Billeje i Holland

Leder du efter billig biludlejning i Holland? Så søg her!

Amsterdam, Holland
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
Amsterdam, Holland
tor. 28.9
Middag
tor. 5.10
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Holland

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Holland

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Holland?

Goldcar Rental SP er det billigste biludlejningsfirma i Holland, og du kan være heldig at finde priser på helt ned til 151 kr. om dagen i nogle områder i landet. Til sammenligning er gennemsnitsprisen for billeje i Holland 385 kr. om dagen.

Hvad er det mest populære biludlejningssted i Holland?

Ifølge vores data er Hertz et af de mest populære biludlejningsfirmaer i Holland. Den sidste måned har 33% af brugere valgt Hertz til at dække deres behov for biludlejning. 58 af vores brugere har givet en anmeldelse af deres oplevelse med Hertz under deres besøg i Holland, og har givet udlejningsfirmaet en vurdering på 7,6 ud af 10.

Hvilket udlejningsbureau i Holland har flest biludlejningssteder?

Free2Move har flere biludlejningssteder i Holland end nogen andre firmaer. Med 326 biludlejningssteder fordelt over hele landet er du sikker på at finde et i lufthavnen på din destination eller i byen. Hvis du ikke har valgt en by at rejse til i Holland, kan du overveje Amsterdam, som er landets mest populære destination. Her vil du opleve, at Free2Move har 1 biludlejningssted i området.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Holland?

Når det drejer sig om at leje bil i Holland, foretrækker de rejsende at leje en Lille mellemklasse. Faktisk har 30% af momondos brugere lejet denne biltype inden for de seneste 30 dage, og de har i gennemsnit betalt 539 kr. pr. dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Holland

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Holland
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

179 kr./dag

4 okt. - 8 okt.
Nissan Qashqai
Chevrolet Spark
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

197 kr./dag

28 sep. - 2 okt.
Chevrolet Spark
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

197 kr./dag

28 sep. - 2 okt.
Volkswagen Polo
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

198 kr./dag

4 okt. - 8 okt.
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

200 kr./dag

28 sep. - 2 okt.
Volkswagen Polo
Vauxhall Mokka
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

201 kr./dag

28 sep. - 2 okt.
Vauxhall Mokka
Ford Focus Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

212 kr./dag

28 sep. - 2 okt.
Ford Focus Wagon
Ford Focus
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

213 kr./dag

28 sep. - 2 okt.
Ford Focus
Renault Kadjar
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

213 kr./dag

28 sep. - 2 okt.
Renault Kadjar

Oplysninger om billeje i Holland

Har Holland nogen unik færdselslov?

Hvis du er vant til at køre i Danmark, kan du let vænne dig til den hollandske trafik. Du kan derfor trygt leje en bil i Holland, hvis du ønsker en rejse med total frihed og mulighed for at opdage dele af landet, der ikke er forbundet med den offentlige transport. I Holland er det lovpligtigt, at alle i bilen er fastspændt med sikkerhedssele. Børn under 18 år skal sidde i et passende børnesæde og være fastspændt i sædet. Når du kører i din udlejningsbil i Holland, skal du især være opmærksom på cyklister. Ofte vil du som bilist dele vejene med dem, især i byområderne. Dette gør sig gældende i og omkring Hollands mange rundkørsler og vejkryds. Ligesom i Danmark er det i Holland ikke lovligt at benytte mobiltelefoner eller navigationssystemer under kørslen, med mindre du betjener dem uden brug af dine hænder.

Hvad er de juridiske krav og dokumentationskrav for at leje en bil i Holland?

For at leje en bil i Holland, skal du være i besiddelse af gyldigt kørekort og pas. Du behøver ikke et internationalt kørekort, så længe dit originale nationale kort er udstedt i et EU-land. De fleste biludlejningsfirmaer i Holland kræver, at du er over 21 eller 25 år for at leje en bil. Du skal typisk også have været i besiddelse af dit kørekort i mere end tre år. Når du kører rundt i din lejebil i Holland, skal du altid have både pas og kørekort med dig. Derudover skal du også have dokumentation på udlejningsbilen, samt forsikringspapirerne. Typisk er forsikring en del af prisen på din udlejningsbil i Holland, men da forsikring er lovpligtigt, skal du være ekstra opmærksom på dette, når du afhenter din lejebil i Holland.

Hvilke områder i Holland har mest trafik?

Ligesom i andre europæiske lande er trafikken i Holland centreret omkring storbyerne. At køre rundt og gå på opdagelse i det hollandske landskab udenfor byerne er nemt og uden særlig meget trafik, men skal du besøge byer som Amsterdam, kan du med stor fordel stille bilen fra dig og gå på opdagelse i byen til fods. Amsterdam er kendt for sine små gader og mange kanaler, hvilket gør byen fantastisk til fods eller med cykel. Det kan være svært at finde parkering i det centrale Amsterdam især omkring højtider og helligdage. GVB er navnet på den offentlige transport i den hollandske hovedstad, og du kan købe en billet til både enkel- og heldagsture ved de fleste store stationer. Hvis du er i byen over flere dage, kan du købe både GVB-dagspas og 'i amsterdam City Cards'. der begge gælder til både busser, toge og sporvogne.

