Billeje i Holland

Leder du efter billig biludlejning i Holland? Så søg her!

Amsterdam, Holland
1. juli — 8. juli
Samme aflevering
Amsterdam, Holland
fre. 1.7
Middag
fre. 8.7
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Holland

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Holland
Audi A6
eller lignende Premium
Op til 5 passagerer
4-dørs køretøjer

198 kr./dag

15 aug. - 21 aug.
Audi A6
Renault Duster
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

89 kr./dag

27 juli - 3 aug.
Renault Duster
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

53 kr./dag

14 aug. - 20 aug.
Opel Corsa
Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

64 kr./dag

27 juli - 3 aug.
Daihatsu Sirion
Daewoo Leganza
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer

149 kr./dag

15 aug. - 21 aug.
Daewoo Leganza
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

100 kr./dag

14 aug. - 20 aug.
Hyundai Accent
Ford Focus
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

126 kr./dag

27 juli - 3 aug.
Ford Focus
Renault Duster
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

123 kr./dag

15 aug. - 21 aug.
Renault Duster
Chevrolet Caprice
eller lignende Stor
Op til 5 passagerer

164 kr./dag

15 aug. - 21 aug.
Chevrolet Caprice

Find billig billeje i Holland

Find den lejebil i Holland, der passer til dine behov

Biler i Lille

247 kr. - 840 kr.

Alle biltyper

318 kr. - 1.693 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Holland er 394 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Holland er i oktober. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 247 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 52% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Holland. I Holland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Holland.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Holland er 857 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Holland er i november. Prisen er 64% lavere end resten af året og ligger på kun 311 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 5% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Holland. I Holland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Holland.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Holland er 989 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Holland er i februar. Prisen er 68% lavere end resten af året og ligger på kun 325 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 18% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Holland. I Holland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Holland.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Holland er 756 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Holland er i december. Prisen er 61% lavere end resten af året og ligger på kun 296 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 8% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Holland. I Holland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Holland er 839 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Holland er i juni. Prisen er 5% lavere end resten af året og ligger på kun 805 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 3% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Holland. I Holland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Holland er 1.184 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Holland er i februar. Prisen er 73% lavere end resten af året og ligger på kun 325 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 32% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Holland. I Holland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

53 kr./dag

14 aug. - 20 aug.
Opel Corsa
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

56 kr./dag

14 aug. - 20 aug.
Hyundai Accent
Fiat 500
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

58 kr./dag

27 juli - 3 aug.
Fiat 500

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Holland

Nærliggende attraktioner:

Paradiso10,0 km

Nærliggende attraktioner:

Paradiso106,8 km

Nærliggende attraktioner:

Paradiso54,5 km

Oplysninger om billeje i Holland

Hvis du er vant til at køre i Danmark, kan du let vænne dig til den hollandske trafik. Du kan derfor trygt leje en bil i Holland, hvis du ønsker en rejse med total frihed og mulighed for at opdage dele af landet, der ikke er forbundet med den offentlige transport. I Holland er det lovpligtigt, at alle i bilen er fastspændt med sikkerhedssele. Børn under 18 år skal sidde i et passende børnesæde og være fastspændt i sædet. Når du kører i din udlejningsbil i Holland, skal du især være opmærksom på cyklister. Ofte vil du som bilist dele vejene med dem, især i byområderne. Dette gør sig gældende i og omkring Hollands mange rundkørsler og vejkryds. Ligesom i Danmark er det i Holland ikke lovligt at benytte mobiltelefoner eller navigationssystemer under kørslen, med mindre du betjener dem uden brug af dine hænder.

For at leje en bil i Holland, skal du være i besiddelse af gyldigt kørekort og pas. Du behøver ikke et internationalt kørekort, så længe dit originale nationale kort er udstedt i et EU-land. De fleste biludlejningsfirmaer i Holland kræver, at du er over 21 eller 25 år for at leje en bil. Du skal typisk også have været i besiddelse af dit kørekort i mere end tre år. Når du kører rundt i din lejebil i Holland, skal du altid have både pas og kørekort med dig. Derudover skal du også have dokumentation på udlejningsbilen, samt forsikringspapirerne. Typisk er forsikring en del af prisen på din udlejningsbil i Holland, men da forsikring er lovpligtigt, skal du være ekstra opmærksom på dette, når du afhenter din lejebil i Holland.

