Lej en bil i Eindhoven, Holland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Eindhoven, Holland

Eindhoven, Holland
27. okt. — 3. nov.
Samme aflevering
Eindhoven, Holland
ons. 27.10
Middag
ons. 3.11
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Eindhoven, Holland

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

154 kr. - 481 kr.

Alle biltyper

154 kr. - 741 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Eindhoven, Holland, er 173 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Eindhoven, Holland, er i august. Prisen er 12% lavere end resten af året og ligger på kun 154 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 42% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Eindhoven. I Eindhoven kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Eindhoven.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Eindhoven, Holland, er 215 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Eindhoven, Holland, er i maj. Prisen er 1% lavere end resten af året og ligger på kun 215 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 28% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Eindhoven. I Eindhoven kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Eindhoven.


Biludlejningsfirmaer i Eindhoven

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Eindhoven, Holland
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,9

Comfort

8,8

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,4

Comfort

8,4

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,2

Valuta for pengerne

5,6
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,3

Comfort

7,3

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

6,3

Valuta for pengerne

7,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,6

Comfort

9,3

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,6

Valuta for pengerne

6,6
1 kontor
Oversigt

Renlighed

4,6

Comfort

4,6

Samlet

4,6

Afhentning/aflevering

4,6

Valuta for pengerne

4,6
3 kontorer
3 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Eindhoven, Holland til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Amsterdam Schiphols biludlejningsdisk

Biludlejning i Eindhoven

66 personer har søgt efter billeje i Eindhoven in oktober.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Eindhoven for at reducere spredningen af COVID-19?

Hertz, Budget, og Europcar er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Eindhoven. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Eindhoven, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Eindhoven, Holland biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Eindhoven tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Hertz, Budget og Europcar, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Eindhoven i november måned?

En standardbil er ideel at leje på rejser til Eindhoven i november. I Eindhoven kommer der igennemsnit 60 mm nedbør og med temperaturer omkring 3 °C i november måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Eindhoven koster 556 kr./dag i gennemsnit.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Eindhoven?

Til gennemsnitligt 274 kr./dag (og helt ned til 23 kr./dag) er udlejning af en Hyundai Accent in Eindhoven det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Ford Ka in Eindhoven for 274 kr./dag i gennemsnit (86 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Volvo XC90 in Eindhoven?

Sixt er det mest populære biludlejningsfirma in Eindhoven, som udlejer Volvo XC90. Leje af en Volvo XC90 in Eindhoven ligger på omkring 659 kr./dag, når du lejer hos Sixt.

Hvordan er vejret i Eindhoven, Holland i oktober?

I oktober måned er gennemsnitstemperaturen i Eindhoven 10 °C, og den forventede nedbør er 40 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Eindhoven.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

Vejret i Eindhoven i oktober vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Eindhoven. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Eindhoven plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Class Mini Car, Ford Fiesta og Hyundai Accent.

Minder vejret i Eindhoven om vejret i resten af Noord-Brabant?

Dem, der gerne vil leje bil i Eindhoven til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Noord-Brabant i oktober måned normalt er ca. 10 °C med 40 mm mulig regn.


Leje af bil i andre byer i Holland

Se vores biludlejningstilbud i byer som Amsterdam, Rotterdam og Utrecht i Holland

Biludlejning i lufthavne i Eindhoven

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Eindhoven

Kom i gang med at planlægge din rejse til Eindhoven