Hvad er de bedste, naturskønne veje i Holland?

Lej en bil i Holland hvis du drømmer om smukke landskaber og små skjulte perler. Starter din tur i Amsterdam, kan du tage ruten mod Zaanse Schans, der er et område spækket med historie og naturskønne omgivelser og som løber langs Zaan-floden. I dette område er der også rig mulighed for overnatning på små lokale B&Bs. Hvis du gerne vil på en længere tur, kan du fra hovedstaden vælge ruten mod Bloemendaal aan Zee, der også er kendt som Hollands 'Ibiza'. Byen er kendt for sine mange kyst-restauranter, gode bademuligheder og livlige natteliv. Denne by er en af landets smukkeste og mest livlige kystbyer, men turen derhen er en oplevelse i sig selv. På vejen dertil kan du køre gennem Amsterdamse Waterleidingduinen, som er et af Hollands mest populære naturreservater.


Find billig billeje i Holland

Find den lejebil i Holland, der passer til dine behov

Biler i Lille

275 kr. - 1.457 kr.

Alle biltyper

417 kr. - 3.019 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Holland er 515 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Holland er i december. Prisen er 47% lavere end resten af året og ligger på kun 275 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 52% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Holland. I Holland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Holland.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Holland er 1.289 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Holland er i november. Prisen er 71% lavere end resten af året og ligger på kun 378 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 18% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Holland. I Holland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Holland.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Holland er 1.105 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Holland er i januar. Prisen er 58% lavere end resten af året og ligger på kun 465 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 4% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Holland. I Holland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Holland.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Holland er 1.153 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Holland er i november. Prisen er 80% lavere end resten af året og ligger på kun 233 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 8% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Holland. I Holland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Holland.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Holland er 965 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Holland er i april. Prisen er 13% lavere end resten af året og ligger på kun 847 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 10% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Holland. I Holland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Luksus bil i Holland er 1.328 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Luksus bil i Holland er i februar. Prisen er 76% lavere end resten af året og ligger på kun 320 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 20% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Holland. I Holland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Luksus i Holland.

Chevrolet Spark
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

197 kr./dag

28 sep. - 2 okt.
Chevrolet Spark
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

197 kr./dag

28 sep. - 2 okt.
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Holland

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Holland

Free2Move

326 kontorer

Sunnycars

190 kontorer

Hertz

58 kontorer

Budget

51 kontorer

Avis

45 kontorer

keddy by Europcar

42 kontorer

Thrifty

40 kontorer

Dollar

39 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Holland

Nærliggende attraktioner:

Van Gogh Museum9,6 km
Paradiso10,0 km
Dam Plads11,2 km

Nærliggende attraktioner:

Vrijthof70,3 km
Van Gogh Museum106,4 km
Paradiso106,8 km
Dam Plads107,8 km

Nærliggende attraktioner:

Van Gogh Museum54,1 km
Paradiso54,5 km
Dam Plads55,8 km
Vrijthof150,5 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Holland

Herunder vises de mest populære hoteller i Holland

Billeje i Holland

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Holland, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget koster benzin i Holland?

I sidste uge lå benzinprisen i Holland på 15,83 kr. pr. liter i gennemsnit. Dette kan variere afhængigt af den by, du besøger, tidspunktet på året og landets aktuelle økonomi. Hvis du ikke føler dig ansporet til at leje bil i Holland, så kan du overveje Kuwait. Benzinpriserne dér er nogle af verdens billigste og lå på kun 2,38 kr. pr. liter i sidste uge. Hong Kong er også et godt sted at besøge og leje bil, men husk på, at benzinpriserne kan være dyre og ligge på omkring 21,55 kr. pr. liter.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Holland?

Priser for biler i Holland opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Holland?

Fra september 2023 er der 984 udbydere at vælge mellem for biler i Holland.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Holland?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Holland. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Holland?

Alle førere, der lejer en bil i Holland, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære regioner i Holland

Find den perfekte lejebil til din rejse til en af disse regioner, som du bare må besøge, i Holland

Biludlejning i populære byer i Holland

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Holland

Biludlejning i populære lufthavne i Holland

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Holland

Kom i gang med at planlægge din rejse til Holland


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Holland?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Holland, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Holland?

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Holland på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Viser momondo tilbud på billeje i Holland med gratis afbestilling?

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Holland.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Holland på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Holland.

Kan jeg finde billeje i Holland, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Holland på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Holland med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Holland med ubegrænset kilometertal på momondo.


Spar penge, når du booker lejebil med momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.