, at du nemt kan hoppe direkte i din lejebil så snart, at du er landet i for eksempel Skopje lufthavn.

Det er typisk kun omkring større eller populære byer samt ved grænseovergange, at du vil støde på en del trafik. Naturligvis kan du risikere at sidde fast i trafikken, hvis du kører rundt i Skopje i myldretiden. Med det sagt, så er der dog ikke den store risiko for at møde tæt trafik, når først du kommer ud på en af de mange bjergveje udenfor de store byer. Her vil du derimod have rigelig mulighed for at nyde udsigten undervejs på din rejse. Der er ikke langt til de rolige veje fra lufthavnen i Skopje, og hvis du allerede har arrangeret biludlejning hjemmefra er det blot at hoppe ind i din valgte bil og komme afsted på ferie. Lej en bil hos et af de mange biludlejningsfirmaer, som vi har samlet hos momondo, hvis du ønsker at ordne billejen før du tager afsted. Hos os kan du vælge iblandt mange forskellige tilbud på gode udlejningsbiler.

Der er mange forskellige ruter i Nordmakedonien, som byder på storslåede udsigter undervejs. Det er altid en god ide at køre fra Prespasøen til den ligeledes skønne sø Ohrid, da dette er en rute, som går igennem den smukke nationalpark Galičica. Omkring søerne kan du finde flere seværdigheder, som blandt andet inkluderer den gamle by Ohrid. Der er flere naturområder at vælge imellem i Nordmakedonien og det kan absolut anbefales at køre fra Skopje til landets anden, men ligeledes storslåede nationalpark Mavrovo. Det er en destination, som blot ligger et par timers kørsel fra lufthavnen i Skopje. Det er derfor oplagt at arrangere din biludlejning hjemmefra så du hurtigt kan komme ud på de naturskønne veje så snart, at du er ankommet i Nordmakedonien. Hos momondo kan du vælge imellem forskellige udlejningsbiler, som du uden besvær kan afhente direkte fra lufthavnen i Skopje.


Find billig billeje i Nordmakedonien

Find den lejebil i Nordmakedonien, der passer til dine behov

Biler i Lille

92 kr. - 350 kr.

Alle biltyper

100 kr. - 703 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Nordmakedonien er 175 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Nordmakedonien er i januar. Prisen er 48% lavere end resten af året og ligger på kun 92 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 47% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Nordmakedonien. I Nordmakedonien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Nordmakedonien.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Nordmakedonien er 254 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Nordmakedonien er i november. Prisen er 77% lavere end resten af året og ligger på kun 61 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 23% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Nordmakedonien. I Nordmakedonien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Nordmakedonien.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Nordmakedonien er 570 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Nordmakedonien er i december. Prisen er 49% lavere end resten af året og ligger på kun 295 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 43% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Nordmakedonien. I Nordmakedonien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Nordmakedonien er 259 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Nordmakedonien er i oktober. Prisen er 21% lavere end resten af året og ligger på kun 205 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 21% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Nordmakedonien. I Nordmakedonien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Nordmakedonien.

Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

16 kr./dag

2 okt. - 11 okt.
Volkswagen Polo
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

20 kr./dag

2 okt. - 11 okt.
Volkswagen up!

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Nordmakedonien

Nærliggende attraktioner:

Skopje Fortress15,7 km

Nærliggende attraktioner:

Skopje Fortress107,8 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Nordmakedonien

Herunder vises de mest populære hoteller i Nordmakedonien

Billeje i Nordmakedonien

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Nordmakedonien, så du er klar til næste rejse.

De billigste udlejningsbiler i Nordmakedonien kan normalt findes gennem INTERRENT . Når du booker hos INTERRENT , kan du være heldig at finde priser på helt ned til 281 kr./dag, afhængigt af den by, du gerne vil besøge. Til sammenligning skal siges, at gennemsnitsprisen på at leje bil i Nordmakedonien er 431 kr./dag.

Avantcar er det mest populære biludlejningsfirma i Nordmakedonien med 31% af momondos brugere der har valgt firmaet den sidste måned. Avantcar har også 2 anmeldelserog en vurdering på 8,0 ud af 10, hvilket gør dette biludlejningsfirma til et populært valg blandt rejsende.

keddy by Europcar har flere biludlejningssteder i Nordmakedonien end nogen andre firmaer. Med 10 biludlejningssteder fordelt over hele landet er du sikker på at finde et i lufthavnen på din destination eller i byen. Er du ikke sikker på, hvilken by du vil besøge, men du ved, at du gerne vil leje bil hos keddy by Europcar? Skopje er den mest populære by at besøge i Nordmakedonien, og keddy by Europcar har 6 biludlejningssteder.

Det er lovpligtigt at køre i højre side af vejen i Nordmakedonien. En overtrædelse af dette kan føre til bøder, færdselsuheld eller begge dele.

Nordmakedonien blev rangeret som nr. 88 ud af 137 lande i hele verden for sin vejkvalitet i 2019. På en skala fra 1 til 7 fik Nordmakedonien en bedømmelse på 3,5 for sin vejkvalitet. Husk, at vejforholdene i Nordmakedonien kan variere, afhængigt af det område i landet du har planer om at tage til.

0,05% er den maksimale koncentration af alkohol, du må have i blodet, for at køre bil i Nordmakedonien. Både bosiddende og besøgende i Nordmakedonien kan blive straffet for at have en promille, der er højere.

Når det drejer sig om at leje bil i Nordmakedonien, foretrækker de rejsende at leje en Economy. Faktisk har 21% af momondos brugere lejet denne biltype inden for de seneste 30 dage, og de har i gennemsnit betalt 101 kr. pr. dag.

Du kan i gennemsnit forvente at betale 11,47 kr. pr. liter for benzin i Nordmakedonien. Husk, at dette er sidste uges nationale gennemsnit, og at benzinpriserne kan variere i de forskellige dele af landet. Hvis du ikke føler dig ansporet til at leje bil i Nordmakedonien, så kan du overveje Algeriet. Benzinpriserne dér er nogle af verdens billigste og lå på kun 2,31 kr. pr. liter i sidste uge. Hong Kong er også et godt sted at besøge og leje bil, men husk på, at benzinpriserne kan være dyre og ligge på omkring 21,49 kr. pr. liter.


Biludlejning i populære byer i Nordmakedonien

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Nordmakedonien

Biludlejning i populære lufthavne i Nordmakedonien

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Nordmakedonien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Nordmakedonien


Hvorfor vælge momondo?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Nordmakedonien, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Når du har udført en søgning efter billeje i Nordmakedonien, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Nordmakedonien.

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Nordmakedonien.

Ja, der kan søges efter lejebiler i Nordmakedonien med øget rengøring på momondo.

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Nordmakedonien med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.