Ligesom i andre europæiske lande er trafikken i Holland centreret omkring storbyerne. At køre rundt og gå på opdagelse i det hollandske landskab udenfor byerne er nemt og uden særlig meget trafik, men skal du besøge byer som Amsterdam, kan du med stor fordel stille bilen fra dig og gå på opdagelse i byen til fods. Amsterdam er kendt for sine små gader og mange kanaler, hvilket gør byen fantastisk til fods eller med cykel. Det kan være svært at finde parkering i det centrale Amsterdam især omkring højtider og helligdage. GVB er navnet på den offentlige transport i den hollandske hovedstad, og du kan købe en billet til både enkel- og heldagsture ved de fleste store stationer. Hvis du er i byen over flere dage, kan du købe både GVB-dagspas og 'i amsterdam City Cards'. der begge gælder til både busser, toge og sporvogne.

Lej en bil i Holland hvis du drømmer om smukke landskaber og små skjulte perler. Starter din tur i Amsterdam, kan du tage ruten mod Zaanse Schans, der er et område spækket med historie og naturskønne omgivelser og som løber langs Zaan-floden. I dette område er der også rig mulighed for overnatning på små lokale B&Bs. Hvis du gerne vil på en længere tur, kan du fra hovedstaden vælge ruten mod Bloemendaal aan Zee, der også er kendt som Hollands 'Ibiza'. Byen er kendt for sine mange kyst-restauranter, gode bademuligheder og livlige natteliv. Denne by er en af landets smukkeste og mest livlige kystbyer, men turen derhen er en oplevelse i sig selv. På vejen dertil kan du køre gennem Amsterdamse Waterleidingduinen, som er et af Hollands mest populære naturreservater.


Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Holland

Herunder vises de mest populære hoteller i Holland

Billeje i Holland

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Holland, så du er klar til næste rejse.

Goldcar Rental SP er det billigste biludlejningsfirma i Holland, og du kan være heldig at finde priser på helt ned til 153 kr. om dagen i nogle områder i landet. Til sammenligning er gennemsnitsprisen for billeje i Holland 377 kr. om dagen.

Ifølge vores data er Sixt et af de mest populære biludlejningsfirmaer i Holland. Den sidste måned har 27% af brugere valgt Sixt til at dække deres behov for biludlejning. 68 af vores brugere har givet en anmeldelse af deres oplevelse med Sixt under deres besøg i Holland, og har givet udlejningsfirmaet en vurdering på 7,4 ud af 10.

Free2Move har flere biludlejningssteder i Holland end nogen andre firmaer. Med 333 biludlejningssteder fordelt over hele landet er du sikker på at finde et i lufthavnen på din destination eller i byen. Hvis du ikke har valgt en by at rejse til i Holland, kan du overveje Amsterdam, som er landets mest populære destination. Her vil du opleve, at Free2Move har 7 biludlejningssteder i området.

Når det drejer sig om at leje bil i Holland, foretrækker de rejsende at leje en Mini. Faktisk har 19% af momondos brugere lejet denne biltype inden for de seneste 30 dage, og de har i gennemsnit betalt 158 kr. pr. dag.

I sidste uge lå benzinprisen i Holland på 17,38 kr. pr. liter i gennemsnit. Dette kan variere afhængigt af den by, du besøger, tidspunktet på året og landets aktuelle økonomi. Hvis du ikke føler dig ansporet til at leje bil i Holland, så kan du overveje Algeriet. Benzinpriserne dér er nogle af verdens billigste og lå på kun 2,19 kr. pr. liter i sidste uge. Hong Kong er også et godt sted at besøge og leje bil, men husk på, at benzinpriserne kan være dyre og ligge på omkring 21,19 kr. pr. liter.


Biludlejning i populære regioner i Holland

Find den perfekte lejebil til din rejse til en af disse regioner, som du bare må besøge, i Holland

Biludlejning i populære byer i Holland

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Holland

Biludlejning i populære lufthavne i Holland

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Holland

Kom i gang med at planlægge din rejse til Holland


Hvorfor vælge momondo?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Holland, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Holland på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Holland.

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Holland.

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Holland på momondo.

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Holland med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.