Billeje i Managua

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Managua

Managua, Nicaragua
4. dec. — 11. dec.
Managua, Nicaragua
man. 4.12
Middag
man. 11.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Managua

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Managua

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Managua?

De billigste udlejningsbiler i Managua kan normalt findes gennem Hertz. Når du booker hos Hertz, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 99 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Managua er 99 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Managua?

Den mest populære bil at leje in Managua blandt momondo-brugere er Suzuki Alto, efterfulgt af Kia Picanto. Vores brugere har set tilbud på Suzuki Alto in Managua for 138 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 56 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 128 kr. om dagen for at leje en Kia Picanto in Managua, selvom du kan finde priser på helt ned til 73 kr. om dagen.

Vigtige oplysninger om billeje i Managua

Biludlejning i Managua er en fantastisk måde for turister at bevæge sig rundt i denne smukke by på med lethed og bekvemmelighed. Med din bil kan du besøge nogle af de mest ikoniske seværdigheder og vartegn, såsom Puerto Salvador Allende, Plaza de la Revolucion, Parque Acuatico Salvador Allende og Teatro Nacional Ruben Dario. Ingen af disse steder er i nærheden af hinanden, så en Biludlejning er det bedste valg. Der er gratis parkering i hele byen.  Der er mere end ti forskellige udlejningsbil steder, hvor du kan finde billig billejei Managua, og hver af dem vil benytte en række forskellige typer biler, herunder personbiler, elektriske biludlejninger, økonomiske billeje og endda luksusbiler. Så uanset hvad du leder efter, er du sikker på at finde det.

Er det umagen værd at leje en bil, mens man besøger Managua?

Managua er ikke særlig gåafstand bortset fra særlige områder, hvor turister normalt får vandreture. Med det i tankerne ville alle, der besøger byen, være bedre at få udlejningsbiler i Managua , da de gør det hele nemmere. Du kan nemt komme til forskellige steder og endda besøge nogle andre attraktioner uden for byen, såsom de smukke sandstrande i Granada, som ligger lidt under en times kørsel fra centrum af Managua. Hvad angår parkeringsspørgsmålet, burde du ikke have problemer med at finde et sted at forlade din Managua billeje , da der er masser af parkeringspladser rundt omkring i byen. Der er også garager og parkeringspladser i forskellige områder, så hvis du ønsker at efterlade din bil på et mere sikkert sted, kan du altid lade den stå der. Priserne er meget lommevenlig, så du skal ikke bekymre dig om store omkostninger.

Hvilke forskellige færdselslove skal jeg huske, når jeg kører i Managua?

Før du får Biludlejning i Managua , bør du sætte dig ind i Nicaraguas unikke færdselslov for at undgå at medbringe en billet som Souvenir. For det første skal de vide, at de lokale myndigheder er meget strenge med hensyn til fartoverskridelser. Afhængigt af, hvor du kører - motorveje, motorveje eller byområder - skal du overholde hastighedsgrænserne, og hver vej har en fastsat hastighedsgrænse. Du bør også undgå beruset kørsel, da det lokale politi kan udføre uanstændighedstests på chauffører, som de har grund til at tro kører under indflydelse. Hvis de ønsker at bekræfte noget, kan de altid kontrollere med det nicaraguanske transportministerium, for det er dem, der har ansvaret for at lave færdselslove.

Hvilken type kørekort har du brug for til at leje en bil i Managua?

For at du kan få lov til at leje bil i Managua, skal du fremvise et gyldigt kørekort sammen med dit foto-id. Licensen skal ikke have en udløbsdato før lejeaftalens udløb og skal være i "good standing". Internationale chauffører skal fremvise en licens fra deres hjemland samt et gyldigt pas, som begge skal være gyldige i hele lejeperioden. Hvis licensen er skrevet i et ikke-latinsk alfabet, kan du blive bedt om at vise en international førertilladelse.


Find billig billeje i Managua

Find den lejebil i Managua, der passer til dine behov

Lille cars

99 kr. - 439 kr.

Alle biltyper

230 kr. - 801 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Managua, Nicaragua er 140 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Managua, Nicaragua er i april. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 99 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 60% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Managua. I Managua kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Managua, Nicaragua er 216 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Managua, Nicaragua er i august. Prisen er 37% lavere end resten af året og ligger på kun 298 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 39% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Managua. I Managua kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Managua, Nicaragua er 281 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Managua, Nicaragua er i august. Prisen er 6% lavere end resten af året og ligger på kun 300 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 20% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Managua. I Managua kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Managua

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Managua

Enterprise Rent-A-Car

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

7,6

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

8,0

Value

7,2

Budget

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,2

Comfort

7,4

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

7,6

Value

6,8

Dollar

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

7,2

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

6,7

Value

6,9

Ace

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

8,5

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,5

Value

5,7

Alamo

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,2

Comfort

6,9

Samlet

6,7

Afhentning/aflevering

7,4

Value

6,7

National

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

6,5

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

7,5

Value

6,0

Thrifty

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

6,3

Samlet

6,3

Afhentning/aflevering

6,3

Value

6,3

Hertz

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

4,0

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

4,0

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Managua

Herunder vises de mest populære hoteller i Managua

Kørsel i lejebil i Managua – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Managua, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Managua, Nicaragua biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Managua tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Enterprise Rent-A-Car, Alamo og National, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Managua, Nicaragua?

Hvis du lejer en bil i Managua, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 45 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Managua er der generelt en hastighedsbegrænsning på 80 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Managua er hastighedsbegrænsningen 100 km/t..

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Toyota Land Cruiser Prado in Managua?

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Managua?

Priser for biler i Managua opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Managua?

Fra november 2023 er der 50 udbydere at vælge mellem for biler i Managua.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Managua?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Managua. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Managua?

For at leje en bil i Managua, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Managua?

Du bør booke billeje i Managua ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Managua?

Når du har udført en søgning efter billeje i Managua, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Viser momondo tilbud på billeje i Managua med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Managua med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Managua på momondo?

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Managua.

Kan jeg finde billeje i Managua, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Managua på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Managua med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Managua med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Managua på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.